KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ
Wynagrodzenie: od 1 200 PLN
Zakres obowiązków: - przyrządzanie dań kuchni indyjskiej i malezyjskiej według oryginalnych przepisów
Data publikacji: 2019-10-10
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przyrządzanie dań kuchni indyjskiej i malezyjskiej według oryginalnych przepisów
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 200 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 29.10.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
- znajomość kuchni orientalnej i azjatyckiej- umiejętność przygotowywania tradycyjnych dań z kuchni indyjskiej (MARYNATA TIKKA, TIKKA MASALA) i malezyjskiej (ASAM LAKSA, NASI LEMAK, ROTI CANAI)- znajomość przypraw i receptur- gotowość do pracy pod presją czasu, przestrzeganie zasad higieny pracy
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
skierowanieAdres do rekrutacji:Łódź, Plac Komuny Paryskiej 5A pok.705
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 10.10.2019
Data dodania oferty pracy: 10.10.2019
Oferta pracy ważna do: 24.10.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 10.10.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 10.10.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?8740e564f7331a9fa83eaf0190ecb330
Podobne oferty pracy
.
Przedsiębiorstwo Produkcyjno - Handlowo - Usługowe Paweł Maciejewski - 2018-08-30 - Pępowo (wielkopolskie)
Gotowanie potraw kuchni chińskiej, azjatyckiej - także kateringu. Porozumiewanie się w języku chińskim z personelem. Praca w godz. 12- 20.
LIU YUEHONG - 2016-12-22 - Sopot (pomorskie)
Przygotowywanie śniadań i deserów, porcjowanie posiłków dla dzieci, utrzymywanie czystości w pomieszczeniach żłobka, przygotowywanie zamówień towarów spożywczych, praca w godzinach funkcjonowania żłobka.
Agencja Mawex sp. j. Maria Śmigielska - 2016-10-11 - Opole (opolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-09-04 - Opatów (świętokrzyskie)
sprzątanie powierzchni biurowej, socjalnej, klatek schodowych i magazynu
AMLUX Sp. z o.o. - 2018-06-26 - Warszawa (mazowieckie)
praca w kuchni, wydawanie, przygotowywanie dań z karty
"QLT RESTAURANT & BAR" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-01-19 - Poznań (wielkopolskie)
Odpowiedzialność za kwestie badawcze i merytoryczne w realizowanym projekcie:- dostarcza informacji o produktach projektu,- dostarcza wiedzy i doświadczenia w zakresie głównych dyscyplin związanych z wytwarzaniem produktów projektu,- odpowiada za zgodność parametrów końcowych produktów,- nadzoruje i kieruje pracą zespołu B+R,- odpowiada za raporty z realizacji poszczególnych wtapów prac B+R,- odpowiada za określenie parametrów urządzeń przeznaczonych do zakupu oraz uczestniczy w procedurze zakupowej,- określenie warunków przyjęcia i przetwarzania trudnoprzetwarzalnych odpadów o strukturze wielomateriałowej,- określenie warunków przyjęcia i przetwarzania odpadów higienicznych oraz tekstylnych w warunkach przemysłowych,- kontrola procesu badań i analiz materiałowych odpadów higienicznych zawierających poliakrylan sodu oraz odpadów tekstylnych,- analiza potrzeb odbiorców końcowych dla substytutu glebowego i pozostałych produktów odzysku,- udział w pierszym uruchomieniu prototypowej linii pilotażowej ćwierćtechnicznej,- testowanie i walidacja poszczególnych fragmentów oraz całej linii pilotażowej oraz badania i analizy wieloetapowego, mechanicznego,biologicznego procesu przetwarzania frakcji odpadów higienicznych zawierających poliakrylan sodu oraz odpadów tekstylnych,- opracowanie metod i dobór rozwiązań technicznych dla poszczególnych procesów separacji i przetwarzania itp.,- kierowanie wykonywaniem testowych procesów i serii próbnych produktów na instalacji pilotażowej oraz kierowanie wykonywaniem prototypu bazy i substytutu glebowego z wykorzystaniem linii pilotażowej oraz pozostałych produktów procesu odzysku,- kontrola właściwego ustawienia, urządzeń wchodzących w skład linii pilotażowej orazpomoc w doborze odpowiednich komponentów linii pilotażowej-
PUK TAMAX - 2019-10-17 - Skawina (małopolskie)
Praca żniwna; praca na terenie gminy Łobżenica
Spółdzielnia Usług Rolniczych w Łobżenicy - 2017-07-06 - Łobżenica (wielkopolskie)
Praca biurowo-administracyjna, obsługa klienta, obsługa strony internetowej
kontakt przez PUP - 2017-07-03 - Rzgów (łódzkie)
Kuchnia japońska, sushi i inne dania.
