KUCHARZ (J.UKRAIŃSKI,J.ROSYJSKI) Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ (J.UKRAIŃSKI,J.ROSYJSKI)
Wynagrodzenie: od 2 200 PLN
Zakres obowiązków: jw.
Data publikacji: 2016-11-17
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: jw.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: trzy zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 200 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ (J.UKRAIŃSKI,J.ROSYJSKI)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Warszawa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m.st. Warszawa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 17.11.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko:
średnie zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
rosyjski, w mowie - podstawowy, w piśmie - podstawowy
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_1: ukraiński, w mowie - dobry, w piśmie - dobry
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagane wykształcenie średnie specjalność kucharz hotelowy , umiejśtności:znajomość kuchni ułańskiej. Znajomość kuchni ukraińskiej. Znajomość języka ukraińskiego oraz rosyjskiego w stopniu średnim. Zakres obowiązków przygotowanie samodzielnej kuchni Ułańskiej, znajomość przygotowania mięs z dziczyzny, znajomośc kuchni polskiej i ukraińskiej. Posługiwanie się urządzeniami kuchennymi między innymi pieca konwencyjno-parowego ( bardzo dobra znajomość obsługi pieca Racjonal i ustawienia w nim programów do pieczenia. Praca na trzy zmiany 6-14, 14-22, 22-6.
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 21.11.2016
Oferta pracy ważna do: 27.11.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 21.11.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 17.11.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
j.w.
EWAPOL Ewa Sikora - 2016-02-29 - Warszawa (mazowieckie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2015-12-08 - Łasin (kujawsko-pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-07-21 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej
kontakt przez PUP - 2016-01-26 - Tarnów (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z zamówieniem: pieczenie pizzy, przygotowywanie dań obiadowych oraz dań typu fast - food.
Walczyk Sara BONANZA - 2017-06-09 - Wodzisław Śląski (śląskie)
Sprzedawca
Firma Handlowo-Usługowa "BDM" s.j. - 2017-08-22 - Mielec (podkarpackie)
Prace związane z produkcją roślinną i zwierzęcą w gospodarstwie.Na spotkanie z pracodawcą należy umawiać się telefonicznie 606 574 507 lub 660 703 303 w godzinach 07.00-21.00
Gospodarstwo Rolne Kraśniewski Tadeusz - 2017-10-06 - Żukowo-Wawrzonki (mazowieckie)
Przygotowanie posiłków dla gości ośrodka.Praca na umowę zlecienie w godz. od 7 do 15
Ośrodek "BURSZTYN" - Zakład Usług Geodezyjnych i Kartograficznych "PRYZMAT" Sp. z o.o. - 2017-01-04 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Praca w kuchni pod nadzorem szefa kuchni
A&A Bugaj Anna - 2016-01-29 - Pewel ślemieńska (śląskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-06-15 - Rembelszczyzna (mazowieckie)
Lakierowanie za pomocą pompy wysoko i nisko ciśnieniowej, pistoletu lakierniczego, obróbka powierzchni szlifierką oscylacyjną, polerowanie, dozowanie składników lakierniczych
kontakt przez PUP - 2017-01-17 - Nowy Sącz (małopolskie)
przygotowywanie posiłków gorących i zimnych, samodzielność i kreatywność na zajmowanym stanowisku pracy, znajomość kuchni ukraińskiej
Centrum Usług Gastronomicznych "MARIO" s.c. M. Firek, A. Firek - 2017-09-25 - Brzeg (opolskie)
Sporządzzanie całodziennych posiłków (śniadań, obiadów, kolacji) dla mieszkańców DPS zgodnie z jadłospisem (w tym diety). Praca na cały etat, od poniedziałku od niedzieli, w godzinach 7-19. Praca na dwie zmiany.
