KUCHARZ/KUCHARKA Koszalin oferta pracy "ADAM KING - ROŻNO" Adam Suska
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA
Wynagrodzenie: 2 600 - 3 000 PLN
Zakres obowiązków: praca w budce z kurczakami, przygotowywanie potraw
Data publikacji: 2020-09-01
Lokalizacja: Koszalin (zachodniopomorskie)
Pracodawca: "ADAM KING - ROŻNO" Adam Suska
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Połczyńska 71a, 75-950 Koszalin, powiat: m. Koszalin, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
praca w budce z kurczakami, przygotowywanie potraw
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 600 - 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Koszalin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 32
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Koszalin
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 3261
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Koszalin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 600 - 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.09.2020
Data zakończenia pracy: 30.11.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaKonieczne_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: doświadczenie zawodowe
Nazwa pracodawcy: "ADAM KING - ROŻNO" Adam Suska
danePracodawcy_nip: 6692180173
danePracodawcy_regon: 367007176
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Koszalinie
Adres pracodawcy:
75-950 Koszalin, powiat: m. Koszalin, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
dodatkowe informacje: praca w godz. 7:00 - 16:30 ( do uzgodnienia)
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 32
Powiat pracodawcy: m. Koszalin
danePracodawcy_kodPowiatu: 3261
Gmina pracodawcy: Koszalin
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Koszalin
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0949448
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Koszalinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 01.09.2020
Data dodania oferty pracy: 01.09.2020
Oferta pracy ważna do: 01.10.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 01.09.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 01.09.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?b6708bc3fa5a83cb445ef6dd2515b474
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw wg. obowiązującego menu i przepisów, nadzór nad jakością zamawianej żywności i racjonalne gospodarowanie surowcem w restauracji, nadzór nad przestrzeganiem procedur obowiązujących w firmie, sporządzanie inwentaryzacji miesięcznej, delegowanie zadań pracownikom kuchni, ścisła współpraca z koordynatorem lokalu, nadzór nad utrzymywaniem czystości na stanowisku pracy, szkolenie nowo zatrudnionych pracowników kuchni
kontakt przez PUP - 2018-04-30 - Piaseczno (mazowieckie)
Gotowanie i serwowanie potraw, przygotowywanie posiłków, wydawanie gotowych potraw.
OiU Beata Zwierzchowska - 2017-03-22 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków, obróbka termiczna produktów, zmywanie naczyń.
kontakt przez PUP - 2016-02-19 - Kazuń Nowy (mazowieckie)
przygotowywanie potraw zgodnie z wymogami
ŚLĘŻAŃSKI MŁYN Zagroda Turystyczna - 2015-12-21 - Szczepanów (dolnośląskie)
Sporządzanie posiłków, wydawanie potraw, itp.
S.C."AKAR" RESTAURACJA BRZESKA A&R Prychitko, A&K Prychitko - 2019-04-19 - Brzeg (opolskie)
Organizacja transportów towarowych Klientów w relacjach krajowych. Pozyskiwanie, planowanie oraz monitorowanie usług przewozowych, ustalanie warunków transportu. Stała współpraca z firmami przewozowymi, realizacja założeń budżetowych. Budowanie długofalowej współpracy z przewoźnikami, optymalizacja kosztów spedycyjnych, poszukiwanie, pozyskiwanie przewoźników. Utrzymywanie stałych kontaktów z Klientami. Prowadzanie ewidencji zleceń, raportowanie. Dbanie o wysoką jakość usług transportowych oferowanych Klientom. Koordynowanie pracy kierowców.
Wektra Marek Brzozowski Spólka Jawna - 2017-07-07 - Płock (mazowieckie)
-
KAMI DOROTA STANKIEWICZ DARŁOWO - 2017-03-16 - Pogorzelica (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie pizzy.Do przyuczenia.
AGJATO S.C. Jarosław Stańczak Jacek Szymański - 2016-06-14 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków (możliwość przyuczenia do zawodu)Kontakt:Danuta Koźbiał, tel.600 958 604
Zakład Usugowo Handlowy DANA Zajazd w Miąsowej - 2018-05-14 - Miąsowa (świętokrzyskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-07-19 - Rzekuń (mazowieckie)
Przygotowanie dań chińskich,produkcja, tofusushi,kuchnia azjatycka
kontakt przez PUP - 2018-07-17 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Kontrola prawidłowego zużycia surowców pobranych do produkcji, sporządzanie posiłków zgodnie z recepturami i normami obowiązującymi w żywieniu zbiorowym.
