KUCHARZ Brd贸w oferta pracy CENTRUM REHABILITACJI Piotr Kosmala
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 4聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Prowadzenie- kierowanie kuchni膮 restauracyjn膮, gotowanie, prowadzenie dokumentacji kuchennej wg. znajomo艣ci przepis贸w sanepidu.
Data publikacji: 2020-09-25
Lokalizacja: Brd贸w (wielkopolskie)
Pracodawca: CENTRUM REHABILITACJI Piotr Kosmala
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:BRATERSTWA BRONI 23, 62-620 Brd贸w, powiat: kolski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Prowadzenie- kierowanie kuchni膮 restauracyjn膮, gotowanie, prowadzenie dokumentacji kuchennej wg. znajomo艣ci przepis贸w sanepidu.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|11
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 4聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Brd贸w
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: wielkopolskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 30
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: kolski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 3009
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Babiak
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 4聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.10.2020
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz*
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
Elastyczno艣膰, wysoka motywacja, do艣wiadczenie w kontaktach z klientami, dobre maniery.
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
[Umiej臋tno艣膰 1] : Mile widziane do艣wiadczenie zawodowe w pracy jako kucharz, kultura osobista, gotowo艣膰 do poprowadzenia kuchni samodzielnie.
Nazwa pracodawcy: CENTRUM REHABILITACJI Piotr Kosmala
danePracodawcy_nip: 8762397810
danePracodawcy_regon: 302604900
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Kole
Adres pracodawcy:
BRATERSTWA BRONI 23, 62-620 Brd贸w, powiat: kolski, woj: wielkopolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Na rozmow臋 kwalifikacyjn膮 z pracodawc膮 nale偶yum贸wi膰 si臋 telefonicznie.
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: wielkopolskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 30
Powiat pracodawcy: kolski
danePracodawcy_kodPowiatu: 3009
Gmina pracodawcy: Babiak
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Brd贸w
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0280844
Ulica pracodawcy: BRATERSTWA BRONI
Numer budynku pracodawcy: 23
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Kole
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 25.09.2020
Oferta pracy wa偶na do: 26.10.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 25.09.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 25.09.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?53670d63e1483b47ee0e1021f9ee6d3f
Podobne oferty pracy
zgodnie ze stanowiskiem pracy /wykonywanie da艅 sushi/ godz pracy 12-20 , doswiadczenie zawodowe z gastronomia i robieniem sushi
kontakt przez PUP - 2019-06-21 - Sierpc (mazowieckie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
Pracownik sklepu lub specjalista w dziale mi臋so
kontakt przez PUP - 2017-01-31 - Krak贸w (ma艂opolskie)
pon. - pt. w godz. 10-18, sob. w godz. 9-16
kontakt przez PUP - 2018-06-27 - Opole (opolskie)
GOTOWANIE, UTRZYMYWANIE STANOWISKA PRACY W CZYSTO艢CIWYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE-KUCHARZ, TECHNOLOG, UMIEJ臉TNO艢膯 GOTOWANIA, MILE WIDZIANE PRAWO JAZDY B;GODZINY PRACY: 07.00-15.00MIEJSCE PRACY W PUBLICZNYM PRZEDSZKOLU I 呕艁OBKU W PRZEC艁AWIUPRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY PRZED SPOTKANIEM 514-440-072
DIETA CARE AGNIESZKA ZIELI艃SKA - 2018-03-13 - Przec艂aw (zachodniopomorskie)
1. Przyrz膮dzanie potraw zgodnie z obowi膮zuj膮cym jad艂ospisem i wed艂ug podstawowych zasad technologii.2. Przestrzeganie zachowania obowi膮zuj膮cej w tym zakresie higieny produkcji i wydawania potraw oraz instruowanie w tym zakresie pozosta艂ych pracownik贸w.3. Dopilnowanie, aby przydzielone produkty zosta艂y zu偶yte do zaplanowanych posi艂k贸w i by艂y wykorzystane zgodnie z zasadami 偶ywienia.4. Organizacja wydawania potraw oraz udzia艂 w ich porcjowaniu, zgodnie z obowi膮zuj膮cymi w tym zakresie normami fizjologicznymi.
Zak艂ad Aktywno艣ci Zawodowej - 2018-12-17 - Sztum (pomorskie)
Brak danych
SOWRAD - 2017-05-02 - Zaczernie (podkarpackie)
j.w.
Dom Dziecka Nr 15 im. Ks. G.P. Baudouina - 2016-03-21 - Warszawa (mazowieckie)
gotowanie i przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Piaseczno (mazowieckie)
j/w
GS IMPORT& EXPORT SP. Z O.O. - 2017-11-27 - Warszawa (mazowieckie)
- praca w restauracji korea艅skiej, - gotowanie potraw korea艅skich, - kontakt z korea艅skim zarz膮dem sp贸lki. Praca w godz.: 8:00-12:00, 1/2 etatu.
