KUCHARZ Kołobrzeg oferta pracy CENTRUM REHABILITACJI I ODNOWY BIOLOGICZNEJ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 100 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków. Praca w Kołobrzegu w godz. 6-18 lub 07:00-19:00 co drugi dzień.
Data publikacji: 2020-07-28
Lokalizacja: Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Pracodawca: CENTRUM REHABILITACJI I ODNOWY BIOLOGICZNEJ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Waszyngtona 1, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków. Praca w Kołobrzegu w godz. 6-18 lub 07:00-19:00 co drugi dzień.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 32
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kołobrzeski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 3208
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 28.07.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka do celów sanitarno - epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaKonieczne_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
Nazwa pracodawcy:
CENTRUM REHABILITACJI I ODNOWY BIOLOGICZNEJ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
danePracodawcy_nip: 6711707808
danePracodawcy_regon: 33146027700000
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Adres pracodawcy:
Waszyngtona 1, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 32
Powiat pracodawcy: kołobrzeski
danePracodawcy_kodPowiatu: 3208
Gmina pracodawcy: Kołobrzeg
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Kołobrzeg
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0950026
Ulica pracodawcy: Waszyngtona
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil działalności pracodawcy: rehabilitacja i odnowa biologiczna
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 28.07.2020
Oferta pracy ważna do: 28.08.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 28.07.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 28.07.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?adedeb8e2c5829b2a8ef3dd7a2781602
Podobne oferty pracy
wynikające z Karty Nauczyciela
Miejsko-Gminne Przedszkole im. Kubusia Puchatka w Leśnej - 2019-10-01 - Leśna (dolnośląskie)
Prace gastronomiczne w restauracji.
AMAZONKA - 2016-11-21 - Gdańsk (pomorskie)
Wykonywanie różnego rodzaju potraw ( samodzielnie lub pod nadzorem szefa kuchni), porcjowanie i dekorowanie wyrobów kulinarnych. Umowa zlecenie ilość godzin miesięcznie: ok. 150. Dyspozycyjność w godzinach : 7:00 - 20:00.Proponowany okres zatrudnienia: 3 lata.
kontakt przez PUP - 2019-05-17 - Wrocław (dolnośląskie)
Koordynowanie zespołu, rozliczanie premii pracowników, prowadzenie dokumentacji UDT, uczestnictwo w procesach tworzenia budżetu, tworzenie harmonogramu prac.
About You.pl Sp. z o.o. - 2019-10-04 - Gdynia (pomorskie)
Prace w kuchni restauracji
Sushi Service Waldemar Oscheja - 2020-07-07 - Iława (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie dań, półproduktów, dbanie o czystość, i inne pracy w kuchni restauracji Lotos w Grudziądzu
FIRMA PRODUKCYJNO- USŁUGOWO- HANDLOWA BIQ QUAN NGUYEN - 2019-11-19 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw i wyrobow kulinarnych, dopilnowanie porządku i przestrzeganie zasad higieny w kuchni
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe ASTRA s.c. Halina Jagłowska, Mirosław Dermont - 2020-08-27 - Olecko (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie dań produkcji własnej
kontakt przez PUP - 2017-09-04 - Bartoszyce (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie/ gotowanie wszystkich dań imprezowych oraz produkcja dań na co dzień. Praca trzy raz w tygodniu (również w weekendy)
PHU "STELLA" s.c. MAŁGORZATA BRZEZINA - 2018-03-09 - Dobrodzień (opolskie)
-Praca przy przygotowywaniu posiłków w restauracji,-Praca w godzinach 13-22, -Kontakt telefoniczny 503-054-600,-Kontakt e-mail: poczta (at) ristocafe.pl
WALDEMAR NADOLSKI - ROLAND PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWE - 2016-09-06 - Tczew (pomorskie)
Przygotowywanie potraw, dbanie o stanowisko pracy
kontakt przez PUP - 2019-03-05 - Jasło (podkarpackie)
Realizowanie programu praktycznej nauki zawodu kucharz
kontakt przez OHP - 2020-08-13 - Bochnia (małopolskie)
Praca w kuchni, przygotowywanie posiłków dla gości restauracji
RESTAURACJA "10-tka" Ewa Karwaszewska - 2018-07-18 - Obrowo (kujawsko-pomorskie)
Samodzielne przygotowanie posiłków i ich wydawanie.Praca w systemie 12h co drugi dzień w godzinach 10:00-22:00.