Aspen-Res sp. z.o .o - 2016-03-29 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2016-11-10 - Piaseczno (mazowieckie)
Staż dla osoby bezrobotnej zarejestrowanej w tut. Urzędzie posiadającej II profil pomocy spełniającej kryteria w ramach Działania 7.2 RPOpraca w godz. 7.00 - 15.00 15.00 - 23.00- zapoznanie się ze sprzętem oraz narzędziami obsługiwanymi na stanowisku,- nauka metod utrwalania żywności : chłodzenie, zamrażanie, pasteryzacja, suszenie,- sprawdzanie terminów przydatności do spożycia poszczególnych produktów,- zabezpieczenie surowców i wyrobów gotowych przed zepsuciem,- obróbka wstępna artykułów spożywczych: sortowanie, czyszczenie obieranie, moczenie, rozdrabnianie, mieszanie,- obróbka termiczna surowców i półproduktów: gotowanie, smażenie, duszenie itp.,- sporządzanie potraw w oparciu o receptury,- przestrzeganie procesów technologicznych,- sporządzanie potraw zgodnie z menu obowiązującym u Organizatora tj. zupy, dania główne, desery, surówki,- porcjowanie, dekorowanie i ekspozycja potraw
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Nowa Dęba (podkarpackie)
Przygotowywane i wydawanie posiłków (pizza, kebab, zapiekanki), obsługa kasy fiskalnej.
U Brodacza - Piotr Robuta - 2018-03-27 - Skopanie (podkarpackie)
przygotowywanie i wydawanie potraw z uwzględnieniem kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Kościelisko (małopolskie)
Przygotowanie pizzy i fast-foodów
Pizzeria Domino Marzena Jamka - 2018-09-24 - Lipsko (mazowieckie)
DBAŁOŚĆ O PORZĄDEK W MIEJSCU PRACY, PUNKTULANOSC, PILNOWANIE DOSTAW I ŚWIEŻOŚCI PRODUKTÓW, PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI INDYJSKIEJ I ARABSKIEJ
kontakt przez PUP - 2017-08-24 - Parczew (lubelskie)
zgodnie z charakteystyką pracy
PPHU ACWADOR Sp.J. R. D. D. Kołodziejczak - 2017-12-13 - Prokopów (wielkopolskie)
obróbka wstepna surowców, wykonywanie różnych asortymentów potraw
kontakt przez PUP - 2020-07-10 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
Brak danych
kontakt przez PUP - 2017-11-02 - Łódź (łódzkie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-06-02 - Tarnów (małopolskie)
praca jako kucharz, gotowanie, dbanie o jakość potraw
BON APETITO SP. Z O.O. - 2017-06-08 - Poznań (wielkopolskie)
- PRZYGOTOWYWANIE SAŁATEK- GOTOWANIE ZUP- SMAŻENIE MIĘSA
kontakt przez PUP - 2019-06-27 - Skierniewice (łódzkie)
Przygotowywanie dań od podstaw do gotowego wyrobu
PPHU "BRD" Damrath Romana - 2017-05-04 - Wąsosz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw
MOHAMED JABBARI JABBARI - 2019-10-28 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
Wydawanie i przygotowywanie posiłków, kierowanie pomocami kuchennymi. Zatrudnienie od zaraz. Praca na dwie zmiany w godzinach 12.00 - 20.00. Praca w dni wolne. Możliwość przedłużenia umowy.
ZAJAZD STAWISKO DAWID KARNOWSKI - 2018-11-19 - Piła (wielkopolskie)
GOTOWANIE POTRAW WG MENU KUCHNI TAJSKIEJ I HINDUSKIEJ, STOSOWANIE PRZYPRAW, OBSŁUGA SPECJALISTYCZNYCH NACZYŃ ORAZ TECHNIK SPORZĄDZANIA POTRAWWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, UMIEJĘTNOŚĆ GOTOWANIA POTRAW AZJATYCKICH, TAJSKICH I HINDUSKICH, BRAK PRZECIWWSKAZAŃ LEKARSKICH, KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, BRAK PRZECIWWSKAZAŃ LEKARSKICH, MIN. 2 LATA DOŚWIADCZENIA W KUCHNI, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGOPRACA W GODZINACH: 12:00-23:00 (W STAŁYCH GODZINACH)
kontakt przez PUP - 2019-01-10 - Szczecin (zachodniopomorskie)
wykonywanie robót produkcyjnych na prasach hydraulicznych i mechanicznych pojedynczego o podwójnego działania, na tłoczniach jedno i wielowrzecionowych atomatycznych i wieooperacyjnych oraz prace przy nacinaniu pilników na nacinarkack, ryskarkach i innych urządzeniach
kontakt przez PUP - 2017-12-22 - Strumień (śląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-07-17 - Warszawa (mazowieckie)