KUCHARZ / KUCHARKA Siemianowice Śląskie oferta pracy Żłobek Miejski
Stanowisko: KUCHARZ / KUCHARKA
Wynagrodzenie: 2 700 - 3 240 PLN
Zakres obowiązków: Umiejętność gotowania, duszenia, pieczenia. Dbanie o najwyższą jakość, estetykę i smak posiłków. Organoleptyczne badanie arykułów przyjmowanych do produkcji. Wykonywanie wszelkich prac kuchennych zgodnie z zasadami higieny. Wprowadzanie nowych potraw, branie czynnego udziału podczas kontroli inspektora sanitarnego. Wydawanie poleceń osobom odpowiedzialnym za przygotowywanie posiłków. Praca od poniedziałku do piątku w systemie jednozmianowym w godzinach od 6.00-14.00. Umowa na czas określony od 03.02.2020 r. - 31.08.2021, po tym okresie możliwość stałej pracy. Istnieje możliwość pracy od stycznia 2020 r. na umowę zlecenie z wynagrodzeniem 2 250,00 zł. (okres pracy 1 miesiąc, wprowadzenie w zakres obowiązków przez kucharkę odchodzącą).
Data publikacji: 2019-10-29
Lokalizacja: Siemianowice Śląskie (śląskie)
Pracodawca: Żłobek Miejski
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Zgrzebnioka 36, 41-106 Siemianowice Śląskie, powiat: m. Siemianowice Śląskie, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Umiejętność gotowania, duszenia, pieczenia. Dbanie o najwyższą jakość, estetykę i smak posiłków. Organoleptyczne badanie arykułów przyjmowanych do produkcji. Wykonywanie wszelkich prac kuchennych zgodnie z zasadami higieny. Wprowadzanie nowych potraw, branie czynnego udziału podczas kontroli inspektora sanitarnego. Wydawanie poleceń osobom odpowiedzialnym za przygotowywanie posiłków. Praca od poniedziałku do piątku w systemie jednozmianowym w godzinach od 6.00-14.00. Umowa na czas określony od 03.02.2020 r. - 31.08.2021, po tym okresie możliwość stałej pracy. Istnieje możliwość pracy od stycznia 2020 r. na umowę zlecenie z wynagrodzeniem 2 250,00 zł. (okres pracy 1 miesiąc, wprowadzenie w zakres obowiązków przez kucharkę odchodzącą).
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 700 - 3 240 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ / KUCHARKA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Siemianowice Śląskie
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Siemianowice Śląskie
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Siemianowice Śląskie
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 700 - 3 240 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 03.02.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0:
aktualna książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_1: zdolność analitycznego myślenia
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_2: dobra organizacja pracy
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_3: komunikatywność
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_4: znajomość zasad przygotowania posiłków
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_5: Otwartość na nowe wyzwania
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_6:
znajomość zasad HACCP, dobrej praktyki Higienicznej
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_7: dokładność, sumienność
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_8: odporność na stres
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_9: umiejętność pracy zespołowej
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_10:
bardzo dobra organizacja pracy, umiejętność planowania i ustalania priorytetów
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_11: bez nałogów
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_12: odpowiedzialność
