KUCHARZ Łódź oferta pracy WOJEWÓDZKI SPECJALISTYCZNY SZPITAL IM. M. PIROGOWA W ŁODZI
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowywanie posiłków z podziałem na diety- dbałość o czystość i estetykę miejsca pracy- organizowanie pracy podległym pracownikom - pomoc kuchni- znajomość podstawowych zasad HACCP- obsługa stołówki- zachowanie odpowiednich gramatur i receptur- współpraca z dietetykiem- wydawanie posiłków na oddziały szpitalne i catering posiłków do innego szpitala- prowadzenie dokumentacji- odpowiedzialność za wykonane czynnościGodziny pracy: 6-14, 7-15, 11-19.Praca w kuchni szpitala.
Data publikacji: 2020-10-09
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: WOJEWÓDZKI SPECJALISTYCZNY SZPITAL IM. M. PIROGOWA W ŁODZI
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wólczańska 191/195, 90-531 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowywanie posiłków z podziałem na diety- dbałość o czystość i estetykę miejsca pracy- organizowanie pracy podległym pracownikom - pomoc kuchni- znajomość podstawowych zasad HACCP- obsługa stołówki- zachowanie odpowiednich gramatur i receptur- współpraca z dietetykiem- wydawanie posiłków na oddziały szpitalne i catering posiłków do innego szpitala- prowadzenie dokumentacji- odpowiedzialność za wykonane czynnościGodziny pracy: 6-14, 7-15, 11-19.Praca w kuchni szpitala.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: (wynagrodzenie zasadnicze + dodatek stażowy)
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 10
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1061
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.12.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka dla celów sanitarno-epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
- wykształcenie zasadnicze zawodowe (kucharz) lub kurs zawodowy- umiejętność pracy pod presją czasu- umiejętność organizowania pracy zespołu- kreatywność
Nazwa pracodawcy:
WOJEWÓDZKI SPECJALISTYCZNY SZPITAL IM. M. PIROGOWA W ŁODZI
danePracodawcy_nip: 7272307029
danePracodawcy_regon: 471658536
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Wólczańska 191/195, 90-531 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, Termin: Zgł. osobiste - do kierownika kuchni
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 10
Powiat pracodawcy: m. Łódź
danePracodawcy_kodPowiatu: 1061
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Łódź
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0957650
Ulica pracodawcy: Wólczańska
Numer budynku pracodawcy: 191/195
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 09.10.2020
Oferta pracy ważna do: 08.11.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 09.10.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 09.10.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?ee10098413ecf017698b6082ad092c4d
Podobne oferty pracy
PRZYGOTOWANIE DAŃ KUCHNI WIETNAMSKIEJ, CZYTANIE PRZEPISÓW I RECEPTUR KUCHNI WIETNAMSKIEJ
kontakt przez PUP - 2017-09-21 - Grójec (mazowieckie)
Przygotowanie i obróbka dań obiadowych.
kontakt przez PUP - 2017-05-30 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-02-19 - Cieszyn (śląskie)
jw.
Przedszkole nr 344 - 2016-07-07 - Warszawa (mazowieckie)
Zgodnie ze stanowiskiem. Przygotowywanie posiłków. Śniadań, bankietów, imprez okolicznościowych.Umowa zlecenie na okres próbny - docelowo umowa na stałe.
DWP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-12-09 - Lublin (lubelskie)
Opieka nad osobami starszymi
E.V. FINANCE - SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-06-07 - Poniatów (łódzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-21 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie półproduktów, mycie warzyw, skręcanie cuasta, rozkręcanie i pieczenie pizzy, robienie makaronów i sałatek, dbanie o porządek na stanowisku pracy i w całym zakładzie
kontakt przez PUP - 2020-02-27 - Bartoszyce (warmińsko-mazurskie)
wymagania: wykształcenie zawodowe kierunkowe-kucharz (przy składaniu dokumentów dołączyć potwierdzenie kwalifikacji zawodowych), mile widziane doświadczenie w zawodziezakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Szkoła Podstawowa nr 5 w Krotoszynie - 2018-11-26 - Krotoszyn (wielkopolskie)
Przygotowanie potraw w oparciu o ustalone receptury, przygotowywanie dań gorących, sałatek i surówek. Obsługa urządzeń do produkcji, dbałość o jakość serwowanych potraw, dbałośc o porządek na dziale oraz umiejętne gospodarowanie surowcami .Przestrzeganie zasad HACCP i BHP.
