KUCHARZ Krotoszyn oferta pracy Restauracja POD DZWONEM Przemys艂aw Paszek
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽100 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Wymagania: wykszta艂cenie zawodowe kierunkowe, do艣wiadczenie minimalne wymagane, Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw
Data publikacji: 2018-12-17
Lokalizacja: Krotoszyn (wielkopolskie)
Pracodawca: Restauracja POD DZWONEM Przemys艂aw Paszek
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Chwaliszewska 10, 63-700 Krotoszyn, powiat: krotoszy艅ski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Wymagania: wykszta艂cenie zawodowe kierunkowe, do艣wiadczenie minimalne wymagane, Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: trzy zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽100 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Krotoszyn
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: wielkopolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: krotoszy艅ski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Krotoszyn
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽100 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 17.12.2018
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: wymagane minimalne do艣wiadczenie
Nazwa pracodawcy: Restauracja POD DZWONEM Przemys艂aw Paszek
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Krotoszynie
Adres pracodawcy:
Chwaliszewska 10, 63-700 Krotoszyn, powiat: krotoszy艅ski, woj: wielkopolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: kontakt osobisty
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: krotoszy艅ski
Gmina pracodawcy: Krotoszyn
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Krotoszyn
Ulica pracodawcy: Chwaliszewska
Numer budynku pracodawcy: 10
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Krotoszynie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 17.12.2018
Oferta pracy wa偶na do: 16.01.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 17.12.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 17.12.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w
Kawiarnia-Restauracja "Jama Michalika" DW Tryumf - 2016-12-12 - Krynica-Zdr贸j (ma艂opolskie)
Przygotowanie i wydawanie potraw, dba艂o艣膰 o czysto艣膰 i porz膮dek. Przygotowywanie karty, przepis贸w i kalkulacji potraw.
AKME Aleksandra Musielak Dobrowolska - 2016-06-22 - Gda艅sk (pomorskie)
Zapoznanie z przepisami i regulaminami,sporz膮dzenie potraw zgodnie z jad艂ospisem, dba艂o艣膰 o racjonalne wykorzystanie produkt贸w 偶ywno艣ciowych w czasie obr贸bki wst臋pnej i termicznej, przygotowanie potraw na wyznaczony czas oraz przestrzeganie w艂a艣ciwej wagi porcji, znajomo艣膰 zasad GMP i GHP ( Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna)
O艣rodek Szkole艅 Specjalistycznych Stra偶y Granicznej Luba艅 - 2018-12-03 - Luba艅 (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, organizacja imprez okoliczno艣ciowych
kontakt przez PUP - 2017-05-12 - Z艂oty Potok (dolno艣l膮skie)
Zapoznanie z zasadami planowania jad艂ospis贸w i przygotowywania wg nich posi艂k贸w i inne
kontakt przez PUP - 2016-06-15 - Koszalin (zachodniopomorskie)
przygotowanie da艅 kuchni bia艂oruskiej, rosyjskiej, tworzenie menu restauracji,
kontakt przez PUP - 2016-03-25 - Bia艂ystok (podlaskie)
przygotowywanie da艅 kuchni orientalnej
ELTOM HANDEL WIELOBRAN呕OWY NGUYEN KHAC TAM BAR DONG DO - 2017-09-07 - Szprotawa (lubuskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
Us艂ugi Gastronomiczne i Noclegowe Leszek Mroczkowski - 2016-01-19 - Trzebnica (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie da艅 kuchni pakista艅skiej
kontakt przez PUP - 2017-07-24 - 艁osice (mazowieckie)
Praca w zawodzie, praca na terenie ca艂ego kraju
kontakt przez PUP - 2017-03-13 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w typu fast food w ma艂ej gastronomii, dba艂o艣膰 o czysto艣膰 stanowiska pracy. Miejsce wykonywania pracy: Trzebnica
Bar Detroit Barbara Mroczkowska - 2015-12-02 - Trzebnica (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w w restauracjach hotelowych
kontakt przez PUP - 2016-06-02 - Strzy偶ewice (wielkopolskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-11-22 - Radom (mazowieckie)
-
"LIDER" KRZYSZTOF MACIASZEK - 2018-04-24 - Skrobotowo (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, znajomo艣膰 proces贸w technologicznych, dbanie o wysoki standard i jako艣膰 przygotowywanych posi艂k贸w, utrzymanie czysto艣ci w miejscu pracy i maszyn.
