KUCHARZ Lubin oferta pracy MARKET ABC BOŻENA PIEKARZ, WŁADYSŁAW PIEKARZ SPÓŁKA JAWNA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków w restauracji hotelowej
Data publikacji: 2020-09-07
Lokalizacja: Lubin (dolnośląskie)
Pracodawca: MARKET ABC BOŻENA PIEKARZ, WŁADYSŁAW PIEKARZ SPÓŁKA JAWNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Miroszowicka 1, 59-300 Lubin, powiat: lubiński, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków w restauracji hotelowej
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: ruch ciągły
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|4
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Lubin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 02
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: lubiński
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0211
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Lubin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.09.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykszt. gastronomiczne, min. 2 lata doświadczenia w zawodzie,
Wymagania odnośnie stażu pracy: [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 2
Nazwa pracodawcy:
MARKET ABC BOŻENA PIEKARZ, WŁADYSŁAW PIEKARZ SPÓŁKA JAWNA
danePracodawcy_nip: 6920209894
danePracodawcy_regon: 390234017
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Lubinie
Adres pracodawcy:
Miroszowicka 1, 59-300 Lubin, powiat: lubiński, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 02
Powiat pracodawcy: lubiński
danePracodawcy_kodPowiatu: 0211
Gmina pracodawcy: Lubin
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Lubin
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0954142
Ulica pracodawcy: Miroszowicka
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Lubinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 07.09.2020
Oferta pracy ważna do: 21.09.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 07.09.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 07.09.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?4b292bde1e23aa92c9060bcd7b76d8bd
Podobne oferty pracy
do uzgodnienia
SOWRAD - 2017-07-27 - Zaczernie (podkarpackie)
Przygotowanie potraw dla klientów sanatorium.Praca dwuzmianowa, I zmiana : 7:00-15:00; II zmiana: 11:00-19:00.
"Astoria" s.c. K. Baran, L. Załucka, Ł. Baran - 2019-04-23 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
Gotowanie i przygotowywanie potraw
E.J.P. HOTELE Sp. z o.o. Sp. K - 2016-03-17 - Wągrowiec (wielkopolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-03-21 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
naprawy mechaniczne i blacharskie
MARIUSZ FIEREK PHU T & M - 2020-07-22 - Topole (pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-20 - Warszawa (mazowieckie)
Wykonywanie potraw kuchni gruzinskiej, kompletowanie menu
kontakt przez PUP - 2018-08-23 - Lublin (lubelskie)
W ZAWODZIE
ROBERT OZIĘBŁOWSKI PIZZERIA RANCHO-PAB - 2017-02-28 - Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)
Znajomość kuchni tradycyjnej, polskiej. Samodzielne stanowisko. Praca na 2 zmiany ul. Leśna 20 Ignatki lub Barszczewo 2A
SOSNOWE ZACISZE N. ARTEMOWICZ, E. ESPINOSA, A. ARTEMOWICZ S.C. - 2019-08-13 - Ignatki-Osiedle (podlaskie)
- Gotowanie potraw kuchni wegańskiej.- Wynagrodzenie: 1750 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca co drugi dzień w godzinach: 11:00-20:00 + soboty, niedziele: 12:00-19:00 - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne. Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku. Mile widziana książeczka sandinowska (może być nieaktualna). Mile widziana znajomość kuchni wegańskiej, ale niekoniecznie -> pracodawca zapewnia przyuczenie w tym zakresie. Kontakt WYŁĄCZNIE telefoniczny (Tel. 515-819-961) w godzinach: 9:00-16:00.
Bistro wegańskie Aleksandra Żerkowska - 2015-11-10 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie potraw według ustalonych standardów, utrzymanie porządku na stanowisku pracy i całej kuchni, racjonalne gospodarowanie składnikami , przestrzeganie zasad Haccp, przepisów BHP w kuchni
ARCHE Sp. z o. o. - 2015-12-16 - Janów Podlaski (lubelskie)
-Produkcja przekąsek, dań drugich, zup,-Praca jednozmianowa: 6-14,-Wynagrodzenie 12 zł / 1 h netto + premia,-Na rozmowę należy umówić się telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063.
