KUCHARZ 579/19 Namysłów oferta pracy TOWARZYSTWO SPOŁECZNYCH DZIAŁAŃ NA RZECZ DZIECI I MŁODZIEŻY "RAZEM W PRZYSZŁOŚĆ"
Stanowisko: KUCHARZ 579/19
Wynagrodzenie: od 2 700 PLN
Zakres obowiązków: prace na kuchni, gotowanie, obsługa kuchni
Data publikacji: 2019-06-26
Lokalizacja: Namysłów (opolskie)
Pracodawca: TOWARZYSTWO SPOŁECZNYCH DZIAŁAŃ NA RZECZ DZIECI I MŁODZIEŻY "RAZEM W PRZYSZŁOŚĆ"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:PIASTOWSKA 8, 46-100 Namysłów, powiat: namysłowski, woj: opolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: prace na kuchni, gotowanie, obsługa kuchni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 700 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ 579/19
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Namysłów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: opolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: namysłowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Namysłów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 700 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 26.06.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: doświadczenie jako kucharz
Nazwa pracodawcy:
TOWARZYSTWO SPOŁECZNYCH DZIAŁAŃ NA RZECZ DZIECI I MŁODZIEŻY "RAZEM W PRZYSZŁOŚĆ"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Namysłowie
Adres pracodawcy:
Grunwaldzka 51D, 46-100 Namysłów, powiat: namysłowski, woj: opolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: namysłowski
Gmina pracodawcy: Namysłów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Namysłów
Ulica pracodawcy: Grunwaldzka
Numer budynku pracodawcy: 51D
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Namysłowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 26.06.2019
Oferta pracy ważna do: 26.07.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 26.06.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 26.06.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?b69395ac163b4ecf41c0978b5cca6bae
Podobne oferty pracy
przygotowywanie dań kuchni polskiej
BAR-TEK S.C. STEPANIUK JOANNA, STEPANIUK ALEKSANDRA - 2017-03-09 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie i gotowanie posiłków.
GASTRO IRENA DZWONNIK - 2018-09-17 - Kluki (łódzkie)
przygotowywanie posiłków regeneracyjnych z kart dań, posiłki dla przedszkoli; wysokość wynagrodzenia 2000 zł brutto + premia; kontakt wstępnie telefoniczny w godz. 10.00- 20.00
Restauracja SZAFRAN Andrzej Adamkiewicz - 2017-01-13 - Słupsk (pomorskie)
praca na samodzielnym stanowisku, tworzenie potraw od podstaw, współpraca z szefem kuchni w zakresie tworzenia nowych dań, przygotowywanie cateringu i imprez okolicznościowych.
kontakt przez OHP - 2017-03-23 - Tarnowskie Góry (śląskie)
Prace ślusarskie.
"HYDRO-TERM" Popławski Jerzy - 2017-03-22 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie potraw, sporządzenie menu, zakup produktów, właściwe przechowywanie produktów.
Kneipp- und Erlebniscamping - 2017-01-20 - Niemcy (Niemcy)
- Przygotowywanie potraw, mięs, zup, sałat, - Gotowanie dań do klientów, - Utrzymanie czystości na stanowisku pracy,
kontakt przez PUP - 2019-02-05 - Młyny (podkarpackie)
Wykształcenie gastronomiczne mile widziane; min. 3 lata doświadczenia zawodowego; kreatywność; umiejętność pracy w zespole; samodzielne prowadzenie kuchni; praca w godz. 9-21 (2 dni pracy/2 dni wolnego); miejsce pracy Gliwice;
"INTERCOM" PIOTR JEZIK, MICHAŁ JEZIK, KRZYSZTOF SKROBACKI S.C. - 2017-08-31 - Gliwice (śląskie)
przygotowanie posiłków
"Grill Solo"Joanna Mańka-Sieradzka - 2018-12-10 - Sandomierz (świętokrzyskie)
Praca przy produkcji rur termoizolacyjnych, obsługa maszyn produkcyjnych, pakowanie i sortowanie wyprodukowanych elementów, dbanie o wysoką jakość wytwarzanych produktów, dbanie o porządek w miejscu pracy
ManpowerGroup Sp. z o. o. - 2018-04-13 - Zabrze (śląskie)
Kucharz
Restauracja "Pod Zieloną Górką" Ewa Kocian - 2016-11-29 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
SPORZADZANIE DAŃ Z KARTY MENU DLA KLIENTÓW OBCOJĘZYCZNYCH W TYM KLIENTÓW Z UKRAINY, PRZYGOTOWANIE MENU UKRAIŃSKIEGO NA PODSTAWIE STRON INTERNETOWYCH
"VILLA HOFF" KARAPUDA & KARAPUDA Sp. J. - TRZĘSACZ - 2017-11-02 - Trzęsacz (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw i napojów kuchni tajskiej, komponowanie menu. Umowa o pracę, dwie zmiany 8:00-16:00, 14:00-22:00
kontakt przez PUP - 2017-04-18 - Wrocław (dolnośląskie)
wykształcenie kierunkowe, doświadczenie mile widziane, znajomość zawodu
Mariola Czerska GOŚCINIEC U MAĆKA - 2016-04-13 - Koźmin Wielkopolski (wielkopolskie)
Zgodny ze stanowiskiem; dwie zmiany (10-22); kontakt z pracodawcą osobisty i telefoniczny w godzinach (11-15) oraz e-mailowy.
