KUCHARZ Lądek-Zdrój oferta pracy HOTEL MIRJAN LĄDEK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWO-AKCYJNA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW DLA GOŚCI HOTELU
Data publikacji: 2019-02-07
Lokalizacja: Lądek-Zdrój (dolnośląskie)
Pracodawca: HOTEL MIRJAN LĄDEK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWO-AKCYJNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kościuszki 78, 57-540 Lądek-Zdrój, powiat: kłodzki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW DLA GOŚCI HOTELU
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Lądek-Zdrój
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kłodzki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Lądek-Zdrój
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 07.02.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: kucharz
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
doświadczenie zawodowe na w/w stanowisku mile widziane
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy:
HOTEL MIRJAN LĄDEK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWO-AKCYJNA
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kłodzku
Adres pracodawcy:
Wyspiańskiego 2J, 57-300 Kłodzko, powiat: kłodzki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: kłodzki
Gmina pracodawcy: Kłodzko
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kłodzko
Ulica pracodawcy: Wyspiańskiego
Numer budynku pracodawcy: 2J
Profil działalności pracodawcy: Hotele i podobne obiekty zakwaterowania
Nazwisko osoby zgłaszającej: JAN OLSZEWSKI
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kłodzku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 07.02.2019
Oferta pracy ważna do: 06.03.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 07.02.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 07.02.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej.
kontakt przez PUP - 2019-01-09 - Nysa (opolskie)
.
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej z zastosowaniem receptur i przypraw stosowanych w kuchni tureckiejWymiar: pół etatu
kontakt przez PUP - 2016-07-11 - Rzgów (łódzkie)
Samodzielne przygotowywanie dań, dbałość o estetykę potraw. Praca w Holelu Holiday Inn w Łodzi.Wymagane wykształcenie kierunkowe, min. 2 lata stażu pracy (hotele, restauracje o wysokim standardzie).
DIM HOTEL ŁÓDŹ Sp. z o. o. - 2016-02-22 - Łódź (łódzkie)
Prace pomocnicze w kuchni
Zakład Usług Technicznych INTECH Ewa Ścierska - 2017-03-07 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
1.Znajomość i przestrzeganie obowiązującego prawa wewnętrznego (regulaminów, procedur, instrukcji, itp. obowiązujących u pracodawcy).2.Wykonywanie poleceń przełożonych w zakresie organizowania,planowania pracy oraz utrzymania w czystości pomieszczeń kuchni.3.Znajomość zasad obsługi sprzętu kuchennego. 4.Znajomość procesówtechnologicznych. 5.Przygotowywanie i wydawaniem posiłków na oddziały.6. Pobieranie próbek żywnościowych. 7.Monitorowanie i zapisy CP CCP.8.Segregacja odpadów komunalnych i bioodpadów oraz ich transport.9.Zgłaszanie Szefowej Kuchni braków w sprzęcie lub wad bądź ustereksprzętu. 10.Dbanie o właściwy stan sanitarno-higieniczny urządzeń ipomieszczeń. Praca w godzinach: I. 06:00-14:00 II. 12:00-20:00
Wojewódzki Specjalistyczny Zespół Neuropsychiatryczny w Opolu - 2017-02-13 - Opole (opolskie)
Sprządzanie potraw wg zasad dietetyki, prawidłowe, zgodne z normami wydawanie posiłków. Wstępna obróbka żywności.
Dom Pomocy Społecznej w Legnickim Polu - 2017-03-28 - Legnickie Pole (dolnośląskie)
pon. - pt. w godz. 6.30-14.30
kontakt przez PUP - 2018-09-21 - Opole (opolskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw
kontakt przez PUP - 2017-12-07 - Jarosław (podkarpackie)
Prca na samodzielnym stanowisku kucharza, przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2018-03-20 - Pasym (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków, przygotowywanie menu,
kontakt przez PUP - 2016-07-07 - Oleszyce (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w Kołobrzegu, w godz. 9-17 lub 10-18
Kasyno NOWE Jadwiga Murawska - 2016-08-23 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Według programu stażu. Godziny odbywania stażu od poniedziałku do piątku 7:00-15:00 lub od 10:00-18:00. Bar czynny dla klienta 10:00-18:00, a praca w barze od godz. 6:00-18:00. Godziny pracy po odbytym stażu od poniedziałku do soboty 6:00-14:00 lub od 10:00-18:00 lub w/g potrzeb zakładu pracy w równoważnym systemie czasu pracy.
