KUCHARZ/KA Gdynia oferta pracy F.H.U. Anna Ku藕nicka
Stanowisko: KUCHARZ/KA
Wynagrodzenie: 20 - 25 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w. Kuchnia polska.
Data publikacji: 2019-03-13
Lokalizacja: Gdynia (pomorskie)
Pracodawca: F.H.U. Anna Ku藕nicka
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:In偶.J.艢midowicza 69, 81-127 Gdynia, powiat: m. Gdynia, woj: pomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w. Kuchnia polska.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 20 - 25 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: z艂otych na godzin臋 brutto.
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 godzinow膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KA
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Gdynia
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: pomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Gdynia
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Gdynia
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 20 - 25 PLN/godz
Data rozpocz臋cia pracy: 13.03.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: Wymagane do艣wiadczenie 3 lata.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy: F.H.U. Anna Ku藕nicka
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Gdyni
Adres pracodawcy:
In偶.J.艢midowicza 69, 81-127 Gdynia, powiat: m. Gdynia, woj: pomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: aktualne badania
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Gdynia
Gmina pracodawcy: Gdynia
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Gdynia
Ulica pracodawcy: In偶.J.艢midowicza
Numer budynku pracodawcy: 69
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Gdyni
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 13.03.2019
Oferta pracy wa偶na do: 12.04.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 13.03.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 13.03.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie da艅 fast-food, sur贸wek, sa艂atek, dbanie o czysto艣膰 na terenie lokalu-kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-06-07 - Wola Mielecka (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw, dbanie o czysto艣膰
kontakt przez PUP - 2017-09-07 - Gr贸jec (mazowieckie)
dor臋czanie korespondencji, nawi膮zywanie pozytywnych relacji z klientem, prowadzenie ewidencji korespondencji, wspieranie plac贸wki w innych rzeczach zwi膮zanych z obs艂uga klienta
Poczta Polska SA - 2019-01-14 - Zielonka (mazowieckie)
Kucharz
FUH MAZUR & MAZUR Janusz Mazur, Piotr Mazur s.c. - 2018-11-20 - Mielec (podkarpackie)
czynno艣ci zwi膮zane z przygotowywaniem posi艂k贸w
GOSPODARSTWO AGROTURYSTYCZNE "HONORATY" s.c. Alicja Musolf, Renata Musolf, Wies艂awa Statkiewicz - 2018-02-21 - Chojnice (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, z surowc贸w i p贸艂produkt贸w, kuchni polsko-w艂oskiej
kontakt przez PUP - 2018-12-05 - Be艂chat贸w (艂贸dzkie)
Oferta DIWSP z kandydatem wskazanym przez pracodawc臋I zmiana: 09.00 - 17.00
kontakt przez PUP - 2018-09-13 - Jeg艂ownik (warmi艅sko-mazurskie)
gotowanie w oparciu o aktualne trendy (zdrowa kuchnia), wed艂ug wytycznych dietetyka, umiej臋tno艣膰 dekorowania potraw, utrzymywanie czysto艣ci w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2017-05-18 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
do艣wiadczenie zawodowe
BARBECUE Piotr Gancarewicz - 2016-02-10 - Starogard Gda艅ski (pomorskie)
