KUCHARZ Gliwice oferta pracy SZPITAL MIEJSKI NR 4 W GLIWICACH SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Wykształcenie: zawodowe kierunkowe; mile widziane doświadczenie w gastronomii; zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków wg. diet oraz przygotowywanie posiłków do wydania na obiekty szpitala; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice
Data publikacji: 2020-06-16
Lokalizacja: Gliwice (śląskie)
Pracodawca: SZPITAL MIEJSKI NR 4 W GLIWICACH SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Zygmunta Starego 20, 44-100 Gliwice, powiat: m. Gliwice, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Wykształcenie: zawodowe kierunkowe; mile widziane doświadczenie w gastronomii; zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków wg. diet oraz przygotowywanie posiłków do wydania na obiekty szpitala; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 2 600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gliwice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 24
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Gliwice
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2466
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gliwice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 17.06.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Pomoc kuchenna
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Nazwa pracodawcy:
SZPITAL MIEJSKI NR 4 W GLIWICACH SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
danePracodawcy_nip: 6312658474
danePracodawcy_regon: 242995277
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gliwicach
Adres pracodawcy:
- 20, 44-100 Gliwice, powiat: m. Gliwice, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Kontakt telefoniczny lub dokumenty aplikacyjne wysłać na adres e-mail pracodawcy
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 24
Powiat pracodawcy: m. Gliwice
danePracodawcy_kodPowiatu: 2466
Gmina pracodawcy: Gliwice
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Gliwice
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0940000
Ulica pracodawcy: -
Numer budynku pracodawcy: 20
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gliwicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 16.06.2020
Oferta pracy ważna do: 15.07.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 16.06.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 16.06.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?3a0bd02087d2c6ad7540f21fa9609faf
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków z zakresu małej gastronomii, obsługa klientów, obsługa kasy fiskalnej, zabezpieczanie surowców przed zepsuciemWYMAGANIA: wykształcenie zasadnicze zawodowe
kontakt przez PUP - 2017-12-20 - Radymno (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków, gotowych dań, sprawdzanie dat ważności produktów, sprawdzanie stanów, przygotowywanie warzyw i mięs do gotowania
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Bierutów (dolnośląskie)
Przeprowadzenie badań technicznych pojazdów, przestrzeganie zasad BHP, dbałośc o sprawność urządzeń, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy. Praca w godz. 8:00-16:00; 10:00-16:00
STACJA PALIW I GAZU "CIOCH" Dorota Pastuszak - 2017-09-04 - Nowa Sól (lubuskie)
kucharz - przygotowywanie posiłków
Zając Małgorzata "KONTRA" - 2017-05-24 - Zawoja (małopolskie)
ŚCISŁA WSPÓŁPRACA Z SZEFEM KUCHNI, KOORDYNOWANIE PRACY POSZCZEGÓLNYCH ZESPOŁÓW, REPREZENTOWANIE SZEFA POD JEGO NIEOBECNOŚĆ, PRZYGOTOWANIE POTRAW I POSIŁKÓW DLA GOŚCI HOTELOWYCH, PRZYJMOWANIE DOSTAW, UTRZYMANIE CZYSTOŚCI NA STANOWISKU PRACY
FOLWARCZNA GÓRSKI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWO-AKCYJNA - 2017-07-10 - Gdynia (pomorskie)
przygotowywanie posiłków i dań, nadzór nad pracą w kuchni
Ośrodek Wczasowy "JANTAR" Sp. z o.o. - 2019-03-26 - Jantar (pomorskie)
przygotowywanie sushi i potraw kuchni japońskiej
RMS COMPANY Patryk Ramus - 2017-07-17 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw, obróbka surowców i półsurowców, prace kuchenne
OGÓLNOKRAJOWA SPÓŁDZIELNIA TURYSTYCZNA "GROMADA" - 2016-05-06 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie dań i półproduktów, obsługa maszyn gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Biała Podlaska (lubelskie)
Przyrządzanie posiłków kuchni tureckiej.
