KUCHARZ Dębina oferta pracy "SĘK W TYM. KAMIL KUIK"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 15 - 20 PLN
Zakres obowiązków: - organizacja pracy w kuchni, obsługa imprez, składanie zamówień, utrzymywanie porządku w kuchni, praca w porze nocnej
Data publikacji: 2019-08-07
Lokalizacja: Dębina (wielkopolskie)
Pracodawca: "SĘK W TYM. KAMIL KUIK"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:62-045 Dębina 1, powiat: szamotulski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- organizacja pracy w kuchni, obsługa imprez, składanie zamówień, utrzymywanie porządku w kuchni, praca w porze nocnej
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 15 - 20 PLN
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Dębina
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: szamotulski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Pniewy
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 15 - 20 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 07.08.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: prawo jazdy kat.B mile widziane
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: wymagane doświadczenie zawodowe 3 lata
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy: "SĘK W TYM. KAMIL KUIK"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Szamotułach
Adres pracodawcy:
62-045 Dębina 1, powiat: szamotulski, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: szamotulski
Gmina pracodawcy: Pniewy
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Dębina
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Szamotułach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 07.08.2019
Oferta pracy ważna do: 05.09.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 07.08.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 07.08.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?3ba17ac367dca35452696e49afd21612
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw, przestrzeganie zasad higieny i bezpieczeństwa w kuchni.
RESTAURACJA "KMICIC" MAŁGORZATA MACHETA - 2018-07-26 - Praszka (opolskie)
przygotowywanie potraw, gotowanie
kontakt przez PUP - 2018-07-12 - Lublin (lubelskie)
- sprzedaż artykulów elektrycznych - przygotowanie towaru - zawiezienie do klienta - obsługa klienta - przyjmowanie reklamacji
kontakt przez PUP - 2019-02-21 - Jarosław (podkarpackie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie min. zasadnicze zawodowe gastronomiczne, umiejetność przygotowywania potraw kuchni ukraińskiej, gruzińskiej, książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, doświadczenie zawodowe: min 3 lata na w/w stanowisku. Ogólny zakres czynności: przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej, gruzińskiej.
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Lublin (lubelskie)
obsługa kuchni; dbanie o czystość w kuchni; przyrzadzanie i wydawanie posiłków
M-AUTO Firma Handlowo - Usługowa Piotr Michalski - 2017-05-10 - Olsztynek (warmińsko-mazurskie)
Dbanie o czystość stanowiska pracy, przygotowanie posiłków, uzupelnienie stanow magazynowych, dbanieo estetykę wydawanych potraw
Med-Active Mariusz Mastej RESTAURACJA TOSKANIA - 2017-03-28 - Jasło (podkarpackie)
przygotowywanie śniadan (bufet zimny, bufet ciepły); gotowanie zup.Miejsce wykonywania pracy: Warmiński Hotel & ConferenceGodziny pracy: od 5.00 do 13.00
MAZUR - TOURIST Sp. z o.o. - 2018-03-26 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
prace przy produkcji garmażeryjnej
kontakt przez PUP - 2017-07-19 - Żyrardów (mazowieckie)
przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej pod nadzorem wietnamskiego szefa kuchni
kontakt przez PUP - 2019-02-25 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie posiłków.
PPH-U Sp.c. H.Kowalski, J.Kowalska - 2018-08-03 - Gomulin (łódzkie)
przygotowywanie pizzy
kontakt przez PUP - 2018-07-04 - Strączno (zachodniopomorskie)
Samodzielne przygotowywanie potraw
GASTRONOMIA Krystyna Platz - 2016-04-19 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
kucharz
ALIANNS GASTRONOMIA Małgorzata Sobieska zu Schwarzenberg - 2016-01-15 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
przyjmowanie i wydawanie towaru
kontakt przez PUP - 2019-10-24 - Ustrzyki Dolne (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków
Halina Pakos F.H.U. Hania - 2017-09-18 - Kraków (małopolskie)
• współpraca z Szefem Kuchni i innymi pracownikami kuchni, • przygotowywanie potraw zgodnie ze standardem Hotelu, • dbanie o estetykę potraw, • dbanie o porządek w miejscu pracy, • zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług,
Collis spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2018-01-11 - Olchowiec (podkarpackie)
Wykonywanie potraw kuchni orientalnej, tureckiej
kontakt przez PUP - 2019-11-22 - Lublin (lubelskie)
Przyjmowanie (rozmieszczanie), przygotowywanie towarów do wysyłki (kosmetyki).Praca na 3 zmiany, praca od 6.00 (zmiany po 8h), pełen etat.Wynagrodzenie 3200 brutto + prezmia do 1000 zł/mcKontakt osobisty i telefoniczny w godz. 8:00-17:00.
