KUCHARZ/KUCHARKA Warszawa oferta pracy SP ZOZ Wojew贸dzki Szpital Zaka藕ny
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 3聽864 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: - umiej臋tno艣膰 sporz膮dzania posi艂k贸w zgodnie z dokumentacj膮 i zasadami kulinarnymi.
Data publikacji: 2019-10-03
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: SP ZOZ Wojew贸dzki Szpital Zaka藕ny
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Wolska 37, 01-201 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
- umiej臋tno艣膰 sporz膮dzania posi艂k贸w zgodnie z dokumentacj膮 i zasadami kulinarnymi.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 3聽864 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: + Premia kwartalna+ Fundusz socjalny
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: M.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 3聽864 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 03.10.2019
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0:
Ksi膮偶eczka zdrowia do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wykszta艂cenie: zasadnicze zawodowe - gastronomia, aktualna ksi膮偶eczka Sanepidu - mile widziana, umiej臋tno艣膰 sporz膮dzania posi艂k贸w zgodnie z dokumentacj膮 i zasadami kulinarnymi. Praca w godz. 6.30-14.30, 10.00-18.00.Obowi膮zki: - przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z dokumentacj膮 i zasadami kulinarnymi. [Zg艂oszenia: ul. Wolska 37, Warszawa, tel. 22 33 55 225, e-mail: rekrutacja (at) zakazny.pl]
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 0, miesi膮ce: 2
Nazwa pracodawcy: SP ZOZ Wojew贸dzki Szpital Zaka藕ny
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Wolska 37, 01-201 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Po ustaleniu z pracodawc膮
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Wolska
Numer budynku pracodawcy: 37
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 07.10.2019
Oferta pracy wa偶na do: 03.11.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 07.10.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 03.10.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?314af1f7d60036f35d9d37599b79a08b
Podobne oferty pracy
Zgodnie ze stanowiskiemWynagrodzenie 2100 z艂 brutto wzwy偶 w zale偶no艣ci od posiadanych kwalifikacji i umiej臋tno艣ciZmianowo艣膰: dwie zmiany do uzgodnienie zgodnie z grafikiem
ARBITER HOTEL Sp. z o. o. - 2018-10-05 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji
kontakt przez PUP - 2016-04-26 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
gotowanie, przygotowywanie kebab
SAP GROUP SP. Z OO - 2019-04-08 - Miastko (pomorskie)
wg stanowiska
GASTRO SC CHILLI MILI - 2017-09-12 - Sulbiny (mazowieckie)
Obs艂uga maszyn prz臋dzalniczych
kontakt przez PUP - 2018-06-14 - 呕aga艅 (lubuskie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-04-04 - Raci膮偶 (mazowieckie)
przygotowywanie i sporz膮dzanie potraw wg przepis贸w kuchni tureckiej i azerbejd偶a艅skiej
kontakt przez PUP - 2016-03-21 - Che艂m (lubelskie)
przygotowanie potraw zgodnie z menu
Micha艂 Rejs Firma Handlowo- Us艂ugowa - 2016-12-08 - Rakowo (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw/posi艂k贸w zgodnie z aktualnie obowi膮zuj膮cymi nalezno艣ciami 偶ywno艣ciowymi, jadlospisem i recpturami obowi膮zuj膮cymi w O艣rodku. Wydawanie potraw.Do wynagrodzenia zasadniczego doliczana jest 13 % premii oraz dodatek za wyslug臋 lat.
O艣rodek Reprezentacyjny Ministerstwa Obrony Narodowej - 2019-08-30 - Omulew (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, obs艂uga programu gastronomicznego, obs艂uga urz膮dze艅
1. CHRONO-GLOBE, HOTEL "CARGO" Dariusz Sztachelski 2. DOUANE Dariusz Sztachelski - 2017-10-19 - S艂ubice (lubuskie)
wykonywanie zabieg贸w kosmetycznych z wykorzystaniem urz膮dzenia- radiofrekwencja mikroig艂owa, godz. pracy: 09:00-17:00
kontakt przez PUP - 2019-10-10 - Sierpc (mazowieckie)
- Przygotowywanie SUSHI. Kontakt z klientem. Rozliczanie zmiany. Sk艂adanie zam贸wie艅 na towar. Dbanie o porz膮dek na stanowisku pracy.- Miejsce wykonywania pracy w jednym z punkt贸w gastronomicznych: Katowice, Jaworzno, Zabrze, Sosnowiec oraz Krak贸w.- Wynagrodzenie: 1000 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na 3 lata. Praca w niepe艂nym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy w godzinach: 9:00-21:00 + soboty: 9:00-21:00 + niedziela: 10:00-20:00 lub 9:00-21:00 (Punkt w Katowicach). Wykszta艂cenie BEZ znaczenia. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 1 rok na stanowisku Kucharza Sushi Master. Wymagana umiej臋tno艣膰 przygotowywania, kr臋cenia SUSHI.