1) Bie偶膮ca naprawa sprz臋tu i urz膮dze艅 szkolnych.2) Naprawy i remonty stolarki okiennej i drzwiowej.3) Dbanie o nale偶yty stan i sprawno艣膰 艂azienek.4) Systematyczne lokalizowanie usterek wyst臋puj膮cych w obiektach poprzez cz臋ste dokonywanie przegl膮d贸w pomieszcze艅 dydaktycznych oraz socjalnych.5) Dbanie i czuwanie nad zachowaniem sprawno艣ci urz膮dze艅 elektrycznych, wodnych i centralnego ogrzewania, a w przypadku awarii informowanie o dostrze偶onych usterkach, b膮d藕 wezwanie odpowiednich s艂u偶b.6) Wsp贸艂praca z firm膮 sprz膮taj膮c膮 w zakresie utrzymania porz膮dku na danym obiekcie.7) Wykonywanie dora藕nych remont贸w tj., likwidacji przeciek贸w z dachu, wymiany uszkodzonych fragment贸w p艂ytek i wyk艂adzin, naprawy tynk贸w, roboty malarskie itp.8) Wykonywanie wszelkich prac zgodnie z wymogami i zasadami BHP oraz stosowanie si臋 do zalece艅 i wskaz贸wek prze艂o偶onych.9) Informowanie o niedzia艂aj膮cych punktach 艣wietlnych.10) Udra偶nianie kratek 艣ciekowych i wszelkiego rodzaju przepust贸w odprowadzaj膮cych wod臋 opadow膮.11) Sprawdzanie dzia艂ania w臋z艂贸w cieplnych oraz utrzymanie nale偶ytej czysto艣ci w tych pomieszczeniach.12) Zabezpieczenie obiektu przed w艂amaniem, dewastacj膮, po偶arem, zalaniem wod膮 oraz innymi zdarzeniami maj膮cymi wp艂yw na stan porz膮dku i bezpiecze艅stwa w obiekcie.13) Nale偶yte utrzymanie porz膮dku we wszystkich pomieszczeniach magazynowych i piwnicznych oraz w臋z艂a cieplnego.14) Segregowanie i odk艂adanie w wyznaczone miejsce wszelkich powsta艂ych odpad贸w i zu偶ytych urz膮dze艅.15) Dbanie o tereny zielone przy budynkach Uczelni tj., koszenie trawy, uzupe艂nianie nasadze艅, pielenie, grabienie li艣ci, od艣nie偶anie wej艣膰.16) Utrzymanie w nale偶ytym stanie 艣mietnik贸w Uczelni.17) Utrzymanie wzorowej czysto艣ci na stanowisku pracy, dba艂o艣膰 o powierzony sprz臋t i narz臋dzia.18) Przestrzeganie dyscypliny pracy ze szczeg贸lnym zwr贸ceniem uwagi na bezpiecze艅stwo i higien臋 pracy oraz przepisy ochrony przeciwpo偶arowej.19) Informowanie bezpo艣redniego prze艂o偶onego o opuszczeniu miejsca pracy w trakcie godzin pracy.20) Warunki prowadzenia konserwacji:a) konserwator przyst臋puje do usuni臋cia awarii niezw艂ocznie po odebraniu zg艂oszenia,b) dzia艂ania konserwacyjne b臋d膮 odnotowane w ksi膮偶ce konserwacji,c) w przypadku stwierdzenia konieczno艣ci naprawy instalacji, przewod贸w i urz膮dze艅 posiadaj膮cych gwarancj臋 natychmiastowe informowanie kierownika Dzia艂u Administracyjnego o konieczno艣ci dokonania napraw, okre艣laj膮c przyczyn臋 powstania usterki,d) konserwator jest zobowi膮zany w terminie do 30 pa藕dziernika sporz膮dzi膰 wykaz rob贸t remontowych instalacji i urz膮dze艅 elektrycznych przewidzianych do ewentualnego remontu w roku nast臋pnym,e) konserwator potwierdza wykonanie prac protoko艂em.21) Obs艂uga i eksploatacja pojazd贸w Uczelni zgodnie z jego przeznaczeniem oraz dbanie o powierzony pojazd i utrzymanie go w ci膮g艂ej sprawno艣ci technicznej, czysto艣ci poprzez wykonywanie obs艂ugi codziennej i kontroli przed przyst膮pieniem do jazdy w tym mi臋dzy innymi:a) naprawa uszkodzonego ko艂a, sezonowa zmiana opon w zale偶no艣ci od temperatury na zewn膮trz,b) sprawdzanie dzia艂ania 艣wiate艂 zewn臋trznych i wewn臋trznych, stanu oleju i innych p艂yn贸w eksploatacyjnych, wycieraczek, sygna艂u d藕wi臋kowego, dmuchawy itp.,c) bie偶膮ca naprawa i zapewnienie w samochodzie niezb臋dnego wyposa偶enia, tj. tr贸jk膮t ostrzegawczy, ga艣nica, apteczka pierwszej pomocy, podno艣nik, zestaw kluczy, linka holownicza, itp.22) Dokonywanie bada艅 technicznych pojazdu w okre艣lonym w dowodzie rejestracyjnym terminie.23) Znajomo艣膰 i przestrzeganie przepis贸w Prawa o ruchu drogowym.24) Terminowe zg艂aszanie up艂ywu wa偶no艣ci ubezpieczenia pojazdu.25) Utrzymanie porz膮dku w gara偶u i wok贸艂 gara偶u.26) Czytelne i zgodne ze stanem faktycznym wype艂nianie karty drogowej i pozosta艂ych dokument贸w podr贸偶y oraz terminowe ich rozliczanie.
Pa艅stwowa Wy偶sza Szko艂a Zawodowa w P艂ocku - 2017-09-08 - P艂ock (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw regionalnych kuchni ukrai艅skiej, sprz膮dzanie jad艂ospis贸w.
