KUCHARZ GARMAŻER Słupsk oferta pracy "Społem" Powszechna Spółdzielnia Spożywców w Słupsku
Stanowisko: KUCHARZ GARMAŻER
Wynagrodzenie: od 2 800 PLN
Zakres obowiązków: produkcja wyrobów garmażeryjnych; praca na okres próbny: 3 miesiące; godz. pracy 7-15
Data publikacji: 2020-09-25
Lokalizacja: Słupsk (pomorskie)
Pracodawca: "Społem" Powszechna Spółdzielnia Spożywców w Słupsku
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Starzyńskiego 6-7, 76-200 Słupsk, powiat: m. Słupsk, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
produkcja wyrobów garmażeryjnych; praca na okres próbny: 3 miesiące; godz. pracy 7-15
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 800 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Prowizyjny
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|6
Nazwa stanowiska: KUCHARZ GARMAŻER
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Słupsk
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 22
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Słupsk
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2263
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Słupsk
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 800 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.10.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze branżowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagania odnośnie stażu pracy: [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 2
Nazwa pracodawcy:
"Społem" Powszechna Spółdzielnia Spożywców w Słupsku
danePracodawcy_nip: 8390410140
danePracodawcy_regon: 001033964
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Adres pracodawcy:
Starzyńskiego 6-7, 76-200 Słupsk, powiat: m. Słupsk, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 22
Powiat pracodawcy: m. Słupsk
danePracodawcy_kodPowiatu: 2263
Gmina pracodawcy: Słupsk
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Słupsk
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0977278
Ulica pracodawcy: Starzyńskiego
Numer budynku pracodawcy: 6-7
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 25.09.2020
Oferta pracy ważna do: 25.10.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 25.09.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 25.09.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?7e484b76cd27c3cba05beefae4e37e87
Podobne oferty pracy
Samokontrola jakości przygotowywanych posiłków, poprzez próbowanie potraw w różnych fazach ich przygotowania, dbanie o walory estetyczne i smakowe posiłków, właściwe dokonywanie obróbki wstępnej i termicznej przygotowywanych posiłków, ścisłe przestrzeganie przepisów i norm obowiązujących w zbiorowym żywieniu wojsk i europejskich norm HACCP, znajomość stosowanych norm żywienia, przygotowywanie i wydawanie terminowo posiłków, zgodnie z jadłospisem i reżimami technologicznymi produkcji posiłków
32 Wojskowy Oddział Gospodarczy - 2018-05-18 - Lublin (lubelskie)
rzetelne i efektywne wykonywanie pracy, przestrzeganie obowiązujących regulaminów, instrukcji, procedur i zarządzeń wewnętrznych w tym ustalonego w Regulaminie Pracy, porządku oraz czasu pracy, przestrzeganie przepisów BHP, a także przepisów przeciwpożarowych, punktualne przyrządzanie zdrowych , smacznych i kalorycznych posiłków, oraz wydawanie ich o wyznaczonych godzinach, odpowiedzialność za utrzymanie czystości i porządku miejsca pracy.
kontakt przez OHP - 2019-11-29 - Iwonicz (podkarpackie)
Przygotowanie posiłków, obsługa klienta, obsługa kasy fiskalnej
kontakt przez OHP - 2016-04-20 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
wykonywanie prac brukarskich(polbruk, kamień, kostka granitowa
kontakt przez PUP - 2020-02-27 - Bisztynek (warmińsko-mazurskie)
- utrzymanie porządku i czystości wewnątrz budynków i w ich otoczeniu, - prace pomocnicze na produkcji,- obsługiwanie i konserwacja sprzętu technicznego wykorzystywanego w pracy, - wykonywanie prostych prac naprawczych wewnątrz i na zewnątrz budynków, - pielęgnacja zieleni na terenie nieruchomości, - odśnieżanie w sezonie zimowym.
kontakt przez PUP - 2020-09-29 - Sękowo (wielkopolskie)
Obsługa klienta , wykładanie towaru, pilnowanie terminów.
SANO Sp. z o.o. Koszalin - 2016-10-19 - Świdwin (zachodniopomorskie)
- przygotowywanie dan kuchni wietnamskiej w oparciu o oryginalne przepisy i półprodukty
kontakt przez PUP - 2020-08-20 - Łódź (łódzkie)
do uzgodnienia
ZAKŁAD PRZERÓBKI DREWNA JAN DZIURA - 2017-03-24 - Dąbrówka Starzeńska (podkarpackie)
Samodzielne stanowisko - szef kuchni orientalnej.
