KUCHARZ Kołobrzeg oferta pracy SANATORIUM UZDROWISKOWE "MESKO" ADAM MACIEJEWSKI
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 6-18, 7-19 w systemie równoważnym w Kołobrzegu, również w weekendy.
Data publikacji: 2020-06-23
Lokalizacja: Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Pracodawca: SANATORIUM UZDROWISKOWE "MESKO" ADAM MACIEJEWSKI
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Chopina 15A, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 6-18, 7-19 w systemie równoważnym w Kołobrzegu, również w weekendy.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|5
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: + premia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 32
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kołobrzeski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 3208
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 23.06.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka do celów sanitarno - epidemiologicznych
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku
wymagania_wymaganiaKonieczne_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_uprawnieniaSzczegoly_1: Array
Nazwa pracodawcy: SANATORIUM UZDROWISKOWE "MESKO" ADAM MACIEJEWSKI
danePracodawcy_nip: 6710007902
danePracodawcy_regon: 330042454
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Adres pracodawcy:
Chopina 15A, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 32
Powiat pracodawcy: kołobrzeski
danePracodawcy_kodPowiatu: 3208
Gmina pracodawcy: Kołobrzeg
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Kołobrzeg
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0950026
Adres strony pracodawcy: www.mesko.kolobrzeg.pl
Ulica pracodawcy: Chopina
Numer budynku pracodawcy: 15A
Profil działalności pracodawcy: sanatorium uzdrowiskowe
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 23.06.2020
Oferta pracy ważna do: 23.07.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 23.06.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 23.06.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?19fd21a57d5fbd5131bb3ef3662e4d54
Podobne oferty pracy
sporzadzanie różnego rodzaju potraw, ciast, deserów z zastosowaniem narzędzi maszyn i urządzeń gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2018-11-02 - Nakło nad Notecią (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-09-21 - Żywiec (śląskie)
Staż organizowany przez GUP.Przyjmowanie rezerwacji, zakwaterowanie i wymeldowanie gości, składanie ofert dopasowanych do wymogów klientów, dbanie o komfort gości, przyjmowanie skarg i wniosków i reagowanie na potrzeby gości hotelowych.
kontakt przez PUP - 2019-11-28 - Pszczółki (pomorskie)
gotowanie oraz przygotowywanie posiłków
STOŁÓWKA Maja Ufniarz - 2016-06-22 - Police (zachodniopomorskie)
Praca związana z przygotowywaniem potraw. znajomość procesów gastronomicznych. znajomość norm jakościowych oraz bezpieczeństwa żywności. samodzielność i dobra organizacja pracy. Praca w szybkim tempie, samokontrola, nawiązywanie kontaktu z ludźmi, samodzielność, cierpliwość, dokładność.
kontakt przez PUP - 2020-09-17 - Łódź (łódzkie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne (kucharz kuchni orientalnej), doświadczenie zawodowe: min. roczne dośwaidczenie na w/w stanowisku, umiejętność wykonywania potraw kuchni wietnamskiej, książeczka sanitarno-epidemiologiczna. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2016-12-06 - Lublin (lubelskie)
SPORZĄDZANIE POSIŁKÓW, GOTOWANIE POTRAW, SPORZĄDZANIE SURÓWEK, ZUP, PRZESTRZEGANIE REGULAMINU I PORZĄDKU PRACYWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, UMIEJĘTNOŚC SPORZĄDZANIA POTRAW, GOTOWANIE, KSIĄŻECZKA SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNA, 5 LAT DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGOGODZINY PRACY OD 12.00 DO 16.00, PRACA RÓWNIEŻ W WOLNE DNI
kontakt przez PUP - 2018-07-24 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Praca w Kamieniu Śląskim.
INSTYTUT NAUKOWO-BADAWCZY KSIĘDZA SEBASTIANA KNEIPPA ZESPÓŁ REHABILITACYJNO-WYPOCZYNKOWY - 2016-09-15 - Kamień Śląski (opolskie)
utrzymanie czystości w kuchniprzygotowywanie warzyw i owoców do obróbkiczyszczenie sprzętu kuchennegowykonywanie poleceń szefa kuchni
kontakt przez PUP - 2018-12-21 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Podpinanie pojemników z odpadami do samochodu specjalistycznego typu śmieciarka w celu opróżnienia.
