KUCHARZ Kołobrzeg oferta pracy CENTRUM ZDROWIA I RELAKSU "VERANO" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków. Praca w Kołobrzegu w godz. 6-14/12-20, również w soboty i niedziele.
Data publikacji: 2019-09-13
Lokalizacja: Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Pracodawca: CENTRUM ZDROWIA I RELAKSU "VERANO" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Sikorskiego 8, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków. Praca w Kołobrzegu w godz. 6-14/12-20, również w soboty i niedziele.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kołobrzeski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 13.09.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka do celów sanitarno - epidemiologicznych
Nazwa pracodawcy:
CENTRUM ZDROWIA I RELAKSU "VERANO" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Adres pracodawcy:
Sikorskiego 8, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: kołobrzeski
Gmina pracodawcy: Kołobrzeg
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kołobrzeg
Ulica pracodawcy: Sikorskiego
Numer budynku pracodawcy: 8
Profil działalności pracodawcy: hotele i podobne obiekty zakwaterowania
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 13.09.2019
Oferta pracy ważna do: 11.10.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 13.09.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 13.09.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?8329e58fd759a302b97c39290416dfc5
Podobne oferty pracy
PRZYGOTOWANIE POTRAW DO MENU RESTAURACJI, KALKULACJA POTRAW, KALKULACJA IMPREZ OKOLICZNOŚCIOWYCH, OBSŁUGA URZĄDZEŃ KUCHENNYCH, UTRZYMYWANIE CZYSTOŚCI W KUCHNI, ZARZĄDZANIE MAGAZYNEM, PRZYGOTOWANIE ZAMÓWIEŃ
kontakt przez PUP - 2016-03-02 - Pawłowiczki (opolskie)
sprzątanie terenu przychodni w Piasecznie
Dussmann Polska - 2016-08-18 - Piaseczno (mazowieckie)
Kucharz małej gastronomii
PPHU ANGELLO SC Izabela Osiewicz Marek Osiewicz - 2016-06-23 - Rawicz (wielkopolskie)
Przygotowywanie i sporządzanie posiłków. Po okresie próbnym zatrudnienie na czas nieokreślony. System pracy 12/24
Gościniec "Molo" Andrzej Wądołowski - 2018-01-04 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
praca w godzinach od 7.00 do 15.00, przygotowywanie posiłków, gospodarka magazynowa produktami spożywczymi
Spółdzielcza Agrofirma Witkowo - 2017-08-03 - Witkowo Pierwsze (zachodniopomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy, praca od zaraz
Ośrodek Wypoczynkowy Politechniki Wrocławskiej - 2016-05-17 - Ustka (pomorskie)
Przygotowanie dań
Bar Pod Gajem Halina Lenkiewicz - 2016-06-08 - Mońki (podlaskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-09-14 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Praca polega na organizacji pracy pracowników kuchni, przygotowywaniu i terminowym wydawaniu posiłków. Realizowana jest w kuchni, wyposażonej we wszystkie standardowe urządzenia takie jak: piece piekarnicze, piece konwekcyjno-parowe. Praca odbywa się w oparciu o grafik pracy pracowników. Do głównych zadań kucharza należy obróbka mięs i warzyw, procesy gotowania, smażenia i pieczenia.
kontakt przez OHP - 2019-05-24 - Niemcy (Niemcy)
Gotowanie (przyrządzanie) posiłków dla gości hotelowych zgodnie z zasadami, przestrzeganie zasad i przepisów HACCP, dbanie o czystość i higienę kuchni i innych pomieszczeń.
