KUCHARZ Bielsk Podlaski oferta pracy Zakład Produkcji Garmażeryjnej "BIELKUR" Jarosław Michalski
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2 600 - 3 600 PLN
Zakres obowiązków: Przestrzeganie receptur gastronomicznych, produkcja wyrobów garmażeryjnych, potraw kulinarnych z mięs, podrobów, ryb, przetworów mlecznych, mąk, kasz i jaj.
Data publikacji: 2019-12-12
Lokalizacja: Bielsk Podlaski (podlaskie)
Pracodawca: Zakład Produkcji Garmażeryjnej "BIELKUR" Jarosław Michalski
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Obozowa 22, 17-100 Bielsk Podlaski, powiat: bielski, woj: podlaskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przestrzeganie receptur gastronomicznych, produkcja wyrobów garmażeryjnych, potraw kulinarnych z mięs, podrobów, ryb, przetworów mlecznych, mąk, kasz i jaj.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 600 - 3 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Bielsk Podlaski
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podlaskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: bielski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bielsk Podlaski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 600 - 3 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 13.12.2019
Data zakończenia pracy: 12.03.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
motywacja do pracy, dbałość o porządek w miejscu pracy
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy:
Zakład Produkcji Garmażeryjnej "BIELKUR" Jarosław Michalski
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Bielsku Podlaskim
Adres pracodawcy:
Kościelna 4D, 17-100 Bielsk Podlaski, powiat: bielski, woj: podlaskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podlaskie
Powiat pracodawcy: bielski
Gmina pracodawcy: Bielsk Podlaski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Bielsk Podlaski
Ulica pracodawcy: Kościelna
Numer budynku pracodawcy: 4D
Profil działalności pracodawcy: sprzedaż mięsa oraz wyrobów z drobiu
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bielsku Podlaskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 12.12.2019
Oferta pracy ważna do: 11.01.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 12.12.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 12.12.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?e0fb443ce90aecbfcb624f64fdd68394
Podobne oferty pracy
Murowanie ścian, klinkier, docieplenia, zbrojenie. Praca na terenie Śremu i okolic. Okres próbny trwa 3 miesiące.
Zakład Murarski Stencel Robert - Bródka Wiktor - 2017-05-17 - Psarskie (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
Centrum Misji i Ewangel.Kościoła Ewangel.-Augsburskiego w RP - 2019-03-20 - Dzięgielów (śląskie)
- przygotowywanie potraw - żywienie zbiorowe,- wydawanie posiłków,- utrzymywanie czystości i porządku w miejscu pracy.
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ Nr 1 W KROŚNIE - 2020-01-27 - Krosno (podkarpackie)
prawo jazdy kat.B, możliwość przyuczenia
Pizzeria Francuska MERIDIEN Napierała Alina - 2017-06-05 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-09-27 - Warszawa (mazowieckie)
Praca w restauracji Vanessa.
Zakłady Gastronomiczne "MIR - ZEN" Zenon Lange - 2019-09-11 - Białystok (podlaskie)
Inżynier instalacji sanitarnych i kosztorysowanie w budownictwie ogólnym, inwentaryzacje istniejących instalacji.
kontakt przez PUP - 2018-01-22 - Łódź (łódzkie)
Prace związane z przygotowywaniem i wydawaniem posiłków.
Grzegorz Winiarek Zajazd "TUSINEK" - 2018-04-16 - Rozogi (warmińsko-mazurskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-03-13 - Włoszczowa (świętokrzyskie)
Brak danych
RESTAURACJA & PUB "KORONA" - 2018-03-13 - Augustów (podlaskie)
przygotowanie posiłków
Catering-express spółka cywilna B. Strzelec, T. Edries, M. Postupalski - 2016-02-02 - Oświęcim (małopolskie)
wg charakterystyki zawodu
kontakt przez OHP - 2020-12-01 - Pleszew (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-12-08 - Międzybłocie (wielkopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem
Fundacja Kaszubskie Słoneczniki - 2016-11-09 - Ustka (pomorskie)
przygotowanie posiłków, dbałość o przadek w kuchni w magazynach, wykonywanie powirzonych zadań związanych z praca w kuchni
HOTEL CHOJNIK Sp. z o.o. - 2016-04-05 - Zachełmie (dolnośląskie)
dynamiczna praca w branży restauracyjnej (bistro), obsługa klienta indywidualnego głównie studentów, mieszkańców okolicy lub żołnierzy zawodowych blisko położonej jednostki wojskowej. Do głownych obowiązków należą: przygotowywanie posiłków, obsługa klienta, realizacja terminowa zamówień, przygotowanie listy zakupów, przygotowanie dań na wynos (cetering).
