KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ K/M Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
![Największy wybór odzieży](/pracodawcy/banner-zakupy.avanti24.pl.png)
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ K/M
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: j.w.
Data publikacji: 2018-11-22
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: j.w.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: praca w godz. 5-13, 12-20
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ K/M
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Warszawa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m.st. Warszawa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.12.2018
Data zakończenia pracy: 14.12.2021
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy:
Pozostali kucharze (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 3)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
hindi, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Kuchnia azjatycka
wymagania_wymaganiaPozadane_jezyki_0:
angielski, w mowie - A2 - niższy średnio zaawansowany, w piśmie - A2 - niższy średnio zaawansowany
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0:
Książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagania: wykształcenie- brak lub niepełne podstawowe; 3 miesiące doświadczenia zawodowego; znajomość kuchni azjatyckiej; mile widziana książeczka sanepidu; komunikatywna znajomość języka hindi, mile widziana podstawowa znajomość języka angielskiego. Obowiązki: przygotowanie potraw, ustalanie karty dań, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych, nadzór nad jakością zamówionej żywności.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 3
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 22.11.2018
Oferta pracy ważna do: 06.12.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 22.11.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 22.11.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
1. Zapoznanie się z działalnością firmy2. Zapoznanie się z przepisami BHP i P.POŻ.3. Zapoznanie się ze sprzętem używanym do fotografii, druku zdjęć, studiem4. Zapoznanie się z oprogramowaniem5. Zapoznanie się z aparatem i funkcjami 6. Zapoznanie się z filmowaniem reklam i filmów instruktażowych7. Obsługa klientów, umawianie się na spotkania8. Wykonywanie fotografii: studyjne, plenerowe, reportażowe, szkolne9. Filmowanie i obróbka filmów
kontakt przez PUP - 2017-04-14 - Kartuzy (pomorskie)
Wykształcenie minimum średnie• Znajomość branży i trendów rynkowych• Umiejętność pozyskiwania zaangażowania pracowników• Komunikatywność i zorientowanie na wysoki poziom obsługi klienta• Nastawienie na realizację wyznaczonych zadań, gotowość do zaangażowania się w realizację strategii firmy• Umiejętność wpływania na innych, negocjacji• Umiejętność planowania i organizacji pracy oraz skuteczność działania• Odpowiedzialność, samodzielność, uczciwośćOferujemy[Godzina zakończenia pracy] : 00:15
TESCO POLSKA SP. Z O.O. - 2016-06-03 - Starogard Gdański (pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-07-18 - Warszawa (mazowieckie)
Kierowanie autobusem na trasach międzynarodowych, w tym na Ukrainie, sprzedaż biletów, dbanie o czystość w autobusie, kontrola ważności biletów, zaopatrzenie auta w paliwo i inne płyny.
kontakt przez PUP - 2016-09-29 - Tomaszów Lubelski (lubelskie)
Praca w kuchni zakładu gastronomicznego
Bar "UNIWERSALNY" Zofia Kocznur - 2015-12-07 - Opatów (świętokrzyskie)
wykształcenie zawodowe gastronomiczne; umiejętności: znajomości kuchni orientalnej, uprawnienia: aktualna książeczka sanitarno-epidemiologiczna; min. 2 letnie doświadczenie zawodowe na ww. stanowisku. Ogólny zakres obowiązków: sporządzanie dań kuchni orientalnej w tym kuchni arabskiej i syryjskiej. Miejsce wykonywania pracy - Lublin.
kontakt przez PUP - 2017-05-18 - Lublin (lubelskie)
-
"VILLA HOFF" KARAPUDA & KARAPUDA Sp. J. - TRZĘSACZ - 2017-09-07 - Trzęsacz (zachodniopomorskie)
zgodny ze stanowiskiem
RESTAURACJA SYRENKA - 2016-04-04 - Ustka (pomorskie)
sporzadzanie jadłospisów, sporządzanie zamówień żywności, rozliczanie żywności, praca w kuchni zakładowej,
Zakład Poprawczy w Studzieńcu - 2018-09-03 - Studzieniec (mazowieckie)
Przygotowywanie dań według receptur
kontakt przez PUP - 2017-03-28 - Koszalin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie i serwowanie posiłków, HACCP
kontakt przez PUP - 2018-09-05 - Bądzów (dolnośląskie)
praca w kuchni
P.H.U. PAWEŁ SZARKOWICZ - 2015-11-17 - Krosno Odrzańskie (lubuskie)
Przygotowanie produktów do potraw kuchni wietnamskiej, gotowanie potraw kuchni wietnamskiej.
