KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ Wrocław oferta pracy SOLOMONS OF LONDON SPÓŁKA Z OGRANICZONA ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ
Wynagrodzenie: do 2 500 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej, praca w grupie wymagająca zamiłowania do ładu i porządku, charakter pracy wymaga odporności na wysokie temperatury, praca w pozycji stojącejPraca na czas określony: 3 lataGodziny pracy 10:00 - 22:00Miejsce pracy: ul. Kiełbaśnicza 7A Wrocław, ul. Jedności Narodowej 77 Wrocław, ul. Podwale 83 Wrocław
Data publikacji: 2019-02-14
Lokalizacja: Wrocław (dolnośląskie)
Pracodawca: SOLOMONS OF LONDON SPÓŁKA Z OGRANICZONA ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kiełbaśnicza 7A/Jedności Narodowej 77/ Podwale 83, 50-020 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej, praca w grupie wymagająca zamiłowania do ładu i porządku, charakter pracy wymaga odporności na wysokie temperatury, praca w pozycji stojącejPraca na czas określony: 3 lataGodziny pracy 10:00 - 22:00Miejsce pracy: ul. Kiełbaśnicza 7A Wrocław, ul. Jedności Narodowej 77 Wrocław, ul. Podwale 83 Wrocław
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wrocław
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Wrocław
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wrocław
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: pozostali kucharze
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 20.02.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie podstawowe, książeczka sanepid - możliwość wyrobieniaUmiejętność:zanjomość kuchni indyjskiejmile widziana znajomość języka angielskiego lub hinduskiego z uwagi na to, iż spółka współpracuje z obywatelami Indii, umiejętność przygotowywania potraw kuchni indyjskiej
Nazwa pracodawcy:
SOLOMONS OF LONDON SPÓŁKA Z OGRANICZONA ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Adres pracodawcy:
Marsz. J. Piłsudskiego 74/320, 50-020 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: m. Wrocław
Gmina pracodawcy: Wrocław
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wrocław
Ulica pracodawcy: Marsz. J. Piłsudskiego
Numer budynku pracodawcy: 74
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 5
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 15.02.2019
Oferta pracy ważna do: 08.03.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 15.02.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 14.02.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
zgodny ze stanowiskiem
BASZTOWA USŁUGI GASTRONOMICZNE KASPROWICZ TOMASZ - 2017-05-27 - Nowe Miasto Lubawskie (warmińsko-mazurskie)
praca w zakładzie gastronomicznym w godz. 7-15, kontakt telefoniczny z pracodawcą w godz. 8-15
"GASTRO-FEM" Catering - 2016-03-15 - Bolesławice (pomorskie)
praca w kuchni
Interferie S.A Hotel BORNIT - 2015-12-21 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
przygotowanie dań gastronomicznych, obsługa klienta, kasy foiskalnej, wydawanie lodów z automatu
kontakt przez PUP - 2016-05-10 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
ps
kontakt przez PUP - 2019-02-20 - Radomsko (łódzkie)
przygotowywanie posiłków oraz napojów wg. receptury przy użyciu maszyn, narzędzi oraz urządzeń do tego przeznaczonych, prace związane z przygotowywaniem posiłków. Praca na kuchni w szpitalu
kontakt przez OHP - 2016-10-04 - Sosnowiec (śląskie)
wg stanowiska
VEGA Sp. z o.o. - 2018-01-17 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
GIEŁDA PRACY W DNIU 12.09.2016 GODZINA 10:00, SALA 278OBSŁUGA KLIENTA, PRZYGOTOWANIE DZIAŁUWYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE MIN. ZAWODOWE, UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE, ZDOLNOŚCI ORGANIZACYJNE, DYSPOZYCYJNOŚĆ, ALKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE NA PODOBNYM STANOWISKU NIE WYMAGANE
CARREFOUR POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-08-22 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla młodzieży szkolnej, turystów, oraz na imprezy okolicznościowe. Odpowiedzialność za całokształt pracy kuchni oraz nadzór nad podległymi pracownikami.Dbałość o dobór jakościowy i ilościowy produków do przygotowywania posiłków, odpowiedzialność za jakość sporządzanych posiłków i punktualność ich wydawania,odpowiedzialność za stan sanitarno - higieniczny pomieszczeń kuchni, zaplecza, naczyń i wydawanych posiłków. Nadzór nad układaniem jadłospisów i przestrzeganie ich, rozliczanie ilościowe produków do produkcji posiłków, przechowywanie próbek zgodnie z wymaganiami sanepidu, przestrzeganie zasad HACCP
Fundacja "Praca dla Niewidomych" ZAZ KRZYŻEWO - 2017-07-04 - Krzyżewo (podlaskie)
przygotowywanie potraw
BOCIANÓWKA Maciej Witek - 2017-12-15 - Baranów Sandomierski (podkarpackie)
- przygotowanie potraw kuchni regionalnej - wschodniej - właściwy dobór składników i przypraw
kontakt przez PUP - 2018-05-04 - Łódź (łódzkie)
Przygotowanie dań kuchni arabskiej, wyszukiwanie nowych dań z ksiażki kulinarnej w języku arabskim, obsługa klienta
SULTAN AHMED RAMADAN AHMED MOHAMED - 2017-10-25 - Namysłów (opolskie)
Sprzedawca w sklepie odzieżowym.
