KUCHARZ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 200 PLN
Zakres obowiązków: Branża gastronomia- Przygotowywanie i wydawanie posiłków w restauracji zgodne z recepturami ormańskimi i gruzińskimiPraca od godz. 11:00Miejsce wykonywania pracy: Łódź, ul. Piotrkowska 69
Data publikacji: 2018-12-31
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Branża gastronomia- Przygotowywanie i wydawanie posiłków w restauracji zgodne z recepturami ormańskimi i gruzińskimiPraca od godz. 11:00Miejsce wykonywania pracy: Łódź, ul. Piotrkowska 69
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 200 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: 1200 zł + premia uznaniowa
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.01.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
staż pracy: 5 lat na danym stanowiskuznajomość kuchni kaukaskiej/gruzińskiej
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 5
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 31.12.2018
Oferta pracy ważna do: 14.01.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 31.12.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 31.12.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Sporządzanie potraw kuchni arabskiej: kebab doner, tortilla kebab, crepes, chakachouka.Przygotowtwanie sosów : czosnkowy, koperkowy, bazyliowy, miętowy.Dbałość o czystość stanowiska pracy.
kontakt przez PUP - 2018-05-07 - Łódź (łódzkie)
KUCHARZ (WILLA WILUSZÓWKA)-PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI UKRAIŃSKIEJ,BIAŁORUSKIEJ,GRUZIŃSKIEJ, LITEWSKIEJ,ROSYJSKIEJ
RENATA NAGAWIECKA ZARZĄD I ADMINISTRACJA NIERUCHOMOŚCI - 2018-02-07 - Dębica (podkarpackie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: przygotowanie posiłków dla klienta indywidualnego i zbiorowego, WYMAGANIA: wykształcenie średnie - kucharz, 5 lat doswiadczenia, umiejetność podejmowania decyzji w sprawie menu, umiejętność pracy na samodzielnym stanowisku, mile widziana komunikatywna znajomość języka angielskiego
kontakt przez PUP - 2017-02-15 - Kochanowice (śląskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków, dbanie o czystość kuchnii
kontakt przez PUP - 2016-03-29 - Łopatno (świętokrzyskie)
- Podstawy kuchni molekularnej (np. przygotowywanie mięs i ryb metodą SOUS VIDE). Tworzenie nowych dań do karty z kuchni włoskiej i polskiej, opracowywanie receptur. Dbanie o odpowiednie czyszczenie i przechowywanie przyrządów używanych w kuchni. Obróbka warzyw i mięs.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na czas określony 8 miesięcy. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w równoważnym systemie czasu pracy w godzinach: 9:00-21:00, 10:00-20:00 + soboty, niedziele. Wymagane wykształcenie średnie: Technik Technolog Żywienia. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 4 miesiące na podobnym stanowisku. Wymagana umiejętność gotowanie, przygotowywanie potraw kuchni polskiej i włoskiej. Wymagane umiejętności związane z zakresem obowiązków.
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturą i standardami, wprowadzanie nowych dań
PPUH COLD s.j. Bogdan i Włodzimierz Chwastek - 2017-07-17 - Bochnia (małopolskie)
Staż dla osoby bezrobotnej zarejestrowanych w tut. Urzędzie posiadającej II profil pomocy spełniającej kryteria w ramach Działania 7.2 RPO - godz. stażu od 6.00 - 14.00- obsługiwanie i konserwowanie maszyn i urządzeń stosowanych w tapicerstwie,- odpowiedni dobór narzędzi i materiałów do tapicerowania,- montowanie różnych podłoży i warstw tapicerskich,- wykonywanie konstrukcji sprężynowych i bez sprężynowych układów tapicerskich
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Świerczów (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw oraz wyrobów cukierniczych dla klienta indywidualnego oraz zbiorowego, dbanie o stanowisko pracy, składanie zamówień.
PPHU MANHATAN Elżbieta Kądziela - 2018-02-13 - Zygry (łódzkie)
Obsługa referatu sędziego, wykonywanie decyzji sędziego wydawanych w toku posiedzenia i na posiedzeniu niejawnym. Protokołowanie na rozprawach. Sporządzanie wezwań i zawiadomień w sprawach odroczonych na kolejny termin. Porządkowanie akt, wykonywanie innych czynności zleconych przez przełożonego.