Hotel Polski Sp. z o.o. Mielec - 2017-10-31 - Mielec (podkarpackie)
Praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Byt贸w (pomorskie)
organizacja pracy pracy przy produkcji kebabu, dobieranie odpowiednich partii mi臋sa, dozowanie sk艂adnik贸w, okrawanie uformowanego ro偶na, formowanie kebaba, (praca stoj膮ca).
Madosi Kebap Food Sp. z o.o. - 2018-04-03 - 艢widnica (dolno艣l膮skie)
zgodnie ze stanowiskiem; umowa na 3 miesi膮ce z mo偶liwo艣ci膮 przed艂u偶enia; wynagrodzenie 2100 z艂 brutto na okresie pr贸bnym; godziny pracy: 10.00- 18.00
e-dostawa Barbara Kopi艅ska - 2018-08-24 - S艂upsk (pomorskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-01-19 - Radom (mazowieckie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w
PRZEDSI臉BIORSTWO WIELOBRAN呕OWE ANITA 艢MIGIELSKA - 2016-10-19 - Obrzycko (wielkopolskie)
prace na dachach
Us艂ugi Og贸lnobudowlane Blacharsko-Dekarskie "SIBAP" Kielce, ul. Starog贸rska 59 - 2017-03-10 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywanie da艅 kuchni polskiejwysoko艣膰 wynagrodzenia do uzgodnieniazagwarantowana mi艂a atmosfera w pracy
GTPL Piotr Langierowicz - 2018-04-27 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
Organizowanie pracy personelu kuchennego i nadz贸r nad jej wykonaniem. Uczestniczenie w planowaniu jadlospis贸w i przygotowywaniu wed艂ug niego posi艂k贸w zgodnie z wymogami racjonalnego 偶ywienia, dbanie o zgodno艣膰 kaloryczn膮 przygotowanych posi艂k贸w z ich zaplanowan膮 warto艣ci膮. Pomoc w porcjowaniu i wydawaniu posi艂k贸w do grup. Dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak posi艂k贸w (艣niadanie, obiad, podwieczorek) oraz wydawanie ich o wyznaczonych godzinach.
PRZEDSZKOLE MIEJSKIE NR 5 "T臉CZOWA DOLINA" - 2018-11-21 - Mi艅sk Mazowiecki (mazowieckie)
WG STANOWISKA
STOWARZYSZENIE PRACOWNIK脫W I PRZYJACI脫艁 WARSZTAT脫W TERAPII ZAJ臉CIOWEJ "SYNERGIA" - 2017-09-01 - Krosno Odrza艅skie (lubuskie)
Estetyczne i prawid艂owe prezentowanie potraw i da艅 z karty oraz potraw ukrai艅skich, zapewnienie wysokiej jako艣ci produkt贸w i uslug oraz przestrzeganie norm i standard贸w HACCP, dbanie o prawid艂owe magazynowanie 偶ywno艣ci i sprz臋tu oraz przestrzeganie zasad post臋popwania z 偶ywno艣ci膮.
SHM Gdynia Sp. z o.o. - 2016-07-27 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z menu restauracji oraz na 偶yczenie
LONG INC Zbigniew Czmuda - 2016-03-18 - Wiechlice (lubuskie)
LICZENIE TOWARU
kontakt przez OHP - 2016-01-04 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowanie potraw kuchni orientalnej
VINH XUAN SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-08-10 - Kozienice (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w, praca w stystemie zmianowym 8.00-16.00, 14.00-22.00
RESTAURACJA " APIS "S.C. Krystna Stelmasik, Krystyna Kieszkowska - 2017-08-14 - Ko艂o (wielkopolskie)
-
ECO JELENIA G脫RA SP. Z O. O. - 2015-11-26 - Jelenia G贸ra (dolno艣l膮skie)