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok / żywienie zbiorowe
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: Żłobek Miejski
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę:
Powiatowy Urząd Pracy w Siemianowicach Śląskich
Adres pracodawcy:
Zgrzebnioka 36, 41-106 Siemianowice Śląskie, powiat: m. Siemianowice Śląskie, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, e-mail, Termin: od poniedziałku do piątku, Godziny : 8.00-14.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Siemianowice Śląskie
Gmina pracodawcy: Siemianowice Śląskie
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Siemianowice Śląskie
Adres strony pracodawcy: www.zlobeksiemce.pvu.pl
Ulica pracodawcy: Zgrzebnioka
Numer budynku pracodawcy: 36
Profil działalności pracodawcy: opieka nad dziećmi
Oferta zgłoszona przez:
Powiatowy Urząd Pracy w Siemianowicach Śląskich
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 29.10.2019
Data dodania oferty pracy: 29.10.2019
Oferta pracy ważna do: 29.11.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 29.10.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 29.10.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?d519aff1197147d468b41942e9b147ec
Podobne oferty pracy
przygotowanie posiłku , dbanie o porządek
TIR-COMPLEX Tomasz Szafrański - 2016-03-23 - Psary Małe (wielkopolskie)
Praca przy wyrobie artykułów garmażeryjnych - pierogi, gołąbki, naleśniki, itp.; praca w piekarni ''ROGALIK''
Handel Artykułami Spożywczymi i Przemysłowymi Jan Nicałek - 2019-07-11 - Ulanów (podkarpackie)
SAMODZIELNE PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI TAJSKIEJ. Miejsce pracy: Wrocław ul. Sienkiewicza 34 i Kotlarska 24 wg zapotrzebowania Kontakt z pracodawcą: telefoniczny: 601-237-848Forma zawarcia umowy: umowa o prace na czas okreslony 3 lata Godziny pracy od 11.30 23.00Oferta w sali: G
THAILAND SP. Z O.O. - 2019-02-15 - Wrocław (dolnośląskie)
Szycie, krojenie, klejenie, prasowanie, obsługa dziurkarki, overloka, rygla, prasownicy, klejarki. Wykształcenie zawodowe - krawcowa, umiejętność szycia.
"STYLJAGA" Jadwiga Dziubek - 2016-03-21 - Reda (pomorskie)
Przygotowanie posiłków, receptur, wydawanie posiłków, utrzymywanie porządku
kontakt przez PUP - 2016-10-19 - Białka (małopolskie)
....
kontakt przez PUP - 2017-10-27 - Kłodawa (wielkopolskie)
kucharz - pizzer
kontakt przez PUP - 2017-12-08 - Zielona Góra (lubuskie)
przygotowywanie posiłków
"CHATA KARCZOWISKA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-10-21 - Karczowiska (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków potraw kuchni arabskiej i bengalskiej oraz grilla
DHAKA FOOD SERVICE MD. RUBEL HOSSAIN - 2016-06-16 - Sieradz (łódzkie)
szlifowanie elementów metalowych i ich spawanie
ZBIGNIEW KOWALIK TECHNIKO - 2015-11-30 - Skuszew (mazowieckie)
pomoc w przygotowywaniu i dostarczaniu posiłków dla podopiecznych, czynności gospodarczo-porządkowe związane z przygotowaniem posiłków ( obróka warzyw, owoców, krojenie, mielenie, mycie naczyń i urządzeń kuchennych
Dom Pomocy Społecznej dla Dzieci w Strumieniu - 2017-06-22 - Strumień (śląskie)
pomoc w kuchni, dbanie o czystość hotelu
"Kormoran" Beata Wandachowicz - 2017-09-07 - Wierzbiny (warmińsko-mazurskie)
1) uczestnictwo w obradach, spotkaniach koordynacyjnych, negocjacjach, spotkaniach typu side-events dotyczących problematyki: humanitarnej, rozbrojeniowej, praw człowieka, handlu i rozwoju, MOP, agencji wyspecjalizowanych, ochrony zdrowia, ochrony środowiska;2) sporządzanie notatek z przebiegu ww. spotkań;3) prace o charakterze administracyjnym.
