KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ Wrocław oferta pracy Mango Mama Nadodrze spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ
Wynagrodzenie: do 2 500 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej, praca w grupie wymagająca zamiłowania do ładu i porządku, charakter pracy wymaga odporności na wysokie temperatury, praca w pozycji stojącej,praca na dwie zmiany wg grafiku w godzinach 10-22
Data publikacji: 2018-10-19
Lokalizacja: Wrocław (dolnośląskie)
Pracodawca: Mango Mama Nadodrze spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Jedności Narodowej 77, 50-262 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej, praca w grupie wymagająca zamiłowania do ładu i porządku, charakter pracy wymaga odporności na wysokie temperatury, praca w pozycji stojącej,praca na dwie zmiany wg grafiku w godzinach 10-22
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wrocław
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Wrocław
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wrocław
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.01.2019
Data zakończenia pracy: 31.12.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
angielski, w mowie - B2 - wyższy średnio zaawansowany, w piśmie - B2 - wyższy średnio zaawansowany
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Przygotowanie posiłków
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wyksztalcenie bez znaczenia, przygotowanie posiłków, jęz. angielski na poziomie B2, staż pracy 6 miesięcymile widziana znajomość języka hinduskiego, z uwagi na to, iż spółka współpracuje z obywatelami Indii, umiejętność przygotowywania potraw kuchni indyjskiej z pieca tandoor
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 6
Nazwa pracodawcy:
Mango Mama Nadodrze spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Adres pracodawcy:
Marsz. Józefa Piłsudskiego 74/320, 50-020 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: m. Wrocław
Gmina pracodawcy: Wrocław
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wrocław
Ulica pracodawcy: Marsz. Józefa Piłsudskiego
Numer budynku pracodawcy: 74
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 5
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 22.10.2018
Oferta pracy ważna do: 12.11.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 22.10.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 19.10.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
wg. zakresu czynności
kontakt przez PUP - 2017-02-27 - Radomsko (łódzkie)
wstępna obróbka produktów mięsnych i warzywnych, przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-09-20 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
przygotowywanie posiłków,organizacja imprez
kontakt przez PUP - 2017-09-21 - Niepołomice (małopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE MINIMUM ZASADNICZE ZAWODOWE,PRACA W ZESPOLE, AKTUALNA KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, MINIMUM 2 LATA DOŚWIADCZENIA NA PODOBNYM STANOWISKU; GODZINY PRACY: 12.00 DO 24.00;
PANORAMA HOTEL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-05-19 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków, pomoc.
Restauracja Grecka "Irini" Agnieszka Chrzanowska - 2017-06-16 - Zawiercie (śląskie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
MIEJSKI ZESPÓŁ ŻŁOBKÓW w ŁODZI - 2018-04-20 - Łódź (łódzkie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-07-27 - Warszawa (mazowieckie)
praca w kuchni
kontakt przez OHP - 2016-08-01 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie posiłków,obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2017-01-30 - Chrzanów (małopolskie)
Przygotowywanie dań od surowca po produkt gotowy
kontakt przez PUP - 2018-08-06 - Olszyna (dolnośląskie)
Samodzielne gotowanie
P.P.H.U. " PRZEMYK" Tadeusz Okulski - 2016-02-22 - Władysławowo (pomorskie)
gotowanie
Zakład Usługowo-Handlowy Łucjan Kremiec - 2016-01-05 - Żory (śląskie)
- przygotowanie potraw dla gości - praca samodzielna
KRZYSZTOF KASPRZYK 1)KRZYSZTOF KASPRZYK 2)LOFTHOUSE S.C. - 2018-08-13 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw wg. metody sous-vide czyli z użyciem specjalistycznego sprzętu kuchennego - pakowarka próżniowa, cykulator
kontakt przez PUP - 2017-11-06 - Rzeszów (podkarpackie)
Sprzątanie pomieszczeń biurowych, korytarzy, toalet.
Powiatowe Centrum Pomocy Rodzinie w Skarżysku-Kam. - 2018-06-01 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
praca na stanowisku kucharza 0,60 etatu, intendent 0,40 etatu
Szkoła Podstawowa w Wojsce - 2016-09-09 - Wojska (śląskie)
Przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej, odczytywanie oryginalnych receptur oraz nazw produktów.Wymagany zdany egzamin wewnątrzzakładowy ze znajomości kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-02-01 - Łódź (łódzkie)
SAMODZIELNE STANOWISKO
BĄDŹ ANIOŁEM RESTAURACJA URSZULA PISAREK - 2018-03-29 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw i dań dostosowanych do indywoidualnych potrzeb klienta.
PHU "LUBINPEX" Sp. z o.o. - 2017-09-14 - Legnickie Pole (dolnośląskie)
rozdrabnianie warzyw na tarce; krojenie i sporządzenie kebaba za pomocą noża; obsługa kasy fiskalnej; praca w godz.: 10-18 lub 14-22
Zaza Kebab- Firat Celikkol - 2016-03-02 - Opole (opolskie)
Prowadzenie biura, obsługa klientów firmy, pisanie raportów miesięcznych, układanie planu zajęć
kontakt przez PUP - 2017-09-07 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
do uzgodnienia
3 REGIONALNA BAZA LOGISTYCZNA W KRAKOWIE - 2016-06-01 - Rzeszów (podkarpackie)
sadzenie roślin na polu
Gospodarstwo Ogrodnicze Waganowice Paulina Kusibab-Popowicz i Mirosław Popowicz Spółka Cywilna - 2016-06-24 - Waganowice (małopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW KUCHNI POLSKIEJ, PRZYGOTOWANIE STANOWISKA, BIEŻĄCE ZADANIA UWZGLĘDNIAJĄCE AKTUALNE JADŁOSPISY;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 2 LATA DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE
J&B II ELITA S.C. CATERING I GASTRONOMIA - 2017-11-08 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potrawy, ciasta, napojów i deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w zakładzie gastronomicznym i przedsiębiorstwie zajmującym się przygotowywaniem i produkcją wyrobów i półproduktów kulinarnych. Utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy, a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy. Przestrzeganie przepisów bhp i ppoż. obowiązujących w zakładach żywienia zbiorowego.
RESTAURACJA & PUB "KORONA" - 2018-09-13 - Augustów (podlaskie)
przygotowywanie posiłków
HUMAN SERVICES sp. z o.o. - 2018-07-17 - Lubin (dolnośląskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Radom (mazowieckie)
Przygotowywanie pizzy, utrzymywanie czystości w kuchni
P.H.U. Izabela Błoch - 2018-08-16 - Drezdenko (lubuskie)
zgodnie ze stanowiskiemdoświadczenie zawodwe:wymagane
Karczma ZACISZE M.Cesarek - 2016-03-01 - Krutyń (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni indyjskiej
S&M POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-02-23 - Ostrów Mazowiecka (mazowieckie)