KUCHARZ Cieszyn oferta pracy "SPOŁEM" POWSZECHNA SPÓŁDZIELNIA SPOŻYWCÓW "KONSUM ROBOTNICZY" W CIESZYNIE
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: praca przy kanapkach cieszyńskich, przy gotowaniu na kuchni ciepłej, smażenie, gotowanie
Data publikacji: 2019-10-16
Lokalizacja: Cieszyn (śląskie)
Pracodawca: "SPOŁEM" POWSZECHNA SPÓŁDZIELNIA SPOŻYWCÓW "KONSUM ROBOTNICZY" W CIESZYNIE
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Słoneczna 12, 43-400 Cieszyn, powiat: cieszyński, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
praca przy kanapkach cieszyńskich, przy gotowaniu na kuchni ciepłej, smażenie, gotowanie
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: trzy zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
wynagrodzenie + dodatek w godzinach nocnych + premie,praca od poniedziałku do piątku wg grafiku,godziny pracy do ustalenia z pracodawcą, przykładowo: od 22:00 do 6:00, 6:00 do 14:00 lub od 19:00 do 3:00
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Cieszyn
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: cieszyński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Cieszyn
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 21.10.2019
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Książeczka sanitarna
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: brak lub niepełne podstawowe
Nazwa pracodawcy:
"SPOŁEM" POWSZECHNA SPÓŁDZIELNIA SPOŻYWCÓW "KONSUM ROBOTNICZY" W CIESZYNIE
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Cieszynie
Adres pracodawcy:
Rynek 17, 43-400 Cieszyn, powiat: cieszyński, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: cieszyński
Gmina pracodawcy: Cieszyn
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Cieszyn
Ulica pracodawcy: Rynek
Numer budynku pracodawcy: 17
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Cieszynie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 16.10.2019
Oferta pracy ważna do: 15.12.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 16.10.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 16.10.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?874d25f0bead5df78d942b2755b32a5e
Podobne oferty pracy
Kucharz w restauracji hotelowej.
kontakt przez PUP - 2017-02-09 - Kraków (małopolskie)
kucharz
Firma Handlowo-Usługowa "Iskierka" Iwona Ławruk - 2016-03-29 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-08-21 - Zakopane (małopolskie)
przygotowywanie potraw w restauracji i podczas danej uroczystości
IZO-BAT Sławomir Wit - 2019-02-11 - Żabiec (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków
PHU MASTER-K Konrad Marczuk - 2017-03-03 - Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
przyrządzanie i przygotowywanie potraw według tradycyjnych receptur kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Piaseczno (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-07-11 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie potraw kuchni włoskiej i polskiej zgodnie ze sztuką i recepturą. Dbanie o gospodarkę magazynową. Zapewnienie wysokich standardów obsługi restauracji. Udział w inwentaryzacjach asortymentu. Przestrzeganie przepisów HACCP oraz zasad higieny pracy.
TKAS TERESA KNUT, AGNIESZKA SŁOWIK SPÓŁKA CYWILNA - 2016-03-21 - Lublin (lubelskie)
przygotowanie potraw; nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych; dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni; dwie zmiany; praca od zaraz; kontakt z pracodawcą osobisty i telefoniczny w godzinach (12-18).
Zakład Gastronomiczny Tawerna Adamek Andrzej Jakuczun - 2016-02-29 - Słupsk (pomorskie)
Kucharz
HTI Sp. z o.o. - 2016-06-21 - Kraków (małopolskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-05-24 - Gniezno (wielkopolskie)
kuchnia podlaska - mączna i ziemniaczana, lepienie pierogów
KARAWAJCZYK, PRZYBYSZ S.C. (Spiżarnia Smaków) - 2017-05-18 - Supraśl (podlaskie)
Bezposrednia obsługa klienta, imprez zorganizowanych, dbałośc o powierzone mienie, przyjmowanie zamówień telefonicznych
kontakt przez PUP - 2016-09-22 - Konin (wielkopolskie)
przyjmowanie i wydawanie towarów z magazynu
kontakt przez PUP - 2018-12-19 - Sierakowice (pomorskie)
wg programu
kontakt przez PUP - 2015-12-07 - Chodzież (wielkopolskie)
- obsługa klientów, przygotowywanie potraw
Da Grasso Pizzeria Usługi Finansowe Murawski Leszek - 2019-08-26 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
przygotowywanie dań dla gości, gotowanie, przechowywanie posiłków, dekorowanie talerzy, na których serwowane są posiłki
ANZATI Marta Kapuścińska - 2019-01-25 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-11-02 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej, odczytywanie oryginalnych receptur oraz nazw produktów.Wymagany zdany egzamin wewnątrzzakładowy ze znajomości kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-02-01 - Łódź (łódzkie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-10-02 - Warszawa (mazowieckie)
Aktywne poszukiwanie kandydatów, prowadzenie rozmów kwalifikacyjnych,wraz z weryfikacją poziomu znajomości języka niemieckiego, przygotowywanie ofert, ogłoszeń i aplikacji, również w języku niemieckim, utrzymywanie stałegokontaktu z pracownikami, prace administracyjne, dbanie o dobry wizerunek firmy. Praca w godzinach 9-17
Premium Work Sp. z o.o - 2017-01-23 - Opole (opolskie)
przygotowywanie posiłków kuchni azjatyckiej, chińskiej
kontakt przez PUP - 2019-10-03 - Radom (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, gotowanie
kontakt przez PUP - 2018-07-12 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie potraw i napoi. Odpowiedzialność za prowadzenie punktu gastronomicznego, od otwarcia lokalu poprzez zamawianie produktów, magazynowanie, sprzedaż i dbanie o czystość. WYMAGANIAWykształcenie:Wykształcenie kierunkowe w zawodzie kucharzaDoświadczenie zawodowe: Kandydat powinien posiadać wcześniejsze doświadczanie w szczególności w gotowaniu dla dużych grup ( gotowanie dużych ilości jedzenia)Znajomość języków: Komunikatywna znajomość języka angielskiego lub skandynawskiegoInne wymagania:Znajomość systemu HACCAPUmiejętność pracy z młodzieżą w wieku 15-18 lat Umiejętność pracy w zespole
Rogaland Fritidspark AS KONGEPARKEN - 2016-06-30 - Norwegia (Norwegia)
zgodnie z charakterystyką pracy
kontakt przez PUP - 2016-06-17 - Karminek (wielkopolskie)
przygotowywanie dań w kuchni żywienia zbiorowego
LECH RESORT & SPA Leszek Pisarski - 2019-03-18 - Łeba (pomorskie)
refundcja 30 ref. 150f
kontakt przez PUP - 2017-05-24 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań.
kontakt przez PUP - 2017-12-22 - Kraków (małopolskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-04-13 - Oborniki (wielkopolskie)
Utrzymywanie dobrych relacji z obecnymi Klientami i aktywne poszukiwania nowych Klientów na podległym terenie. Realizowanie założonych planów sprzedażowych. Rozpoznawanie i monitorowanie działań konkurencji. Prowadzenie działań promocyjnych podnoszących efektywność sprzedaży. Przygotowywanie kompleksowych ofert. Prowadzenie negocjacji handlowych.
Przedsiębiorstwo Innowacyjno-Wdrożeniowe "IMPULS" mgr inż. Władysław Fediuk Zakład Pracy Chronionej - 2017-09-12 - Pruszcz Gdański (pomorskie)