ISTAMBUL Yilmaz Sarikaya - 2018-11-14 - Sanok (podkarpackie)
przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej, praca w zespole ukraińskojęzycznym
Firma "Florek" Florian Ruszewski Łeba - 2017-11-15 - Łeba (pomorskie)
Wyrabianie i przygotowywanie posiłków typu pizza
"AN-MA" s. c. Anna i Mateusz Ścibor - 2019-05-22 - Brzozów (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków
PIZZERIA "ROMA" sp. c. - 2016-09-27 - Gostyń (wielkopolskie)
-
AMW REWITA Sp.z o.o. - 2019-01-15 - Rogowo (zachodniopomorskie)
wg. stanowiska
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO HANDLOWE ROLKOM AGNIESZKA KOMIN - 2017-11-14 - Namysłów (opolskie)
Sporządzanie potraw i napojów
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Nowy Targ (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków
GALOMAR-AUTOMATION MARIUSZ GALOWICZ - 2017-12-27 - Siedlce (mazowieckie)
- samodzielne sporządzanie posiłków- sporzadzanie posiłków zgodnie z recepturami i zasadami DPH, DPG
Wojewódzkie Centrum Szpitalne Kotliny Jeleniogórskiej - 2018-01-08 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
Przygotowanie posiłków
FIRMA HANDLOWA "MIRO" MIROSŁAW BEM - 2017-05-09 - Łeba (pomorskie)
przygotowanie i przyrządzanie potraw wg receptur kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-09-23 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
-Przygotowywanie posiłków [firma prowadzi usługi cateringowe],-Praca na terenie Tczewa, ul.Wyszyńskiego 11-Praca jednozmianowa w godznach 4:30-12:30,-Osoby zainteresowane proszone są o KONTAKT TELEFONICZNY Z PRACODAWCĄ 608-629-144.
GTMC SP. Z O.O. - 2017-06-08 - Tczew (pomorskie)
przygotowywanie różnego rodzaju potraw, dań i posiłków przy użyciu pieca konwekcyjno-parowego, opracowywanie menu i przepisów
kontakt przez PUP - 2018-06-29 - Dzierżoniów (dolnośląskie)
obsługa klienta w zakresie ubezpieczeń, obsługa połączeń przychodzących - praca na infolinii; praca dwuzmianowa w godz. 7-22. Wynagrodzenie 10zł za godzinę + premia
CONTACT CENTER SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-12-01 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
samodzielne przygotowanie potraw
"KUCHNIA U MACIEJA" MACIEJ NOWAK - 2017-09-22 - Zielona Góra (lubuskie)
Wypiekanie pizzy, dbanie o porządek w miejscu pracy.
Pizzeria RICARDO Ryszard Ząbkiewicz - 2017-06-21 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowanie dań gorących, makaronów, sałatek, zestawów obiadowych, pomoc w przygotowaniu pizzy, dbałość o rotację zapasów, kontrola zapasów produktów i półproduktów
kontakt przez PUP - 2019-07-15 - Bochnia (małopolskie)
Przygotowywanie dań z menu kuchni wietnamskiej, znajomość czytania oryginalnych przepisów kuchni wietnamskiej.Pracownicy i pracodawca pochodzenia wietna,mskiego.
kontakt przez PUP - 2018-01-11 - Otwock (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-10-18 - Warszawa (mazowieckie)
segregacja i obrówka wstepna pólproduktów w kuchni, przygotowywqnie potraw zgodnie z receptura, wydawanie gotowych dań na restaurację
kontakt przez PUP - 2020-06-19 - Żołędowo (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie stanowiska pracy. Przygotowanie surowców i pół produktów do wykonania jedzenia. Przyjęcie zamówienia od klienta. Przygotowanie jedzenia (pizza, kebab, sałatki itp.). Posprzątanie swojego stanowiska pracy. Godziny odbywania stażu pn - 14:00-22:00, śr.- cz. 14:00-22:00, sob. 18:00-2:00, niedz. 15:00-23:00 (zgodnie z programem stażu).
kontakt przez PUP - 2019-04-25 - Bełchatów (łódzkie)