Pizzeria Pierogarnia TONIA Mateusz Zapotoczny - 2017-02-16 - Nowogród Bobrzański (lubuskie)
Gotowanie posiłków-kuchnia domowa
Firma Handlowa REX Iwona Chojnacka - 2020-09-29 - Drawsko Pomorskie (zachodniopomorskie)
przyrzadzanie i przygotowywanie potraw według receptur kuchni orientalnej, w szczególności kuchni indyjskiej, wstępne przygotowanie składfników do gotowania, dbałośc o czydtośc stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2016-03-22 - Pułtusk (mazowieckie)
.
kontakt przez PUP - 2019-05-21 - Pikutkowo (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej, arabskiej i bengalskiej.
kontakt przez PUP - 2018-12-19 - Mrozy (mazowieckie)
Kucharz, w pizzerii Italiana. Wysokość wynagrodzenia do uzgodnienia. Pracodawca zapewnia dojazd do miejsca pracy.
FIRMA ADER ADAM DERA - 2016-08-22 - Sierakowice (pomorskie)
kucharz I - przygotowywanie dań obidowych, gotowanie, pieczenie, grilowanie, obróbka warzywkucharz II - przygotowanie ciasta do pizzy, wypiekanie pizzy, obsługa urządzenia do kebaba, przygotowywanie produktów do pizzy
kontakt przez PUP - 2016-05-11 - Bielawa (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw, praca na kuchni
Sanatorium Uzdrowiskowe Dukat Medical Spa Sp. z o.o. - 2019-10-07 - Dąbki (zachodniopomorskie)
Robotnik budowlany / wykańczanie wnętrz
Homeart Tomasz Cisło - 2016-09-01 - Radomyśl Wielki (podkarpackie)
Praca jako kucharz w restauracji tajskiej w centrum miasta. Przygotowywanie samodzielne warzyw oraz mięs, następnie gotowanie tajskich dań. Umowa o pracę na cazs określony. Praca jednozmianowa: 12-20. Proponowany okres zatrudnienia; 1 rok. Oferta dotępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-03-12 - Wrocław (dolnośląskie)
Według stanowiska.
"GTR" PATRYK PIKUŁA W ŻOŁYNI - 2018-05-10 - Żołynia (podkarpackie)
przygotowywanie towarów do wysyłki, odpowiedzialność za porządek w magazynie z wietnamskimi produktami, ścisła współpraca z dostawcami wietnamskimi
kontakt przez PUP - 2019-01-03 - Jabłonowo (mazowieckie)
wg umowy
kontakt przez PUP - 2019-05-28 - Miastko (pomorskie)
Kucharz / sprzątaczka
kontakt przez PUP - 2016-03-08 - Człopa (zachodniopomorskie)
Znajomość receptur kuchni chińskiej, umiejętność przygotowywania posiłków tej kuchni
kontakt przez PUP - 2016-01-29 - Łódź (łódzkie)
zgodnie z charkterystyką pracy
FIRMA HANDLOWO - USŁUGOWA "HANIA" - 2018-09-04 - Pleszew (wielkopolskie)
Do zakresu obowiązków kucharza przede wszystkim wchodzi przygotowywanie potraw i ustalanie menu.
Bar ABRO Bożena Roszkowska - 2020-02-07 - Nowinka (podlaskie)
.
kontakt przez PUP - 2017-08-09 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
wszystkie związane z obróbką produktów, przygotowywanie dań
Delikatesy "CENTRUM"-Ośrodek Sportowy - 2018-11-29 - Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)
OCENA SUROWCÓW, PÓŁPRODUKTÓW, OBLICZANIE WARTOŚCI ENERGRTYCZNYCH ORAZ ODŻYWCZYCH, SPORZĄDZANIE POTRAW KUCHNI WŁOSKIEJ- PIZZA, CIASTO, MAKARONY ITD.WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA DAŃ KUCHNI WŁOSKIEJ-PIZZA, AKTUALNA KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE W KUCHNI WŁOSKIEJ MIN. 2 LATA, DOBRA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA WŁOSKIEGO I NIEMIECKIEGO W MOWIE MILE WIDZIANASTAWKA ZA GODZINĘ 16,50 ZŁPRACA W GODZINACH: 10:30-18:30
kontakt przez PUP - 2018-06-21 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przyotowywanie posiłków,pieczenie ciast,gotowanie,sprzątanie po pracy,planowanie menu
P.U.T WIKA BARBARA BRONICKA JASKÓLSKA - 2018-08-14 - Karpacz (dolnośląskie)