kontakt przez PUP - 2017-03-10 - Bełchatów (łódzkie)
- Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych: zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych; ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi; obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna); gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt; wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych, wyrobów garmażeryjnych; posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń; wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych; sporządzanie potraw dla różnych diet; przygotowywanie potraw, napojów i deserów; utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczyń oraz sprzętu kuchennego), a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy; przestrzeganie przepisów bhp i ppoż. obowiązujących w zakładach żywienia zbiorowego; inne zadania zlecone przez przełożonego w ramach zawodu.- Wynagrodzenie: 2500 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy, z możliwością przedłużenia. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w systemie równoważnym w godzinach: 6:00-14:00, 11:00-18:00 + soboty, niedziele, święta - według grafiku. Wymagania: Mile widziane doświadczenie w pracy na kuchni z żywieniem zbiorowym. Wymagana aktualna książeczka do celów sanitarno - epidemiologicznych. Wymagane precyzyjne i sumienne wykonywanie czynności zawodowych, uczciwe wykonywanie powierzonych obowiązków. Kontakt wstępnie telefoniczny (8:00-16:00) (Tel. 32-353-58-40) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Pijarska 4, 40-750 Katowice).
FUNDACJA LAURENTIUS - SENIOR RESIDENCE DOM POMOCY SPOŁECZNEJ - ODDZIAŁ FUNDACJI LAURENTIUS - 2016-11-23 - Katowice (śląskie)
Przygotowanie posiłków, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy
FUN FACTORIES Sp. z o.o. Śrem - 2016-08-18 - Śrem (wielkopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem; miejsce wykonywania pracy Bydlino; praca od zaraz ;kontakt z pracodawcą wstępnie telefoniczny oraz e-mailowy,
PRZEDSIĘBIORSTWO GASTRONOMICZNO-HOTELARSKIE MESSA URSZULA KUNYSZ - 2015-12-01 - Bydlino (pomorskie)
przygotowywanie gyrosów, kebabów, obsługa kasy fiskalnej
FIRMA "IZA" IZABELLA WIŚNIEWSKA - 2016-06-24 - Kwidzyn (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ ZGODNIE Z KARTĄ ORAZ WEDŁUG ZAPLANOWANEGO MENU. ZAMAWIANIE TOWARÓW, KOORDYNACJA PRACY ZESPOŁU.MIEJSCE WYKONYWANIA PRACY - 1 OSOBA UL. MOCHNACKIEGO 4, 2 OSOBA UL.DĄBROWSKIEGO 30
FIRMA BARTEK CECYLIA BAŃKOWSKA - 2017-05-09 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowanie posiłków kuchni indyjskiej
MD ASIF-UZ ZAMAN "KEBAB ROYAL TAWA" - 2017-04-05 - Starogard Gdański (pomorskie)
Trasy na terenie Świdnicy, Dolnego Śląska i Czechy.
ABC LOGISTIC Aleksandra Cegielska-Madalińska - 2018-10-11 - Świdnica (dolnośląskie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2018-06-21 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków.KONTAKT Z PRACODAWCĄ:- osobiście: "Stara Piekarnia" ul. 3 Maja 29, 37-500 Jarosław- telefonicznie: 607 590 093
DĄBROWSKI ZBIGNIEW - PHU BLACK COFFEE - 2016-07-13 - Jarosław (podkarpackie)
SAMODZIELNE PRZYGOTOWANIE I EKSPONOWANIE POTRAW
STEAKHOUSE RESTAURACJA ELŻBIETA BASSARA - 2018-08-08 - Dębica (podkarpackie)
jw.
HADO Sp. z o.o. - 2016-07-05 - Warszawa (mazowieckie)
praca w Restauracji w Pałacyku w Pakości
GLOBAL TM sp z o.o. - 2016-01-14 - Pakość (kujawsko-pomorskie)
gotowanie, przygotowywanie posiłków w barze mlecznym
CED NATURA FIT MAJA CICHOSZ - 2019-01-24 - Kwidzyn (pomorskie)
Gotowanie potraw kuchni polskiej i ukraińskiej.
kontakt przez PUP - 2018-04-10 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie półproduktów, sosów, przyrządzanie posiłków, dbanie o czystość i porządek w miejscu pracy, obsługa klienta.
MAREK KUŹNIK - 2017-04-27 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków typu fast-food, dbanie o czystość stanowiska pracy.
AMREST SP. Z O.O. - 2017-08-18 - Sopot (pomorskie)
wykształcenie gastronomiczne- kierunkowe, min. 3 lata doświadczenia, po okresie próbnym wynagrodzenie do uzgodnienia,
GENOWEFA TRZEPACZ "POD DĘBAMI" RESTAURACJA-HOTEL - 2016-06-23 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)