Praca KIEROWNIK LOKALU GASTRONOMICZNEGO - oferty pracy
W serwisie internetowym wypr.pl mo偶esz zapozna膰 si臋 ze wszystkimi ofertami pracy KIEROWNIK LOKALU GASTRONOMICZNEGO, kt贸re s膮 dost臋pne w naszym serwisie internetowych. Mo偶esz przegl膮da膰 106 ofert pracy KIEROWNIK LOKALU GASTRONOMICZNEGO.
zamawianie i przyjmowanie dostaw, sporz膮dzanie raport贸w i analiz, obs艂uga klienta, zarz膮dzanie kadr膮 pracownicz膮
kontakt przez PUP - 2021-06-18 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, dbanie o wizerunek firmy, dbanie o czysto艣膰 kuchni, pakowanie i wydawanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2021-06-08 - D膮browa G贸rnicza (艣l膮skie)
organizacja pracy w lokalu, obs艂uga klient贸w, nadz贸r nad prac膮 personelu
kontakt przez PUP - 2021-06-07 - Gdynia (pomorskie)
organizacja pracy w lokalu, obs艂uga klient贸w, nadz贸r nad prac膮 personelu
kontakt przez PUP - 2021-06-07 - Gdynia (pomorskie)
organizacja pracy w lokalu, obs艂uga klient贸w, nadz贸r nad prac膮 personelu
kontakt przez PUP - 2021-06-07 - Gdynia (pomorskie)
organizacja pracy w lokalu, obs艂uga klient贸w, nadz贸r nad prac膮 personelu
kontakt przez PUP - 2021-06-07 - Gdynia (pomorskie)
organizacja pracy w lokalu, obs艂uga klient贸w, nadz贸r nad prac膮 personelu
kontakt przez PUP - 2021-06-07 - Gdynia (pomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2021-05-17 - Jelenia G贸ra (dolno艣l膮skie)
Zarz膮dzanie dzia艂em gastronomii; nadz贸r nad wszystkimi dzia艂aniami; planowanie pracy; realizowanie za艂o偶e艅 bud偶etowych ; zarz膮dzanie pracownikami, dbanie o ich rozw贸j i przeszkolenie; wsp贸艂praca z dzia艂em marketingu w celu promowania podejmowanych dzia艂a艅 i zdobycia jak najwi臋cej klient贸w.
MK MASTERS SP. Z O.O. - 2021-05-14 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Zarz膮dzanie dzia艂em gastronomii; nadz贸r nad wszystkimi dzia艂aniami; planowanie pracy; realizowanie za艂o偶e艅 bud偶etowych ; zarz膮dzanie pracownikami, dbanie o ich rozw贸j i przeszkolenie; wsp贸艂praca z dzia艂em marketingu w celu promowania podejmowanych dzia艂a艅 i zdobycia jak najwi臋cej klient贸w.
MK MASTERS SP. Z O.O. - 2021-05-14 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Zarz膮dzanie dzia艂em gastronomii; nadz贸r nad wszystkimi dzia艂aniami; planowanie pracy; realizowanie za艂o偶e艅 bud偶etowych ; zarz膮dzanie pracownikami, dbanie o ich rozw贸j i przeszkolenie; wsp贸艂praca z dzia艂em marketingu w celu promowania podejmowanych dzia艂a艅 i zdobycia jak najwi臋cej klient贸w.
MK MASTERS SP. Z O.O. - 2021-05-14 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Zarz膮dzanie dzia艂em gastronomii; nadz贸r nad wszystkimi dzia艂aniami; planowanie pracy; realizowanie za艂o偶e艅 bud偶etowych ; zarz膮dzanie pracownikami, dbanie o ich rozw贸j i przeszkolenie; wsp贸艂praca z dzia艂em marketingu w celu promowania podejmowanych dzia艂a艅 i zdobycia jak najwi臋cej klient贸w.
MK MASTERS SP. Z O.O. - 2021-05-14 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Zarz膮dzanie dzia艂em gastronomii; nadz贸r nad wszystkimi dzia艂aniami; planowanie pracy; realizowanie za艂o偶e艅 bud偶etowych ; zarz膮dzanie pracownikami, dbanie o ich rozw贸j i przeszkolenie; wsp贸艂praca z dzia艂em marketingu w celu promowania podejmowanych dzia艂a艅 i zdobycia jak najwi臋cej klient贸w.
