KUCHARZ Łódź oferta pracy Szkoła Podstawowa nr 65
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 400 PLN
Zakres obowiązków: Samodzielne stanowisko kucharza wymaga znajomości w przygotowywaniu posiłków dla uczniów z przestrzeganiem zasad zdrowego żywienia.
Data publikacji: 2020-08-28
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: Szkoła Podstawowa nr 65
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Pojezierska 10, 91-322 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Samodzielne stanowisko kucharza wymaga znajomości w przygotowywaniu posiłków dla uczniów z przestrzeganiem zasad zdrowego żywienia.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę w zastępstwie
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|22
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 400 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 10
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1061
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 400 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.09.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagania odnośnie stażu pracy: [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 5
Nazwa pracodawcy: Szkoła Podstawowa nr 65
danePracodawcy_nip: 7261271374
danePracodawcy_regon: 000210973
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Pojezierska 10, 91-322 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 10
Powiat pracodawcy: m. Łódź
danePracodawcy_kodPowiatu: 1061
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Łódź
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0957650
Ulica pracodawcy: Pojezierska
Numer budynku pracodawcy: 10
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 28.08.2020
Oferta pracy ważna do: 27.09.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 28.08.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 28.08.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?8a0f5b6d1d9cb08c59c7643046d4e37f
Podobne oferty pracy
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-09-18 - Leszno (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-03-17 - Bytom (śląskie)
Wykształcenie zawodowe kierunkowe; min. 2 lata doświadczenia w zawodzie; aktualna książeczka sanepidu; znajomość procedur HACCP; znajomość zasad obsługi urządzeń i sprzętu kuchennego; znajomość zasad pobierania i przechowywania próbek posiłków, znajomość zasad wstępnej obróbki żywności; umiejętność utrzymania stanu sanitarno-higienicznego pomieszczeń kuchennych, sprzętów i urządzeń technicznych; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
4 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2018-05-14 - Gliwice (śląskie)
realizację zadanych celów produkcji w podległym obszarze;rozliczanie czasu pracy podległych pracowników;przeprowadzanie szkoleń pracowników;dzienny monitoring celów produkcji;podejmowanie działań zapobiegawczych i korygujących w odniesieniu do celów;planowanie osób w odniesieniu do wielkości produkcji ;przestrzeganie procedur i dokumentacji ZSZ;
kontakt przez PUP - 2020-10-16 - Łęg (dolnośląskie)
przestrzeganie przepisów bezpieczeństwa i higieny pracy; przygotowywanie surowców do produkcji; przygotowywanie ciasta do pizzy, wypiek pizzy; przygotowywanie posiłków, smażenie, pieczenie, przygotowywanie surówek; utrzymanie należytej czystości i porządku naczyń i pomieszczeń kuchennych; dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywaniach potraw.
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)
wykształcenie bez znaczenia, doświadczenie. Praca w weekend
ARTMI SPÓŁKA AKCYJNA - 2016-07-18 - Krotoszyn (wielkopolskie)
kuchnia domowa
Firma Sobczak Tomasz Sobczak - 2016-06-15 - Bytom (śląskie)
Współpraca z przydzielonymi Organami Technicznymi w zakresie działań normalizacyjnych: - obsługa organizacyjna działalności Organów Technicznych;- nadzór nad przestrzeganiem zasad normalizacji dobrowolnej w Organach Technicznych;- organizowanie prac Organów Technicznych w ramach współpracy z europejskimi i międzynarodowymi organizacjami normalizacyjnymi;- udzielanie informacji o działalności normalizacyjnej z zakresu Organów Technicznych;- praca w systemie informatycznym Polski Zasób Normalizacyjny.
Polski Komitet Normalizacyjny - 2020-01-29 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie pizzy, kebabów oraz dań z półproduktów. Dbanie o czystość miejsca pracy. Przyjmowanie i wydawanie zamówień.
PP POLSKA Iwona Lackosz - 2017-07-26 - Jasło (podkarpackie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2019-09-23 - Radom (mazowieckie)
RefDo30przygotowanie posiłków gotowych (dań i zup) według ściśle okreśłonych receptur
EAT-ME SP. O.O. - 2018-08-02 - Piaseczno (mazowieckie)
obsługa urządzeń biurowych, obsługa klienta, dbanie o czystość w miejscu pracy, poznanie oferty sieci komórkowej orange
kontakt przez PUP - 2016-01-04 - Augustów (podlaskie)
Przygotowanie posiłków (śmniadania, obiady, kolacje) według receptur. Praca zmianowa w godz. 6.00 - 20.00 od poniedziałku do niedzieli w Jaworzu. PRACA SEZONOWA, DO KOŃCA WRZEŚNIA 2016 R.