"DAMAS" WALED KAYSER - 2017-04-19 - Chojnice (pomorskie)
PAKOWANIE, POMOC PRZY SZYKOWANU PRODUKCJI.WYMAGANA MINIMALA UMIEJĘTNOŚĆ OBSŁUGI MASZYNY DO SZYCIA
BK Beata Kawecka - 2019-05-13 - Ziębice (dolnośląskie)
przygotowywanie kebabów i dań kuchnii orientalnej
SERBA SHEIKH ERSHADUR RAHMAN - 2020-06-24 - Szydłowiec (mazowieckie)
-przygotowywanie posiłków kuchni arabskiej
HABIBY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-07-26 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
Przyjmowanie dostaw towaru, kontrola jakości przyjętych produktów, wydawanie towaru klientom
WIP SPÓŁKA JAWNA A.WENSŁAWOWSKI, P.PSTRĄGOWSKI - 2016-01-19 - Rumia (pomorskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potrawy, ciast i deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń. Porcjowanie i wydawanie posiłków o wyznaczonych godzinach. Otrzymanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych.
DOM UFNEJ STAROŚCI - 2020-04-23 - Konstancin-Jeziorna (mazowieckie)
Sporządzanie wyrobów kulinarnych, sporządzanie surówek, sałatek, sporzadzanie napojów gorących, obsługa konsumentów, inkasowanie od nich należności.
kontakt przez PUP - 2016-04-06 - Płock (mazowieckie)
według programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-08-31 - Złotoryja (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw i napojów zgodnie z jadłospisem,wydawanie posiłków, utrzymywanie porządku w miejscu pracy.
Dom Pomocy Społecznej Kutno - 2019-02-04 - Kutno (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji.
Zajazd Zagroda Tomasz Obłonczek - 2017-12-28 - Konradów (opolskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Dźwierzuty (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw
Pstrąg Alina Karpińska - 2018-01-04 - Żyrzyn (lubelskie)
przygotowywanie potraw, dbanie o czystość stanowiska pracy, kreatywność, przestrzeganie zasad BHP
BELPOL P.A. SP. Z O.O. - 2019-01-24 - Dąbrówka (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków, znajomość procesów technologicznych, dbanie o wysoki standard i jakość przygotowywanych posiłków, utrzymanie czystości w miejscu pracy i maszyn.
Hotel Polski Sp. z o.o. Mielec - 2018-01-24 - Mielec (podkarpackie)
gotowanie potraw wegetariańskich
kontakt przez PUP - 2016-04-13 - Katowice (śląskie)
gotowanie, kuchnia polska, śniadania, obiady, dania barowe
"SMAKOSZOK" Anna Mamczura - 2016-12-02 - Sosnowiec (śląskie)
.
kontakt przez PUP - 2016-02-02 - Łowicz (łódzkie)
Przygotowanie posiłków zgodnie z jadłospisem, odpowiedzialność za jakość wydawanych posiłków, dbanie o racjonalne zużycie produktów, przestrzeganie przepisów BHP
ZESPÓŁ GIMNAZJALNO-SZKOLNO-PRZEDSZKOLNY W POLSKIEJ CEREKWI - 2019-10-28 - Polska Cerekiew (opolskie)
przygotowywanie posiłków kuchni orientalnej
GLARE GLOBAL SOURCING FARUQUE Spółka Jawna - 2018-08-16 - Sosnowiec (śląskie)
przygotowywanie posiłków
JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 3811 - 2018-06-13 - Rząska (małopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW.WYMAGANIA: wykształcenie zawodowe gastronomiczne, aktualne badania sanitarno - epidemiologiczne.KONTAKT Z PRACODAWCĄ PRZEZ POCZTĘ : KRAKOWSKA 11B 35-111 RZESZÓW lub tel. 22 115 54 15, 22 115 55 50
34 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2016-05-12 - Jarosław (podkarpackie)
Przygotowanie ciasta do pizzy, formowanie placków, zdobienie pizzy i wypiek w piecu opalanym drewnem.Przygotowywanie dań kuchni włoskiej.
kontakt przez PUP - 2020-10-06 - Gostynin (mazowieckie)