KUCHARZ Le偶ajsk oferta pracy FIRMA HANDLOWO-US艁UGOWA "JEZ" ZYGMUNT JERZY, ZYGMUNT JANUSZ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽100 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Kucharz/ Oferta skierowana dla os贸b do 30 roku 偶ycia
Data publikacji: 2018-11-22
Lokalizacja: Le偶ajsk (podkarpackie)
Pracodawca: FIRMA HANDLOWO-US艁UGOWA "JEZ" ZYGMUNT JERZY, ZYGMUNT JANUSZ
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Klasztorna 2E, 37-300 Le偶ajsk, powiat: le偶ajski, woj: podkarpackie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Kucharz/ Oferta skierowana dla os贸b do 30 roku 偶ycia
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽100 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Le偶ajsk
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: podkarpackie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: le偶ajski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Le偶ajsk
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽100 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.12.2018
Data zako艅czenia pracy: 14.07.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe
Nazwa pracodawcy:
FIRMA HANDLOWO-US艁UGOWA "JEZ" ZYGMUNT JERZY, ZYGMUNT JANUSZ
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Le偶ajsku
Adres pracodawcy:
Mickiewicza 56, 37-300 Le偶ajsk, powiat: le偶ajski, woj: podkarpackie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: le偶ajski
Gmina pracodawcy: Le偶ajsk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Le偶ajsk
Ulica pracodawcy: Mickiewicza
Numer budynku pracodawcy: 56
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Le偶ajsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 22.11.2018
Data dodania oferty pracy: 22.11.2018
Oferta pracy wa偶na do: 22.12.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 22.11.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 22.11.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
- przygotowanie potraw kuchni w艂oskiej
OSTERIA Gra偶yna i Karol Korzenieccy sp贸艂ka jawna - 2016-03-09 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
PPU "Gal" - 2016-02-19 - Witaszewice (艂贸dzkie)
Przygotowywanie da艅 tradycyjnej kuchni orientalnej- samosy, kulfi, biryani itp. Przygotowywanie sos贸w, napoj贸w.
kontakt przez PUP - 2016-11-04 - Ciechan贸w (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-07-19 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w (w tym zleconych diet) zgodnie z jad艂ospisem, wg. przepisu i gramatury, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak przygotowywanych posi艂k贸w, przestrzegaie prawid艂owego funkcjonowaia systemu HACCAP, GHP, GMP, utrzymanie czysto艣ci i porz膮dku naczy艅 i sprz臋tu oraz nale偶ytego stanu sanitarno-higienicznego pomieszczen kuchennych, zachowanie bezwzglednej higieny osobistej oraz cxzysto艣ci odzie偶y roboczej zgodnie z wymogami SANEPID.
STOWARZYSZENIE PRZYJACI脫艁 OS脫B NIEPE艁NOSPRAWNYCH - 2018-04-26 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Kuchnia polska
GOSIEK Sp. z o.o. - 2016-09-20 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
1) Utrzymanie nale偶ytek czysto艣ci i porz膮dku naczy艅, sprz臋tu i pomieszcze艅 kuchennych 2) Porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w 3) Przestrzeganie przepis贸w BHP i termin贸w bada艅 okresowych 4) Przygotowywanie posi艂k贸w przy u偶yciu art. spo偶ywczych wydanych do kuchni 5) Wykonywanie innych czynno艣ci zleconych przez szefa kuchni
NOT脫WKA Sp. z o.o. - 2018-03-14 - Wiartel (warmi艅sko-mazurskie)
obs艂uga kuchni restauracyjnej a la carte, obs艂uga kuchni bankietowej
kontakt przez PUP - 2018-01-24 - Gda艅sk (pomorskie)
Obs艂uga urz膮dze艅 gastronomicznych, przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w go艣ciom zajazdu.