WIK K.Wieciech M.Kobylarz S.J. - 2016-10-21 - Wałbrzych (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE LISTY ZAKUPÓW. WSTĘPNA OBRÓBKA PRODUKTÓW, OBRÓBKA TERMICZNA PRODUKTÓW, UTRZYMANIE CZYSTOŚCI NA STANOWISKU PRACY I W POMIESZCZENIACH KUCHENNYCH. WPROWADZANIE NOWOŚCI DO KARTY DAŃ. EFEKTYWNA PRACA W ZESPOLE
FIRMA BARTEK CECYLIA BAŃKOWSKA - 2017-04-07 - Rzeszów (podkarpackie)
Praca w K.W.K.
Specjalistyczne Roboty Górnicze Chorzów Sp. z o.o - 2018-08-22 - Chorzów (śląskie)
przygotowywanie potraw kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2018-09-17 - Chorzów (śląskie)
Przygotowanie produktów do wyrobu pizzy i różnych fastofood np. zapiekanki, hamburger, kebab itp., wypiek pizzy, utrzymywanie porządku na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2018-06-01 - Przecław (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków
RESTAURACJA GALERIA EUROPEJSKICH PRZYSMAKÓW MATEUSZ KUBAŚ - 2016-03-25 - Wolsztyn (wielkopolskie)
jw.
Zespół Małych Form Opieki i Wychowania "Chata" - 2018-06-22 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej
Centrum Konferencyjno-Bankietowe MALIBU Sylwester Puchta - 2017-03-22 - Baczki (mazowieckie)
WG STANOWISKA
kontakt przez PUP - 2017-11-27 - Wołów (dolnośląskie)
Wg. harmonogramu RPO
kontakt przez PUP - 2016-04-07 - Zwierzyn (lubuskie)
przygotowanie potraw kuchni wschodniej ( rosyjskiej, ukraińskiej, białoruskiej i uzbeckiej), ustalanie karty dań, wybór naczyń do podawania dań, wybór sprzętów, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni, rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw, zarzadzanie budżetem na wydatki spożywcze, dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni, wydawanie poleceń osobom odpowiedzialnym za przygotowanie produktów do gotowania nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych, ustalanie wzorca doprawiania i czasu przygotowywanych potraw, dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualna wymianę przyrządów używanych w kuchni, udzielanie informacji gościom na temat składników używanych w potrawach oraz odpowiadanie na ewentualne zarzuty i skargi, znajomość zasad dotyczących żywienia i wcielanie ich w przygotowane potrawy
kontakt przez PUP - 2018-01-04 - Białystok (podlaskie)
wykształcenie bez znaczenia mile widziana osoba po szkole gastronomicznej, doświadczenie wymagane w przypadku braku wykształcenia gastronomicznego
Paulis - Catering Joanna Pauli - 2016-03-03 - Sulmierzyce (wielkopolskie)
utrzymanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych,- przygotowywaniu posiłków, przy użyciu wszystkich artykułów spożywczych wydanychdo kuchni,- porcjowanie i wydawanie posiłków
We Can Do HR Sp.zo.o. (KRAZ 11686) - 2017-06-29 - Chłapowo (pomorskie)
przygotowywanie posiłków pod grupy oraz z karty, planowanie menu, organizacja pracy w kuchni
kontakt przez OHP - 2016-07-28 - Czaplinek (zachodniopomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiemII zmiany 6-14/14-22 pn-nd Praca: HOTEL ŻUŁAWY ul. Królewiecka 126 Eg Wynagrodzenie od 2000 brutto (do uzgodnienia - wynagrodzenie uzależnione od doświadczenia i umiejętności)
AURA Sp. z o.o. - 2017-09-28 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
według stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-05-11 - Gubin (lubuskie)
Brak danych
PREMIUM DACH POKRYCIA DACHOWE I ELEWACJE - 2016-08-26 - Puck (pomorskie)
Samodzielne przygotowywanie i wydawanie dań a la carte oraz posiłków w pensjonacie, sprzątanie stanowiska pracy, sporządzanie zamówień
S.C WILLAMARIANNA Maria Słabońska ,Maria Łukaszewska,Anna Staciwa - 2017-03-10 - Lądek-Zdrój (dolnośląskie)