Dom Pomocy Społecznej Katolickiego Stowarzyszenia Niepełnosprawnych Archidiecezji Warszawskiej - 2016-07-05 - Brwinów (mazowieckie)
-
kontakt przez OHP - 2016-01-05 - Bielsko-Biała (śląskie)
umiejętność pracy w zespole, komunikatywność, przygotowywanie potraw według przepisów w jęz. wietnamskim,
"VIET-ANH" Lê Văn Vụ - 2017-08-02 - Ząbki (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, deserów
kontakt przez PUP - 2016-10-17 - Chorzów (śląskie)
- Przygotowywanie SUSHI. Kontakt z klientem. Rozliczanie zmiany. Składanie zamówień na towar. Dbanie o porządek na stanowisku pracy.- Miejsce wykonywania pracy w jednym z punktów gastronomicznych: Katowice, Jaworzno, Zabrze, Sosnowiec oraz Kraków.- Wynagrodzenie: 1000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na 3 lata. Praca w niepełnym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca w równoważnym systemie czasu pracy w godzinach: 9:00-21:00 + soboty: 9:00-21:00 + niedziela: 10:00-20:00 lub 9:00-21:00 (Punkt w Katowicach). Wykształcenie BEZ znaczenia. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok na stanowisku Kucharza Sushi Master. Wymagana umiejętność przygotowywania, kręcenia SUSHI.
kontakt przez PUP - 2017-11-16 - Katowice (śląskie)
-
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Stanisław Węglarz - 2016-06-03 - Niechorze (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
Zakład Produkcyjno-Handlowy BRODPLAST Stanisław Czupryński - 2017-12-10 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
prowadzenie nadzoru w zakresie bieżącego stanu sanitarno- higienicznego i technicznego obiektów nadzorowanych przez PPIS w Koszalinie, kontrola nad bezpieczeństwem żywności wprowadzanej do biegu, kontrola sprzedaży wysyłkowej w tym przez Internet, prowadzenie postępowań administracyjnych
Powiatowa Stacja Sanitarno-Epidemiologiczna - 2018-04-30 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
Centrum Zaopatrzenia Lodziarni Tomasz Gotszlik - 2016-05-06 - Jarocin (wielkopolskie)
Znajomość receptur i przypraw typowych dla kuchni ukraińskiej.Przygotowywanie dań wg receptur.
kontakt przez PUP - 2017-03-07 - Łódź (łódzkie)
Przygotowanie i sprzedaż posiłków typu fast food, obsluga kasy fiskalnej, prace związane z przygotowaniem stanowiska do otwarcia, obsluga klienta. Praca na umowę zlecenie, 160 godzin pracy w miesiącu, dyspozycyjność w godz.7:30-16:30 - od poniedziałku do piątku. Proponowany okres wykonywania pracy: 3 lata. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-03-12 - Wrocław (dolnośląskie)
WG STANOWISKA
STOWARZYSZENIE PRACOWNIKÓW I PRZYJACIÓŁ WARSZTATÓW TERAPII ZAJĘCIOWEJ "SYNERGIA" - 2017-09-01 - Krosno Odrzańskie (lubuskie)
Prowadzenie teczek akt osobowych, prowadzenie ewidencji czasu pracy, rozliczanie czasu pracy, prowadzenie planów urlopów , sporządzanie wykazu godzin do list płac
31 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2016-11-21 - Zgierz (łódzkie)
odpowiedni do stanowiska dodatkowe informacje:okres zatrudnienia 3 - 4 miesiące praca w godzinach 7.00 - 15.00
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Ryszard Bocian - 2016-01-25 - Dziwna (zachodniopomorskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-12-08 - Morąg (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie potraw kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2018-09-07 - Sandomierz (świętokrzyskie)
przygotowanie, dekorowanie, wydawanie potraw, dbanie o czystość w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2018-01-26 - Sandomierz (świętokrzyskie)
przygotowanie posiłków typu kebabobsługa gościutrzymanie miejsca pracy w czystości
DONER KING Andrzej Burczyk - 2016-07-26 - Starogard Gdański (pomorskie)