ZAJAZD POD HALAMI Beata Radziak, Antoni Skoczeń s.c. - 2018-06-18 - Łabowa (małopolskie)
praca w restauracji w centrum miasta w systemie równoważnym również w weekendy
Zakład Aktywności Zawodowej - Zakład Produkcyjno-Usługowy "WSPÓLNA PASJA" w Żorach - 2020-08-27 - Żory (śląskie)
Bieżąca obsługa sekretariatu szkoły. Pełna, rzetelna i terminowa realizacja powierzonych zadań, w tym sprawna i kompetentna obsługa klientów zewnętrznych (uczniowie, rodzice, firmy) oraz wewnętrznych (lektorzy, kadra zarządzająca). Obsługa kasowa klientów.
BRYTANIA School of English - 2019-03-04 - Tarnów (małopolskie)
Przygotowywanie dań kuchni orientalnej, komponowanie przypraw, sprzątanie
ASIAN BHOMI ENTERPRISES Sp.z o.o. - 2019-04-16 - Grajewo (podlaskie)
Przygotowywanie potraw, racjonalne zarządzanie składnikami, przestrzeganie przepisów BHP, pilnowanie porządku, dbanie o świeżość uzywanych składników spożywczych.
KOMPLEKS RESTAURACYJNO-BANKIETOWY ANNA KOSTUR - 2017-02-15 - Bytom (śląskie)
przygotowywanie posiłków; godziny pracy 8-16
kontakt przez PUP - 2018-10-10 - Międzyrzec Podlaski (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków z półproduktów
kontakt przez PUP - 2017-06-28 - Węgorzewo (warmińsko-mazurskie)
prowadzenie zajęć dydaktycznych z prawnych aspektów ochrony środowiska.
Zespół Szkół Technicznych i Ogólnokształcących - 2019-09-24 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Pracaw lokalu typu fast food - KFC. Przygotowywanie posiłków
AmRest sp. z o.o. - 2016-11-14 - Kobierzyce (dolnośląskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
Zespół Szkół Ogólnokształcących w Rzepinie - 2018-07-13 - Rzepin (lubuskie)
kierowca w transporcie międzynarodowym
Usługi Transportowe Dariusz Pażontka Lipiński Człuchów - 2019-04-04 - Sieroczyn (pomorskie)
przygotowywanie potraw na śniadanie
AREON sp. z o.o. - 2016-03-16 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw; pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych; zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych; ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi; obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna); gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt; posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń; wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych; sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narodów oraz podstawowych potraw dla różnych diet
kontakt przez PUP - 2020-09-25 - Chmielno (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem, kontakt osobisty z pracodawcą we wtorki i czwartki oraz telefoniczny w godz. 12-21
Zakład Gastronomiczny "Leśna Chata" Izabela Labudda - 2016-09-22 - Słupsk (pomorskie)
przygotowywanie pizzzy oraz innych posiłków
KOZBI ZBIGNIEW KOZAK - 2017-08-18 - Brzeg (opolskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z wymogami szefa kuchni, serwowanie potraw oraz dbanie o ich estetykę, pomoc w zaopatrzeniu kuchni, przestrzeganie zasad higieny w kuchni
LUAN Aleksandra Dudzińska - 2017-03-23 - Władysławowo (pomorskie)
x
GALERIA SMAKÓW Piotr Sulima - 2019-03-13 - Białystok (podlaskie)