JOLBEX - JR Joanna Jedli艅ska - 2017-01-27 - Skar偶ysko-Kamienna (艣wi臋tokrzyskie)
Pomoc wychowawcyOferta stanowi realizacj臋 zobowi膮zania pracodawcy do zatrudnienia osoby po sta偶u. W pierwszej kolejno艣ci zostanie skierowana osoba odbywaj膮ca sta偶 u tego pracodawcy.
kontakt przez PUP - 2016-02-19 - Szubin (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci hotelowych i konferencyjnych oraz restauracyjnych; pracodawca zapewnia posi艂ek regeneracyjny dla pracownik贸w;
Kolumna Park Sp. z o.o. - 2016-12-20 - Przygo艅 (艂贸dzkie)
Fakturowanie, krojenie i przygotowanie pieczywa do wysy艂ki.
Sp贸艂dzielnia Rolniczo-Handlowa ROLNIK - 2017-11-15 - Ostrzesz贸w (wielkopolskie)
Zgodny ze stanowiskiem
BAR U MADZI Magdalena Byra - 2016-02-04 - W膮brze藕no (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie i serwowanie potrawznajomo艣膰 da艅 z kuchni polskiejmile widziane do艣wiadczenie w cateringuutrzymanie porz膮dku na stanowisku pracyGodzina zako艅czenia pracy: 22:00Praca na czas okre艣lony : 1 rokKontakt kandydat贸w z pracodawc膮: 663921639Sala G
BONECO sp z.o.o - 2017-08-22 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
-Praca w Restauracji w Tczewie, -Wynagrodzenie do ustalenia,-Kontakt telefoniczny 601-66-39-00. -Kontakt e-mail: arni_tczew (at) poczta.onet.pl
S.W.M. PUSTKOWSCY- "ARNI" SP脫艁KA JAWNA - 2016-08-02 - Tczew (pomorskie)
Gotowanie wed艂ug zasad i receptur kuchni tajskiej. Przygotowywanie i zamawianie produkt贸w, przygotowywanie i zamawianie przypraw, przygotowywanie napoj贸w, uk艂adanie menu, wprowadzanie nowych potraw do jad艂ospisu.
kontakt przez PUP - 2016-03-21 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
wynikaj膮cy ze stanowiska pracy
CHALKOS TOMASZ MAJEWSKI SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2018-03-15 - Lubiat贸w (lubuskie)
Wymagane osoby zarejestrowane w PUP w Rzeszowie z okre艣lonym II profilem pomocy ( program 30-)
PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWO US艁UGOWO ROZRYWKOWE FANCOM JANUSZ KRUPA - 2017-10-03 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw kuchni hinduskiej, zg艂aszanie zapotrzebowania na produkty spo偶ywcze kuchni hinduskiej. Porozumiewanie si臋 w miejscu pracy ze wsp贸艂pracownikami i z pracodawc膮 w j臋zyku angielskim.
kontakt przez PUP - 2017-07-14 - Gostynin (mazowieckie)
Przygotowanie potraw ukrai艅skich, utrzymanie czysto艣ci
HANDEL - US艁UGI 艁UKASZ FIEREK - 2018-05-14 - Starogard Gda艅ski (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, uk艂adanie menu, obs艂uga imprez okoliczno艣ciowych
ARTE Sp. z o.o. - 2016-05-11 - 艢widnica (dolno艣l膮skie)
Obs艂uga pieca konwekcyjnego, grilla, kebaba oraz gofrownicy.
kontakt przez PUP - 2016-07-19 - 艁agiewniki Nowe (艂贸dzkie)
Zgodnie z umow膮
kontakt przez PUP - 2017-07-11 - Wa艂brzych (dolno艣l膮skie)
wyksztalcenie zawodowe-kucharz, do艣wiadczenie mile widziane, umiej臋tno艣膰 gotowania, ch臋膰 do pracy.Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw, obs艂uga gastronomiczna, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w, dbanie o porz膮dek w miejscu pracy.
Wawrzyniak Sp. z o.o. - 2017-07-18 - Perzyce (wielkopolskie)
wyb贸r surowc贸w, przygotowanie i sporz膮dzanie da艅 wietnamskich
kontakt przez PUP - 2018-02-19 - 呕yrard贸w (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-10-25 - Warszawa (mazowieckie)
wg. stanowiska
Y眉ksel 脟akmak UMUT - 2018-12-11 - Bielsk Podlaski (podlaskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - Warszawa (mazowieckie)