KUCHARZ Giżycko oferta pracy PIOTR ŚWIERCZEWSKI NIERUCHOMOŚCI
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków cateringu dietetycznego wg. jadłospisu.Dbanie o czystość miejsca pracy.
Data publikacji: 2020-05-13
Lokalizacja: Giżycko (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: PIOTR ŚWIERCZEWSKI NIERUCHOMOŚCI
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Myśliwska 1, 11-500 Giżycko, powiat: giżycki, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków cateringu dietetycznego wg. jadłospisu.Dbanie o czystość miejsca pracy.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Praca w godzinach: od 06:00 do 14:00Wysokość wynagrodzenia do uzgodnieniaForma kontaktu z pracodawcą: CV na adres e-mail: kontakt (at) fitprzystan.pl
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Giżycko
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 28
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: giżycki
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2806
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Giżycko
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.05.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Aktualna książeczka zdrowia
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Doświadczenie zawodowe w gastronomii
Nazwa pracodawcy: PIOTR ŚWIERCZEWSKI NIERUCHOMOŚCI
danePracodawcy_nip: 8451967151
danePracodawcy_regon: 281605308
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Giżycku
Adres pracodawcy:
Myśliwska 1, 11-500 Giżycko, powiat: giżycki, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Prosimy nie przesyłać dokumentów aplikacyjnych do PUP.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 28
Powiat pracodawcy: giżycki
danePracodawcy_kodPowiatu: 2806
Gmina pracodawcy: Giżycko
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Giżycko
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0977692
Ulica pracodawcy: Myśliwska
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil działalności pracodawcy: korepetycje dla dzieci i młodzieży
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Giżycku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 13.05.2020
Oferta pracy ważna do: 12.06.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 13.05.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 13.05.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?96d2dfc601ac81b88c55f1a6d1582455
Podobne oferty pracy
sporządzanie posiłków kuchni japońskiej i azjatyckiej
Sushi-Ko Mariola Nowogrodzka - 2020-06-17 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
zgodnie ze stanowiskiem; umowa na 1 rok
Pensjonat Blanka Krzysztof Koblański - 2017-07-07 - Rowy (pomorskie)
Produkcja i przygotowywanie potraw wg przygotowanych receptur, przestrzeganie obowiązujących standardów produkcyjnych, racjonalne gospodarowanie towarem, zachowanie dobrej organizacji pracy. Jedna zmiana, umowa na okres próbny, praca ul. kamieńskiego 73a Wrocław, wynagrodzenie podstawa + premia uznaniowa.Kontakt z pracodawcą: osobiście lub telefonicznie z p. Małgorzatą Karbowską w godz. 7:00-15:00. Proszę o przesłanie CV na adres: b.nowak (at) niro.com.pl
Niro Sp. z o.o. - 2016-10-14 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych, dbanie o czystość stanowiska pracy,
MARKET ABC BOŻENA PIEKARZ, WŁADYSŁAW PIEKARZ SPÓŁKA JAWNA - 2020-07-10 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
Prowadzenie prac biurowych oraz dokumentacji technicznej.
kontakt przez PUP - 2016-04-26 - Moderówka (podkarpackie)
Tworzenie bazy klientów, przygotowanie ofert i negocjacje, zarządzanie działem promocyjnym.
Ferroplast, Z.E.D.Rybiccy Spółka Jawna - 2018-07-09 - Świdwinek (zachodniopomorskie)
Kucharz
Zdrowy Projekt Maciej Jermak - 2016-03-30 - Tarnów (małopolskie)
Przewóz towarów w transporcie międzynarodowym, załadunek i rozładunek towaru
kontakt przez PUP - 2016-08-08 - Żdżary (lubelskie)
przygotowywanie potraw (znajomość kuchni ukraińskiej)
kontakt przez PUP - 2016-11-10 - Murzasichle (małopolskie)
GOTOWANIE POTRAW KUCHNI INDYJSKIEJ I TURECKIEJ KEBAB, ZAMAWIANIE TOWARU, DBANIE O CZYSTOŚĆ
BEST FOOD JOYSTAN FERNANDES SŁUPSK - 2019-04-26 - Białogard (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków dla uczniów
SZKOŁA PODSTAWOWA W SARBICACH - 2020-09-07 - Sarbice (wielkopolskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-06-07 - Radom (mazowieckie)
Przygotowywanie dań kuchni tureckiej, komponowanie menu, obróbka składników, proponowanie autorskich przepisów
UMUT KARATAŞ - 2020-03-18 - Leszno (mazowieckie)
Przygotowanie posiłków zgodnie z jadłospisem, nadzór nad pracownikami kuchni.
