KUCHARZ Inwałd oferta pracy AS INVEST Sp. z o. o.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 5 000 PLN
Zakres obowiązków: Praca na recepturach, organizacja i koordynowanie dużych imprez gastronomicznych. Zapewnianie jakości, świeźości, efektywności oraz atrakcyjnej prezentacji asortymentu. Nadzorowanie stanu magazynowego. Praca w systemie HACCP.Umowa o pracę na czas określony - 12 miesięcy w systemie jednozmianowym 12h/12h, lokal czynny w godzinach 9-19, praca na pełny etat. Praca także w dni wolne.Kontakt z pracodawcą osobisty pod adresem ul. Wadowicka 167, 34-120 Inwałd poprzedzonyu telefonem oraz kontakt telefoniczny 509490581.
Data publikacji: 2021-03-17
Lokalizacja: Inwałd (małopolskie)
Pracodawca: AS INVEST Sp. z o. o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wadowicka 167, 34-120 Inwałd, powiat: wadowicki, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Praca na recepturach, organizacja i koordynowanie dużych imprez gastronomicznych. Zapewnianie jakości, świeźości, efektywności oraz atrakcyjnej prezentacji asortymentu. Nadzorowanie stanu magazynowego. Praca w systemie HACCP.Umowa o pracę na czas określony - 12 miesięcy w systemie jednozmianowym 12h/12h, lokal czynny w godzinach 9-19, praca na pełny etat. Praca także w dni wolne.Kontakt z pracodawcą osobisty pod adresem ul. Wadowicka 167, 34-120 Inwałd poprzedzonyu telefonem oraz kontakt telefoniczny 509490581.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 5 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Inwałd
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 12
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wadowicki
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1218
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Andrychów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 5 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.05.2021
Data zakończenia pracy: 02.05.2022
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy:
Kucharz* (wymagany staż - [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 0, [cbop.i18n.stazSerializer.miesiace]: 6)
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko:
średnie zawodowe, gastronomiczne, kierunek: gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaKonieczne_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: Praktyczna znajomość systemu HACCP
wymagania_wymaganiaPozadane_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Doświadczenie na podobnym stanowisku. Aktualne badania do celów sanitarno-epidemiologicznych. Umiejętność pracy na recepturach, umiejętność organizacji i koordynowania dużych imprez gastronomicznych oraz umiejętność pracy w zespole. Zachowanie najwyższej jakości pracy i udział w stałym udoskonalaniu pracy obiektu. Nadzór nad stanem magazynowym. Praktyczna znajomość systemu HACCP. Otwartość na zmiany, operatywność i kreatywność. Bardzo dobra organizacja pracy.
Wymagania odnośnie stażu pracy:
[cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 0, [cbop.i18n.stazSerializer.miesiace]: 6
Nazwa pracodawcy: AS INVEST Sp. z o. o.
danePracodawcy_nip: 5512370671
danePracodawcy_regon: 356832259
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wadowicach
Adres pracodawcy:
Wadowicka 167, 34-120 Inwałd, powiat: wadowicki, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV, może byc skierowanie
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 12
Powiat pracodawcy: wadowicki
danePracodawcy_kodPowiatu: 1218
Gmina pracodawcy: Andrychów
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Inwałd
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0045089
Ulica pracodawcy: Wadowicka
Numer budynku pracodawcy: 167
Profil działalności pracodawcy:
fIRMA OBSŁUGUJE DINOLANDIĘ W INWAŁDZIE ORAZ OGRÓD JANA PAWŁA II
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wadowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 17.03.2021
Oferta pracy ważna do: 29.04.2021
Data udostępnienia oferty pracy: 17.03.2021
Data przyjęcia oferty pracy: 17.03.2021
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
https://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?46493b27fae3b2560ca4cb6bd7441817
Podobne oferty pracy
Samodzielne przygotowywanie dań garmażeryjnych w operaciu o powierzone receptury
kontakt przez PUP - 2019-06-28 - Sokółka (podlaskie)
Wykonywanie posiłków dla gastronomii i restauracji.
kontakt przez PUP - 2018-03-07 - Jarosław (podkarpackie)
przygotowywanie i serwowanie posiłków w Restauracjizapewnianie jakości, świeżości, efektywności oraz atrakcyjnej prezentacji asortymentu,podchodzenie z pasją do serwowanych produktów i ciągłe uczenie się o ich zawartości, pochodzeniu i innych zaletach, a także dzieleniu się swoją wiedzą z klientami i pracownikami,wychodzenie naprzeciw i obsługiwanie klientów z troską i uwagą,patrzenie na swój obszar oczami klientów i inicjowanie codziennych rozmów z nimi tak, by uzyskiwać stałe informacje zwrotne o ich doświadczeniach, a także poznawać ich potrzeby i życzenia.
Bartłomiej Strzesak "STREET FOOD" - 2018-07-09 - Świecie (kujawsko-pomorskie)
Planowanie menu; przyrządzanie potraw kuchni ingyjskiej; znajomość przypraw orientalnych; polnowanie odpowiedniej - indyjskiej estetyki podawania potraw; odpowiedzialność za produkty spożywcze.
kontakt przez PUP - 2019-03-28 - Częstochowa (śląskie)
przygotowywanie posiłków dla dzieci około 100-wymagane doświadczenie
Publiczne Samorządowe Przedszkole w Czastarach - 2016-08-17 - Czastary (łódzkie)
Obróbka i przygotowywanie dań do konsumpcji, ekspozycja dań dla klientów
kontakt przez PUP - 2021-04-09 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
1.Sporządzanie potraw kuchni polskiej i włoskiej2.Utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy3.Posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowaniu potraw
kontakt przez PUP - 2017-04-10 - Chojna (zachodniopomorskie)
oferta stażu: sporządzanie pizzy, utrzymywanie na bieżącą czynności na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2016-04-21 - Piła (wielkopolskie)
Pracownik małej gastronomii
kontakt przez PUP - 2016-05-10 - Brzeg (opolskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków, zbieranie zamówień
kontakt przez PUP - 2016-11-10 - Mielno (zachodniopomorskie)
Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych, ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi:obróbka wstepna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna), sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych, zamówienia, wycena posiłków itp.
