KUCHARZ/KUCHARKA Mielno oferta pracy POZASZKOLNA PLAC脫WKA SPECJALISTYCZNA - O艢RODEK REHABILITACYJNO-WYPOCZYNKOWY "SYRENA" W MIELNIE
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 2聽500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: wg ustale艅 z pracodawc膮
Data publikacji: 2019-07-30
Lokalizacja: Mielno (zachodniopomorskie)
Pracodawca: POZASZKOLNA PLAC脫WKA SPECJALISTYCZNA - O艢RODEK REHABILITACYJNO-WYPOCZYNKOWY "SYRENA" W MIELNIE
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:76-032 Mielno, powiat: koszali艅ski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: wg ustale艅 z pracodawc膮
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽500 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Mielno
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: zachodniopomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: koszali艅ski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Mielno
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽500 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 31.07.2019
Data zako艅czenia pracy: 31.12.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy:
POZASZKOLNA PLAC脫WKA SPECJALISTYCZNA - O艢RODEK REHABILITACYJNO-WYPOCZYNKOWY "SYRENA" W MIELNIE
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Koszalinie
Adres pracodawcy:
76-032 Mielno, powiat: koszali艅ski, woj: zachodniopomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
dodatkowe informacje: praca w godz. 7:00 -19:00, system r贸wnowa偶ny
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: koszali艅ski
Gmina pracodawcy: Mielno
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Mielno
Adres strony pracodawcy: www.syrena.ta.pl
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy:
Obiekty noclegowe turystyczne i miejsca kr贸tkotrwa艂ego zakwaterowania
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Koszalinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 31.07.2019
Oferta pracy wa偶na do: 29.08.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 31.07.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 30.07.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?b9f971a790fe58a99b213e615462ba9f
Podobne oferty pracy
mobilny bar; obs艂uga urz膮dze艅 gastronomicznych, przygotowanie posi艂k贸w fast food, obs艂uga klienta, kasy fiskalnej, przyjmowanie zam贸wie艅
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Miejska G贸rka (wielkopolskie)
Robotnik gospodarczy
kontakt przez PUP - 2017-06-14 - Wi膮zownica (podkarpackie)
kucharz na obozie -kierowanie prac膮 kuchni,-uk艂adanie menu,-przygotowywanie listy zakup贸w-przygotowywanie posi艂k贸w ( 3 dziennie)
Polski Czerwony Krzy偶 Warmi艅sko - Mazurski Zarz膮d Okr臋gowy - 2017-06-07 - Kr臋sk (warmi艅sko-mazurskie)
Produkcja mebli tapicerowanych. Mile widziane do艣wiadczenie zawodowe.
kontakt przez OHP - 2019-01-11 - S艂upia pod K臋pnem (wielkopolskie)
Przyrz膮dzanie da艅 kuchni polskiej.
kontakt przez PUP - 2019-01-24 - Bramki (mazowieckie)
Pomoc przy przygotowywnaniu i wydawaniu obiad贸w.Praca w godz. od 10:00 do 14:00, od poniedzia艂ku do pi膮tku.
Szko艂a Podstawowa im. ks. E. Kasperczyka w Turzy 艢l膮skiej - 2018-10-22 - Turza 艢l膮ska (艣l膮skie)
przygotowywanie potraw
Artmar Pizzeria-Restauracja Artur Garncarek, Mariusz Garncarek S.C. - 2017-05-15 - Chorz贸w (艣l膮skie)
- przygotowywanie potraw kuchni ukrai艅skiej robienie piemieni,czebureki,warieniki,wigilijne potrawy ukrai艅skie od surowca do gotowej potrawy,oraz obs艂uga pieca konwekcyjno parowego electrolux i fagor- nadzorowanie pracy pomocy kuchni oraz ich kontrola- zatrudnienie od zaraz
kontakt przez PUP - 2019-06-24 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Obs艂uga i sprzeda偶 artyku艂贸w spo偶ywczo-przemys艂owych, obs艂uga terminala lotto, ekspozycja towaru na p贸艂kach, spisywanie brakuj膮cych towar贸w, uzupe艂nienie towaru z magazynu na p贸艂ki, przyjmowanie towaru. Bezpo艣rednia obs艂uga klienta.
kontakt przez PUP - 2019-04-18 - Mrocza (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posilk贸w typu FAST - FOOD, obrobka produktow do produkcji posi艂k贸w, bezpo艣rednia obs艂uga klienta
kontakt przez PUP - 2017-11-24 - Bie偶u艅 (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, potraw
kontakt przez PUP - 2019-06-04 - Bardo (dolno艣l膮skie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-04-05 - Warszawa (mazowieckie)
- Przygotowanie da艅 na bazie p贸艂produkt贸w.- Praca w "BURGER KING" w GALERII KATOWICKIEJ lub w "BURGER KING" w SILESIA CITY CENTER. Pracodawca zapewnia posi艂ek pracowniczy.- Wynagrodzenie: 2250 z艂/brutto + ekwiwalent 0,70 z艂/netto do ka偶dej przepracowanej godziny + miesi臋czne premie motywacyjne. Na pocz膮tek praca na umow臋 o prac臋 na okres pr贸bny 1 miesi膮c. Docelowo praca na sta艂e. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy. Istnieje mo偶liwo艣膰 pracy w niepe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca zmianowa w godzinach: 8:30-22:30 + soboty, niedziele - wed艂ug grafiku. Wymaganie wykszta艂cenie min. podstawowe. Do艣wiadczenie zawodowe NIE jest wymagane -> pracodawca zapewnia przyuczenie. Mile widziane wymagana Ksi膮偶eczka sanepidu (mo偶e by膰 nieaktualna).- Gie艂da Pracy - Spotkanie z Pracodawc膮: 21.03.2019 godz. 8:00 - PUP KATOWICE, ul. Po艣piecha 14 - Sala Pracodawc贸w (Pi臋tro I) / ---> NA SPOTKANIE KONIECZNIE NALE呕Y ZABRA膯 -CV- !!!!