A.S.A. Eko Polska sp. z o.o. - 2017-01-10 - Kraków (małopolskie)
Do głównych obowiązków zatrudnionej osoby będzie należało m.in.:• Przygotowanie posiłków zgodnie z przyjętymi normami i wg jadłospisów• Współpraca z zespołem• Delegowanie zadań• Współpraca z kadrą kierowniczą• Dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualną wymianę przyrządów używanych w kuchni• Przestrzeganie zasad bhp, porządku i higieny ISO HCCAP
Aspen Res sp. z o.o. - 2018-07-19 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
przyrządzanie dań z karty, przygotowywanie menu na przyjęcia
P.P.H.U HEN-MAR S.C. HENRYK JANKÓW I MAREK JANKÓW - 2015-11-19 - Iłowa (lubuskie)
przygotowanie potraw dla gości restauracji, wydawanie posiłków
HALINA CZESZYK Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "Pod Kogutkiem" - 2018-07-11 - Gorlice (małopolskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-04-11 - Radom (mazowieckie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w zakładach gastronomicznych, bieżąca konserwacja tych maszyn, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy. Praca pod nadzorem szefa kuchni.
kontakt przez PUP - 2019-01-17 - Częstochowa (śląskie)
-
PIZZERIA K-2 ANNA STANISZEWSKA - 2019-07-03 - Kłodawa (wielkopolskie)
Nadzór i samodzielne wykonywanie ukraińskich zrazów ziemniaczanych z różnymi farszami.
twojbillboard.pl RAFAŁ ŚPIEWAK - 2016-08-08 - Pruszcz Gdański (pomorskie)
praca w pierogarni
JARPOL ZDZISŁAW JAREMKO - 2017-12-27 - Lubin (dolnośląskie)
do uzgodnienia
RESTAURACJA CONTINENTAL - 2017-04-13 - Rzeszów (podkarpackie)
wykonywanie masażu medycznego, klasycznego, rehabilitacyjnego, kosmetycznego, relaksacyjnego i profilaktycznego, prowadzenie działalności profilaktycznej, popularyzujacej zachowania prozdrowotne, przeprowadzanie mycia, dezynfekcji i sterylizacji przy użyciu odpowiednich metod i urządzeń oraz prowadzenie dokumentacji procesu, przestrzeganie zasad promocji zdrowia i zdrowego stylu życia, dokonywanie oceny parametrów podstawowych funkcji życiowych, przestrzeganie zasad etycznego postępowania w stosunku do pacjentów oraz współpracowników
kontakt przez PUP - 2019-02-21 - Wisła (śląskie)
gotowanie, przygotowanie i podanie posiłków, obsługa klientów.
kontakt przez PUP - 2017-10-12 - Maków Mazowiecki (mazowieckie)
Montaż konstrukcji sadowniczych.
kontakt przez PUP - 2020-08-20 - Pilica (mazowieckie)
Budowa maszyn, obróbka mechaniczna - wykształcenie średnie, min. 3 letnie doświadczenie w zakresie budowy, montażu maszyn.3 miesięczny okres próbny, po pozytywnej weryfikacji umowa na czas nieokreślony.
ARMEX AUTOMATYKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-20 - Racibórz (śląskie)
praca na danym stanowisku
Piekarnia Spółka Cywilna Zofia i Paweł Kulawieccy - 2016-06-01 - Tymienice (łódzkie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2019-02-05 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków; godz. pracy 6.30-11.00; umowa zlecenie; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 8-16
Noclegi Pod Różą Sylwester Szmaciński - 2017-10-26 - Ustka (pomorskie)
Kucharz
WIELOBRANŻOWE PRZEDSIĘBIORSTWO "WISPOL" S.C. TERESA WISZOWATA, ZBIGNIEW WISZOWATY - 2019-08-07 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie dań z makaronów, owoców marza, ryb, sałatki, pizza, burgery
NA SERIO - 2016-09-02 - Białystok (podlaskie)
Przyrządzanie potraw kuchni wietnamskiej według oryginalnych receptur od surowca do gotowego produktu.
kontakt przez PUP - 2020-10-19 - Zduńska Wola (łódzkie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-09-15 - Skoki (wielkopolskie)