KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ (NR 1271) Bydgoszcz oferta pracy Be Able Adam Gregorczyk
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ (NR 1271)
Wynagrodzenie: od 14,7 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie sushi i da艅 orientalnych
Data publikacji: 2019-03-01
Lokalizacja: Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: Be Able Adam Gregorczyk
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Kaliskiego 12, 85-796 Bydgoszcz, powiat: m. Bydgoszcz, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie sushi i da艅 orientalnych
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o 艣wiadczenie us艂ug
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 14,7 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: umowa zlecenie-wynagrodzenie 14,70 z艂/h
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ (NR 1271)
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Bydgoszcz
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: kujawsko-pomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Bydgoszcz
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Bydgoszcz
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 14,7 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 04.03.2019
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 0, miesi膮ce: 3)
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
ksi膮偶eczka zdrowia do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: kucharz kuchni orientalnej
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: 艣rednie zawodowe, gastronomiczne
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 0, miesi膮ce: 3
Nazwa pracodawcy: Be Able Adam Gregorczyk
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Bydgoszczy
Adres pracodawcy:
Stanis艂awa Tychoniewicza 4 lok. 13, 85-796 Bydgoszcz, powiat: m. Bydgoszcz, woj: kujawsko-pomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: tel. kontaktowy: 692-550-636
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Bydgoszcz
Gmina pracodawcy: Bydgoszcz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Bydgoszcz
Ulica pracodawcy: Stanis艂awa Tychoniewicza
Numer budynku pracodawcy: 4 lok. 13
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Bydgoszczy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 04.03.2019
Oferta pracy wa偶na do: 15.03.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 04.03.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 01.03.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
zgodny z oferowanym stanowiskiem, praca 9-17, 12 z艂 netto + premia
Dom Przyj臋膰 "Szafranowy Ogr贸d" S.C. Lidia Toborek, 艁ukasz Toborek - 2017-06-29 - Mys艂owice (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci hotelu, restauracji,
S.C. BEATA ZDEBEL, ARKADIUSZ ZDEBEL - 2016-03-31 - Piekary 艢l膮skie (艣l膮skie)
kompetowanie i pakowanie zm贸wie艅, wysy艂ka towaru do sklepu i do klienta indywidualnego, sk艂adanie odzie偶y
SELLPRO SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2015-11-18 - G膮dki (wielkopolskie)
Praca w pizzerii
PHU PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWO-US艁UGOWE ZBIGNIEW ROKOJ呕O - 2017-03-29 - Szczytno (warmi艅sko-mazurskie)
samodzielne szycie poszy膰 na meble tapicerowane
DE MONIA Monika Depta Kowan贸wko - 2016-10-27 - Kowan贸wko (wielkopolskie)
Przygotowywanie da艅
E.J.P. HOTELE Sp. z o.o. Sp. K - 2016-09-08 - W膮growiec (wielkopolskie)
Kucharz
Hotel TARNOVIA S.A. - 2018-12-03 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
przygotowanie da艅 kuchni japo艅skiej
ATS SP. Z O.O. - 2017-04-11 - Pozna艅 (wielkopolskie)
dekretowanie i ksi臋gowanie dokument贸w; potwierdzanie i uzgadnianie sald z kontrahentami; przygotowywanie przelew贸w bankowych i ksi臋gowanie wyci膮g贸w bankowych; przestrzeganie prawid艂owego obiegu dokument贸w ksi臋gowych; analiza i kontrola koszt贸w oraz ich optymalizacja w Sp贸艂ce; pomoc w sporz膮dzaniu sprawozda艅 finansowych zgodnie z Ustaw膮 o Rachunkowo艣ci oraz standardami MSSF; prowadzenie dokumentacji podatkowej, na kt贸r膮 sk艂adaj膮 si臋: ewidencja 艣rodk贸w trwa艂ych i warto艣ci niematerialnych i prawnych, ewidencja wyposa偶enia, ewidencja dokument贸w zakupu i sprzeda偶y VAT, karty przychod贸w pracownik贸w - zwane dalej "Ewidencjami"; bie偶膮ce 艣ledzenie zmian w przepisach dotycz膮cych podatku dochodowego od os贸b fizycznych i ZUS, dopracowanie do nich programu p艂acowo - kadrowego. Obs艂uga programu PC Biznes Kadry i P艂ace Streamsoft; Obliczanie wynagrodze艅 pracownik贸w i innych nale偶no艣ci wynikaj膮cych z Kodeksu Pracy oraz sporz膮dzanie listy p艂ac; prowadzenie spraw zwi膮zanych ze 艣wiadczeniami z ubezpieczenia spo艂ecznego(zasi艂ki chorobowe, opieku艅cze, macierzy艅skie, wychowawcze, rehabilitacyjne) oraz sporz膮dzanie miesi臋cznych zestawie艅 wyp艂aconych 艣wiadcze艅 na kartach zasi艂kowych; obliczanie oraz sporz膮dzanie miesi臋cznych zestawie艅 potr膮conego podatku dochodowego od os贸b fizycznych i przekazywanie do Urz臋du Skarbowego zaliczki na podatek dochodowy, wykonywanie innych, powierzonych przez prze艂o偶onych zada艅
LFC Sp贸艂ka z o.o. - 2016-04-19 - Czerwie艅sk (lubuskie)
Osoby zarejestrowane w PUP Zabrze z II profilem pomocy.