VILLA BARBARA - CENTRUM ZDROWIA I REHABILITACJI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-06-27 - Jaworze (śląskie)
obsługa paletyzatorów dolnopoziomowych, odbieranie oraz transport detali, opis, segregacja detali, wypełnianie dokumentów, obsługa wózków widłowych
ENOPLAST SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-11-08 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków (śniadania, obiady, kolacje, imprezy okolicznościowe)
"AUTO-MARKET" Ryszard Iwaszkiewicz | Hotelik "KARMEL" Iwaszkiewicz Ryszard - 2016-04-19 - Augustów (podlaskie)
Kucharz
BFG INVEST SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWO AKCYJNA - 2015-12-09 - Iława (warmińsko-mazurskie)
praca w kuchni na ośrodku wczasowym
FIRMA HANDLOWA "ERWIN" KRZYSZTOF NOWAK - 2018-07-18 - Świeszyno (pomorskie)
wyksztalcenie zawodowe-kucharz, doświadczenie mile widziane, umiejetność gotowania, chęć do pracy.Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw, obsługa gastronomiczna, porcjowanie i wydawanie posiłków, dbanie o porządek w miejscu pracy.
Wawrzyniak Sp. z o.o. - 2016-10-27 - Perzyce (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Jodłówka Tuchowska (małopolskie)
REF ZUS -przygotowywanie posiłków ,-gotowanie dań i zup wedle ściśle okreslonych receptur,
kontakt przez PUP - 2016-09-08 - Piaseczno (mazowieckie)
doginanie,łączenie prętów prostym spoiwem, izolacje fundamentów styropianem, prace wyburzeniowe oraz porzadkowe. (MIEJSCE WYKONYWANIA PRACY BĘDZIN I WG ZLECEŃ)
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Będzin (śląskie)
w załączniku
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Tuchola (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie i podawanie potraw kuchni wietnamskiej z mięsa, drobiu, ryb, owoców morza, warzyw i innych. Umowa o pracę na czas określony. Praca na dwie zmiany, w przedziale czasowym: 10:00-21:00. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2019-10-24 - Wrocław (dolnośląskie)
- UKŁADANIE JADŁOSPISU,- PRZYRZĄDZANIE POSIŁKÓW ZGODNIE Z ZATWIERDZONYM JADŁOSPISEM,- PORCJOWANIE POTRAW I WYDAWANIE POSIŁKÓW,- ODBIERANIE PRODUKTÓW Z MAGAZYNU ŻYWNOŚCIOWEGO,- DBANIE O CZYSTOŚĆ I HIGIENĘ W TRAKCIE PROCESU,
Zespół Szkół Nr1- Gimnazjum i Liceum im. Ks. Piotra Skargi - 2019-09-17 - Szamotuły (wielkopolskie)
Szycie odzieży roboczej.
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe EUROPOL - 2020-10-26 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ (MIĘSNYCH, RYBNYCH, PRZYSTAWEK, SAŁATEK)KSIĄŻECZKA SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNA WYMAGANA
RZESZÓWDIS SP. Z O.O. - 2017-07-26 - Rzeszów (podkarpackie)
Osoba zatrudniona na stanowisku będzie odpowiedzialna za: przygotowanie potraw zgodnie z przyjętymi standardami,zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług,estetykę potraw,prowadzenie racjonalnej gospodarki surowcowej,utrzymanie porządku w miejscu pracy,dbanie o odpowiednie przechowywanie i magazynowanie żywności oraz sprzętu kuchennego.
Wąbrzeski Dom Kultury - 2019-02-04 - Wąbrzeźno (kujawsko-pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem; godziny pracy: 8.00- 22.00
Zakład Gastronomiczny Tawerna Adamek Andrzej Jakuczun - 2017-04-24 - Słupsk (pomorskie)
prace budowlane
kontakt przez PUP - 2018-08-14 - Lipno (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie posiłków
"SPOŁEM"Powszechna Spółdzielnia Spożywców"Pomoc Bratnia" - 2019-02-11 - Sandomierz (świętokrzyskie)