KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
Wynagrodzenie: od 17 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowywanie i wydawanie dań bufetowych- przygotowywanie i wydawanie napojów gorących i zimnych- obsługa urządzeń do przygotowania potraw i napojów- obsługa kasy fiskalnej i terminala kart płatniczych- umowa zlecenia na okres 3 lat- praca co najmniej 100 godzin w miesiącu- praca w godz. 12:00 - 22:00
Data publikacji: 2019-12-19
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowywanie i wydawanie dań bufetowych- przygotowywanie i wydawanie napojów gorących i zimnych- obsługa urządzeń do przygotowania potraw i napojów- obsługa kasy fiskalnej i terminala kart płatniczych- umowa zlecenia na okres 3 lat- praca co najmniej 100 godzin w miesiącu- praca w godz. 12:00 - 22:00
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 25
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 100
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 17 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: /godz.
Nazwa stanowiska: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 17 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.01.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka dla celów sanitarno-epidemiologicznych
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
pracowitość, staranność, umiejętność pracy w zespole
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
- umiejętność obsługi urządzeń małej gastronomii - opiekacza, ciśnieniowego expresu do kawy, bemara Lozamet serii BWW- umięjetność obsługi kasy fiskalnej i terminala kart płatniczych
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 19.12.2019
Oferta pracy ważna do: 02.01.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 19.12.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 19.12.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?c05a8d790d12a57ee635588c74f31c15
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie i wydawanie dań kuchni gruzińskiej. Utrzymywanie porządku na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2018-03-01 - Podkowa Leśna (mazowieckie)
Obsługa klienta, przygotowywanie posiłków, rozwożenie zamówień do klientów.
kontakt przez OHP - 2018-06-18 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
Wymagane wykształcenie średnie zawodowe, zasadnicze zawodowe - kucharz, kucharz małej gastronomii, żywienie zbiorowe, umiejętność pracy w zespole, sumienność, zaangażowanie w pracę, posiadanie aktualnej książeczki do badań sanitarno-epidemiologicznych. Charakterystyka pracy: przygotowywanie produktów spożywczych: mycie, obieranie, krojenie, dzielenie, sortowanie, przygotowywanie posiłków: gotowanie, pieczenie, smażenie, porcjowanie i wydawanie posiłków, odbieranie, zamawianie towarów zgodnie z zapotrzebowaniem, przygotowywanie imprez okolicznościowych: przygotowywanie posiłków, wystrój jadalni i obsługa, mycie naczyń i urządzeń kuchennych, utrzymywanie w czystości pomieszczeń kuchennych, zmywalni, obieralni, jadalni. Praca w godz. 7:00-15:00, 11:00-19:00, bądź 7:00-19:00. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ P.W. ŚW. JÓZEFA W LYSKACH - 2018-06-01 - Lyski (śląskie)
Wymagane wykształcenie średnie gastronomiczne, 2 lata doświadczenia, znajomość języka angielskiego, tureckiego w mowie. Przygotowywanie tradycyjnych potraw kuchni pakistańskiej. Kontakt telefoniczny z pracodawcą.
DOKPOL SPÓŁKA Z OGRANICZONA ODPOWIEDZIALNOSCIA - 2018-12-19 - Rybnik (śląskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-02-03 - Pisz (warmińsko-mazurskie)
kreowanie potraw, kontrola personelu kuchennego
Burak Robert Restauracja Toscana - 2017-02-23 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Kucharz
FUH MAZUR & MAZUR Janusz Mazur, Piotr Mazur s.c. - 2018-11-20 - Mielec (podkarpackie)
przyrządzanie potraw
HOTEL "WODNIK" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-10-16 - Łeba (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-01-22 - Świętoszów (dolnośląskie)
Przyrzadzanie potraw tureckich, układanie karty dań, przyrzadznei pizzy tureckiej
Iskender Kebab Ali Gençgül - 2018-01-18 - Nowogard (zachodniopomorskie)
kucharz
"GOŚCINIEC SUCHOLESKI S.C." - 2015-12-10 - Suchy Las (wielkopolskie)
sprzedaż artykułów spozywczych i przemysłowych, obsługa kasy fiskalnej. Mile widziane doświadczenie zawodowe.