BAR DWORCOWY S.C. K. CHYŁA, P. CHYŁA - 2018-06-07 - Tczew (pomorskie)
Przeprowadzanie ankiet,umawianie spotkań dla przedstawiciela handlowego.
EVRES FINANCE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-04-08 - Łódź (łódzkie)
-Obsługa klienta zgodnie z najwyższymi standardami, -Gotowanie potraw według receptur, -Dbałość o najwyższą jakość sprzedawanych potraw, -Organizacja czasu pracy podległego zespołu, -Produkcja i pakowanie jedzenia w sposób odporny na zepsucie i uszkodzenie w transporcie (jedzenie jest codziennie rozwożone po całej Polsce), -Współpraca z szefem kreatywnym, -Składanie raportów u menadżera, -Współtworzenie systemu gotowania, sortowania i pakowania produktów, -Realizacja własnych pomysłów na rozwój swój oraz firmy.
BLACK MONKEY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2020-10-26 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie dań obiadowych, surówek wg przepisów.
Norbert Ciążyński BAR "KLIMATYCZNA" - 2020-06-05 - Nowa Sól (lubuskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2020-06-23 - Jedlnia-Letnisko (mazowieckie)
Doświadczenie w żywieniu zbiorowym.Wynagrodzenie do negocjacji.
Przedszkole STOKROTKA Smaź Aneta - 2019-02-18 - Racibórz (śląskie)
DBAŁOŚĆ O PORZĄDEK W MIEJSCU PRACY, PUNKTULANOSC, PILNOWANIE DOSTAW I ŚWIEŻOŚCI PRODUKTÓW, PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI INDYJSKIEJ I ARABSKIEJ
kontakt przez PUP - 2017-08-24 - Parczew (lubelskie)
przygotowywanie posiłków;
JOVIMED Ośrodek Opiekuńczo-Rehabilitacyjny Sp. z o.o. - 2016-06-23 - Ksawerów (łódzkie)
Praca w przodku pod ziemią
PROCARBON SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-03-20 - Bytom (śląskie)
Przygotowywanie dań kuchni orientalnej (kuchnia arabska),łaczenie przypraw
HAYATI GROUP SP. Z O.O - 2019-10-31 - Zawiercie (śląskie)
PRZYGOTOWANIE STANOWISKA PRACY, PRZYGOTOWANIE DAŃ Z KARTY, TWORZENIE NOWEGO MENU, PRZYGOTOWANIE LISTY ZAKUPÓW, ORGANIZACJA PRACY NA KUCHNI, ZARZĄDZANIE ZESPOŁEM, PRZYGOTOWANIE RECEPTUR;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE GASTRONOMICZNE, UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE, ZARZĄDZENIE KUCHNIĄ I ZAMÓWIENIAMI, MILE WIDZIANE PRAWO JAZDY KAT. B, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE 2 LATA
USŁUGI RESTAURACYJNE IRYNA NIKOLENKO - 2017-08-18 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Prace związane z produkcją wyrobów mięsnych, paczkowanie.
Zakłady Mięsne Nowak Sp. z o. o. Sp. K. - 2016-04-13 - Jankowo Gdańskie (pomorskie)
praca w lokalu typu fast food/obsługa klienta
J+J SP Z O O - 2018-03-13 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2017-03-09 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Przygotowywanie dań,półproduktów oraz menu z oryginalnych przepisów kuchni wietnamskiej,zamawianie towarów od dostawców pochodzenia wietnamskiego jak i z Wietnamu.
kontakt przez PUP - 2019-10-18 - Otwock (mazowieckie)
Przygotowanie posiłków i potraw kuchnii indyjskiej
Katarzyna Villa MASUM KEBAB - 2018-02-05 - Końskie (świętokrzyskie)
Praca na budowie na terenie woj. świętokrzyskiego, małopolskiego i śląskiego
P.P.H.U. TIGMA Usługi Remontowo Budowlane - 2015-12-28 - Michałów (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków, tworzenie menu.
Adrian Wowra - 2019-11-19 - Chałupki (śląskie)
Pieczenie pizzy i przygotowywanie posiłków.
FUH Czat Renata Górnicka - 2018-05-14 - Alwernia (małopolskie)