Jeronimo Martins Drogerie i Farmacja Sp. z o.o. - 2018-01-11 - Pruszków (mazowieckie)
Wykształcenie: zawodowe lub średnie kierunkowe; staż pracy: min. 2 lata na stanowisku kucharza; znajomość systemu HACCP, ISO, umiejętność organizacji pracy, pracy w zespole, odpowiedzialność, systematyczność, dyspozycyjność, kreatywność; sporządzanie potraw zgodnie z recepturami, dystrybucja posiłków, przygotowywanie imprez okolicznościowych, prowadzenie zapisów w dokumentacji HACCP oraz ISO; miejsce pracy: Gliwice;
Centrum Onkologii- Instytut im. M.Skłodowskiej- Curie Oddział - 2016-08-09 - Gliwice (śląskie)
Praca w kuchni, catering, przygotowywanie potraw, pomoc kucharzowi, dyspozycyjność do pracy w godz od 12.21Oferta w sali: G
kontakt przez PUP - 2016-12-06 - Wrocław (dolnośląskie)
Pomoc przy składaniu i montażu mebli
BP Meble na wymiar - 2016-06-29 - Płock (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-12-20 - Warszawa (mazowieckie)
- Osoba ta przygotowywać będzie dania z zakresu dań kuchni azjatyckiej (Chińskiej) oraz podawać je w oryginalny azjatycki sposób.- Znajomość języka chińskiego jest wymagana do porozumiewania się z właścicielem firmy oraz z pozostałymi pracownikami firmy.- Wynagrodzenie: 2250 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na 3 lata. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 12:00-20:00 (od poniedziałku do soboty). Poziom wykształcenia: Brak wymagań. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 6 miesięcy na stanowisku kucharza kuchni azjatyckiej (chińskiej). Wymagana umiejętność przygotowywania dań z zakresu kuchni azjatyckiej (chińskiej) oraz umiejętność podawania ich w oryginalny azjatycki sposób. Wymagana umiejętność dobrej obsługi przyrządów gastronomicznych. Wymagana komunikatywna znajomość języka chińskiego.
kontakt przez PUP - 2019-05-10 - Katowice (śląskie)
Przygotowanie potraw dla gości indywidualnych oraz grupowych, praca samodzielnego kucharza
kontakt przez PUP - 2016-08-17 - Piła (wielkopolskie)
- utrzymanie w czystości przydzielonych do sprzątania pomieszczeń,- stałe doglądanie i uzupełnianie środków sanitarno-higienicznych w toaletach, łazienkach oraz stołówce,- opróżnianie koszy na śmieci
Fabryka Wyrobów Cukierniczych "JAGO" Jan Gogolewski - 2017-08-25 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Pobieranie surowców,półproduktów, wyrobów gotowych do produkcji.Sporządzanie posiłków zgodnie z jadłospisem.Porcjowanie i wydawanie posiłków.
Dom Pomocy Społecznej Kutno - 2018-10-02 - Kutno (łódzkie)
Odpowiedzialność za przygotowanie dań kuchni wietnamskiej pod nadzorem wietnamskiego szefa kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-08-20 - Zabrze (śląskie)
gotowanie dań tradycyjnej kuchni śląskiej
Restauracja "Gościniec Śląski" GRZEGORZ PIKOS - 2016-02-04 - Bytom (śląskie)
Właściwe przygotowywanie posiłków i ich sprawne wydawanie wg przygotowanego jadlospisu. Dochowanie wymogów receptury, wagowych, kaloryczności przygotowywanych posiłków.
Dom Seniora DWOREK Spółka z o.o. - 2019-08-26 - Dąbie (pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Tarnów (małopolskie)