Euroturysta sp.z o.o. Ośrodek Sudety - 2017-07-04 - Pokrzywna (opolskie)
Przygotowywanie posiłków w/g obowiązujących procedur,obsługa urządzeń kuchennych.
kontakt przez PUP - 2015-12-08 - Kajew (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
,,Gamp'' Paweł Sawicki w Suchowolcach - 2016-09-09 - Suchowolce (podlaskie)
dozór, obsługa kasy fiskalnej, obsługa pieca
AGROLEASING Sp. z o.o. - 2018-06-20 - Biała Podlaska (lubelskie)
przygotowywanie potraw według zasad kuchni indyjskiej, pakistańskiej, zamawianie potraw bezpośrednio z Indii lub Pakistanu, bezpośredni kontakt z zarządem firmy pochodzenia pakistańskiego
S.W.A. SKY HIGH KEBAB U AHMEDA SALEEM MUHAMMAD - 2019-06-27 - Sierpc (mazowieckie)
Kucharz
SZEPTUCHA Adam Iwanicki - 2016-05-05 - Polańczyk (podkarpackie)
Przyjmowanie i układnie towaru, obsługa klienta, kasy fiskalnej, utrzymanie czystości w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2015-11-30 - Żywiec (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-09-10 - Warszawa (mazowieckie)
wg stanowiska
CANBUSZ SPÓŁKA JAWNA MIROSŁAW I ZOFIA ANDRUKONIS - 2019-08-30 - Namysłów (opolskie)
przygotowywanie dań kuchni tureckiej i uzbeckiej, zamawianie produktów od dostawców tureckich
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Piaseczno (mazowieckie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw wietnamskich
kontakt przez PUP - 2017-04-13 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
nadzór nad przygotowywaniem i wydawaniem posiłków na podstawie ustalonego jadłospisu, dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków oraz o wydawanie ich o wyznaczonych godzinach, przestrzeganie zasad technologii i estetyki, przepisów higieniczno-sanitarcnyh
SZKOŁA ASPIRANTÓW PAŃSTWOWEJ STRAŻY POŻARNEJ W POZNANIU - 2019-04-29 - Poznań (wielkopolskie)
przyrządzanie potraw arabskich
kontakt przez PUP - 2017-05-18 - Łęczna (lubelskie)
wyszukiwanie, analiza i udostępnianie informacji z rynku indyjskiego, sporządzanie raportów i baz danych klientów z Indii potrzebnych do efektywnego funkcjonowania firmy
kontakt przez PUP - 2017-01-26 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
PRODUKCJA POSIŁKÓW DLA PACJENTÓW ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYMI RECEPTURAMI, NORMAMI I ZALECENIAMI DIETETYKA, MONITOROWANIE PUNKTÓW KRYTYCZNYCH OBOWIĄZUJĄCYCH W KUCHNI ZGODNIE Z KSIĘGĄ HACCP, PRZESTRZEGANIE PRZEPISÓW BHP I P. POŻ; WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE LUB ŚREDNIE GASTRONOMICZNE, ZAANGAŻOWANIE I CHĘĆ DO PRACY, KREATYWNOŚĆ I SUMIENNOŚĆ, ZNAJOMOŚĆ PODSTAW SYSTEMU ZARZĄDZANIA JAKOŚCIĄ HACCP W ŻYWIENIU ZBIOROWYM, UMIEJĘTNOŚĆ W PRZYGOTOWYWANIU CATERINGU (IMPREZ OKOLICZNOŚCIOWYCH), 3 LATA DOŚWIADCZENIA W JEDNOSTKACH ŻYWIENIA ZBIOROWEGO, OSOBA BEZ NAŁOGÓW; PRACODAWCA PROSI O KONTAKT OSOSBISTY;
SPECJALISTYCZNY SZPITAL IM. PROF. A. SOKOŁOWSKIEGO - 2016-08-04 - Szczecin (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-11-28 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-07-04 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
umiejętność samodzielnego przygotowywania posiłków na bankiety, specjalistycznych diet, dyspozycyjność
Ośrodek Wczasowo-Rehabilitacyjny "ARKA" - 2016-05-09 - Jarosławiec (zachodniopomorskie)
Przygotowanie dań typu kebab bengalski, kebab indyjski, kontakt z hurtownią.
kontakt przez PUP - 2019-06-04 - Nidzica (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-05-30 - Łódź (łódzkie)
Wykonywanie czynności pomocy kucharza pod nadzorem opiekuna stażu:- zapoznanie się z organizacją pracy w dziale żywienia- przygotowywanie posiłków zgodnie z kalkulacją żywnościową- pomoc w porcjowaniu i wydawaniu posiłków zgodnie z jadłospisem.
kontakt przez PUP - 2016-08-08 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)