KUCHARZ Laskowa oferta pracy Restauracja Gęś w Dymie Katarzyna Pławecka Laskowa 679
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 15 PLN
Zakres obowiązków: Praca w restauracji - przygotowywanie dań z karty, dbanie o stanowisko pracy, wykonywanie poleceń szefa kuchni. Możliwość pracy w weekendy. Miejsce pracy restauracja w Laskowej.
Data publikacji: 2017-02-13
Lokalizacja: Laskowa (małopolskie)
Pracodawca: Restauracja Gęś w Dymie Katarzyna Pławecka Laskowa 679
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:34-602 Laskowa 679, powiat: limanowski, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Praca w restauracji - przygotowywanie dań z karty, dbanie o stanowisko pracy, wykonywanie poleceń szefa kuchni. Możliwość pracy w weekendy. Miejsce pracy restauracja w Laskowej.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 15 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: 15 zł/h
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowo-premiowy ze staw. godz
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Laskowa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: limanowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Laskowa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 15 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 13.02.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy:
Restauracja Gęś w Dymie Katarzyna Pławecka Laskowa 679
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy Limanowa
Adres pracodawcy:
34-602 Laskowa 679, powiat: limanowski, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: limanowski
Gmina pracodawcy: Laskowa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Laskowa
Numer budynku pracodawcy: 679
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy Limanowa
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 13.02.2017
Oferta pracy ważna do: 12.03.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 13.02.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 13.02.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw pochodzących z różnych stron świata, w tym zwłaszcza Indii. Dbanie o asortyment, sporządzanie listy zapotrzebowania, tworzenie nowych kompozycji i potraw
kontakt przez PUP - 2018-02-12 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
praca wg stanowiska
DOM WCZASOWY "ELA" - 2016-04-05 - Rabka-Zdrój (małopolskie)
Administracja biurowa - obsługa mieszkańców, obsługa poczty, wysyłanie powiadomień
Firma "BIZ" Licencjonowany Zarządca Nieruchomościami - 2016-03-09 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie mięsa i warzyw do potraw kuchni tureckiej.
kontakt przez PUP - 2016-08-09 - Wrocław (dolnośląskie)
wg stanowiska
ABL Sp. z.o.o - 2017-06-23 - Morąg (warmińsko-mazurskie)
oferta pracy subsydiowana, przeznaczona wyłącznie dla osób zarejestrowanych w tut. Urzęzieprzygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-02-23 - Myszyniec (mazowieckie)
praca w lesie: ścinka drzew, przycinianie i krzesanie
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - Janiszów (dolnośląskie)
przygotowanie potraw typu fast food
kontakt przez PUP - 2015-12-08 - Biecz (małopolskie)
przygotowywanie potraw, wybór naczyń do podawania dań, nadzór nad jakością żywności, przestrzeganie przepisów BHP, ustalanie menu dań
kontakt przez PUP - 2017-12-12 - Świętochłowice (śląskie)
Przygotowywanie tradycyjnych potraw kuchni koreańskiej, dbanie o jakość i estetykę przygotowywanych potraw; dbanie o prawidlowe magazynowanie żywności, serwowanie posiłków, utrzymanie czystości w kuchni i na stanowisku pracy. Umowa o pracę na czas nieokreślony. Praca jednozmianowa. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-03-10 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie potrwa (głównie kuchnia polska, ale także ukraińska). Praca w godz.: 11/12-22 (dwie zmiany).
kontakt przez PUP - 2017-06-30 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
Firma Gastronomiczna FOSA Odejewski Adam - 2016-06-08 - Chojnice (pomorskie)
Oferta z programu zatrudnienie osób do 30 roku życia. Przygotowywanie potraw zgodnie z przyjętą recepturą, utrzymanie czystości na stanowisku pracy, dbanie oświeżość i dostępność produktów (zgłaszanie kończącego się asortymentu). Wymagania: wykształcenie średnie, doświadczenie w gastronomii, znajomośc podstawowych zasad obróbki termicznej potraw, znajomość nazw podstawowych sprzętów kuchennych i produktów, podzielność uwagi, skupienie, dokładność, umiejętność pracy pod presją czasu.
