KUCHARZ/ KUCHARKA - PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW W DOMU SENIORA Rumia oferta pracy "SENIOR" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ/ KUCHARKA - PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW W DOMU SENIORA
Wynagrodzenie: od 2 800 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków w Domu Seniora, prowadzenie dokumentacj zgodnie z HACCP, planowanie jadłospisu, zamawianie towaru.Praca w godz. 7-18. Praca w systemie: 2/2.
Data publikacji: 2020-01-03
Lokalizacja: Rumia (pomorskie)
Pracodawca: "SENIOR" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Biała 6, 84-230 Rumia, powiat: wejherowski, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków w Domu Seniora, prowadzenie dokumentacj zgodnie z HACCP, planowanie jadłospisu, zamawianie towaru.Praca w godz. 7-18. Praca w systemie: 2/2.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 800 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska:
KUCHARZ/ KUCHARKA - PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW W DOMU SENIORA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Rumia
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wejherowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Rumia
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 800 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 03.01.2020
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalcenia_1: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
mile widziane doświadczenie, umiejętność: przygotowania posiłków domowych, prowadzenia dokumentacji zgodnie z HACCP, aktualne badania do celów sanitarno-epidemiologicznych
Nazwa pracodawcy:
"SENIOR" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wejherowie
Adres pracodawcy:
Biała 6, 84-230 Rumia, powiat: wejherowski, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : 7.30-15.30
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: wejherowski
Gmina pracodawcy: Rumia
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Rumia
Ulica pracodawcy: Biała
Numer budynku pracodawcy: 6
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wejherowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 07.01.2020
Oferta pracy ważna do: 02.02.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 07.01.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 03.01.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?bdbd087ae47b8bc4a651228891a08ae3
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie dań kuchni tureckiej, umowa o pracę na czas określony; praca na dwie zmiany: 8-16, 13-21; wynagrodzenie miesięczne ze stawką godzinową: 14 zł/godz. brutto; oferta dostępna w sali G
AMERICAN TRADING COMPANY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-02-12 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków, półproduktów, kręcenie pizzy
Galeria "MANTA" SC Robert Cidyło, Przemysław Cidyło - 2017-01-19 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Kucharz samodzielny
kontakt przez PUP - 2016-05-10 - Tarnów (małopolskie)
Przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej i chińskiej, utrzymanie czystości w kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-11-14 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej, obróbka wstępna surowców, wykonywanie różnymi metodami potraw z warzyw, owoców i grzybów, jaj i mięsa
Bar SMAKOSZ Józefa Bartczak - 2016-04-19 - Warta (łódzkie)
Przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej.
WŁODZIMIERZ SOROCZYŃSKI RESTAURACJE - 2017-04-05 - Gdańsk (pomorskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2019-01-21 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
-Przygotowywanie pizzy i dań obiadowych,-Wynagrodzenie do uzgodnienia od 2.000,00 zł netto-Kontakt osobisty lub telefoniczny: 58 683-95-99; 509-382-756.
RESTAURACJA & PIZZERIA "ROSA" IZABELA ROSA - 2016-07-13 - Pszczółki (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
HOTEL "BACHUS" WOJCIECH KOSECKI - 2019-10-14 - Starogard Gdański (pomorskie)
Sporządzanie potraw barowych.
FIRMA USŁUGOWO-HANDLOWA "ROLMASZ" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-06-01 - Kamionka (podkarpackie)
Ptzygotowywanie dań (mięso, ryby).