PUG UNI BAR ALBATROS S.C. - 2016-03-08 - Ustka (pomorskie)
Czynności związane z przygotowywaniem i wydawaniem potraw oraz innych środków do spożycia w zakładzie żywienia
Dom Pomocy Społecznej w Kozarzach - 2017-06-07 - Kozarze (podlaskie)
- Gotowanie dań kuchni polskiej.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 5:00-13:00 + sobota, niedziela - według grafiku. Wymagana wykształcenie zawodowe gastronomiczne, mile widziane wykształcenie średnie gastronomiczne. Wymaganie doświadczenie zawodowe na stanowisku kucharza min. 1 rok. Wymagana umiejętność przygotowywania potraw kuchni polskiej. Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (8:00-16:00) (Tel. 32-721-11-11) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Bytkowska 1 A, 40-147 Katowice) lub kontakt pocztowy lub e-mail: biuro (at) bestwesternkatowice.pl
METROPOL HOTEL MAN SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-02-27 - Katowice (śląskie)
Doradcy Eures z Zentrale Auslands - und Fachvermittlung poszukują 5 kucharzy dla pracodawców z hoteli i restauracji w regionie Turyngii i Saksonii-Anhalt. Nie jest to zatrudnienie przez Agencję Pracy Tymczasowej, lecz bezpośrednio u pracodawców niemieckich. - przygotowywanie posiłków w restauracji a-la-carte wg przepisów, - znajomość i przestrzeganie zasad higieny,- zapewnianie wyżywienia dla gości hotelu, - przygotowywanie dań na catering podczas imprez i bankietów,- udział w kształtowaniu menu , planowanie zakupów- różne pracy dodatkowe w kuchni: przygotowywanie kuchni do pracy, dekorowanie, sprzątanie na bieżąco oraz po zakończonej pracy, planowanie zakupów itd.
ZAV- Internationaler Personalservice Sachsen-Anhalt-Thüringen - 2016-02-19 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie posiłków.
ZESPÓŁ PLACÓWEK OŚWIATOWYCH W WOLI RADZISZOWSKIEJ - 2018-10-04 - Wola Radziszowska (małopolskie)
przygotowanie dań kuchni wietnamskiej pod nadzorem wietnamskiego szefa kuchni
kontakt przez PUP - 2018-11-26 - Jabłonowo (mazowieckie)
przygotowywanie posilków, gotowanie, wydawanie posiłków, obsluga salli jadalnej
kontakt przez PUP - 2016-08-25 - Lubawka (dolnośląskie)
przechowywanie,magazynowanie ,zapezpieczanie towarów.
kontakt przez PUP - 2016-01-26 - Zambrów (podlaskie)
zgodnie ze stanowiskiem; praca w godz. 10-18
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Dębnica Kaszubska (pomorskie)
analizowanie i modelowanie systemu informatycznego doradzanie w zakresie opracowania systemów informatycznych; badanie satysfakcji wśród użytkowników wietnamskich po użytkowaniu systemu it
kontakt przez PUP - 2018-06-13 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie sushi i dań orientalnych
Tymoteusz Pietryńczak - 2019-04-02 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
spotkania z klientami pochodzenia wietnamskiego; przedstawianie ofert handlowych; organizowanie bazy handlowej na rynku azjatyckim; kontrola rynku; współpraca z kontrahentami z Wietnamu
kontakt przez PUP - 2019-02-25 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
aktywna, telefoniczna sprzedaż produktów wietnamskich, telefoniczne udzielanie klientom informacji o produktach, obsługa firmowej poczty elektronicznej w języku wietnamskim
kontakt przez PUP - 2016-08-18 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotoywanie potraw zgodnie z recepturami restauracyji, przestrzeganie norm HCCP, utrzymanie porządku na stanowisku pracy.
RESTAURACJA FUM AGNIESZKA KUROWSKA-Kobus - 2018-03-14 - Warka (mazowieckie)
Przygotowywanie bankietów ,dań do karty menu oraz bufetów szwedzkich, organizacja pracy w kuchni oraz dbałość o prawidłową gospodarkę magazynową.
Hotel*** Solar Palace SPA & Wellness Lila Najmoła - 2016-03-01 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej.
P.P.H.U. " PRZEMYK" Tadeusz Okulski - 2017-09-11 - Rozewie (pomorskie)