KUCHARZ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 300 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowywanie orginalnych potraw kuchni ormiańskich- obsługa pieca typu TANDOOR
Data publikacji: 2020-06-09
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowywanie orginalnych potraw kuchni ormiańskich- obsługa pieca typu TANDOOR
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 300 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 10
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1061
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 300 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.07.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
- umiejętność sporządzania dań wg.orginalnych receptur kuchni ormiańskiej- znajomość przypraw i składników używanych w kuchni ormiańskiej- umiejętność obsługi pieca typu Tandoor
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 7271776041
danePracodawcy_regon: 471410227
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: SKIEROWANIE
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 10
Powiat pracodawcy: m. Łódź
danePracodawcy_kodPowiatu: 1061
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Łódź
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0957650
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 09.06.2020
Oferta pracy ważna do: 23.06.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 09.06.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 09.06.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?f3e5c14afbf5d37232b19c6df0d88aac
Podobne oferty pracy
przygotowywanie oraz sprzedaz posiłków typy fast-food oraz przygotowywanie i podawanie napojów, obsługa kasy fiskalnej, stałe utrzymyanoe higieny na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Łuków (lubelskie)
-prowadzenie magazynu z żywnością,-zamówienia,-pomoc w rozliczeniach żywności,-koordynowanie pracy personelu kuchennego.Praca w godz. 7-15 od pn do pt + według potrzeb Pracodawcy, po okresie próbnym możliwe zatrudnienie na umowę o pracę.
Nadwiślańska Agencja Turystyczna Sp. z o.o. (Sanatorium GÓRNIK) - 2016-03-29 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
sporządzanie dań kuchni pakistańskiej i indyjskiej, kebab, znajomość przepisów, przypraw i produktów; praca w Pabianicach
kontakt przez PUP - 2016-06-06 - Pabianice (łódzkie)
jw
HOTEL GROMADA CENTRUM Sp. z o.o. - 2018-11-02 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, dań obiadowych, pizzy.
Dominik Wróbel PIZZERIA I KEBAB PEPE - 2017-03-15 - Chwaszczyno (pomorskie)
Dobra organizacja pracy, praca pod presją czasu, zamówienia, dbanie o porządek.
Handel i Usługi Krystyna Kaczmarczyk-Galicka - 2019-02-19 - Święta Lipka (warmińsko-mazurskie)
produkcja potraw w pełnym zakresie, dostarczanie potraw, obsługa klientów w systemie cateringowym
kontakt przez PUP - 2016-06-17 - Wierzbna (podkarpackie)
- sporządzanie ofert,- kontakt z klientem,- prowadzenie negocjacji.
kontakt przez PUP - 2016-02-25 - Częstochowa (śląskie)
Przygotowywanie posiłków, dbałość o stan sanitarny pomieszczeń kuchennych, wydawanie posiłków; praca w godz. 7-15; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 8-14
Miejski Ośrodek Pomocy Rodzinie w Słupsku - 2016-07-22 - Słupsk (pomorskie)
prace przy budowie budynków przemysłowych na terenie woj. świętokrzyskiego
KBK Kamil Kosecki - 2016-06-15 - Starachowice (świętokrzyskie)
Produkcja i dystrybucja posiłków
kontakt przez PUP - 2018-10-25 - Łódź (łódzkie)
Właściwe przygotowywanie posiłków i ich sprawne wydawanie wg przygotowanego jadlospisu. Dochowanie wymogów receptury, wagowych, kaloryczności przygotowywanych posiłków.
Dom Seniora DWOREK Spółka z o.o. - 2019-08-26 - Dąbie (pomorskie)
Przejście instruktarzu stanoiwskowego. poznanie i przyswoujenie: zasad organizacji stanoiwska pracy pod kątem zasad HACCP, BHP i PPOŻ, sprzętu oraz narzędzi obsługiwanych na stanoiwsku pracy, nauka metod utrwalania żywności, sprawdzanie terminów przydatności do spożycia, zabezpieczanie surowców i wyrobów gotowych przed zepsuciem, przygotowywanie produktów do produkcji zup oraz wyrobów garmażeryjnych, poznanie prawidłowego procesu mycia i dezynfekcji, utrzymywanie w porządku pomieszczeń kuchennych i zapledcza gastronomicznego, poznanie procedur poszczegónych rodzajów pizzy oraz pomoc przy jej produkcji i wypieku, wykonywanie obróbki wstępnej i obróbki termicznej syurowców i półproduktów, sporządzanie potraw zgodnych z menu oraz w oparciu o receptury z przestrzeganiem procesów technologi, porcjowanie dekorowanie i ekspedycja potraw, wydawanie gotowego produktu
kontakt przez PUP - 2017-02-24 - Dębno (zachodniopomorskie)
Praca pedagoga szkolnego.