"RESTAURACJA SĄDECKA", Marcin Salamon - 2016-09-13 - Łososina Dolna (małopolskie)
- produkcja konserwacja i montaż maszyn, pojazdów i urządzeń, które są stosowane w ogrodnictwie, rolnictwie i leśnictwie m.in. traktorów, kombajnów, pilarek, łuparek. - produkcja i montaż części zamiennych - szukanie i eliminacja usterek za pomocą sprzętu komputerowego- szkolenie klientów w zakresie użytkowania pojazdów rolniczych i leśnych
HOGO GmbH - 2017-04-07 - Austria (Austria)
-
Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe "LIDER" - Kawka Marcin - 2019-02-01 - Grzegorzew (wielkopolskie)
Obsługa imprez okolicznościowych, przygotowywanie posiłków
kontakt przez OHP - 2017-05-08 - Pińczów (świętokrzyskie)
przygotowywaniem potraw - kuchnia polska
,,ITALSERVICE,, Anna Łopatto - Nowacka - 2016-06-02 - Niechlów (dolnośląskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW KUCHNI HISZPAŃSKIEJ.WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, UMIEJĘTNOŚCI KUCHNI HISZPAŃSKIEJ, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE MINIMUM 4 LATA.WYNAGRODZENIE 14,70 ZŁ/H BRUTTO, PRACA NA DWIE ZMIANY, W GODZINACH 10:00-22:00.
kontakt przez PUP - 2019-07-05 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw wg receptury hinduskiej, arabskiej, orientalnej, katering, imprezy okolicznościowe, praca na 1/2 etatu 7 dni w tygodniu w godz. 10-22
kontakt przez PUP - 2016-04-29 - Michałowice (małopolskie)
- Wykonywanie badań i pomiarów diagnostycznych, lokalizowanie usterek, - Wykonywanie demontażu, wymiana uszkodzonych zespolów części samochodowych, - Wykonywanie konserwacji zespołów i części samochodowych, - Praca na stanowisku zgodnie z przepsiami BHP. Praca w godz.: 8:00-16:00.
kontakt przez PUP - 2017-09-08 - Wrocław (dolnośląskie)
organizowanie przewozu towarów w kraju i za granica, szukanie ładunków na giełdach transportowych, podpisywanie umów handlowych z klientami zagranicznymi, rozmowa z klientami w języku azerskim, angielskim, rosyjskim
kontakt przez PUP - 2017-06-14 - Rokitno (lubelskie)
Przygotowywanie potraw/posiłków zgodnie z aktualnie obowiązującymi naleznościami żywnościowymi, jadlospisem i recpturami obowiązującymi w Ośrodku. Wydawanie potraw.Do wynagrodzenia zasadniczego doliczana jest 13 % premii oraz dodatek za wyslugę lat.
Ośrodek Reprezentacyjny Ministerstwa Obrony Narodowej - 2019-08-30 - Omulew (warmińsko-mazurskie)
Gotowanie, przygotowanie i serwowanie posiłków w systemie cateringowym. Praca w godz. 7-15.Możliwość zapewnienia przez pracodawcę wyżywienia. Kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 7-15.
Eden Catering Kamila Żywiecka - 2016-05-24 - Słupsk (pomorskie)
-PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POSIŁKÓW-PROWADZENIE MAGAZYNU-ZAMAWIANIE TOWARU, EWIDENCJA FAKTUR-PROWADZENIE EWIDENCJI ŻYWNOŚCI
kontakt przez OHP - 2017-01-09 - Tczew (pomorskie)
wg stanowiska
Centrum Dobrego Smaku s.c. Ewa Grynkiewicz -Tarnowska, Marcin Grynkiewicz - 2017-05-31 - Morliny (warmińsko-mazurskie)
jw.
SP ZOZ Wojewódzki Szpital Zakaźny - 2018-04-09 - Warszawa (mazowieckie)
- zakupy produktów spożywczych- sporządzanie jadłospisu zgodnie z ofertą dla dzieci 7-15 lat- gotowanie obiadów dla 100 osób- dbanie o czystość w miejscu pracy- liczba godzin w tygodniu 30-40- godziny pracy 6-14
Spółka Oświatowa "SCHOLASTICUS" Sp. z o. o. - 2019-04-25 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie potraw kuchnii arabskiej i bengalskiej
kontakt przez PUP - 2018-06-11 - Puławy (lubelskie)
Sprzątanie powierzchni biurowych, korytarzy, pomieszczeń socjalnych, technicznych, sal konferencyjnych, sanitariatów, ciągów komunikacyjnych; praca na umowę-zlecenie-pracodawca będzie odprowadzał składki na ubezpieczenie społeczne; średnio 20 godzin pracy tygodniowo; dyspozycyjnosć w godz. 6:00-14:00; 14:00-22:00; praca we Wroclawiu (kilka obiektów we Wrocławiu).
kontakt przez PUP - 2016-03-14 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków, serwowanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-10-31 - Ożańsk (podkarpackie)
przygotowywanie dań, wydawanie dań, sprzątanie swojego stanowiska pracy
Restauracja "Stopka" Anna Zwiewka - 2016-08-30 - Koronowo (kujawsko-pomorskie)
Prace księgowe, biurowe
kontakt przez PUP - 2020-03-12 - Warszawa (mazowieckie)