KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ Radom oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ
Wynagrodzenie: od 2聽400 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie kebab贸w
Data publikacji: 2019-06-07
Lokalizacja: Radom (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Radom, powiat: m. Radom, woj: mazowieckieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie kebab贸w
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽400 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Radom
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Radom
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽400 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.07.2019
Data zako艅czenia pracy: 30.06.2022
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: podstawowe
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Radomiu
Adres pracodawcy:
Ksi臋dza 艁ukasika 3, 26-612 Radom, powiat: m. Radom, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m. Radom
Gmina pracodawcy: Radom
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Radom
Ulica pracodawcy: Ksi臋dza 艁ukasika
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Radomiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 07.06.2019
Oferta pracy wa偶na do: 30.06.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 07.06.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 07.06.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?27ebd14e60756c3845879fcafb2b63de
Podobne oferty pracy
sporzadzanie potraw kuchni polskiej i regionalnej,utrzymanie czysto艣ci na stanowisku pracy,
ZDROJOWA HOTELS CENTRAL POMERANIA Sp. z o.o. - 2018-08-31 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw w zakresie od obr贸bki wst臋pnej do obr贸bki termicznej,obs艂uga urz膮dze艅 gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2018-05-02 - W臋drzyn (lubuskie)
wg zakresu obowi膮zk贸w
Przedsi臋biorstwo Wielobran偶owe "BAMI" Miros艂aw Nenca,Beata Nenca-Gre艅 sp贸艂ka jawna - 2016-03-02 - Rychnowy (pomorskie)
GOTOWANIE POSI艁K脫W DLA PACJENT脫W ZGODNIE Z OBOWI膭ZUJ膭CYMI NORMAMI I ZALECENIAMI DIETETYKA, MONITOROWANIE PUNKT脫W KRYTYCZNYCH OBOWI膭ZUJ膭CYCH W KUCHNI ZGODNIE Z KSI臉G膭 HACCP, PRZESTRZEGANIE PRZEPIS脫W BHP I PPO呕;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, MILE WIDZIANE 艢REDNIE, CH臉CI DO PRACY. ZAANGA呕OWANIE, SUMIENNO艢膯, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, ZNAJOMO艢膯 PODSTAW SYSTEMU HACCP, 3 LATA DO艢WIADCZENIA ZAWODOWEGO W JEDNOSTKACH 呕YWIENIA ZBRIOROWEGO, PRACA W GODZINACH: 5:30-13:30, 10:30-18:30NA SPOTKANIE UMAWIA膯 SI臉 TELEFONICZNIE
SAMODZIELNY PUBLICZNY WOJEW脫DZKI SZPITAL ZESPOLONY W SZCZECINIE - 2017-04-19 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowanie potraw z karty da艅, praca w zespole. Praca w Karczmie Z艂oty R贸g, S艂awomir Kalisz,w Krynicy, pracodawca zapewnia zakwaterowanie. Praca w systemi 15 dni w miesi膮cu - 3 dni pracy/3 dni przerwy
Restauracja "Siwy Brzeg" - S艂awomir Kalisz Limanowa - 2017-04-26 - Krynica-Zdr贸j (ma艂opolskie)
przygotowywanie potrww kuchni ukrai艅skiej,
kontakt przez PUP - 2017-03-09 - Rzesz贸w (podkarpackie)
- przygotowywanie potraw i artyku艂贸w prowiantowych z zachowaniem wszelkich receptur i wymog贸w sanitarnych - dba艂o艣膰 o porz膮dek i w艂a艣ciwy stan sanitarny miejsca pracy- ci膮g艂e podnoszenie swoich kwalifikacji- dba艂o艣膰 o w艂a艣ciwy stan techniczny i sanitarny urz膮dze艅 i sprz臋t贸w kuchennych- udzia艂 w bie偶膮cych i okresowych pracach porz膮dkowych- dba艂o艣膰 o estetyk臋 potraw
MIK SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-05-02 - I艂awa (warmi艅sko-mazurskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - Osiedle Pozna艅skie (lubuskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w wed艂ug obowi膮zuj膮cych nale偶no艣ci 偶ywno艣ciowych ze szczeg贸lnym uwzgl臋dnieniem technologii przygotowania jako艣ci, ilo艣ci oraz smaku, w艂a艣ciwe wykonanie obr贸bki wst臋pnej i cieplnej przygotowywanych potraw oraz przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z technologi膮 przygotowywania potraw. Wynagrodzenie: 1674 z艂 brutto + 47% premii.