kontakt przez PUP - 2017-10-30 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
- Przygotowywanie potraw kuchni japo艅skiej. Przyj臋cie i selekcja produkt贸w spo偶ywczych wysokiej jako艣ci. Rozbi贸r i obr贸bka ryb, owoc贸w morza i wysokiej jako艣ci mi臋sa wo艂owego. Przygotowywanie ry偶u i sos贸w zgodnie z wymogami kuchni japo艅skiej. Szereg prac manualnych z u偶yciem no偶a.- Wyjazdy samochodem s艂u偶bowym do klient贸w w celu wykonywania zlece艅 cateringowych u klienta na terenie woj. 艣l膮skiego oraz na terenie ca艂ej Polski. Wykonywanie zlece艅 cateringowych na eventach, imprezach okoliczno艣ciowych na terenie woj. 艣l膮skiego oraz na terenie ca艂ej Polski. Udzia艂 w pokazach technik przygotowywania potraw kuchni japo艅skiej na terenie woj. 艣l膮skiego oraz na terenie ca艂ej Polski. - Miejsce wykonywania pracy: Katowice + wykonywanie pracy na terenie woj. 艣l膮skiego oraz na terenie ca艂ej Polski w zale偶no艣ci od potrzeb (eventy, imprezy okoliczno艣ciowe, pokazy, zlecenia cateringowe).- Godziny Pracy: 12:00-20:00 + dni wolne od pracy (praca w dni ustawowo wolne od pracy).
kontakt przez PUP - 2020-01-09 - Katowice (艣l膮skie)
przygotowywanie potraw i da艅 kuchni polskiej, w艂oskiej, ciast, utrzymanie czysto艣ci w miejscu pracy, umowa zlecenie do 3 latpraca 150 godzin miesi臋cznie w godzinach 8:00-23:00 wed艂ug potrzeb
kontakt przez PUP - 2019-06-21 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie potraw kuchni w艂oskiej, w tym pizzy w piecu opalanym drewnem
kontakt przez PUP - 2017-08-23 - Zalesie G贸rne (mazowieckie)
Oferta dla os贸b, kt贸re uko艅czy艂y 50 roku 偶ycia, a nie uko艅czy艂u 60 roku 偶ycia zgodnie z art. 60d ustawy.Wykszta艂cenie zawodowe; do艣wiadczenie zawodowe: brak wymaga艅; zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice
kontakt przez PUP - 2017-04-25 - Gliwice (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci baru i restauracji, pieczenie ciast, dekorowanie potraw, organizacjia pracy w kuchni.
HANTOL SERWIS Robert Babicz - 2016-07-06 - Dreglin (mazowieckie)
kontakt z klientem, obs艂uga, przygotowywanie posi艂k贸w z menu lokalu,dbanie o czysto艣膰 miejsca pracyMiejsce wykonywania pracy Olsztyn: ul. Partyzant贸w 40 B; ul. Boenigka 7A; ul. Dworcowa 31; ul. Wilczy艅skiego 20A
kontakt przez PUP - 2018-04-19 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
praca na hali produkcyjnej, krojenie mi臋sa, mielenie mi臋sa
Wiek-Pol 2 Mateusz Abramczuk - 2016-08-24 - Wiekowo (zachodniopomorskie)
przygotowanie i wypiek pizzy
PIZZERIA "SPERANZA" Zbigniew Strojny - 2016-07-26 - Grajewo (podlaskie)
wg. stanowiska
Fundacja Centrum Spotka艅 i Dialogu Misjonarze Klaretyni - 2019-12-05 - Krzydlina Ma艂a (dolno艣l膮skie)
przygotowanie p贸艂produkt贸w
FENIX - 2016-12-21 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-05-04 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, pieczenie ciast.
Joanna Guzowska Sklep Spo偶ywczo-Przemys艂owy, Restauracja MAGIA SMAKU - 2016-05-23 - Drobin (mazowieckie)
Liczenie, skanowanie towaru
kontakt przez OHP - 2018-04-18 - Wadowice (ma艂opolskie)
Organizowanie i planowanie pracy na swoim stanowisku. Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami. Dbanie o estetyk臋 i walory smakowe przygotowywanych potraw. Dbanie o maksymalne i ekonomiczne wykorzystanie powierzonych produkt贸w. Dbanie o porz膮dek i higien臋 na stanowiskach pracy. Przekazywanie informacji o zmianach w funkcjach bankietowych. kontrolowanie jako艣ci u偶ywanych produkt贸w, ich 艣wie偶o艣ci oraz dat przydatno艣ci do spo偶ycia.
Hotel Narvil Sp. z o.o. - 2016-05-31 - Serock (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Dba艂o艣膰 o swoje stanowisko pracy, wsp贸艂praca z pomoc膮 kuchenn膮.
ELEKTRO-DOR TURYSTYKA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2020-01-15 - Bogucin (lubelskie)
przygotowywanie da艅, menu
kontakt przez PUP - 2016-02-10 - Jab艂onowo (mazowieckie)
Sporz膮dzanie r贸偶nych grup i asortyment贸w potraw, ciast, napoj贸w i deser贸w z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 w pomieszczeniach produkcyjnych otwartych i zamkni臋tych zak艂ad贸w 偶ywienia zbiorowego.
Dom Pomocy Spo艂ecznej w 艢niatowie - 2019-02-26 - 艢niatowo (zachodniopomorskie)
sporz膮dzanie potraw z warzyw i woc贸w z zachowaniem ich warto艣ci od偶ywczej, sporzadzanie potraw z soi, z kasz
kontakt przez PUP - 2016-03-24 - Skocz贸w (艣l膮skie)
praca w kuchni
MORENA WOJCIECH MUREK - 2016-02-05 - Starkowo (wielkopolskie)