KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ Szydłowiec oferta pracy MA - FOOD - KAMRUL HASAN
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ
Wynagrodzenie: od 2 800 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie dań typu kebab, dań kuchnii orientalnej
Data publikacji: 2021-03-31
Lokalizacja: Szydłowiec (mazowieckie)
Pracodawca: MA - FOOD - KAMRUL HASAN
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:RYNEK WIELKI 9, 26-500 Szydłowiec, powiat: szydłowiecki, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie dań typu kebab, dań kuchnii orientalnej
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 800 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Szydłowiec
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 14
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: szydłowiecki
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1430
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Szydłowiec
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 800 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.04.2021
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
polski, w mowie - A1 - początkujący, w piśmie - A1 - początkujący
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_1:
angielski, w mowie - A1 - początkujący, w piśmie - A1 - początkujący
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezykiSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezykiSzczegoly_1: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: obsługa urzadzeń kuchennych
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
Nazwa pracodawcy: MA - FOOD - KAMRUL HASAN
danePracodawcy_nip: 1251666033
danePracodawcy_regon: 369108326
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Szydłowcu
Adres pracodawcy:
Fryderyka Chopina 15D, 62-510 Konin, powiat: m. Konin, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: .
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 30
Powiat pracodawcy: m. Konin
danePracodawcy_kodPowiatu: 3062
Gmina pracodawcy: Konin
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Konin
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0948667
Ulica pracodawcy: Fryderyka Chopina
Numer budynku pracodawcy: 15D
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Szydłowcu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|291
Data dodania oferty pracy: 31.03.2021
Oferta pracy ważna do: 20.04.2021
Data udostępnienia oferty pracy: 31.03.2021
Data przyjęcia oferty pracy: 31.03.2021
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
https://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?d3581723e033f7a5bccaa7747192aa26
Podobne oferty pracy
Sporządzanie posiłków.
Przedszkole nr 5 integracyjne w Nysie - 2021-03-19 - Nysa (opolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-03-29 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie potraw i napojów, porządkowanie pomieszczeń.
kontakt przez PUP - 2020-11-19 - Tarnów (małopolskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturą i standardami
PPUH COLD s.j. Bogdan i Włodzimierz Chwastek - 2016-11-29 - Bochnia (małopolskie)
Przygotowywanie ciasta pizzowego, oraz dań z karty menu.
KLUB BOHEMA Janusz Kitka - 2018-02-21 - Zamość (lubelskie)
gotowanie w punkcie małej gastronomii; praca w godz. 9-17; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 9-17
kontakt przez PUP - 2016-06-13 - Ustka (pomorskie)
•Uczestnictwo w planowaniu posiłków i właściwe ich przyrządzanie•Codzienne pobieranie produktów z magazynu do sporządzenia posiłków wg norm IŻiŻ•Dbanie o najwyższą jakość estetykę i smak posiłków•Odpowiednie zabezpieczanie produktów przed obróbką wstępna i właściwa ich obróbka•Porcjowanie i wydawanie posiłków o wyznaczonych godzinach•Utrzymanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych,•Przestrzeganie dyscypliny pracy, zasad technologii i estetyki oraz zasad higieniczno – sanitarnych i przepisów BHP, p.poż •Zgłaszanie kierownikowi ds. gospodarczych wszystkich usterek i nieprawidłowości stanowiących zagrożenie zdrowia i bezpieczeństwa
DOM UFNEJ STAROŚCI - 2020-02-06 - Konstancin-Jeziorna (mazowieckie)
Praca w kuchni, sporządzanie potraw. Obsługa maszyn gastronomicznych. Pracodawca gwarantuje przeszkolenie w w/w zakresie. Wykształcenie podstawowe.Wynagrodzenie brutto 2.100+premia uznaniowa.
