KUCHARZ Dębica oferta pracy Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowo Usługowe " NORDPOL" Paweł Kudłacz
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Praca w kuchni restauracji
Data publikacji: 2020-07-23
Lokalizacja: Dębica (podkarpackie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowo Usługowe " NORDPOL" Paweł Kudłacz
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:STEFANA BATOREGO 11, 39-200 Dębica, powiat: dębicki, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Praca w kuchni restauracji
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Dębica
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 18
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: dębicki
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1803
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: m.Dębica
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 27.07.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Mile widziane doświadczenie zawodowe, wykształcenie gastronomiczne
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowo Usługowe " NORDPOL" Paweł Kudłacz
danePracodawcy_nip: 8721707544
danePracodawcy_regon: 690665475
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Dębicy
Adres pracodawcy:
TADEUSZA KOŚCIUSZKI 2, 39-220 Pilzno, powiat: dębicki, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV NA MAIL: biuro (at) nordpol.com.pl
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 18
Powiat pracodawcy: dębicki
danePracodawcy_kodPowiatu: 1803
Gmina pracodawcy: Pilzno
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Pilzno
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0982345
Ulica pracodawcy: TADEUSZA KOŚCIUSZKI
Numer budynku pracodawcy: 2
Profil działalności pracodawcy:
Roboty budowlane związane ze wznoszeniem budynków mieszkalnych i niemieszkalnych
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Dębicy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 23.07.2020
Oferta pracy ważna do: 31.07.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 23.07.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 23.07.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?ea7c772547308784e96e390227439bfb
Podobne oferty pracy
Obsługa klienta oraz przygotowanie potraw.
"OTMĘT-ZBYT" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-02-13 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
praca w lokalu gastronomicznym
ZAJAZD Pod Kasztanem Iwona Rutyna - 2016-01-05 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
- przygotowywanie posiłków przy użyciu wszystkich atrykułów spoywczych wydawanych do kuchni,- dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłów,- porcjowanie i wydawanie posiłków,- kontakt z klientami zagranicznymi,- przygotowywanie posiłków kuchni typu: pielemieni, żarkoje itp.
KOBE Paulina Cieślak, Mateusz Gratkowski S.C. - 2018-05-14 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań kuchni orientalnej. Równoważny system czasu pracy, dwie zmiany: 6:00-14:00, 14:00-22:00. Miejsce pracy: lokale należące do firmy Wrocławska Akademia Kulinarna Sp. z o.o. Sp. k. we Wrocławiu.
Wrocławska Akademia Kulinarna Sp z o.o. Sp. komandytowa - 2017-01-11 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków na kuchniWymagania: min. 2 miesiące doświadczenia na oferowanym stanowisku, aktualna książeczka zdrowia
HOTEL RACIBOR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-05-07 - Racibórz (śląskie)
przygotowywanie i przyrządzanie dań kuchni orientalnej (wietnamskiej, chińskiej, tajskiej)
JUMATEL Ścibiorski Michał - 2019-03-06 - Lubartów (lubelskie)
Przygotowywanie oraz wydawanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-03-15 - Łaziska Górne (śląskie)
Przygotowywanie posiłków (zup, mięs, sosów)
Mango Studio Paweł Perenc - 2018-08-30 - Ksawerów (łódzkie)
sprzedaż rowerów i akcesoriów rowerowych
kontakt przez PUP - 2016-02-12 - Pajęczno (łódzkie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej. Praca w godz. 8-18 (2 dni pracy - 2 dni wolne) w Nowej Hucie.
NOWOHUCKI SŁOIK S.C. JOANNA MIC, MARTA SYROWIECKA - 2017-04-04 - Kraków (małopolskie)
zgodnie z probramem stażu
kontakt przez PUP - 2017-02-09 - Zielonka (świętokrzyskie)
j/w
kontakt przez PUP - 2018-07-17 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej, kierowanie zespołem pomocników kucharza, przygotowywanie kart menu
kontakt przez PUP - 2019-10-24 - Warszawa (mazowieckie)
Bezpośrednia współpraca z szefem kuchni, kierownikiem działu żywienia oraz dietetykiem, obróbka wstępna, wtórna i termiczna surowców, przygotowywanie posiłków zgodnie z raportem żywieniowym i jadłospisem, porcjowanie i wydawanie posiłków, sprawdzanie towaru wydawanego z magazynu, sumienne wykonywanie obowiązków służbowych, przestrzeganie zasad Dobrej Praktyki Higienicznej i Produkcyjnej oraz systemu HACCAP. Praca od Pn do Nd, 6-14 lub 11-19.
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ - 2016-12-13 - Piekary Śląskie (śląskie)
ochrona obiektu
PIAST GROUP spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2016-06-10 - Werbkowice (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków (kebab, zapiekanki, hamburgery), obsługa klienta.
kontakt przez PUP - 2018-04-24 - Iwonicz-Zdrój (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków kuchni tureckiej, komunikacja z personelem w języku tureckim
kontakt przez PUP - 2017-08-07 - Biała Podlaska (lubelskie)
Przygotowywanie dań.Kuchnia zimna.Kuchnia gorąca.
FOOD4YOU SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2020-02-21 - Lublin (lubelskie)
Udzielanie informacji w obszarze produktów i usług firmy, telefoniczna i mailowa obsługa posprzedażowa klientów firmy, obsługa rozliczeń z klientami, zapewnienie wysokiego poziomu obsługi, budowanie pozytywnego wizerunku firmy wśród jej klientów, nakierowywanie na rozwiązywanie problemów, aktywna współpraca z innymi działami
ENERGOGAS Sp. z o.o. - 2016-03-21 - Sopot (pomorskie)
przygotowanie dań kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2018-07-30 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Nadzór nad pracą w kuchni, dbanie o wybór składników najwyzszej jakości, właściwe przygotowywanie potraw, dbanie o konserwację wszelkich urządzeń gastronom. w kuchni, układanie menu, zarządzanie wydatkami na produkty spożywcze.
kontakt przez PUP - 2018-03-15 - Poddębice (łódzkie)
przygotowywanie posiłków, dań kuchni grusińskiej, opracowanie menu
kontakt przez PUP - 2017-07-06 - Białystok (podlaskie)
Przegląd suwnicy przed rozpoczęciem pracy, obsługa suwnicy: prace transportowe, załadunek form kadzią zatyczkową i przechylną, ładowanie pieca elektromagnesem
KRAKODLEW S.A. - 2015-12-04 - Kraków (małopolskie)
wiercenie, gwintowanie, cięcie piła taśmową.
JANUSZ DEREK "Kowalstwo Artystyczne "DEREK" - 2020-03-31 - Kalno (dolnośląskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-08-16 - Bielsk Podlaski (podlaskie)
Sporządzanie potraw, dekorowanie potraw, zabezpieczanie półproduktów
kontakt przez PUP - 2017-08-14 - Piekary Śląskie (śląskie)
Przygotowywanie dań kuchni chińskiej w oparciu o oryginalne receptury i produktyMiejsce wykoywania pracy Łódź - restauracja Spatif.
kontakt przez PUP - 2016-08-23 - Łódź (łódzkie)
w/z
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Jawor (dolnośląskie)
Wymagane wykształcenie zasadnicze zawodowe. Tel.: 501 439 308 Adam Milc. Adres e-mail: Laguna (at) laguna-ow.pl
OŚRODEK WYPOCZYNKOWY LAGUNA ADAM MILC - 2016-05-11 - Lubniewice (lubuskie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw
kontakt przez PUP - 2018-07-26 - Kraków (małopolskie)