KUCHARZ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ Słońsk oferta pracy ILTIN SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ
Wynagrodzenie: od 17 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków wg kuchni ukraińskiej.
Data publikacji: 2020-04-21
Lokalizacja: Słońsk (lubuskie)
Pracodawca: ILTIN SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:3 LUTEGO 3 A, 66-346 Słońsk, powiat: sulęciński, woj: lubuskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków wg kuchni ukraińskiej.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 0
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 30
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 17 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: 17zł/h
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowo-premiowy ze staw. godz
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|4
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Słońsk
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 08
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: sulęciński
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0807
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Słońsk
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 17 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 01.06.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
doświadczenie zawodowe jako kucharz kuchni ukraińskiej
Nazwa pracodawcy:
ILTIN SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
danePracodawcy_nip: 4290070406
danePracodawcy_regon: 36116262200000
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Sulęcinie
Adres pracodawcy:
3 LUTEGO 3 A, 66-346 Słońsk, powiat: sulęciński, woj: lubuskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Skierowanie
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubuskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 08
Powiat pracodawcy: sulęciński
danePracodawcy_kodPowiatu: 0807
Gmina pracodawcy: Słońsk
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Słońsk
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0187062
Ulica pracodawcy: 3 LUTEGO
Numer budynku pracodawcy: 3 A
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Sulęcinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 27.04.2020
Oferta pracy ważna do: 21.05.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 27.04.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 21.04.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?621e19ac7d74b22856834560ce8d8cc0
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw, dań obiadowych dla pracowników
Przedsiębiorstwo Państwowe SETAR w Siedlcach - 2018-02-09 - Siedlce (mazowieckie)
Wymagane wykształcenie zawodowe/średnie gastronomiczne, mile widziane doświadczenie w ww. zawodzie, książeczka sanitarno-epidemiologiczna. Na początek zatrudnienie w ramach umowy zlecenia po sprawdzeniu się umowa o pracę. Godziny pracy do uzgodnienia. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
BARTOSZ & IWONA BARTOSZ ANIOŁ - 2017-02-01 - Rybnik (śląskie)
Praca w hotelowej restauracji w Świnoujściu. Zakwaterowanie (także dla rodziny) zapewnione.
AURAN Sp. z o.o. - 2020-01-15 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw, obróbka termiczna produktów, obsługa urządzeń kuchennych, obsługa lienta
"MAR-ROM" Marian Janiszek i wspólnicy - 2017-04-27 - Gielniów (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
"BŁĘKITNA LAGUNA" STANISŁAW KUBERNA - 2016-05-05 - Rewa (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem
Zagroda Kociewska Leszek Rehmus - 2017-08-24 - Godziszewo (pomorskie)
Przygotowanie dań gorących, makaronów, sałatek, zestawów obiadowych, pomoc w przygotowaniu pizzy, dbałość o rotację zapasów, kontrola zapasów produktów i półproduktów
kontakt przez PUP - 2018-10-22 - Bochnia (małopolskie)
Kucharz
M.P.M. s.c. Kucharczyk M., Kucharczyk P. - 2019-10-11 - Tarnów (małopolskie)
Od kandydatów oczekujemy : - umiejętności spawania konstrukcji offshore metodą MIG MAG 135/136/138 w pozycji H-L045 6GR-wymagane doświadczenie w spawaniu rur, rurociągów, cystern, zbiorników itp. - gotowości do udziału w próbce spawalniczej oraz podjęcia pracy za granicą,- znajomość języka angielskiego/ niemieckiego w stopniu umożliwiającym porozumiewanie się.Oferujemy:- atrakcyjne wynagrodzenie wypłacane terminowo (13 Euro netto/h)- stałą pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku,- zakwaterowanie w ramach zatrudnienia.CV prosimy wysyłać na adres info (at) gladpol.pl. Informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.W przesyłanych dokumentach aplikacyjnych prosimy o zawarcie klauzuli:Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w niniejszej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji obecnego procesu rekrutacji oraz przyszłych procesów rekrutacyjnych prowadzonych przez P.H.U. GLADPOL, zgodnie z postanowieniami Ustawy z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych (tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz. 926 ze zm.). Przekazuję moje dane dobrowolnie mając świadomość, że w każdej chwili przysługuje mi prawo do ich wglądu oraz poprawiania lub całkowitego usunięcia. Żądanie usunięcia danych oznacza rezygnację z dalszego udziału w procesach rekrutacyjnych i spowoduje niezwłoczne usunięcie moich danych."Kontakt:tel/fax: (0048) 58 531-50-64www: www.gladpol.pl
P.H.U. GLADPOL STANISŁAW GŁADYSZ - 2016-10-21 - Belgia (Belgia)
gotowanie, pieczenie
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO HANDLOWE SC PIEKARNIA K-K - 2016-08-10 - Strzelce Krajeńskie (lubuskie)
przygotowywanie posiłków od surowca do gotowego dania
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków dla pacjentów. Praca od poniedziałku do niedzieli w godz. 6.30-18.30 w Jaworzu.