Wanda Waku艂a - Zajazd Chodowiak - 2018-02-22 - Chod贸w (mazowieckie)
sporz膮dzanie raport贸w oraz dokumentacji sklepowej
Sp贸艂dzielnia Handlowo Produkcyjna w Olsztynku - 2015-12-22 - Olsztynek (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie potraw (pieczenie, gotowanie) wg norm i receptur, dbanie o prawid艂owe magazynowanie 偶ywno艣ci, obr贸bka wst臋pna p贸艂produkt贸w i sk艂adnik贸w do przygotowywania potraw, dbanie o czysto艣膰 urz膮dze艅 kuchennych, naczy艅 itp., pomoc w obs艂udze imprez okoliczno艣ciowych
kontakt przez PUP - 2018-07-19 - Andrych贸w (ma艂opolskie)
robotnik gospodarczy
kontakt przez PUP - 2016-01-25 - Bobrowniki (kujawsko-pomorskie)
Utrzymywanie czysto艣ci w pomieszczeniach chorych, rozdawanie posi艂k贸w mieszka艅com, zmiana po艣cieli.
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Tolkmicko (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, kierowanie zespo艂em
PRO-MOT SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-01-18 - Sopot (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
IZABELLA SP. ZO.O. - 2017-08-03 - Pu艂awy (lubelskie)
kuchnia azjatycka
MONSOON GRZESIAK SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2018-06-14 - Bia艂ystok (podlaskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji, dbanie o zaopatrzenie restauracji, praca w godz. 12-20
Barbara Stora GASTRONOMIA HOTELARSTWO - 2017-01-24 - Raszowa (opolskie)
Kucharz
P.P.H.U. "BRD" Romana Damrath - 2017-11-20 - W膮sosz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Przedsi臋biorstwo Handlowo-Us艂ugowe IR-MAR s.c. - 2016-05-05 - K臋trzyn (warmi艅sko-mazurskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-03-11 - W臋gorzewo (warmi艅sko-mazurskie)
Obr贸bka mi臋s, warzyw, owoc贸w, ryb (krojenie, siekanie, filetowanie, obieranie itp.) przygotowywanie potraw, dbanie o porz膮dek miejsca pracy, gotowanie. Kierowanie prac膮 na kuchni. Ostateczne przygotowanie potraw i wydawanie. Przygotowywanie menu. Inwentaryzacja.
"Piekielna Kura" Przemys艂aw Bia艂y - 2017-10-23 - Lubin (dolno艣l膮skie)
-
Us艂ugi Gastronomiczne Elwira Linder Gogolin - 2018-02-02 - Malnia (opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, porcjowanie i dekorowanie wyrob贸w kulinarnych, utrzymanie nale偶ytej czysto艣ci i porz膮dku naczy艅, sprz臋tu i pomieszcze艅 kuchennych,
Przedsi臋biorstwo Wielobran偶owe "Pieprzyk" Sp. z o.o. - 2018-10-01 - Rawicz (wielkopolskie)
WG. STANOWISKA
P.H.U. PAWE艁 SZARKOWICZ - 2016-08-09 - Krosno Odrza艅skie (lubuskie)
wg programu stazu
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Gniezno (wielkopolskie)
-
kontakt przez PUP - 2017-08-07 - Bia艂ystok (podlaskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w- sniadania, obiady, kolacje, utrzymywanie czysto艣ci na kuchni, zarz膮dzanie prac膮
Rewita Sp. z o.o. - 2017-06-28 - Mielno (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w ze znajomo艣ci膮 kuchni ukrai艅skiej
kontakt przez PUP - 2017-10-25 - Bukowina Tatrza艅ska (ma艂opolskie)
Przygotowywanie tradycyjnych potraw kuchninarabskiej, indyjskiej i bengalskiej, czytanie receptur, uk艂adanie menu, sk艂adanie zam贸wie艅 za granic臋. Dbanie o porz膮dek i higien臋 w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2018-07-04 - Sieradz (艂贸dzkie)
Przyrz膮dzanie potraw, posi艂k贸w do wydaniaq klientowi, pomoc przy ladzie
Powiatowe Centrum Medyczne w Gr贸jcu Sp.zo.o. - 2017-10-04 - Gr贸jec (mazowieckie)