KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ Rawa Mazowiecka oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ
Wynagrodzenie: do 3 200 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań wg. receptury azjatyckiej i arabskiej ( falafel, samosa, chicken, chapat, roti).
Data publikacji: 2020-06-01
Lokalizacja: Rawa Mazowiecka (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Rawa Mazowiecka, powiat: rawski, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie dań wg. receptury azjatyckiej i arabskiej ( falafel, samosa, chicken, chapat, roti).
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 3 200 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Rawa Mazowiecka
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 10
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: rawski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1013
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 3 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.06.2020
Data zakończenia pracy: 25.05.2023
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: - badania sanitarno-epidemiologiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: podstawowe, brak
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Pracodawca wymaga umiejętności przygotowywania dań kuchni wg. receptury azjatyckiej i arabskiej (falafel, samosa, chicken, chapati, roti)Wymagane doświadczenie zawodowe 0,5 roku jako kucharz kuchni orientalnej.
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 1231402710
danePracodawcy_regon: 38065000200000
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Rawie Mazowieckiej
Adres pracodawcy:
1-go Maja 1A, 96-200 Rawa Mazowiecka, powiat: rawski, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Skierowanie , C.V.,
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 10
Powiat pracodawcy: rawski
danePracodawcy_kodPowiatu: 1013
Gmina pracodawcy: Rawa Mazowiecka
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Rawa Mazowiecka
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0977077
Ulica pracodawcy: 1-go Maja
Numer budynku pracodawcy: 1A
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Rawie Mazowieckiej
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 01.06.2020
Oferta pracy ważna do: 22.06.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 01.06.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 01.06.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?326ca0fa547b864aa6fc7b919643b807
Podobne oferty pracy
wg. stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-05-19 - Wołów (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca w godzinach 12-20; 14-22 Tarnobrzeg Aleja Warszawska 106, Sandomierz Restauracja San Domingo ul. Krakowska 26
Przedsiębiorstwo Handlowo - Usługowe "Autorak " Arkadiusz Rak - 2019-04-17 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-11 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie i sprzedaż posiłków
kontakt przez PUP - 2017-04-18 - Przasnysz (mazowieckie)
sprawne i terminowe przyjęcie dostaw, zgodnie z dowodami dostawy artykułów do podległych magazynów;* układanie w magazynie materiałów z zachowaniem ładu i porządku;* kontrola ilościowa dostawy polegająca na sprawdzeniu czy dostarczona dostawa jest w stanie nienaruszonym, czy jakość odpowiada załączonym atestom, czy nie jest przeterminowana ;* prowadzenie ewidencji ilościowej, wartościowej oraz bieżące przekazywanie dokumentów do Sekcji Zaopatrzenia oraz do Sekcji Finansowo Księgowej, bezpośrednio po dokonaniu przychodów magazynowych;* terminowe i prawidłowe prowadzenie dokumentacji magazynowej;* Dbałość o niedopuszczenie powstania nadwyżek i niedoborów w magazynach, za które ponosi odpowiedzialność materialną;* uzgodnienia stanów kartotekowych z zapisami w księgowości materiałowej raz na miesiąc;Kontakt kandydatów z pracodawcą: jbiela (at) szpital.wroc.plsala D, A
Wojewódzki Szpital Specjalistyczny im.J.Gromkowskiego - 2018-03-27 - Wrocław (dolnośląskie)
Praca na kuchni, gotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2019-05-06 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
- przygotowywanie mięs i garmażerki
"Społem" Augustowska Spółdzielnia Spożywców - 2019-11-06 - Augustów (podlaskie)
Przygotowanie dań kuchni arabskiej, zgodnie z recepturą, układanie menu, zaopatrzenie.
kontakt przez PUP - 2018-03-09 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie potraw kuchni pakistańskiej.
kontakt przez PUP - 2019-10-02 - Płock (mazowieckie)
praca w kuchni, przygotowywanie posiłków, gotowanie
PPHU Anna Wojas Kopecka - 2018-01-23 - Większyce (opolskie)
przygotowywanie posiłków w barze z domowymi obiadami
BAR BERNI DAMIAN BERNAŚ - 2017-03-31 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji hotelowej
Restauracja Hotel Baron s.c. K.J. Mazurowski - 2016-06-01 - Lubin (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw dla gości ośrodka oraz przy organizacji imprez okolicznościowych; umowa na rok; godziny pracy: 6.00- 14.00- równoważny system czasu pracy.
Pomorska Instytucja Gospodarki Budżetowej Pomerania - 2018-08-27 - Ustka (pomorskie)
Przygotowywanie potraw.
