KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII/ SPRZEDAWCA Sępólno Krajeńskie oferta pracy Jacek Grzegrzółka Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "EXPERT"
Stanowisko: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII/ SPRZEDAWCA
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Produkcja i sprzedaż artykułów typu Fast Food.
Data publikacji: 2020-07-16
Lokalizacja: Sępólno Krajeńskie (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: Jacek Grzegrzółka Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "EXPERT"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Hallera 14, 89-400 Sępólno Krajeńskie, powiat: sępoleński, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Produkcja i sprzedaż artykułów typu Fast Food.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII/ SPRZEDAWCA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Sępólno Krajeńskie
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 04
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: sępoleński
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0413
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Sępólno Krajeńskie
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.08.2020
Data zakończenia pracy: 30.07.2021
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze branżowe, brak
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Nazwa pracodawcy:
Jacek Grzegrzółka Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "EXPERT"
danePracodawcy_nip: 5551746293
danePracodawcy_regon: 340159622
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Sępólnie Krajeńskim
Adres pracodawcy:
Kościuszki 11, 89-400 Sępólno Krajeńskie, powiat: sępoleński, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Skierowanie do pracy.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 04
Powiat pracodawcy: sępoleński
danePracodawcy_kodPowiatu: 0413
Gmina pracodawcy: Sępólno Krajeńskie
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Sępólno Krajeńskie
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0929546
Ulica pracodawcy: Kościuszki
Numer budynku pracodawcy: 11
Nazwisko osoby zgłaszającej: Jacek Grzegrzółka
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Sępólnie Krajeńskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 16.07.2020
Oferta pracy ważna do: 31.08.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 16.07.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 16.07.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?f2d09b1688b13b9683112b7ce15fd40b
Podobne oferty pracy
- - przygotowywanie posiłków- uroczystości rodzinnych- obróbka wstępna warzyw i mięs
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Sępólno Krajeńskie (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków,
kontakt przez PUP - 2015-12-01 - Bytom (śląskie)
- zapoznanie ze stanowiskiem pracy, programem stażu oraz regulaminem pracy,- zapoznanie z przepisami BHP i ppoż.,- przygotowywanie produtów,- przygotowywanie stanowiska pracy,- sprzątanie stanowiska pracy,- przestrzeganie zasad higieny,- gotowanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-01-11 - Zgierz (łódzkie)
Przygotowywanie potraw.
"BOG-MAR" Sp. z o.o. - 2016-07-13 - Rymanów (podkarpackie)
zgodny z programem
kontakt przez PUP - 2017-02-23 - Łabiszyn (kujawsko-pomorskie)
samodzielne przygotowywanie różnego rodzaju potraw, napojów, deserów z zakresu kuchni gruzińskiej. Ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe nimi gospodarowanie. Wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne podawanie potraw
kontakt przez PUP - 2019-10-16 - Stupsk (mazowieckie)
przygotowywanie kopleksowe żywnośći w hotelu mogącym zakwaterować 90 osób, obsługa imprez okolicznościcowych
kontakt przez PUP - 2019-01-17 - Borzęcin Duży (mazowieckie)
Przygotowanie potraw w restauracji.
kontakt przez PUP - 2017-02-20 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
Pomoc w przygotowaniu dań.
TOMEX A.J.C. TOMCZYK SPÓŁKA JAWNA - 2016-11-30 - Budzyń (wielkopolskie)
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW, ZAMAWIANIE TOWARÓW
Przedsiebiorstwo Usługowo Handlowe/Karczma U GULIANA/ Usługi Parkingowe s.c., Salon Kosmetyki i Odnowy Biologicznej Jan - 2016-02-24 - Grębenice (łódzkie)
prace stolarskie, montaż mebli kuchennych , szafy itp.mile widziane prawo jazdy kat. Bwykształcenie zawodowe lub podstawowe
"J & T PROJEKT" Tomasz Kuźmicz - 2016-08-01 - Syców (dolnośląskie)
W ZAWODZIE
DARIUSZ STUGLIK HR DOLNOŚLĄSKA - 2015-12-01 - Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-05-02 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
wykręcanie pizzy, obsługa klienta
P.H.U. Sylwia Rudowska-Kaczmarek - 2016-09-22 - Strzelce Krajeńskie (lubuskie)
wydawanie potraw, przygotowanie potraw kuchni ukraińskiej, ustalanie karty dań, odczyt receptur, przygotowywanie napojów, rozliczanie klienta
kontakt przez PUP - 2019-04-11 - Rzeszów (podkarpackie)
przyrządzanie potraw
TECH - SERVICE Łukasz Maciejewski - 2017-12-29 - Niechorze (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie składników ma pizzę, wypiekanie ciasta, przygotowanie pizzy, wypiekanie pzzy, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy. Umowa o pracę na czas określony. Praca na dwie zmiany, wg grafiku caly tydzień, w godz. 10:00-18:00; 14:00-22:00. Proponowany okrrs zatrudnienia: 3 lata. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2020-02-04 - Wrocław (dolnośląskie)
Praca na kuchni
Barkas sp. z o.o. - 2020-05-08 - Mielno (zachodniopomorskie)
Zarządzanie pracą personelu kuchni, współpraca z innymi kucharzami. Przygotowywanie sosów, dań i przekąsek również dań z grilla. Kontrola i zapewnienie higieny i porządku w kuchni oraz na zapleczu kuchennym.