GASTRO - FRED Iwona Federak - 2019-03-05 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
- przygotowywanie potraw typowych dla kuchni ukraińskiej- wdrażanie kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2018-06-20 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
GRZEGORZ KOTWICKI - 2017-07-11 - Łobez (zachodniopomorskie)
Sprzątanie Stacji Kontroli Pojazdów oraz pomieszczeń biurowych.
DALEO Sp. z o.o. - 2016-09-26 - Tychy (śląskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej, włoskiej i ukraińskiej
"OLKAM" s.c. MARCIN SZUKAJ & MARCIN MACIASZEK - 2018-02-06 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-06-18 - Warszawa (mazowieckie)
duza produkcja
"TUKAN" PAWEŁ WOŹNIAK, JANUSZ ŚLEDZIONA SPÓŁKA JAWNA - 2019-06-10 - Rzeszów (podkarpackie)
Gotowanie potraw, obróbka mięs, produkcja pierogów. Praca w systemie 2 dni pracy - 2 dni wolne. Godziny pracy: 10-18 .
Przedsiębiorstwo Usług Antykorozyjnych Centro-Kor , Karczma Jakuba - 2017-03-20 - Nowy Duninów (mazowieckie)
przygotowywanie dań wegetariańskich
Firma Wielobranżowa Krzysztof Wierzbicki - 2015-12-21 - Cieszyn (śląskie)
praca w kuchni przy przygotowywaniu posiłkówi w systemie restauracyjnym jak i dla grup zorganizowanych.
CENTRUM MIERKI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-04-26 - Olsztynek (warmińsko-mazurskie)
samodzielne organizaowanie produkcji gastronomicznej, wykonywanie różnymi technikami i metodami potraw, napojów, półproduktów kulinarnych, stosowanie do potrzeb dobieranie i posługiwanie sie narzędziami i sprzętem zmechanizowanym, ocenianie jakości surowców, półproduktów i gotowych potraw
KOMENDA PORTU WOJENNEGO GDYNIA - 2017-01-09 - Hel (pomorskie)
j.w.
Centrum Konferencyjno - Szkoleniowe Boss Sp. z o.o. - 2016-05-09 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posilków typu fastfood
AmRest Sp. z o.o. - 2017-04-25 - Opole (opolskie)
Umiejętność smacznego gotowania polskich potraw.Poszukujemy osoby z doświadczeniem w gastronomii.
Posejdon s.c. - 2019-02-25 - Darłowo (zachodniopomorskie)
obsługa sklepu
H 500 Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością G 500 S.K.A - 2018-10-03 - Hel (pomorskie)
-
FIRMA TURYSTYCZNO-HANDLOWA "ORKA" RADOSŁAW JAKUB KMITA - 2015-11-30 - Trzęsacz (zachodniopomorskie)
kontrola i sprawdzanie poprawności wykonywanych wyrobów
"CHM" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-10-11 - Lewickie (podlaskie)
staż - przygotowywanie potraw, nadzór nad jakoscią zamówionych towarów, dbanie o ład i porządek na stanowisku pracy, przechowywanie żywności, zamawianie towarów, dbałość o estetykę potraw. Na stanowisku wymagane jest badanie do celów sanitarno-epidemiologicznych.
kontakt przez PUP - 2018-03-01 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowanych posiłków, prcjowanie i wydawanie posiłków, utrzymywanie należytej czystości i porzadku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych
Gminna Spółdzielnia "SCh" Strzyżów - 2016-10-13 - Strzyżów (podkarpackie)
obsługa działu w markecie Kaufland w Lubinie
KAUFLAND POLSKA MARKETY SP. Z O.O. spółka komandytowa - 2018-12-14 - Lubin (dolnośląskie)
W ZAWODZIE
Barbara Mazurkiewicz Restauracja-Zajazd "Hajduk" Firma Handlowo-Usługowa - 2016-05-31 - Opolnica (dolnośląskie)