MINISTERSTWO SPRAW ZAGRANICZNYCH - 2015-11-13 - Warszawa (mazowieckie)
Gastronomia. Umiejętność przygotowywania potraw kuchni żydowskiej (m.in. haroset,, szakszuka)
kontakt przez PUP - 2017-10-31 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-06-06 - Barcin (kujawsko-pomorskie)
wykształcenie gastronomiczne- kierunkowe, min. 3 lata doświadczenia, po okresie próbnym wynagrodzenie do uzgodnienia,
GENOWEFA TRZEPACZ "POD DĘBAMI" RESTAURACJA-HOTEL - 2016-06-23 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
SAMODZIELNE PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, DBANIE O PORZĄDEK NA MIEJSCU PRACY
EUREST POLAND SP. Z O.O. - 2016-06-20 - Polkowice (dolnośląskie)
Oferta dla osób do 30 roku życia. Przygotowywanie dań w kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-02-15 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków dla dzieci; wykształcenie zawodowe, doświadczenie mile widzianecv wysyłac na adres e mai:smerfusprzedszkole (at) gmail.com
kontakt przez PUP - 2016-01-26 - Rynarzewo (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie diet, sporzadzanie posiłków wg ustalonych receptur, stosowanie róznorodnych technik kulinarnych. Miejsce pracy: Wrocław Kontakt kandydatów z pracodawcą telefonicznyOferta znajdue się w sali: G
kontakt przez PUP - 2016-07-06 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie oraz porcjowanie posiłków
Dom Pomocy Społecznej "Kalina" - 2017-05-18 - Suwałki (podlaskie)
przygotowanie potraw gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2016-05-02 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
- wykonywanie różnego rodzaju potraw kuchni polskiej, tajskiej- porcjowanie i dekorowanie wyrobów kulinarnych, deserów, sushi według oryginalnych przepisów - gastronomiczny rozbiór mięsa, ryb- obsługa pieca konwekcyjno-parowego 5xGN1/1 ChefTop Mind.Maps one 7 kW UNO, grilla Roller GR60E, frytur SwitchON-DF-Boo1 Tech Form, taj WOK
kontakt przez PUP - 2019-11-15 - Łódź (łódzkie)
Przygotowanie pizzy dla gości według określonych standardów,nadzór nad jakością wydawanej pizzy,dbanie o zaopatrzenie i utrzymanie czystości sprzętu i pomieszczeń.
"TRADE & CONSULT" DAWID KAMIŃSKI - 2016-07-29 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
/ nabór staż / Manikiurzystka zajmuje się pielęgnacją i upiększaniem dłoni oraz stylizacją paznokci rąk
kontakt przez PUP - 2017-06-21 - Pabianice (łódzkie)
Obsługa ruchu indywidualnego oraz przyjęć okolicznościowych. Przygotowywanie posiłków. Praca od wtorku do soboty w godz. 12-20. Wynagrodzenie od 3500 zł do 6000 brutto.
Restauracja Mistral Ewa Wysocka, Marcin Wysocki - 2018-01-18 - Kanie (mazowieckie)
PRZYRZĄDZANIE POTRAW KUCHNI UKRAIŃSKIEJ
Gama Trans S.C. - 2017-04-27 - Słubice (lubuskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji CV na e-maila: gajuu (at) interia.pl
Me Gusta DAMIAN GAJ - 2016-08-05 - Strzelin (dolnośląskie)
zgodny z charakterem stanowiska pracy tj. m.in. przygotowywanie posiłków zgodnie z zaleceniami bezpośredniego przełożonego na zmianie brygadzisty, sporządzenie posiłków zgodnie z normami żywienia oraz przestrzeganie przepisów i standardów kulinarnych, wydawanie posiłków, przestrzeganie godzin wydawania i ilości wydawanych posiłków, utrzymanie czystości w pomieszczeniach kuchni, zmywalni i jadalni, a także utrzymanie czystości maszyn, urządzeń oraz sprzętu kuchennego i naczyń stołowych
Dom Pomocy Społecznej "MAGNOLIA" w Głogowie - 2018-01-23 - Głogów (dolnośląskie)
Przygotowywanie ciasta pizzowego, oraz dań z karty menu.
KLUB BOHEMA Janusz Kitka - 2019-02-26 - Zamość (lubelskie)