kontakt przez OHP - 2017-06-07 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie posiłów wegańskich, wegetariańskich, wypiek chleba, ciast, WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, MILE WIDZIANE ŚREDNIE ZNAJOMOŚĆ KUCHNI WEGAŃSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, 5 LAT DOŚWIADCZENIE W ZAWODZIE, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGO, ORAZ ROSYJSKIEGO; ROZKŁAD CZASU PRACY: 20 GODZIN TYGODNIOWO RÓWNIEŻ W WOLNE DNI; GODZINY PRACY: 10.00-23.00 W SYSTEMIE 2 ZMIANOWYM;
kontakt przez PUP - 2017-04-14 - Szczecin (zachodniopomorskie)
SPORZĄDZANIE RÓŻNEGO RODZAJU POTRAW, CIAST, NAPOJÓW I DESERÓW Z ZASTOSOWANIEM NARZĘDZI, MASZYN I URZĄDZEŃ, PRZYGOTOWYWANIE I PRODUKCJA WYROBÓW I PÓŁPRODUKTÓW KULINARNYCHWYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, UMIEJĘTNOŚĆ OBSŁUGI PIECA KONWEKCYJNO-PAROWEGO, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI ŚRÓDZIEMNOMORSKIEJ, MIN. 5 LATA DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIEPRACA W GODZINACH: 12:00-20:00.
kontakt przez PUP - 2019-05-22 - Szczecin (zachodniopomorskie)
produkcja wyrobów garmażeryjnych
DERLAT FOOD COMPANY Eliza Derlat - 2017-04-07 - Rzeszów (podkarpackie)
Współpraca z szefem kuchni, przygotowywanie potraw, dbanie o porządek w miejscu pracy. Praca w Dźwirzyniena w godz. 7-19, 10-22 również w soboty i niedziele.
Neptuno Resort&Spa - 2019-05-09 - Dźwirzyno (zachodniopomorskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2020-01-30 - Trzebinia (małopolskie)
przygotowywanie dań kuchni tureckiej, obsluga klienta, praca nocna
Mannan Abdul KEBAB SUPER QUEEN 24 H - 2017-08-18 - Białystok (podlaskie)
wyszukiwanie i selekcja informacji gospodarczych; analiza rynków zagranicznych pod kątem wybranych kategorii produktów; współpraca z zespołem analityków w zakresie opracowywania analiz rynków zagranicznych; opracowanie podstawowych prognoz finansowych i harmonogramów projektów eksportowych; opracowania wniosków o dofinansowanie projektu związanych z rozwojem działalności eksportowej
Paszport do Eksportu Sp. z o.o. - 2020-03-12 - Warszawa (mazowieckie)
Przyrządzanie sushi w firmie cateringowej. Dbanie o porządek w miejscu pracy. Sporządzanie inwentarza, logistyka zamówień. Obsługa klienta.
kontakt przez PUP - 2019-02-04 - Chotomów (mazowieckie)
do uzgodnieniaPracodawca oferuje: bezpłatne zakwaterowanie, praca 5 dni w tygodniu (w pizzerii od środy do niedzieli w godz. 14-22), umowa o pracę lub inną formę zatrudnienia.
JK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-04 - Trzebownisko (podkarpackie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-08-24 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie według tradycyjnych receptur potraw kuchni arabskiej, indyjskiej i bengalskiej, czytanie receptur
kontakt przez PUP - 2017-11-03 - Warszawa (mazowieckie)