KUCHARZ Krosno oferta pracy Wacław Krzanowski Zespół Usług Projektowych i Wykonawczych
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw (Restauracja Wyszynk Krosno)
Data publikacji: 2019-04-26
Lokalizacja: Krosno (podkarpackie)
Pracodawca: Wacław Krzanowski Zespół Usług Projektowych i Wykonawczych
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Okrzei 1, 38-400 Krosno, powiat: m. Krosno, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie potraw (Restauracja Wyszynk Krosno)
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Krosno
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Krosno
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Krosno
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.05.2019
Data zakończenia pracy: 31.07.2019
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagane doświadczenie zawodowe na stanowisku kucharza.
Nazwa pracodawcy:
Wacław Krzanowski Zespół Usług Projektowych i Wykonawczych
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Krośnie
Adres pracodawcy:
Stanisława Staszica 21, 38-400 Krosno, powiat: m. Krosno, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: m. Krosno
Gmina pracodawcy: Krosno
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Krosno
Ulica pracodawcy: Stanisława Staszica
Numer budynku pracodawcy: 21
Profil działalności pracodawcy: Usługi projektowe, gastronomia
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Krośnie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 26.04.2019
Oferta pracy ważna do: 24.05.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 26.04.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 26.04.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?fe4e015428e9fe9834c6b6b9d47c895d
Podobne oferty pracy
Potrzebujemy osoby do smażenia ryby na patelni (!) doświadczenie mile widziane,ale głównie liczą się chęci .Gwarantujemy pracę w miłym i dynamicznym zespole .Co do wynagrodzenia, prosimy nie brać pod uwagę kwoty podanej w ogłoszeniu, bo stawka jest godzinowa więc jeśli ktoś jest naprawdę zainteresowany prosimy o dowiadywanie się indywidualnie.
Smażalnia Kapitańska Tomasz Kopański - 2016-06-21 - Międzywodzie (zachodniopomorskie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-04-28 - Alwernia (małopolskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "CEZAR" D.Szymalak - 2016-08-31 - Zawiercie (śląskie)
Filetowanie mięsa, trybowanie nogi kurczaka, pakowanie
kontakt przez PUP - 2019-02-28 - Karczew (mazowieckie)
Umiejętność przygotowywania dań kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-05-15 - Zakopane (małopolskie)
- Przygotowywanie pizzy i dań obiadowych kuchni polskiej. Miejsce pracy: ul. Sportowa 22, 40-109 Katowice lub ul. Gliwicka 140, 40-857 Katowice.- Wynagrodzenie: 1850 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 13:00-21:00 + soboty i niedziele - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. podstawowe. Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna). Mile widziane osoby uczące się. Kontakt wstępnie telefoniczny (11:00-20:00) (Tel. 501-425-840) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Sportowa 22, 40-109 Katowice).
PIZZERIA MARCELLO, FIRMA PARKINGOWA JERZY GĘSIAK - 2016-01-27 - Katowice (śląskie)
Obsługa i konserwacja oraz montaż instalacji i sieci elektroenergetycznych na terenie województwa śląskiego oraz Polski. Praca również na wysokości powyżej 3 metrów.
DEMETRIX Sp. z o.o. Sp K. - 2018-01-29 - Piekary Śląskie (śląskie)
utrzymanie dotychczasowych relacji z Klientami, analiza rynku i ofert konkurencji – prowadzenie pierwotnych i wtórnych badań rynku, tworzenie ofert handlowych w oparciu o standardy firmy, promowanie działań usprawniających sprzedaż, pozyskiwanie nowych klientów, aktywny wkład w tworzeniu dobrego wizerunku firmy
Kinga Hauer HAUERPOWER - 2016-09-23 - Tarnów (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków.Kontakt: kariera (at) bristolbusko.pl
FONTIA Sp. z o.o. Kielce - 2016-03-17 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-07-28 - Rzeszów (podkarpackie)
kucharz w kuchni tureckiej (kebab)praca na umowę zlecenie 160 godzin w miesiącu, proponowany okres wykonywania pracy - 36 miesięcy, dyspozycyjność w godzinach 12:00-20:00oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-10-04 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków
Dom Weselny "Gracja" - 2016-09-08 - Żuków (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW (ŚNIADAŃ, OBIADÓW, KOLACJI)WYMAGANE WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE LUB ŚREDNIE KIERUNKOWE; UMIEJĘTNOŚĆ SAMODZIELNEGO PRZYGOTOWYWANIA POSIŁKÓW ŻYWIENIA ZBIOROWEGO, KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH; 2 LATA DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGOCV NA ADRES EMAIL : GPMOS5 (at) WP.PLczas pracy równowazny w godzinach od 6.30 do 14.30 oraz 11.30 do 19.30praca w wolne dniwynagrodzenie 2.400,00 zł+wysługa lat
MŁODZIEŻOWY OŚRODEK SOCJOTERAPII NR 2 - 2018-09-20 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przyrządzanie posiłków
Bar Mleczny "Słonecznik" Aneta Kołodzińska-Serafin - 2017-06-02 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
zgodny ze stanowiskiem
ZAJAZD PRZY KOMINKU KATARZYNA RANISZEWSKA - 2017-04-03 - Wielki Głęboczek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, dobór odpowiednich składników do potraw, obsługa narzędzi kuchennych, nadór nad personelem kuchennym.
Bygg Och Services Sp. z o.o. - 2017-05-25 - Zamość (lubelskie)
przygotowywanie farszów, pierogów, naleśników, gołąbków i krokietów
kontakt przez PUP - 2016-08-26 - Tarnów (małopolskie)
Zgodnie ze stanowiskiem
"PANORAMIC OSCAR" A. D. W. E. K. Bielscy S.C. - 2016-08-25 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
obsługa maszyn i narzędzi stolarskich kompletowanie materiałów produkcyjnych
kontakt przez PUP - 2017-05-10 - Dzietrzkowice (łódzkie)
przygotowywanie posiłków kuchni orientalnej na miejscu i na wynos
NESA Mohammad Amanullah - 2018-07-13 - Starachowice (świętokrzyskie)
Przygotowywanie potraw kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2018-04-18 - Puławy (lubelskie)
Wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z przyjętymi normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw kuchni włoskiej, posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów, wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych.
kontakt przez PUP - 2018-07-20 - Częstochowa (śląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-09-23 - Warszawa (mazowieckie)
w załączniku
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Tuchola (kujawsko-pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POTRAW
RESTAURACJA "PRZYCUP W DOLINIE" - 2018-02-22 - Radomierz (dolnośląskie)
pracownik produkcyjny,wyroby kulinarne mączne
AMGO S.C. Prod.Wyrobów Garmażeryjnych - 2017-07-21 - Tenczynek (małopolskie)
Praca jako szef kuchni w restauracji, w której serwowana jest kuchnia polska. Praca w godz. 12-20.
Szlacheckie Gniazdo Restauracja-Pensjonat - 2018-02-06 - Kopalino (pomorskie)
Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych, ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi:obróbka wstepna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna), sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych, zamówienia, wycena posiłków itp.
"RESTAURACJA SĄDECKA", Marcin Salamon - 2016-09-13 - Łososina Dolna (małopolskie)
Przygotowywanie dań z karty menu, wydawanie gotowych dań kelnerom, dbanie o porządek w miejscu pracy.
Rycka Adam Gościniec Nad Strumykiem - 2016-01-21 - Zabełków (śląskie)
przygotowywanie posiłków, praca w "Ostoja" Chobienice
ONIX Sp. z o.o. - 2016-08-24 - Chobienice (wielkopolskie)