kontakt przez PUP - 2016-10-20 - Zabrze (艣l膮skie)
Kuchnia polska
GOSIEK Sp. z o.o. - 2016-09-20 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
ZAKRES OBOWI膭ZK脫W: przygotowywanie potraw, ustalanie karty da艅, nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci, przestrzeganie zasad higieny i BHP w kuchni: WYMAGANIA: wykszta艂cenie 艣rednie - gastronomiczne, min. 5 lat do艣wiadczenia jako kucharz, przygotowywanie potraw, ustalanie karty da艅
PRZEDSI臉BIORSTWO US艁UGOWO HANDLOWE "LOKIS" JOACHIM CZORNIK - 2017-04-03 - Niedzica-Zamek (ma艂opolskie)
Planowanie posi艂k贸w oraz przygotowywanie stanowiska pracy zgodnie z wymogami higieniczno - sanitarnymi, obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna)
kontakt przez PUP - 2016-06-29 - Pi艂a (wielkopolskie)
Sporz膮dzanie potraw wed艂ug ustalonych norm i receptur, utrzymanie porz膮dku na stanowisku pracy.
MALINOWY OGR脫D Sp. z o.o. - 2017-05-16 - Sopot (pomorskie)
Przygotowywanie kanapek.Zmianowo艣膰: 06.00 -14.00; 14.00 - 22.00; 22.00 - 06.00.
Anita Ewa Fede - Chre艣cionko - Firma Handlowo-Us艂ugowa PATI - 2018-09-13 - Rypin (kujawsko-pomorskie)
- przygotowanie stanowisk pracy- zaopatrzenie kuchni w produkty- obs艂uga urz膮dze艅 kuchennych- wst臋pna obr贸bka surowc贸w: jarzyn, mi臋s, ryb- cieplna obr贸bka surowc贸w: gotowanie, sma偶enie- przygotowanie zup, da艅 jarskich i mi臋snych- sporz膮dzanie sur贸wek i deser贸w- dekorowanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Libusza (ma艂opolskie)
zgodny,
ISKANDAR Sp. z o. o. - 2018-04-19 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
wg stanowiska
ARMASENA Sp贸艂ka z o.o. - 2016-04-11 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
Mile widziane do艣wiadczenie oraz ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna.
Stowarzyszenie Przyjaci贸艂 Cz艂owieka "T臋cza" - 2018-09-20 - Racib贸rz (艣l膮skie)
w/g programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2016-06-10 - Zakopane (ma艂opolskie)
Obs艂uga powierzonego sprz臋tu w laboratorium oraz wyposa偶enia kontrolno-pomiarowego. Wykonywanie prac i dzia艂a艅 zwi膮zanych z badaniami materia艂贸w, p贸艂wyrob贸w i wyrob贸w zgodnie z obowi膮zuj膮cymi w tym zakresie normami, procedurami i instrukcjami. Bie偶膮ce analizowanie stwierdzonych usterek, zaniedba艅 i niezgodno艣ci wyrobu z dokumentacj膮.Praca w Por臋bie, ul. Zak艂adowa 2 - na trzy zmiany: 07.00-15.00/15.00-23.00/23.00-07.00.
ENERGOINSTAL Sp贸艂ka Akcyjna - 2019-01-16 - Por臋ba (艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw wed艂ug karty da艅
STARA APTEKA Szuty Jacek - 2019-03-08 - Zwierzyniec (lubelskie)
przygotowywanie potraw i napoj贸w w barze orientalnym, przyrz膮dzanie potraw bengalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2017-06-07 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie i wydawanie da艅, pobieranie 艣rodk贸w spo偶ywczych, doskonalenie wiedzy.
kontakt przez PUP - 2017-08-14 - Wejherowo (pomorskie)
Sporz膮dzanie potraw dla klient贸w zgodnie z przyj臋tymi przepisami kulinarnymi, przygotowywanie stanowiska pracy zgodnie z wymogami sanitarno-higienicznymi, prawid艂owe przechowywanie artyku艂贸w spozywczych i produkt贸w kulinarnych.
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Rytro (ma艂opolskie)
Kucharz jest odpowiedzialny za przygotowywanie da艅 a'la carte i innych da艅 w ramach us艂ug konferencyjnych i imprez okoliczno艣ciowych oraz zapewnienie ich wysokiej jako艣ci, zgodnej ze standardami sieci Qubus Hotel oraz za utrzymanie czysto艣ci w pomieszczeniach kuchni.
Qubus Hotel Management Sp. z o.o. - 2016-11-10 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
WG STANOWISKA
kontakt przez PUP - 2018-08-31 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw
RESTURACJA "PROWINCJA" S.C. - 2019-01-04 - Plastowo (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w wed艂ug zasad i kultury kuchni orientalnej, nadzorowanie pracy obcoj臋zycznych m艂odszych kucharzy i przygotowywanie w j臋zyku hindi lub urdu zam贸wie艅 oryginalnych przypraw
kontakt przez PUP - 2018-05-02 - Mszczon贸w (mazowieckie)
Wykonywanie produkcji gastronomicznej, zgodnie z ustalonymi recepturami.Gotowanie i przyrz膮dzanie potraw.Praca w lokalu w centrom handlowym.Praca pocz膮tkowo na okresie pr贸bnym - 2 tygodnie, a nast臋pnie na czas okre艣lony - 33 miesi膮ce.Praca w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy do 12 godzin, praca dzie艅 na dzie艅 i co drugi weekend, z wy艂膮czeniem niedziel niehandlowych.Sala G
kontakt przez PUP - 2018-08-02 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)