MK MASTERS SP. Z O.O. - 2021-05-14 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Zarz膮dzanie dzia艂em gastronomii; nadz贸r nad wszystkimi dzia艂aniami; planowanie pracy; realizowanie za艂o偶e艅 bud偶etowych ; zarz膮dzanie pracownikami, dbanie o ich rozw贸j i przeszkolenie; wsp贸艂praca z dzia艂em marketingu w celu promowania podejmowanych dzia艂a艅 i zdobycia jak najwi臋cej klient贸w.
MK MASTERS SP. Z O.O. - 2021-05-14 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Zarz膮dzanie dzia艂em gastronomii; nadz贸r nad wszystkimi dzia艂aniami; planowanie pracy; realizowanie za艂o偶e艅 bud偶etowych ; zarz膮dzanie pracownikami, dbanie o ich rozw贸j i przeszkolenie; wsp贸艂praca z dzia艂em marketingu w celu promowania podejmowanych dzia艂a艅 i zdobycia jak najwi臋cej klient贸w.
MK MASTERS SP. Z O.O. - 2021-05-14 - Krak贸w (ma艂opolskie)
monitorowanie rynku i dzia艂a艅 konkurencji, analiza potrzeb klienta, utrzymanie kontakt贸w z dostawcami, ustalenie grafiku pracy personelu, zarz膮dzanie prac膮 personelu i dbanie o jako艣膰 obs艂ugi klienta
RESIDENCE-PLUS SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIADALNO艢CI膭 - 2021-03-03 - Pozna艅 (wielkopolskie)
Utrzymywanie kontaktu z dostawcami, podwykonawcami Zarz膮dzanie prac膮 personelu i dbanie o jako艣膰 obs艂ugiklienta Ustalanie grafiku pracy zespo艂u Nadzorowanie poziomu stanu magazynowego i zakup贸w Kontrola spe艂niania norm zewn臋trznych i wewn臋trznych Za艂atwianie formalno艣ci zwi膮zanych z prowadzeniem lokalu Realizowanie za艂o偶e艅 bud偶etowych Przeprowadzanie szkole艅 dla pracownik贸w Rekrutacja nowych pracownik贸w Tworzenie i nadz贸r promocjiOdpowiedzialno艣膰 za przestrzeganie przepis贸w bhp i ppo偶., sprawowanie kontroli nad zgodno艣ci膮 polityki personalnej zprawem pracy
BONGA MARI SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2020-11-30 - D膮browa G贸rnicza (艣l膮skie)
przygotowanie strony internetowej, przygotowanie menu, przygotowanie ulotek i oferty lokalu. Obs艂uga klienta.
H眉seyin Demir - 2020-10-06 - Nowy Tomy艣l (wielkopolskie)
monitorowanie rynku i dzia艂a艅 konkurencji, analiza potrzeb klienta, utrzymanie kontaktu z dostawcami, ustalenie grafiku pracy personelu, zarz膮dzanie prac膮 personelu i dbanie o jako艣膰 obs艂ugi klienta
kontakt przez PUP - 2020-08-26 - Pozna艅 (wielkopolskie)
Zarz膮dzanie prac膮 personelu - rekrutacja, ustalanie grafik贸w, wyznaczanie i rozliczanie z powierzonych zada艅. Nadz贸r nad gospodark膮 magazynow膮.
THI HOA PHAN - China Box - 2020-07-22 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
zarz膮dzanie lokalem gastronomicznym
Bistro Anna Kuminek - 2020-07-07 - Starachowice (艣wi臋tokrzyskie)
Zarz膮dzanie operacyjne lokalem gastronomicznym z uwzgl臋dnieniem spraw pracowniczych, zaopatrzeniowych i administracyjno-technicznych. Opracowywanie zasad obs艂ugi klient贸w.
kontakt przez PUP - 2020-06-17 - Lidzbark Warmi艅ski (warmi艅sko-mazurskie)
Zarz膮dzanie lokalem gastronomicznym, nadzorowanie i koordynowania dzia艂a艅 zatrudnienia pracownik贸w
kontakt przez PUP - 2020-06-16 - Chojna (zachodniopomorskie)
Kierownik lokalu gastronomicznego
kontakt przez PUP - 2020-03-25 - Kie艂pino (pomorskie)
Prowadzenie lokalu gastronomicznego, kierowanie zespo艂em pracownik贸w.