Zajazd Herbu Wielbut Monika Kosiorek- Olbryś - 2016-04-11 - Konarzyce (podlaskie)
- przyrządzanie posiłków na potrzeby zewnętrzne oraz wewnętrzne dostosowanych do różnych okazji oraz diet;- pomoc w nadzorze nad utrzymaniem czystości drobnego sprzętui urządzeń kuchennych;- dbanie o higienę osobistą i stan odzieży ochronnej;- utrzymanie w należytym porządku i czystości swojego stanowiska pracy w trakcie i po zakończeniu prowadzonych zadań i czynności;- organizacja pracy w kuchni;- przyjmowanie surowców;
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Ruda Śląska (śląskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji hotelowej, przygotowywanie potraw zgodnie z zasadami dobrej praktyki higienicznej, wykonywanie obowiązków zgodne z BHP. Praca na pełny etat, 3/4 dni w ciągu tygodnia w godzinach 10-22.
De Silwa Haus S.A. - 2016-06-24 - Pruszków (mazowieckie)
w/g stanowiska
ZPC Złoty Kłos Wiesława Binkowska, Dorota Binkowska Spółka Jawna - 2020-07-15 - Kielce (świętokrzyskie)
Wykształcenie: brak wymagań; 6 miesięcy doświadczenia zawodowego; znajomość języka węgierskiego na poziomie min. B2; obsługa komputera; zakres obowiązków: prezentacja i promocja produktów firmy jako alternatywy płatności internetowych; aktywne pozyskiwanie klientów serwisu na rynku krajowym i zagranicznym; wsparcie klienta w czasie wdrożenia systemu; rozwijanie i utrzymywanie kontaktów z pracownikami firm współpracujących; realizacja planów sprzedażowych; planowanie wyjazdów (rezerwacja biletów lotniczych, wynajem samochodów itd.); jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice, ul. Pszczyńska
PRO SOLUTION SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-01-17 - Gliwice (śląskie)
Branża: Gastronomia.Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni.Miejsce wykonywania pracy: ŁódźGodziny pracy od 10:00 do 22:00
kontakt przez PUP - 2018-10-22 - Łódź (łódzkie)
•Uczestnictwo w planowaniu posiłków i właściwe ich przyrządzanie•Codzienne pobieranie produktów z magazynu do sporządzenia posiłków wg norm IŻiŻ•Dbanie o najwyższą jakość estetykę i smak posiłków•Odpowiednie zabezpieczanie produktów przed obróbką wstępna i właściwa ich obróbka•Porcjowanie i wydawanie posiłków o wyznaczonych godzinach•Utrzymanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych,•Przestrzeganie dyscypliny pracy, zasad technologii i estetyki oraz zasad higieniczno – sanitarnych i przepisów BHP, p.poż •Zgłaszanie kierownikowi ds. gospodarczych wszystkich usterek i nieprawidłowości stanowiących zagrożenie zdrowia i bezpieczeństwa
DOM UFNEJ STAROŚCI - 2020-02-06 - Konstancin-Jeziorna (mazowieckie)
przygotowanie półproduktów
FENIX - 2016-12-21 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie produktu do sprzedaży, dbanie o ciągłość produkcji, dbanie o czystość stanowiska pracy.Praca w Restauracji KFC w Płońsku.Praca w godzinach 06.00-16.00, 14.00-23.00, 16.00-01.30.
AMREST Sp. z o. o. (Restauracja KFC) - 2019-11-15 - Płońsk (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków dań kuchni tureckiej i kurdyjskiej, WYMAGANIAWYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, ZNAJOMOŚC KUCHNI TURECKIEJ, KURDYJSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELOW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, ZNAJOMOŚĆ
kontakt przez PUP - 2017-08-28 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przyjmowanie i realziacja zamówień - Ukraina, Białoruś - tlumaczenie na j.polski, rejestr produktów, zatrudnianie pracowników na Białorusi, planowanie wizyt pracowników
kontakt przez PUP - 2018-02-09 - Poznań (wielkopolskie)
określone we wniosku
kontakt przez PUP - 2016-07-29 - Węgorzyno (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiązującymi recepturami i jadłospisami, racjonalne gospodarowanie powierzonym towarem, współpraca z zespołem pomocniczym.
"Uzdrowisko Lądek-Długopole" S.A - 2019-07-03 - Lądek-Zdrój (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, wybór sprzętów do przygotowywania dań, dopilnowanie, przestrzeganie przepisów BHP w kuchni, nadzór nad jakością żywności.
Emily Ewa Geras - 2017-03-01 - Starachowice (świętokrzyskie)
Produkcja oraz sprzedaż produktów typu fast food. dbanie o czystość
kontakt przez PUP - 2016-06-27 - Staroźreby (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, sprzątanie działu żywienia. Umowa o pracę na okres próbny 3 miesiące z możliwością przedłużenia. Godziny pracy 06.00-14.00, 14.00-22.00.
SZPITAL SPECJALISTYCZNY W PILE IM. STANISŁAWA STASZICA - 2017-11-02 - Piła (wielkopolskie)
przygotowanie kuchni do pracy , wydawanie posiłków na wynos dla firmy budowlanej gdzie pracują pracownicy z ukrainy i istnieje potrzeba znajomość kuchni ukraińskiej i języka ukraińskiego do komunikacji
kontakt przez PUP - 2019-05-17 - Kołbiel (mazowieckie)