KOLEJOWY SZPITAL UZDROWISKOWY SP. Z O.O. - 2018-06-22 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw z należytą starannościąZapewnienie wysokiej jakości produktów i usługPrzestrzeganie norm i standardów produkcji zgodnie z systemem HACCPDbanie o porządek i czystość w miejscu pracyPrawidłowe magazynowanie produktówUmiejętność planowania zamówieńWspółudział w tworzeniu menu
Metro Investment s.c. / Karmnik - Jedzenie i Zabawa - 2016-05-17 - Będzin (śląskie)
obsługa mgazynu przygotowywanie paczek,
ZFM TECHNOLOGY Sp. z o.o. - 2016-06-28 - Bytom (śląskie)
przygotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-03-29 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Na wskazanym stanowisku odpowiadać będziesz za:•przygotowywanie potraw zgodnie z przyjętymi standardami (receptury, estetyka, smak) Czego oczekujemy:•wykształcenie minimum zawodowe•znajomość branży gastronomicznejMile widziane:•doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku•bardzo dobra organizacja pracy, •dyspozycyjność Oferujemy:•Pakiet zdrowotny, ubezpieczenie grupowe•Możliwość rozwoju zawodowego•Uczestnictwo w szkoleniach•Dodatkowe świadczenia socjalne w ramach ZFŚS•Karta MultiSport•Ciekawą pracę o dużym stopniu samodzielności•Korzystne warunki zatrudnienia w pełnym wymiarze godzin (Umowa o pracę)•Pracowniczy Program Emerytalny
PHU LUBINPEX SP Z O.O. - 2019-04-29 - Polkowice (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw. Przestrzeganie zasad higieny w kuchni.
AUTO PORT Renice Spółka Jawna W. Bogusławska U. Malinowicz - 2018-03-02 - Renice (zachodniopomorskie)
pomoc w przygotowywaniu posiłków, potraw, obsługa maszyn i sprzętu
kontakt przez PUP - 2017-02-20 - Drogomyśl (śląskie)
1. Obsługa klienta.2. Przygotowanie posiłków.3. Wydawanie posiłków.4. Sprzątanie sali po zakończeniu pracy.5. Sprzątanie kuchni i zaplecza.6. Mycie sprzętów gastronomicznych.7. Obsługa kasy fiskalnej.
kontakt przez PUP - 2017-01-09 - Łęczyca (łódzkie)
zgodnie z umową
kontakt przez PUP - 2016-08-25 - Łapy (podlaskie)
Kucharz w pensjonacie
Pensjonat Zamek Dersława - 2017-12-29 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków, pomoc w kuchniOsoby zainteresowane ofertą pracy proszone są o kontakt telefoniczny 508 730 769 w godz.10.00-15.00
Splendor Dariusz Serwach - 2016-03-14 - Ilinko (mazowieckie)
wykształcenie bez znaczenia, doświadczenie mile widziane.
ARTMI SPÓŁKA AKCYJNA - 2016-04-06 - Krotoszyn (wielkopolskie)
przygotowanie posiłków na zimowisku
Związek Harcerstwa Polskiego Komenda Śląskiej Chorągwi - 2016-02-19 - Siedlec (śląskie)
-przygotowywanie dań-przygotowywanie warzyw i owoców (ważenie, mycie, obieranie)-przygotowywanie potraw zgodnie z wytycznymi szefa (dania z mięsa, z ryb, przygotowywanie sosów, ciepłych przystawek, zup, sałatek oraz deserów)-monitorowanie terminu wazność produktów znajdującyh się na kuchni-dbanie o zaopatrzenie-zachowanie czystości miejsca pracy
Waldhotel Eiche GmbH - 2016-03-31 - Niemcy (Niemcy)
PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POSIŁKÓW.
kontakt przez PUP - 2019-05-02 - Opoczno (łódzkie)
przygotowanie i podawanie potraw, napoi i deserów z zakresu kuchnii bengalskiej
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
przygotowywanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów,deserów
GOSPODARSTWO AGROTURYSTYCZNE SASEK EWA PIÓRKOWSKA - 2020-04-30 - Sasek Mały (warmińsko-mazurskie)