"AMREST" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - KFC, STARBAGS, PIZZA HUT, BURGER KING - 2019-01-17 - Katowice (艣l膮skie)
Sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, g艂贸wnie pizzy i makaron贸w, napoj贸w oraz deser贸w z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 gastronomicznych dost臋pnych w pizzerii
Katarzyna Ksieniewicz - 2017-08-09 - Zielona G贸ra (lubuskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni ukrai艅skiej, znajomo艣膰 orginalnych receptur i przypraw kuchni ukrai艅skiej, kontakt z zespo艂em ukrai艅sko j臋zycznym, pos艂ugiwanie sie narz臋dziami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw.
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowywanie posi艂k贸w , dbanie o czysto艣膰 pomieszcze艅 kuchni i magazyn贸w
POLNA RESTAURACJA I PIZZERIA Edyta Chrzanowska - 2018-07-31 - Che艂msko 艢l膮skie (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw. Nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci. Dopilnowanie potraw i przestrzeganie zasad higieny w kuchni. Znajomo艣膰 zasad dotycz膮cych 偶ywienia.
Przedszkole Publiczne nr 8 im. Kubusia Puchatka - 2017-04-04 - Jawor (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie i serwowanie posi艂k贸w, HACCP
kontakt przez PUP - 2018-09-05 - B膮dz贸w (dolno艣l膮skie)
wykszta艂cenie bez znaczenia, min. 3-letnie do艣wiadczenie, znajomo艣膰 podstawowych zasad hodowli zwierz膮t futerkowych. Czynno艣ci zwi膮zane z hodowl膮 zwierz膮t futerkowych w tym karmienie zwierz膮t, przesadzanie zwierz膮t i kontrolowanie zwierz膮t.
kontakt przez PUP - 2016-08-17 - D臋bowiec (wielkopolskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2018-10-03 - Warszawa (mazowieckie)
obr贸bka wst臋pna produktu, przygotowywanie da艅 i posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-08-26 - Ustro艅 (艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw.Praca w godz. 7-15, 15-23 w Siano偶臋tach. Mo偶liwo艣膰 zakwaterowania.
Bursztynowe Wzg贸rze Family Resort Mariusz Haratyk (O艣rodek "MUSZELKA") - 2015-10-21 - Siano偶臋ty (zachodniopomorskie)
.
FIRMA TURYSTYCZNA JAROS艁AW WYROWINSKI - 2017-03-21 - Rytel (pomorskie)
PRZYGOTOWANIE POSI艁K脫W DLA KLIENT脫W INDYWIDUALNYCH Z UWZGL臉DNIENIEM DIET SPECJALNYCH, PRODUKCJA POTRAW I DESER脫W ORAZ CIAST, DOBRA ORGANIZACJA PRACY, UTRZYMYWANIE PORZ膭DKU W KUCHNI ORAZ NA MAGAZYNIE, WYMAGANIA:WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE, ZNAJOMO艢膯 KUCHNI FRANCUSKIEJ, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA, BRAK PRZECIWWSKAZA艃 DO PRACY, 9 LAT DO艢WIADCZENIA W ZAWODZIE, GODZINY PRACY OD 10-18.
kontakt przez PUP - 2018-10-18 - Szczecin (zachodniopomorskie)
zgodnie z programem stazu
kontakt przez PUP - 2018-02-07 - Morliny (warmi艅sko-mazurskie)
Prezentacja potrwa w formie bufetowej oraz przygotowanie da艅 zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami. Przygotowywanie potraw a'la cart zgodnie ze standardami, przepisami i obowi膮zuj膮cymi gramaturami. Racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat. Dbanie o odpowiedni膮 estetyk臋 potraw. Utrzymanie porz膮dku i higieny w miejscu pracy. Dbanie o w艂a艣ciwy stan techniczny urz膮dze艅 kuchennych.
LOGO-LIFT STANIS艁AW GO艢 - 2019-09-17 - Karpacz (dolno艣l膮skie)
Sporz膮dzanie kebabu, pizzy
Serhat Kebab Vakkas Polat - 2016-04-13 - Brzeg (opolskie)
wykszta艂cenie bez znaczeniawymagane do艣wiadczenie w pracy na ww stanowiskudobre umiej臋tno艣ci w zawodzie, pasja do gotowania i kreatywno艣膰, zaanga偶owanieKuchania polska - tradycyjna.2 zmiany: 6-14, 14-22wynagrodzenie: 3800 z艂 brutto
Daria Duda - PODJADEK - 2019-02-28 - G贸rzno (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni chi艅skiej
kontakt przez PUP - 2015-11-23 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
艢cis艂e przestrzeganie receptury przygotowywanych posi艂k贸w, racjonalne wykorzystywanie w posi艂kach produkt贸w spo偶ywczych pobranych z magazynu, w艂a艣ciwe porcjonowanie posi艂k贸w zgodnie z normami 偶ywienia, oszcz臋dne gospodarowanie produktami spo偶ywczymi, przygotowywanie i przychowywanie pr贸bek pokarmowych zgodnie z zaleceniami Stacji Sanitarno-Epidemiologicznej, dbanie o czysto艣膰 w kuchni oraz czysto艣膰 sprz臋tu i naczy艅.
AKADEMICKI ZWI膭ZEK SPORTOWY COSA GDA艃SK G脫RKI ZACHODNIE - 2017-01-10 - Gda艅sk (pomorskie)