SĄD REJONOWY WE WŁODAWIE - 2015-12-02 - Adamki (lubelskie)
Wykonywanie potraw kuchni ormiańskiej, ustalanie karty dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni, rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Lublin (lubelskie)
Kucharz
5ZERO1 Sp. z o.o. - 2018-07-04 - Tarnów (małopolskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-04-21 - Bobrowniki (łódzkie)
obróbka wstępna warzyw
kontakt przez PUP - 2016-08-31 - Wyrzysk (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, OBSŁUGA SPRZĘTU KUCHENNEGOSala G, A
Eclipse Enterprise Sp. z o.o. - 2017-07-14 - Domasław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków serwowanych na miejscu, przyjmowanie zamówień, zmywanie, krojenie, obieranie; praca na dwie zmiany w godzinach:10-14 / 14-18.
EKOKOMPLEKS Krzysztof Oleksowicz - 2017-11-10 - Opole (opolskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej i ukraińskiej
PG Serwis Pawł Gawrylak - 2016-03-30 - Stara Iwiczna (mazowieckie)
przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami firmy, zarządzanie praca kuchni
kontakt przez PUP - 2016-08-05 - Leszno (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji hotelu. Planowanie menu, przygotowywanie produktów, nadzór nad jakością zamówionych produktów, zarządzanie budżetem na wydatki spożywcze.
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "ALLBUD" Sp. z o.o. - 2017-03-29 - Zamość (lubelskie)
nauczyciel przedszkola w grupach dzieci od 2,5 do 6-go roku życiapraca na dwie zmainy:6.30-17.00soboty -dni wolne od pracy
STOWARZYSZENIE "INICJATYW SPOŁECZNYCH" - 2018-04-13 - Mielec (podkarpackie)
Kucharz. Praca w Restauracji Kurna Chata w godzinach 10 - 22 w systemie 2/2.Proponowane wynagrodzenie to 1850,00 + premia motywacyjna.
Przedsiębiorstwo Handlowo-Gastronomiczne " Tabaza" S.C. - 2016-01-28 - Bolesławiec (dolnośląskie)
przygotowywanie i wydawanie dań małej gastrononomi
kontakt przez OHP - 2017-01-19 - Włoszczowa (świętokrzyskie)
organizacja wlasnej pracy, przyjmowanie zamówień, przygotowanie posiłków, utrzymanie czystości w miejscu rzcy, reaslizowanie sprzedaży
kontakt przez PUP - 2016-06-10 - Golub-Dobrzyń (kujawsko-pomorskie)
.
kontakt przez PUP - 2018-01-18 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
KONKURS; szczegóły na stronie www.bip.pyskowice.pl w zakładce "Nabór na stanowiska urzędnicze".Wykształcenie wyższe, kier. ekonomia, finanse, rachunkowość; min. 3 lata stażu pracy; zakres obowiązków: księgowanie dowodów księgowych uzgadnianie kont rozrachunkowych, dekretowanie funduszu wynagrodzeń, prowadzenie ewidencji księgowej planu finansowego wydatków budżetowych; jedna zmiana; miejsce pracy: Pyskowice
URZĄD MIEJSKI W PYSKOWICACH - 2017-04-14 - Pyskowice (śląskie)
obróbka wstępna surowców, ocena surowców gastronomicznych, rozbiór mięsa, wykonywanie różnymi technikami i metodami ,wykończenie, porcjowanie, dekorowanie, estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, sporządzanie potraw kuchni regionalnej i innych narodów oraz potraw dla różnych diet
"MC DIAM" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-11-20 - Gola Dzierżoniowska (dolnośląskie)
Sporządzanie posiłków
"FALA" Iwona Myszka - 2015-12-18 - Lubenia (podkarpackie)
Przygotowywanie półproduktów, produktów lub dań, wydawanie gotowych dań.
PATIO Małgorzata Kryńska - 2016-12-16 - Siedlce (mazowieckie)
spawanie konstrukcji stalowych
ZAKŁAD REMONTOWO-BUDOWLANY INŻ.BOBA GRZEGORZ - 2018-07-02 - Polanka Wielka (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
UZDROWISKO ŚWINOUJŚCIE S.A. - 2016-09-23 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
- Gotowanie dań kuchni polskiej.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 5:00-13:00 + sobota, niedziela - według grafiku. Wymagana wykształcenie zawodowe gastronomiczne, mile widziane wykształcenie średnie gastronomiczne. Wymaganie doświadczenie zawodowe na stanowisku kucharza min. 1 rok. Wymagana umiejętność przygotowywania potraw kuchni polskiej. Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (8:00-16:00) (Tel. 32-721-11-11) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Bytkowska 1 A, 40-147 Katowice) lub kontakt pocztowy lub e-mail: biuro (at) bestwesternkatowice.pl
METROPOL HOTEL MAN SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-02-27 - Katowice (śląskie)