BESKIDZKI ZESPÓŁ LECZNICZO-REHABILITACYJNY SZPITAL OPIEKI DŁUGOTERMINOWEJ W JAWORZU - 2017-09-05 - Jaworze (śląskie)
Przygotowywanie dań obiadowych oraz pozostałych posiłków zgodnie z aktualnym menu.
Wojciech Jakowenko - 2017-08-25 - Kępno (wielkopolskie)
Osoba zatrudniona na stanowisku kucharza będzie odpowiedzialna za: przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującymi recepturami, zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług, zachowanie estetyki wydawanych dań oraz prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu.
kontakt przez PUP - 2016-05-13 - Kraków (małopolskie)
przygotowanie i gotowanie posiłków
Firma Cateringowa LEWAN Andrzej Lewicki - 2017-06-06 - Bełchatów (łódzkie)
zgodnie z charakterystyką pracy
Sklep Spoż Wędliniarski Zbigniew Oleksy Pleszew - 2019-07-16 - Pleszew (wielkopolskie)
zg
kontakt przez PUP - 2017-07-10 - Chełmża (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie 3 posiłków dla gości hotelowych ok. 100
PROFILAKTYCZNY DOM ZDROWIA - 2017-01-26 - Jurata (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
GALERIA BOREK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-03-23 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie zasadnicze zawodowe , doświadczenie zawodowe: min. 1 rok na w/w stanowisku, uprawnienia: książeczka sanitarno-epidemiologiczna, umiejętność wykonywania potraw kuchni azjatyckiej, znajomość j. angielskiego w stoniu podstawowym. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie potraw kuchni chińsko-wietnamskiej, kompletowanie menu.
kontakt przez PUP - 2018-03-30 - Lublin (lubelskie)
zapoznanie z przepisami i regulaminami organizacyjnymi pracy oraz z systemem HACAP; monitorowanie procesów produkcji; oszczędne gospodarowanie produktami spożywczymi; planowanie jadłospisu i zakupów zgodnie z normami; przygotowywanie półproduktów i obróbka artykułów spożywczych - mycie (ręczne, mechaniczne, termiczne); zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych; sporządzanie potraw i napojów - stosowanie receptur gastronomicznych, dobieranie surowców do sporządzania posiłków; wydawanie posiłków i napojów; obliczanie wartości kalorycznych posiłków zgodnie z potrzebami żywieniowymi dzieci i młodzieży; obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych - zapoznanie ze sprzętem i urządzeniami wykorzystywanymi w kuchni z zachowaniem zasad bezpieczeństwa ich użycia; mycie naczyń, sprzątanie jadalni, kuchni, magazynów oraz wykonywanie czynności porządkowych
kontakt przez PUP - 2019-08-13 - Zagórzany (małopolskie)
Utrzymanie porządku w szkole językowej (sale, korytarze, biura).Informacja dla alergików: w szkole znajdują się zwierzęta (sprzątanie po zwierzętach nie należy do obowiązków).Oferta dla osób pełno i niepełnosprawnych.Umowa zlecenie ok 70 h w m-cu, 15 zł brutto/hKontakt z pracodawcą: kontakt (at) gerelis.pl
ELISABETH SCHWIGON GERELIS - 2018-06-27 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków oraz ich wydawanie
BAR PYCHOTKA JUSTYNA CIENIEWICZ - 2016-06-03 - Łomża (podlaskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-07-29 - Konin (wielkopolskie)
praca na stanowisku kucharza
Sztamfer Rafał Szymczak - 2019-07-09 - Pszczyna (śląskie)
Zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2017-12-15 - Łódź (łódzkie)
Przyrządzanie posiłków zgodnie z recepturą oraz gramaturą przyjętą i opracowaną na dany dzień. Ustalanie jadłospisów codziennych i dla grup zorganizowanych. Przygotowywanie i obsługa cateringów. Wydawanie posiłków. Prowadzenie dokumentacji. Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych. Zabezpieczanie przed zepsuciem surowców.
Podkarpackie Centrum Edukacji Nauczycieli - 2019-12-20 - Czudec (podkarpackie)
samodzielne przygotowywanie posiłków z karty www.bardobresmaki.pl
Bar Dobre Smaki - 2016-05-13 - Bełchatów (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków kuchni tureckiej i indyjskiej. Obsługa klientów, obsługa kasy fiskalnej, utrzymywanie czystości w lokalu. Serwowanie potraw, przyjmowanie dostaw.
LPS KEBAB LOVE PREET SINGH - 2017-08-03 - Biłgoraj (lubelskie)
Przeszycia ubrań wierzchnich. Wymagana szkoła krawiecka lub kurs krawiecki oraz doświadczenie w zawodzie.
kontakt przez PUP - 2016-07-04 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)