FIRMA HANDLOWO - USŁUGOWA JADWIGA DOMANOWSKA - BAR - 2017-05-18 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-09-05 - Tychowo (zachodniopomorskie)
kucharz produkcyjny
RB-FOOD RAFAŁ BORUSZAK/ Express Kuchnia Marche - 2016-06-23 - Poznań (wielkopolskie)
Kucharz
FPHU "REDA" Zbigniew Rabicki Polańczyk - 2016-10-31 - Polańczyk (podkarpackie)
Sporządzanie posiłków zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia oraz istniejącym jadłospisem, porcjowanie posiłków do konsumpcji, dbanie o najwyższą jakość, smak i estetykę przygotowanych posiłków z ich zaplanowaną wartością, codzienne pobieranie prób żywnościowych i właściwe ich przechowywanie zgodnie z zaleceniami stacji sanitarno-epidemiologicznej, stosowanie norm i zasad zawartych w księgach HACCP Domu Pomocy Społecznej w Rokocinie, dbanie o utzrymanie porządku i czystości w pomieszczeniach kuchennych oraz utrzymywanie w stanie używalności powierzonego sprzętu kuchennego, wykonywanie obróbki wstępnej warzyw i jarzyn przeznaczonych do przyrządzania posiłków, pobieranie produktów z magazynu żywnościowego w ilościach przewidzianych w zapotrzebowaniu żywnościowym i właściwe ich zabezpieczenie do czasu przygotowania i podania posiłków, zmywanie naczyń kuchennych, garnków, sztućców, po przygotowywanych i spożytych posiłkach, przestzreganie przepisów BHP i p.poż.
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ W ROKOCINIE - 2018-09-14 - Rokocin (pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej, ze szczególnym uwzględnieniem kuchni wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2016-02-18 - Łódź (łódzkie)
przyrządzanie potraw
UZDROWISKO WIENIEC SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-17 - Wieniec-Zdrój (kujawsko-pomorskie)
1. Zapoznanie się z urządzeniami (jak działają, konserwacja, czyszczenie, obsługa) 2. Zapoznanie się z produktami stosowanymi do produkcji potraw3. Kontakt z klientem, obsługa telefoniczna, przyjmowanie zamówień4. Przygotowywanie potraw samodzielnie5. Przyjmowanie towaru, składanie zamówień, zaopatrywanie w produkty6. Samodzielna praca- wykonywanie zadań wszystkich wymienionych powyżej - szkolenie się
kontakt przez PUP - 2017-05-02 - Kartuzy (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 7-15, 14-22; okres zatrudnienia: 25.04.2019-30.09.2019, kolejna na czas nieokreślony; możliwość zapewnienia przez pracodawcę zakwaterowania; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 8-18
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe DAGMOR Zdzisław Górecki - 2019-04-25 - Ustka (pomorskie)
wg zakresu czynnosci
kontakt przez PUP - 2018-08-14 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, serwowanie potraw, właściwe przechowywanie produktów, dbanie o właściwą konserwację urządzeń kuchennych
kontakt przez PUP - 2017-05-12 - Lidzbark (warmińsko-mazurskie)
Wykształcenie zawodowe kierunkowe; min. 2 lata doświadczenia w zawodzie; aktualna książeczka sanepidu; znajomość procedur HACCP; znajomość zasad obsługi urządzeń i sprzętu kuchennego; znajomość zasad pobierania i przechowywania próbek posiłków, znajomość zasad wstępnej obróbki żywności; umiejętność utrzymania stanu sanitarno-higienicznego pomieszczeń kuchennych, sprzętów i urządzeń technicznych; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
4 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2018-02-09 - Gliwice (śląskie)
Odpowiedzialność za jakość wykonywanych dań, nadzór nad prawidłowym sporządzaniem potraw, nadzór nad prawidłowym wykonywaniem obowiązków przez pracowników kuchni,
kontakt przez PUP - 2019-09-16 - Siła (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie dań dla grupy zorganizowanych i gości indywidualnych w restauracji hotelu ***
kontakt przez OHP - 2016-05-24 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Warszawa (mazowieckie)
- przygotowanie składników do dań obiadowych i kolacji- przygotowanie potraw- rozmieszczenia dania na talerzu, dekorowanie - sprzątanie obszaru roboczego
Bianca Mai Fichtestube Rammenau - 2017-10-31 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie potraw i wyrobów cukierniczych dla gościa indywidualnego i zbiorowego, dbanie o stanowisko pracy.
PPHU MANHATAN Elżbieta Kądziela - 2017-02-28 - Zygry (łódzkie)
przygotowanie potraw bengalskich
kontakt przez PUP - 2017-05-25 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW KUCHNI ORMIAŃSKIEJ W SZCZEGÓLNOŚCI CHASZLAMY
kontakt przez PUP - 2018-08-22 - Ciecierzyn (lubelskie)
Organizowanie i utrzywywanie w czystości stanowiska pracy.
kontakt przez PUP - 2016-02-24 - Połaniec (świętokrzyskie)