kontakt przez PUP - 2016-12-12 - Katowice (艣l膮skie)
Kucharz
"Przysta艅 u Lipy" Dorota Lipa - 2017-04-21 - Jordan贸w (ma艂opolskie)
Gotowanie przy kuchni gor膮cej potrawy kuchni polskiej i wschodniej.
Ga艂kowo.pl Potocki Aleksander - 2017-08-09 - Ga艂kowo (warmi艅sko-mazurskie)
e-mail: dyrektor (at) sebastianeum.pl
INSTYTUT NAUKOWO-BADAWCZY KSI臉DZA SEBASTIANA KNEIPPA ZESP脫艁 REHABILITACYJNO-WYPOCZYNKOWY - 2016-04-12 - Kamie艅 艢l膮ski (opolskie)
przygotowanie posi艂k贸w kuchni arabskiej i indyjskiej
kontakt przez PUP - 2016-06-30 - Ostr贸w Mazowiecka (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, pilnowanie porz膮dku i przestrzeganie zasad higieny w kuchni, pilnowanie 艣wie偶o艣ci u偶ywanych sk艂adnik贸w spo偶ywczych
G7 Kazimierz i Bo偶ena Hanna Godzina - sp贸艂ka cywilna - 2019-05-08 - Ostro艂臋ka (mazowieckie)
Prowadzenie pojazd贸w ci臋偶arowych na terenie Polski i Europy zachodniej i wschodniej.
kontakt przez PUP - 2017-03-09 - Niepo艂omice (ma艂opolskie)
gotowanie, przygotowywanie potraw
Firma Wielobran偶owa Ka藕mierczak Andrzej - 2016-06-08 - Bytom (艣l膮skie)
przygotowywanie potraw kuchnii wietnamskiej
"Saigon Bar Azjatycki" M岷燦H H脵NG V浓 - 2019-07-22 - Mielec (podkarpackie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2019-07-25 - P艂o艅sk (mazowieckie)
obs艂uga klienta na sali sprzeda偶yobs艂uga kasy fiskalnejdbanie o prawid艂ow膮 jako艣膰 i ekspozycj臋 towar贸wprace porz膮dkowe
kontakt przez OHP - 2016-07-19 - Cybinka (lubuskie)
Sporz膮dzanie ciasta do pizzy, przygotowywanie sk艂adnik贸w potrzebnych do wyrobu pizzy, sporz膮dzanie sos贸w, obr贸bka wst臋pna surowc贸w, wykonywanie pizzy, obs艂uga pieca opalanego drewnem, obs艂uga mieszalnika do ciasta, utrzymywanie porz膮dku na miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2019-07-12 - Tomasz贸w Lubelski (lubelskie)
- wykonywanie/wyrabianie pizzy
"HERA" Robert Ja艂kiewicz - 2016-04-01 - Egiertowo (pomorskie)
przygotowywanie da艅 kuchni tureckiej, dbanie o czysto艣膰 i jako艣膰 da艅.
kontakt przez PUP - 2019-10-18 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-02-01 - Papiernia (pomorskie)
przygotowanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-08-04 - Gubin (lubuskie)
obr贸bka cieplna przygotowywanych potraw i produkt贸w zgodnie z receptur膮; dba艂o艣膰 o jako艣膰 i estetyk膮 potraw; opracowywanie menu; nadz贸r nad pracownikami i przebiegim pracy
E.J.P. HOTELE SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2018-06-29 - Trzemeszno (wielkopolskie)
prace w obszarze kuchni
kontakt przez PUP - 2019-03-22 - Tomasz贸w Mazowiecki (艂贸dzkie)
Przygotowywanie potraw, dbanie o asortyment, sporz膮dzanie list zapotrzebowania, przestrzeganie przepis贸w technologicznych, sanitarnych i higienicznych, umiejetnos膰 przestawiania si臋 z jednej czynno艣ci na inn膮, kreowanie oferty posi艂k贸w.
"DW脫R CZARNECKIEGO" HELENA CZARNECKA - 2016-08-12 - Poros艂y-Kolonia (podlaskie)