HAYABUSA s.c. - 2017-06-07 - Wejherowo (pomorskie)
Prowadzenie obróbki skrawaniem detali żeliwnych na maszynach zadaniowych. Praca fizyczna.
MARIA OSOJCA WOMET - 2017-09-22 - Tychy (śląskie)
przygotowywanie posiłków
CEZAR PPHU; Cezary Kartasiński - 2018-01-15 - Rzepin-Kolonia (świętokrzyskie)
-
P.H.U. FENIX EWELINA ZIELIŃSKA - 2018-03-23 - Bodzechów (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków w kateringu dietetycznym lub przygotowywanie burgerów.
kontakt przez PUP - 2017-06-08 - Kraków (małopolskie)
Przygotowanie posiłków, praca od poniedziałku do piątku
COMARCH S.A. - 2016-04-28 - Kraków (małopolskie)
Przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-08-16 - Rabka-Zdrój (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-03 - Warszawa (mazowieckie)
Wykształcenie zawodowe; doświadczenie zawodowe mile widziane; umiejętności, zakres obowiązków: przygotowywanie potraw, wydawka, utrzymanie stanowiska pracy w czystości; jedna zmiana; miejsce pracy: Sierakowice;
kontakt przez PUP - 2017-03-02 - Sierakowice (śląskie)
wykonywanie potraw kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-03-20 - Małe Ciche (małopolskie)
przygotowywanie posiłów wegańskich, wegetariańskich, wypiek chleba, ciast, WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, MILE WIDZIANE ŚREDNIE ZNAJOMOŚĆ KUCHNI WEGAŃSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, 5 LAT DOŚWIADCZENIE W ZAWODZIE, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGO, ORAZ ROSYJSKIEGO; ROZKŁAD CZASU PRACY: 20 GODZIN TYGODNIOWO RÓWNIEŻ W WOLNE DNI; GODZINY PRACY: 10.00-23.00 W SYSTEMIE 2 ZMIANOWYM;
kontakt przez PUP - 2017-04-14 - Szczecin (zachodniopomorskie)
praca na kuchni przygotowywanie posiłków
Sklepy Spożywcze Renata Maludzińska Jędrzejów - 2016-08-02 - Skroniów (świętokrzyskie)
przygotowywanie dań (kuchnia tradycyjna)
DEKO SMAKU Cezary Dębiec - 2017-11-14 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-11 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ DO SPRZEDAŻY W LOKALACH GASTRONOMICZNYCH PRACODAWCY; WYMAGANIA: DOŚWIADCZENIE W ZAKRESIE PRZYGOTOWYWANIA DAŃ WEDŁUG RECEPTURY KUCHNI ORIENTALNEJ (CHIŃSKIEJ)
BINGO JAROSŁAW FIGIEL I WSPÓLNICY SP. J. - 2018-04-25 - Szczecin (zachodniopomorskie)
zgodny z charakterem stanowiska pracy tj. m.in. przygotowywanie posiłków zgodnie z zaleceniami bezpośredniego przełożonego na zmianie brygadzisty, sporządzenie posiłków zgodnie z normami żywienia oraz przestrzeganie przepisów i standardów kulinarnych, wydawanie posiłków, przestrzeganie godzin wydawania i ilości wydawanych posiłków, utrzymanie czystości w pomieszczeniach kuchni, zmywalni i jadalni, a także utrzymanie czystości maszyn, urządzeń oraz sprzętu kuchennego i naczyń stołowych
Dom Pomocy Społecznej "MAGNOLIA" w Głogowie - 2018-07-06 - Głogów (dolnośląskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie min. zawodowe, mile widziana książeczka sanitarno-epidemiologiczna. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków, gotowanie. Miejsce wykonywania pracy: LUBLIN- KARPACZ (zakwaterowanie).
LOGO-LIFT S.C. - 2016-11-07 - Lublin (lubelskie)
przygotowanie posiłków, nadzór nad zespołem, przestrzeganie zasad HACCP
FIRMA WIELOBRANŻOWA "GAZ SERWIS" JANUSZ IMIOŁCZYK - 2017-02-27 - Niechorze (zachodniopomorskie)