Powiatowy Zespół Szkół Nr 2 - 2019-10-18 - Rumia (pomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni indyjsakiej , wybor i zamawianie produktów praz przypraw kuchni indyjskiej. Umowa o pracę na czas określony. Praca jednozminowa. Oferta dostepna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-08-22 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie oraz wydawanie posiłków, składanie zamówień, sporządzanie jadłospisów. Praca w stołówce szkolnej.
SZKOŁA PODSTAWOWA IM.KS.JANA RĄBA W IWONICZU-ZDROJU - 2019-02-05 - Iwonicz-Zdrój (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków, układanie karty, zamawianie towaru, organizowanie pracy kuchni.Praca na umowę o pracę w godz. 10-20 w równoważnym systemie czasu pracy w Kołobrzegu. Praca również w weekendy.
ROBERT CHEŁSTOWSKI "PANERO" - 2017-02-23 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-05-24 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie dań, menu, kontakt z klientami wietnamskimi, współpraca z pracodawcą wietnamskojęzycznym, negocjacje z kontrahentami pochodzenia wietnamskiego
kontakt przez PUP - 2016-12-20 - Jabłonowo (mazowieckie)
kucharz
FHU ISKIERKA Iwona Ławruk - 2018-02-07 - Mielec (podkarpackie)
zgodnie z zawodem
AGLED Sp. z o. o. o/Starachowice - 2018-09-21 - Starachowice (świętokrzyskie)
prace gospodarcze na terenie zakładu, pielęgnacja zieleni, prace przy skupie żywca
kontakt przez PUP - 2017-04-28 - Krąplewice (kujawsko-pomorskie)
pomocnicze prace budowlane
kontakt przez PUP - 2018-10-05 - Żydowo (wielkopolskie)
Prowadzenie sekretariatu, archiwizacja dokumentów, pisanie pism, obsługa skrzynki, korespondencja.
KANCELARIA PRAWA GOSPODARCZEGO KAMIŃSKI MIECZYSŁAW KAMIŃSKI - 2017-03-01 - Bielsko-Biała (śląskie)
Praca na stanowisku kucharz specjalizującego się w kuchni arabskiej, przygotowanie posiłków typu KEBAB, przygotowanie cateringu związanego z kuchnią arabską,znajomość przepisów kuchni arabskiej,język arabski wymagany dla komunikacji z kucharzami.
kontakt przez PUP - 2018-07-28 - Kutno (łódzkie)
obróbka wstępana produktów, przygotowywanie potraw i deserów, obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw
kontakt przez PUP - 2019-07-15 - Cedynia (zachodniopomorskie)
PRODUKCJA POKROWCÓW TAPICERSKICH, AKCESORIÓW MEBLOWYCH Z WSZELKIEGO RODZAJU MATERIAŁÓW, WYKRÓJ Z SZABLONÓW.
NOTI SP. Z O.O. - 2016-12-21 - Tarnowo Podgórne (wielkopolskie)
- Przygotowywanie posiłków,- Wymagane min. 3 lata doświadczenia w zawodzie kucharza,- Kontakt telefoniczny: 58 535-25-37
ZAMEK GNIEW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-01-25 - Gniew (pomorskie)
gotowanie potraw, dbałość o estetykę podawanych dań, dbałość o porządek na stanowisku pracy. Praca na pełen etat od poniedziałku do niedzieli w godzinach 8-16; 13-21
Bon Apetito Sp. z o.o. - 2017-06-22 - Janki (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej.
WŁODZIMIERZ SOROCZYŃSKI RESTAURACJE - 2016-09-13 - Gdańsk (pomorskie)