kontakt przez PUP - 2018-05-22 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw, obróbka produktów
Zespół Pałacowo-Parkowy im. Jana Witkowskiego, Magdalena Witkowska - 2018-01-03 - Bądzów (dolnośląskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków
ZHP Chorągiew Łódzka Ośrodek Wypoczynkowy Horyzont - 2019-04-29 - Dąbki (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
GROTA BOCHOTNICKA Monika Wiak - 2020-04-21 - Bochotnica (lubelskie)
zdobienie paznokci,
"ATED-TRANS" Adam Sobala - 2017-04-13 - Łobez (zachodniopomorskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-01-28 - Warszawa (mazowieckie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw bengalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2018-02-04 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-08-18 - Mogilno (kujawsko-pomorskie)
- przygotowanie potraw,- ustalanie karty dań,- nadzór nad jakością zamówionej żywności,- dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni,- udzielanie informacji gościom na temat składników używanych w potrawach,- współdziałanie z pozostałymi pracownikami zakładu, wykonywanie innych czynności wynikających z potrzeb restauracji zleconych przez właściciela,- przestrzeganie tajemnicy służbowej
kontakt przez PUP - 2016-05-17 - Ropa (małopolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-11-07 - Choszczno (zachodniopomorskie)
- obsługa wagi i ewidencja dostarczanych odpadów,- selektywne usuwanie odpadów niepożądanych w dostarczonym materiale przeznaczonym do procesu technologicznego,- obsługa urządzeń i sprzętu (mobilna rozdrabniarko-mieszarka, przerzucarka bramowa, przesiewarka bębnowa, rębaka do drewna Skorpion) oraz czynności związane z ich eksploatacją (po stronie zatrudniającego pozostają niezbędne szkolenia, w tym kurs na wózki widłowe teleskopowe),- wykonywanie prac związanych z utrzymaniem czystości i porządku na terenie Kompostowni odpadów zielonych oraz PSZOK,- przesiewanie i przygotowywanie gotowego kompostu do zagospodarowania,- zraszanie pryzm,- obsługa Punktu Selektywnej Zbiórki Odpadów Komunalnych, przyjmowanie dostarczonych przez mieszkańców odpadów,- weryfikacja dostarczonych odpadów zgodnie z obowiązującym regulaminem PSZOK,- wskazanie właściwego miejsca (kontener lub pojemnik) gdzie należy pozostawić dostarczone przez mieszkańców do Punktu odpady,- pomoc mieszkańcom podczas rozładunku dostarczonych przez nich odpadów,- dbanie o porządek na terenie Punktu Selektywnej Zbiórki Odpadów Komunalnych, Kompostowni terenów znajdujących się przy budynku biurowym Ekosystem Sp. z o.o., parkingu, chodników itp.- prace związane z przygotowywaniem odpadów do ich przekazania odbiorcom odpadów zbieranych w PSZOK. Oferta dostępna w sali D. Dokumenty należy składać osobiście, pocztą lub e-mailem w terminie do dnia 23.07.2018 r. na adres:Ekosystem Sp. z o.o., ul. Kazimierza Michalczyka 23, 53-633 Wrocław z dopiskiem Oferta na stanowisko robotnik gospodarczy lub e-mailem na adres: agnieszka.oziminska (at) ekosystem.wroc.pl (skany dokumentów).Inne informacje:Oferty złożone lub wysłane po terminie nie będą rozpatrywane. Niespełnienie któregokolwiek warunku wymienionego w wymaganiach niezbędnych powoduje odrzucenie oferty.Oferty odrzucone zostaną zniszczone. Ekosystem Sp. z o.o. zastrzega sobie prawo do kontaktu wyłącznie z wybranymi kandydatami oraz prawo do ewentualnego niedokonania wyboru kandydata do zatrudnienia.Dodatkowe informacje: 71 75 86 906 lub osobiście w pok. 111.
Ekosystem Sp. z o.o. - 2018-07-09 - Wrocław (dolnośląskie)
Bieżące utrzymywanie w stałej sprawności technicznej posiadanych zasobów, z wyłączeniem nieruchomości administrowanych przez Sekcję Administracyjno-Gospodarczą Zakładu Kynologii Policyjnej.Przeprowadzanie przeglądów obiektów budowlanych.Inicjowanie przeprowadzanych przez podmioty zewnętrzne przeglądów oraz konserwacji urządzeń i instalacji.Dokonywanie odbiorów częściowych oraz końcowych robót budowlanych.Inicjowanie opracowywania planu remontowego zgłoszonych potrzeb realizowanych przez warsztaty jednostki.Przeprowadzenie konserwacji budynków, budowli i wyposażenia.Usuwanie awarii i usterek budynków, budowli i wyposażenia.Prowadzenie przeglądów, konserwacji instalacji i urządzeń zainstalowanych w budynkach i budowlach oraz sieci.Sprawowanie nadzoru nad realizacją usług związanych z konserwacją, usuwaniem awarii i usterek budynków i budowli na terenie jednostki przekraczających możliwości pracowników.
CENTRUM SZKOLENIA POLICJI W LEGIONOWIE - 2018-07-25 - Legionowo (mazowieckie)
zapewnienie funkcjonowania marketu, delegowanie pracy podległemu personelowi, aktywna praca na markecie, prawidłowa obsługa klienta zgodnie z zasadami firmy.
Dino Polska S.A. - 2015-12-21 - Młoszowa (małopolskie)
przygotowywanie dań
Restauracja Hotel Baron s.c. K.J. Mazurowski - 2017-10-17 - Lubin (dolnośląskie)