Imperium Sp. z o.o. - 2020-03-02 - Moder贸wka (podkarpackie)
zarz膮dzanie operacyjne lokalem gastronomicznym z uwzgl臋dnieniem spraw pracowniczych, zaopatrzeniowych i administracyjno-technicznych; kierowanie zespo艂em podleg艂ych pracownik贸w, uczestniczenie w procesie naboru, motywowanie i rozliczanie pracownik贸w; szkolenie i nadzorowanie rozwoju podleg艂ych pracownik贸w lokalu gastronomicznego; doskonalenie w艂asnych kommpetencji; opracowywanie grafik贸w pracy zespo艂u z uwzgl臋dnieniem przepis贸w o czasie pracy; opracowywanie i wprowadzanie standard贸w pracy oraz zasad obs艂ugi klient贸w; kontrolowanie przestrzegania przez pracownik贸w przepis贸w, w szczeg贸lno艣ci dotycz膮cych higieny przyrz膮dzania i podawania potraw; kontrolowanie posiadania przez pracownik贸w wa偶nych ksi膮偶eczek Sanepid
MANAGEMENT PATRYK P艁脫CIENNIK - 2020-03-02 - Swarz臋dz (wielkopolskie)
Zarz膮dzanie operacyjne lokalem gastronomicznym z uwzgl臋dnieniem spraw pracowniczych, zaopatrzeniowych i administracyjno-technicznych. Opracowywanie zasad obs艂ugi klient贸w.
kontakt przez PUP - 2020-02-07 - Lidzbark Warmi艅ski (warmi艅sko-mazurskie)
- zarz膮dzanie lokalem gastronomicznym- odpowiadanie za wynik finansowy lokalu- nadzorowanie i koordynacja dzia艂ania zatrudnionych pracownik贸w- egzekwowanie od personelu lokalu wype艂niania zasad i reprezentowania lokalu gastronomicznego w kontaktach zewn臋trznych- analiza potrzeb klient贸w- kontakt z kontrahentami firmy odbywa si臋 w j臋zyku angielskim jak r贸wnie偶 ukrai艅skim- praca w godz. 06:00 - 14:00 / 14:00 - 22:00
kontakt przez PUP - 2019-11-04 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Nadzorowanie i koordynowanie prac ca艂ego personelu restauracji, organizowanie warunk贸w dla jej codziennego funkcjonowania, realizowanie ca艂okszta艂tu formalno艣ci zwi膮zanych z prowadzeniem lokalu, kontrolowanie norm wewn臋trznych i zewn臋trznych, wyszukiwanie dostawc贸w i opracowywanie harmonogram贸w dostaw, regulowanie zatrudnienia i prowadzenie spraw zwi膮zanych z zatrudnieniem pracownik贸w, organizacja wszelkiego rodzaju imprez okoliczno艣ciowych i ich rozliczanie, dbanie o rozw贸j restauracji i jej renom臋 na rynku.
MAZOWIECKA INSTYTUCJA GOSPODARKI BUD呕ETOWEJ MAZOVIA - 2019-09-26 - Nysa (opolskie)
Nadzorowanie i koordynowanie prac ca艂ego personelu restauracji, organizowanie warunk贸w dla jej codziennego funkcjonowania, realizowanie ca艂okszta艂tu formalno艣ci zwi膮zanych z prowadzeniem lokalu, kontrolowanie norm wewn臋trznych i zewn臋trznych, wyszukiwanie dostawc贸w i opracowywanie harmonogram贸w dostaw, regulowanie zatrudnienia i prowadzenie spraw zwi膮zanych z zatrudnieniem pracownik贸w, organizacja wszelkiego rodzaju imprez okoliczno艣ciowych i ich rozliczanie, dbanie o rozw贸j restauracji i jej renom臋 na rynku.
MAZOWIECKA INSTYTUCJA GOSPODARKI BUD呕ETOWEJ MAZOVIA - 2019-09-26 - Nysa (opolskie)
Zarz膮dzanie lokalem gastronomicznym, zarz膮dzanie grup膮 pracownik贸w z Ukrainy
kontakt przez PUP - 2019-08-29 - Krak贸w (ma艂opolskie)