KUCHARZ/KUCHARKA Oppach oferta pracy Gaststätte Erntekranzbaude A. Dornig
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 12 EUR
Zakres obowiązków: Praca w restauracji z obsługą tradycyjną, kuchnia a la carte, kuchnia bankietowa, planowanie menu, przygotowywanie posiłków, obsługa gości
Data publikacji: 2018-10-05
Lokalizacja: Oppach ()
Pracodawca: Gaststätte Erntekranzbaude A. Dornig
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Bautzener Str. 21 , 02736 Oppach, NiemcyRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Praca w restauracji z obsługą tradycyjną, kuchnia a la carte, kuchnia bankietowa, planowanie menu, przygotowywanie posiłków, obsługa gości
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 12 EUR
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Oppach
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Niemcy
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 12 EUR/godz
warunkiPracyIPlacy_dodSwiadczenia: Pomoc w znalezieniu zakwaterowania
warunkiPracyIPlacy_dodInfoCzasPracy:
Wysokość pensji brutto: 12-15 Euro/godzina (w zależności od kwalifikacji) Praca w weekendy, praca w systemie zmianowym; ranna zmiana od 8:00 druga zmiana do 22:00(pracownik sam może decydować o czasie pracy)Nadgodziny płatne dodatkowo 25%
warunkiPracyIPlacy_informacjeOLokalizacji: siedziba główna
Data rozpoczęcia pracy: 05.10.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
niemiecki, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
• Wykształcenie: zasadnicze zawodowe - gastronomiczne• Doświadczenie zawodowe: mile widziane doświadczenie zawodowe (nawet w prowadzeniu kuchni domowej)• Znajomość języków: niemiecki - średnio zaawansowany w mowie i w piśmie (B1)• Mile widziane prawo jazdy kat. B/minibus • Znajomość kuchni a la carte/kuchni bankietowej, wytrzymałość, zdolność logicznego myślenia, niezawodność, wysoka motywacja do pracy, zaawansowana wiedza z zakresu kalkulacji/obliczania
Nazwa pracodawcy: Gaststätte Erntekranzbaude A. Dornig
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę:
Dolnośląski Wojewódzki Urząd Pracy Filia we Wrocławiu
Adres pracodawcy: Pan Arnd Dornig 0049 (3 58 72) 380 34
Język aplikacji o pracę: niemiecki
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
info (at) erntekranzbaude.de w tytule maila proszę wpisać: „Koch/Köchin 10000-1163725700-S”
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Profil działalności pracodawcy: Pensjonat i restauracja z kuchnią tradycyjną
Oferta zgłoszona przez:
Dolnośląski Wojewódzki Urząd Pracy Filia we Wrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 07.10.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 05.10.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
zagranicznaEures: 1
rodzajOferty_1: EURES
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw w zakresie od obróbki wstępnej do obróbki termicznej, obsługa urządzeń gastronomicznych. Wymagane: wykształcenie zasadnicze zawodowe (kucharz), książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, doświadczenie zawodowe związane ze zbiorowym żywieniem. Tel.: 261 676 251 Jolanta Kałużna.
45 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Wędrzynie - 2016-04-20 - Wędrzyn (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków na innowacyjnym urządzeniu prod USA TURBO CHEF. Wymagania: znajomość kuchni chińskiej.
KA-SPORT Sp. z o. o. - 2017-04-05 - Koleczkowo (pomorskie)
praca w kuchni w przedszkolu
"AMO MNIAM" S.C. - 2018-04-24 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie dań kuchni orientalnej: kebabu, kanapek, przekąsek orientalnych. Dbanie o czystość miejsca pracy, prowadzenie sprzeadży, przygotowywanie list zaopatrzeniowych
kontakt przez PUP - 2017-09-15 - Łódź (łódzkie)
gotowanie, obróbka termiczna, utrzymanie poreządku w kuchni
Firma Handlowo-Usługowa "IRJOL" Ziniewicz Ireneusz - 2018-07-03 - Ruciane-Nida (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków, dań obiadowych,
Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe OAZA s.c. - 2017-05-04 - Kępno (wielkopolskie)
Przygotowywanie sushi
kontakt przez PUP - 2017-05-16 - Puławy (lubelskie)
Praca zgodnie ze stanowiskiem.
Horizontal Sp. z o.o. - 2018-09-19 - Choczewo (pomorskie)
wz
kontakt przez PUP - 2016-10-28 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw. Praca na trzy zmiany: 8-16, 16-24, 18-2.