DĄBROWSKI ZBIGNIEW - PHU BLACK COFFEE - 2018-08-24 - Jarosław (podkarpackie)
samodzielne sporządzanie posiłków zgodnie z recpturami i zasadami DPH, DPG
Wojewódzkie Centrum Szpitalne Kotliny Jeleniogórskiej - 2017-03-08 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
obsługa zawodow
kontakt przez OHP - 2016-07-20 - Goleszyn (mazowieckie)
ORGANIZOWANIE I NADZÓR ORAZ KONTROLA PRZEBIEGU PROCESÓW TECHNOLOGICZNYCH, POSŁUGIWANIE SIĘ I PROWADZENIE DOKUMENTACJI WYMAGANEJ PRZY PRODUKCJI POTRAW, ORGANIZOWANIE PRZYJĘĆ OKOLICZNOŚCIOWYCH I KATERINGU. PRZYGOTOWYWANIE DAŃ I POTRAW
"LEŚNY DWÓR" S.C. AGNIESZKA STACHURA, DAMIAN STACHURA - 2019-12-11 - Karpacz (dolnośląskie)
Przygotowanie posiłków
Gminna Spółdzielnia Samopomoc Chłopska Pruszcz - 2016-05-04 - Cekcyn (kujawsko-pomorskie)
pobieranie surowców, zamówień, organizacja pracy w kuchni, przygotowywanie posiłków zgodnie z posiadaną kartą menu, nadzór nad pracą pozostałych pracowników
"LIPIŃSKI" Marcin Lipiński - 2020-10-08 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
praca w gastronomii
kontakt przez PUP - 2017-05-08 - Poznań (wielkopolskie)
Praca na terenie całego kraju, budowa dróg ekspresowych i autostradwynagrodzenie+dieta, praca w delegacji (cały kraj)
Petex Renata Krzeszewska - 2019-04-01 - Stare Skoszewy (łódzkie)
obsługa maszyn stolarskich, produkcja okien i drzwi
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - Kraśnik (lubelskie)
WYKONYWANIE CZYNNOŚCI ZWIĄZANYCH Z PRODUKCJĄ I DYSTRYBUCJĄ POSIŁKÓW, MIĘDZY INNYMI: ODBIÓR SUROWCÓW Z MAGAZYNU, PRZYGOTOWANIE PÓŁPRODUKTÓW, SPORZĄDZANIE POTRAW, PORCJOWANIE GOTOWYCH POSIŁKÓW, DBANIE O JAKOŚĆ, SMAK POTRAW ORAZ ESTETYKĘ PODANIA PRZYGOTOWANYCH POTRAW, POBIERANIE PRÓB POKARMOWYCH, WŁAŚCIWE ICH OPISANIE I PRZECHOWYWANIE, PROWADZENIE MAGAZYNU PODRĘCZNEGO, WŁAŚCIWA OBSŁUGA SPRZĘTU KUCHENNEGO I INNYCH URZĄDZEŃ TECHNICZNYCH ZNAJDUJĄCYCH SIĘ W KUCHNI ZGODNIE ZE ZNAJOMOŚCIĄ INSTRUKCJI OBSŁUGI MASZYN NA STANOWISKU PRACY, PRZESTRZEGANIE PRZEPISÓW HIGIENICZNO-SANITARNYCH, DYSCYPLINY PRACY, BHP, PPOŻ I HACCAP
109 SZPITAL WOJSKOWY Z PRZYCHODNIĄ - SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ - 2020-05-21 - Szczecin (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE I PODAWANIE POSIŁKÓW KLIENTOM
kontakt przez PUP - 2016-11-03 - Szówsko (podkarpackie)
- przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiejGodziny pracy: 7-15, 14-22.
kontakt przez PUP - 2020-07-15 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków dla gości restauracyjnych, przygotowywanie uroczystości okolicznościowych.
Stary Folwark Róża Jurkowska-Maślak - 2021-05-11 - Pietrzyków (lubuskie)
Praca w stołówce akademickiej.Stołówka czynna od po. do niedz., natomiast praca jest 5 dni w tygodniu (np. od pon. do pt. lub od śr. do niedz.), z zachowaniem tygodniowej normy czasu pracy tj. 40h/tyg. Praca w godz. 7-15, 8-16.
KRAKOWSKA AKADEMIA IM. ANDRZEJA FRYCZA MODRZEWSKIEGO - 2019-01-24 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie potraw, dbanie o porządek stanowiska pracy, dbanieo prawidłowe magazynowanie produktów. Praca w godzinach 11-22
ITALIA s.c. - 2017-05-23 - Opole (opolskie)
przygotowanie potrawy do wydania wg przepisu;
KAWIARNIA "MAG" GAWLIK ANDRZEJ - 2020-02-07 - Myszków (śląskie)
Wykonywanie instalacji klimatyzacyjnych i wentylacyjnych, grzewczych, serwis i naprawa urządzeń. Praca jednozmianowa w godz. 7.00-15.00 od poniedziałku do piątku (sporadycznie soboty) głównie na terenie Śląska (pracodawca zapewnia dojazd, w przypadku dalszych wyjazdów również zakwaterowanie). Umowa o pracę na okres próbny z możliwością przedłużenia.
GTH POLSKA EWELINA HANKUS-SZCZEPANIK - 2021-06-25 - Bielsko-Biała (śląskie)
przygotowywanie potraw kuchni ciepłej i zimnej, prace porządkowe, kontrola magazynowa, przeprowadzanie rozmów w języku obcym z klientami. Praca na pełen etat od poniedziałku do piątku w godzinach 12-20
kontakt przez PUP - 2016-12-29 - Pruszków (mazowieckie)
Prowadzenie kuchni, przygotowywanie potraw do sprzedaży
kontakt przez PUP - 2017-11-21 - Andrychów (małopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni japońskiej
kontakt przez PUP - 2019-08-27 - Puławy (lubelskie)
praca w restauracji(3914)
Kuchnie Świata Barbara Grundkowska - 2016-11-10 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
sprzątanie pomieszczeń biurowych i hal produkcyjnychm-ce pracy: Bydgoszcz i okolice
MSU GROUP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2020-08-31 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-04-19 - Sitaniec-Wolica (lubelskie)