ZPUH "ATMA" Wiesława Polowa - 2016-08-03 - Trzcinica (wielkopolskie)
Wymagania: wykształcenie zawodowe kierunkowe, doświadczenie minimalne wymagane, Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw
Restauracja POD DZWONEM Przemysław Paszek - 2018-11-15 - Krotoszyn (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków, ustalanie menu, rozdzielanie prac pracownikom, porcjowanie i wydawanie posiłków, dbanie o najwyższą jakość.
kontakt przez PUP - 2017-07-17 - Jędrzejów (świętokrzyskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków, szybka i zorganizowana praca na kuchni, utrzymanie porządku w miejscu pracy, umiejętność pracy w zespole.
kontakt przez PUP - 2016-10-11 - Mielenko Drawskie (zachodniopomorskie)
obsługa giętarek CNC, obsługa pił pneumatycznych i automatów CNC
EUROMILL spółka cywilna Rafał Paprocki, Paweł Rzepa - 2016-08-18 - Wilków (dolnośląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-06-14 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji serwującej kuchnię ukraińską
VIVABALTIK Sp. z o.o. - 2016-03-10 - Gdynia (pomorskie)
prowadzenie całej kuchni; znajomość przepisów i technologii kuchni ukraińskiej i ormiańskiej
kontakt przez PUP - 2018-07-26 - Gliwice (śląskie)
- przygotowywanie dań z menu restauracji- utrzymanie czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych- obsługa uroczystości i imprez cateringowych- praca w przedziale godz. 12:00 - 01:00 ( także w dni wolne )
kontakt przez PUP - 2019-12-03 - Łódź (łódzkie)
Tworzenie propozycji menu. Sporządzanie zamówień. Sporządzanie i serwis potraw. Kontola zasobów magazynowych. Dbanie o organizację i porządek w miejscu świadczenia usług.
Agencja Rozwoju i Promocji ZAMEK Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2017-09-05 - Gostynin (mazowieckie)
Przygotowanie potraw i napojów
Moszna Zamek Sp. z o.o. - 2019-05-24 - Moszna (opolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej, praca w godzinach od 9:00 do 18:00 od poniedziałku do niedzieli - według grafiku. Mile widziane posiadanie książeczki do celów sanitarno-epidemiologicznych. Oferta skierowana zarówno do osób bezrobotnych jak i posiadających uprawnienia emerytalne.
Bar Kolorowa Antoni Zarzecki - 2018-10-02 - Michałowice (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw
Manor House Sp. z o.o. - 2018-11-14 - Chlewiska (mazowieckie)
przygotowywaniei wydawanie posiłków, utrzymanie czystości w miejscu pracy, dbałość o powierzony sprzęt i narzędzia, praca w zespole, obsługa "zimnej kuchbi"
kontakt przez PUP - 2015-04-27 - Świecie (kujawsko-pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez OHP - 2018-05-08 - Ustka (pomorskie)
przygotowywanie potraw zimnych, gorących
Jakub Grzybowski Invest - 2017-09-14 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, obieranie, krojenie, gotowanie, sprzątanie stanowiska pracytraw krymskich, Zamawianie oryginalnycj produktów na Krymie. Kontakty z tamtejszymi producentami żywności
kontakt przez PUP - 2019-08-12 - Gałkowo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw, deserów, napojów, obróbka surowców spożywczych.
kontakt przez PUP - 2015-12-08 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków oraz napojów wg. receptury przy użyciu maszyn, narzędzi oraz urządzeń do tego przeznaczonych, prace związane z przygotowywaniem posiłków. Praca na kuchni w szpitalu
kontakt przez OHP - 2016-10-04 - Sosnowiec (śląskie)