"QLT RESTAURANT & BAR" Sp. z o.o. - 2015-12-11 - Kraków (małopolskie)
sporządzanie potraw zgodnie z recepturami McDonald's, posługiwanie się narzędziami i maszynami przy przygotowywaniu potraw, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy, przestrzeganie przepisów BHP i p. poż., obowiązujacych w zakładach żywienia zbiorowego
kontakt przez PUP - 2018-02-12 - Pszczyna (śląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej. Znajomość receptur potraw ukraińskich.
kontakt przez PUP - 2018-08-06 - Rokietnica (podkarpackie)
- przygotowanie oraz uzbrajanie kompleksowych obrabiarek CNC- wymienianie narzędzi- kontrolowanie części- zapewnianie jakości- usuwanie usterek
kontakt przez OHP - 2017-08-01 - Zimna Wódka (opolskie)
pomoc przy przygotowaniu wyrobów garmażeryjnych, dbanie o czystość kuchni, pomoc przy pakowaniu wyrobów garmażeryjnych
F.H.U. Piotr Kasperkiewicz - 2016-04-28 - Brodła (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-05-18 - Okoniny Nadjeziorne (kujawsko-pomorskie)
Prowadzenie i obsługa księgowości firm obsługiwanych przez biuro rachunkowe
MAREK SEGIT Sp. z o.o. - 2019-02-25 - Zamość (lubelskie)
Miejsce pracy: Jastrzębia Góra. Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami i standardami restauracj. Przestrzeganie obowiązujących zasad higieny i bezpieczeństwa pracy. Stała kontrola czystości sprzętu kuchennego jak i jego odpowiedniego przechowywania. Zachowanie ładu, czystości i porządku na stanowisku pracy.
Firma "WITA" S.C. Ireneusz Cechosz, Agata Cechosz - 2018-01-04 - Jastrzębia Góra (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy, praca od 25.06.2016
Ośrodek Wczasowy "Zacisze" - 2016-04-05 - Ustka (pomorskie)
2otowanie obiadów w zbiorowym żywieniu ( do szkół, przedszkoli); 2 zmiany 6.00-14.00, 12.00-20.00, sporadycznie niedziela, I umowa na okres próbny
PPHU "KONKURENCJA" DARIUSZ LINIEWICZ - 2017-10-27 - Zgorzelec (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków kuchni polskiej i śląskiej
WIEJSKA CHATKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-01-07 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie dań, menu, negocjacje z wietnamskimi kontrahentami
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Jabłonowo (mazowieckie)
Przygotowywanie i marynowanie mięsa do potraw kuchni tureckiej, nadzór nad jakością potraw. Miejsce pracy: WrocławKontakt kandydatów z pracodawcą osobisty. Oferta znajduje się w sali: G
kontakt przez PUP - 2016-04-29 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowanie posiłku w żywieniu zbiorowym
kontakt przez PUP - 2016-05-19 - Nakło nad Notecią (kujawsko-pomorskie)
jw.
Państwowa Szkoła Muzyczna I st. nr.3 im.Juliusza Zarębskiego w Warszawie - 2018-01-26 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie produktów z oferty (menu) - KFC Góra Św. Anny
AMREST SP. Z O.O. WROCŁAW - 2016-09-15 - Góra Świętej Anny (opolskie)
Znajomość kuchni orientalnej: japońskiej i tajskiej, obróka ryb surowych i mrożonych, przygotowywanie skladników i wykonywanie sushi i innych dań kuchni japońskiej i tajskiej zgodnie z menu, produkcja sosów i innych dodatków zgodnie z recepturami.
Kazoku sp. z o.o. - 2017-04-27 - Pruszcz Gdański (pomorskie)
przygotowywanie posiłków oraz pizzy
"Lucy" Agnieszka Wierzbicka - 2016-01-04 - Rzgów (łódzkie)
przygotowywanie dań w restauracji
WIKTOR KAJETANOWICZ - 2018-01-31 - Lubin (dolnośląskie)
przygotowanie posiłków serwowanych w lokalu, przyjmowanie zamówień i wydawanie posiłków, obsługa kasy fiskalnej, przygotowanie listy produktów potrzebnych na dzień następny, przestrzeganie obowiązujących procedur HCCP, prowadzenie rejestru temperatury lodówki i zamrażarki, sprawdzanie dat ważności produktów/półproduktów, przygotowanie stanowiska pracy przed rozpoczęciem i zakończeniem pracy, codzienne dbanie o porządek w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2017-03-03 - Tarnów (małopolskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-03-15 - Banie (zachodniopomorskie)