P.P.H.U. PIKUN-VO Vo Danh Nam - 2016-09-13 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, dbanie o porządek w kuchni, zmywanie
Restauracja-Hotel "DANA" Danuta Borkowska - 2016-06-22 - Łęknica (lubuskie)
Przygotowywanie potraw oraz gotowanie. Miejsce pracy - Imielin.
P.P.H.U. RAFAL Rafał Nowrocki - 2016-05-02 - Imielin (śląskie)
prowadzenie kuchni, przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-10-14 - Stare Miasto (wielkopolskie)
Przgotowanie sushi (maki, nigri), filetowanie, smażeenie, grilowanie ryb inne pracy w kuchni w zależności od potzreb, udział w imprezach okolicznościowych śluby, eventy, targi, catering.
kontakt przez PUP - 2016-12-01 - Łódź (łódzkie)
gotowanie i przygotowanie potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2016-08-03 - Duchnice (mazowieckie)
przygotowywanie potraw dla gosci hotelu i restauracji, praca w hkuchni. Smażenie gotowanie potraw, porcjowanie potraw, catering, pieczenie ciast i mięs. Udział w inwentarycaji, utrzymanie porzadku. Inne prace zlecone przez szefa kuchni.
P.H.U.ELTUS Sp.J. K.T. Dymkowscy - 2016-07-01 - Niemcza (dolnośląskie)
wykształcenie bez znaczeniawymagane doświadczenie
BOCHEN MARZENA CAFE & RESTAURANT "PARIS" - 2016-10-13 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
-
Usługi Gastronomiczne Elwira Linder Gogolin - 2018-03-01 - Malnia (opolskie)
Przygotowywanie tradycyjnych potraw kuchni ukraińskiej
HOSTEL EVOTEL Ewa Zofia Żukowska - 2017-04-03 - Zielonka (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków oferowanych wg menu w restauracji praz potraw serwowanych na imprezach okolicznościowych, dbanie o porządek wokół stanowiska pracy
"JAWA J.JANOWSKI K.JANOWSKA SPÓŁKA JAWNA" - 2018-10-31 - Świdnica (dolnośląskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-10-31 - Suchy Las (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni wschodniej
Food, INC Przemysław Petryszyn - 2016-04-01 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
kucharzOferta pracy skierowana do osób bezrobotnych do 30 r.ż. z ustalonym II profilem pomocy, które dotychczas nie były w stosunku pracy lub stosunek pracy u innych niż wnioskodawca pracodawców trwał nie dłużej niż 3 miesiące łącznie.
kontakt przez PUP - 2016-03-24 - Kolbuszowa Dolna (podkarpackie)
przygotowywanie całodziennych posiłków (śniadania, obiady, kolacje) dla podopiecznych SOSW
Specjalny Ośrodek Szkolno - Wychowawczy - 2018-08-29 - Starachowice (świętokrzyskie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2016-11-21 - Suwałki (podlaskie)
Restauracja mieszcząca się nieopodal wrocławskiego rynku (OK WineBar) poszukuje osób na stanowisko: KucharzJesteśmy dynamicznie rozwijającą się firmą. Mamy młody i zgrany zespół oraz super atmosferę.Oferujemy elastyczny grafik dostosowany do Twoich potrzeb.Atrakcyjna stawka godzinowa, jeśli się sprawdzisz to czeka Cię podwyżka!Zapewniamy rozwój pod okiem utalentowanego szefa kuchni.Zapewniamy ciepły posiłek pracowniczy oraz napoje (woda, kawa, herbata).Miejsce pracy: WrocławKontakt kandydatów z pracodawcą:kamil.sladewski (at) okwinebar.comOferta w sali: G
WINESTAR Sp. z o.o. - 2017-01-30 - Wrocław (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, POMOC SZEFOWI KUCHNI
kontakt przez PUP - 2016-02-03 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)