O艣rodek Reprezentacyjny Ministerstwa Obrony Narodowej - 2015-11-17 - Nowa Wie艣 (mazowieckie)
1
WALDIK- Przemys艂aw Sroczy艅ski - 2016-05-04 - Konin (wielkopolskie)
Obs艂uga imprez okoliczno艣ciowych. Przygotowywanie obiad贸w na dow贸z i na miejscu. Praca na samodzielnym stanowisku.
Polski Dom Weselny Szyma艅ska Maria - 2018-12-19 - P艂ock (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, 偶ywienie zbiorowe.
AMW REWITA Sp贸艂ka z o.o. Oddzia艂 Rewita Waplewo - 2018-11-21 - Mar贸z (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
WAGANT PAWE艁 MIERZEJEWSKI - 2016-06-08 - Michalin (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-12-02 - Przasnysz (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w, wykszta艂cenie zawodowe,zaw贸d kucharz,dobra organizacja pracy,mile widziane do艣wiadczenie
Sp贸艂dzielnia Mleczarska LAZUR - 2016-01-19 - Nowe Skalmierzyce (wielkopolskie)
kucharz w lokalu gastronomicznym
VEGE-ZONA Roman Bartosiak - 2016-04-25 - Pozna艅 (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw, dba艂o艣膰 o standardy, higien臋, nale偶yt膮 staranno艣膰 w serwowaniu posi艂k贸w.
LIBERO SP. Z O.O. - 2019-01-16 - Milicz (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-01-12 - Krynica-Zdr贸j (ma艂opolskie)
znajomo艣膰 kuchni ukrai艅skiej
kontakt przez PUP - 2017-05-04 - Zakopane (ma艂opolskie)
obs艂uga i nadz贸r urz膮dze艅 oraz linii produkcyjnych stosowany do produkcji czekolady i innych wyrob贸w.
CUKIERNIA-PIEKARNIA Jacek Romanowski Sp贸艂ka Jawna - 2017-07-21 - Mak贸w Mazowiecki (mazowieckie)
przygotowywania posi艂k贸w zgodnych z kart膮 menu jak i pod indywidualne zam贸wienia klienta, obs艂ugi go艣ci
PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWO-GASTRONOMICZNE "BETA" EXPORT-IMPORT - 2019-03-15 - Chorz贸w (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
Radocza Park Sp贸艂ka z o.o. - 2016-10-03 - Radocza (ma艂opolskie)
zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 7-15; okres zatrudnienia: 01.04.2018-31.10.2018, kolejna na czas nieokre艣lony; mo偶liwo艣膰 zapewnienia przez pracodaw臋 zakwaterowania; kontakt osobisty z pracodawc膮 w godz. 8-18
Przedsi臋biorstwo Handlowo-Us艂ugowe DAGMOR Zdzis艂aw G贸recki - 2018-02-13 - Ustka (pomorskie)
Sprzeda偶 towar贸w odzie偶owych
"FIRMA 13" Bo偶ena Meissner - 2016-04-26 - Jurata (pomorskie)
Przygotowanie posi艂k贸w typu fast-food , kebab , hamburgery, frytki, obs艂uga kasy fiskalnej. Praca na umow臋 o prac臋.
Turkiye Kebab Damian Jusiak - 2017-05-04 - D藕wirzyno (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej
D.H.U. Pod Lipami Daria Kapu艣ci艅ska - 2016-09-23 - Lipno (wielkopolskie)
Obs艂uga Go艣ci
kontakt przez OHP - 2016-04-01 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
Wymagane do艣wiadczenie 2-3 letnie na stanowisku kucharz.
Miros艂aw Andrzej - 2016-02-02 - Lublin (lubelskie)
Zabezpieczanie surowc贸w, p贸艂produkt贸w przed zepsuciem, sporz膮dzanie r贸znego rodzaju potraw, ciast, deser贸w, obr贸bka wstepna surowc贸w.
kontakt przez PUP - 2016-03-16 - Piotrk贸w Trybunalski (艂贸dzkie)
Wykszta艂cenie zawodowe gastronomiczne; do艣wiadczenie w gastronomii; ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno - epidemiologicznych; przygotowywanie potraw, obieranie warzyw, obr贸bka cieplna, garma偶erka; umowa zlecenie; miejsce pracy: Pani贸wki;
kontakt przez PUP - 2016-07-14 - Pani贸wki (艣l膮skie)