KUCHARZ ( MARINA LĄD) Ląd oferta pracy AD FINEM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ ( MARINA LĄD)
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: w/g umowy
Data publikacji: 2019-05-08
Lokalizacja: Ląd (wielkopolskie)
Pracodawca: AD FINEM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:62-405 Ląd 137, powiat: słupecki, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: w/g umowy
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ ( MARINA LĄD)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Ląd
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: słupecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Lądek
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 06.05.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Nazwa pracodawcy:
AD FINEM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Słupcy
Adres pracodawcy:
KONIŃSKA 4, 62-410 Zagórów, powiat: słupecki, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: słupecki
Gmina pracodawcy: Zagórów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zagórów
Ulica pracodawcy: KONIŃSKA
Numer budynku pracodawcy: 4
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Słupcy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 08.05.2019
Data dodania oferty pracy: 08.05.2019
Oferta pracy ważna do: 06.06.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 08.05.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 08.05.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?3132983698fbff3085b4024ac1454aea
Podobne oferty pracy
do uzgodnienia
HOTEL I RESTAURACJA "U KROCZKA" MONIKA, MARIUSZ MAZUR - 2019-01-28 - Rzeszów (podkarpackie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-11-18 - Warszawa (mazowieckie)
prace kucharskie
kontakt przez PUP - 2016-02-29 - Piekary Śląskie (śląskie)
Przygotowywanie posiłków, pieczenie bezy
kontakt przez PUP - 2017-09-21 - Wiśniewo (mazowieckie)
zg
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Lubicz Górny (kujawsko-pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-10-11 - Warszawa (mazowieckie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-03-10 - Warszawa (mazowieckie)
Wypiek pizzy
SYLWIA DAMPS PIZZERIA KAWIARNIA RESTAURACJA "GIGANT" - 2016-03-29 - Sztum (pomorskie)
przyrządzanie potraw dla gości hotelu
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE DARIUSZ WESOŁOWSKI - 2018-06-29 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
- tworzenie potraw typowo ukraińskich oraz przygotowywanie oryginalnych dań kuchni ukraińskiej tj. CHACZAPURI, SACYWI, LOBIO, MANTY, BILASZYUmowa zlecenia na okres 6 miesięcy, ok. 40 godz./tygodniowo.
kontakt przez PUP - 2019-03-11 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw. Utrzymanie kuchni w czystości.
Hotel Tajty sp. z o.o. - 2017-06-22 - Wilkasy (warmińsko-mazurskie)
Staż dla osoby bezrobotnej zrejestrowanej w tut. Urzędzie posiadającej II profil pomocy spełnijącej kryteria w ramach programu z Art. 49 pkt 2-6- zapoznaie się z rodzajem posiłków sporządzanych w kuchni, potraw dla wychowanków Świetlicy Profilaktyczno-Wychowawczej, potraw dla uczniów szkół podstawowych i średnich, potraw wydawanych z okazji organizowanych imprez okolicznościowych,- sporządzanie potraw z mięsa, drobiu, ryb, sporządzanie potraw jaskich,- przygotowywanie deserów, napojów zimnych i gorących oraz przystawek i prostych dań,- uczestniczenie w codziennym pobieraniu prób żywieniowych i zapoznanie z zasadami prawidłowego przechowywania prób,- uczestniczenie w przygotowywaniu jadłospisów,- wydawanie posiłków przygotowywanych w kuchni na miejscu i na wynos,- przeszkolenie w zakresie przestrzegania wszelkich zaleceń kontroli sanitarnych,
kontakt przez PUP - 2016-08-26 - Kolbuszowa (podkarpackie)
gotowanie, prowadzenie kuchni, dbanie o porządek
RENATA TADLA Klubokawiarnia NA KOLE - 2017-05-31 - Kostrzyn nad Odrą (lubuskie)
Praca w gastronomii
HOTEL "EUROPA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-09-06 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
w/g stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-12-03 - Siemiatycze (podlaskie)
przygotowanie posiłków w restauracji
kontakt przez OHP - 2016-02-05 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Wykształcenie dowolne. Aktualna książeczka senepidowska.Przygotowywanie oraz wydawanie posiłków. Kontakt telefoniczny oraz osobisty z pracodawcą.
MAKOS VM VANESSA MAKOS - 2019-03-18 - Rybnik (śląskie)
przygotowywanie potraw kuchni nepalskiej i hinduskiej wg tradycyjnych przepisów, przygotowywanie napojów kuchni nepalskiej i hinduskiej wg tradycyjnych receptur, zamawianie składników w sklepach z orientalną żywnością prowadzonych przez przedsiębiorców z Indii i Nepalu
kontakt przez PUP - 2016-11-04 - Piaseczno (mazowieckie)
Praca kucharza w restauracji, przygotowywanie potraw tureckich
kontakt przez PUP - 2016-03-02 - Bytów (pomorskie)
x
AKCES OŚRODEK SZKOLENIA ZAWODOWEGO KIEROWCÓW Andrzej Sural - 2019-03-20 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków dla podopiecznych domu seniora
Grzegorz Cieślik Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe "JG Cieślik" - 2018-01-04 - Częstochowa (śląskie)
jw
kontakt przez PUP - 2016-06-28 - Warszawa (mazowieckie)
obróbka surowca, przygotowywanie i wydawanie potraw zgodnie z recepturami
kontakt przez PUP - 2017-11-15 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
Przygotowywanie dań kuchni indyjskiej. Umowa na okres 3 lat (1/2 etatu).
kontakt przez PUP - 2018-05-18 - Pabianice (łódzkie)
Wydawanie potraw, przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-07-10 - Lublin (lubelskie)
zgodny, praca w Grudziądzu CH Alfa
P.H.U. "AGAT" CIEŚLEWICZ EWELINA - 2016-08-22 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Obsługa punktu gastronomicznego oferującego specjały kuchni tureckiej. Wymagana nienaganna kultura osobista w kontakcie z klientami, miłe i bezpośrednie obycie, łatwość w nawiązywaniu kontaktów interpersonalnych. Godziny pracy: 12-22.
kontakt przez PUP - 2017-12-15 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków i dań, miejsce wykonywania pracy- Pensjonat Polonia- Krynica Morska
Angel Sp. z o.o. - 2017-04-10 - Krynica Morska (pomorskie)
obsługa klienta, obsługa kasy fiskalnej, gwarantowane przyuczenie do zawodu
kontakt przez OHP - 2016-01-04 - Warszawa (mazowieckie)
-
kontakt przez PUP - 2016-01-26 - Białystok (podlaskie)