Praca KIEROWNIK GASTRONOMII - INTENDENT - TECHNOLOG 呕YWIENIA - oferty pracy

W serwisie internetowym wypr.pl mo偶esz zapozna膰 si臋 ze wszystkimi ofertami pracy KIEROWNIK GASTRONOMII - INTENDENT - TECHNOLOG 呕YWIENIA, kt贸re s膮 dost臋pne w naszym serwisie internetowych. Mo偶esz przegl膮da膰 5 ofert pracy KIEROWNIK GASTRONOMII - INTENDENT - TECHNOLOG 呕YWIENIA.

KIEROWNIK GASTRONOMII/INTENDENT/TECHNOLOG 呕YWIENIA - od 21 PLN

Wprowadzanie faktur zakupowych i rozliczanie stanu magazynowego wg tworzonych jad艂ospis贸w, uk艂adanie menu oraz sprawdzaniesk艂adu jako艣ciowego i ilo艣ciowego przygotowywanych przez kucharzy potraw, zaopatrywanie magazynu w towary 艂膮cznie zdostarczeniem ich do pomieszcze艅 magazynowych, utrzymywanie sta艂ego poziomu ilo艣ciowego produkt贸w w magazynach. Praca w D藕wirzynie (OW Ania) w godz. 7-15.
NADWI艢LA艃SKA AGENCJA TURYSTYCZNA Sp. z o.o. - 2019-08-09 - D藕wirzyno (zachodniopomorskie)

KIEROWNIK GASTRONOMII - INTENDENT - TECHNOLOG 呕YWIENIA - od 21 PLN

kierownik gastronomii odpowiada za personel i organizacj臋 pracy kuchni i sali (jadalni), wprowadza faktury zakupowe i rozlicza stany magazynowe wg tworzonych jad艂ospis贸w, ustala menu oraz sk艂ad jako艣ciowy i ilo艣ciowy przygotowywanych przez kucharzy potraw, zaopatruje magazyny w towary 艂膮cznie z dostarczeniem ich do pomieszcze艅 magazynowych, utrzymuje sta艂y poziom ilo艣ciowy produkt贸w w magazynach
Nadwi艣la艅ska Agencja Turystyczna sp. z o.o. - 2019-07-02 - Jastarnia (pomorskie)

KIEROWNIK GASTRONOMII/INTENDENT/TECHNOLOG 呕YWIENIA - od 21 PLN

Wprowadzanie faktur zakupowych i rozliczanie stanu magazynowego wg tworzonych jad艂ospis贸w, uk艂adanie menu oraz sprawdzaniesk艂adu jako艣ciowego i ilo艣ciowego przygotowywanych przez kucharzy potraw, zaopatrywanie magazynu w towary 艂膮cznie zdostarczeniem ich do pomieszcze艅 magazynowych, utrzymywanie sta艂ego poziomu ilo艣ciowego produkt贸w w magazynach. Praca w D藕wirzynie (OW Ania) w godz. 7-15.
NADWI艢LA艃SKA AGENCJA TURYSTYCZNA Sp. z o.o. - 2019-07-01 - D藕wirzyno (zachodniopomorskie)

KIEROWNIK GASTRONOMII - INTENDENT - TECHNOLOG 呕YWIENIA - od 21 PLN

kierownik gastronomii odpowiada za personel i organizacj臋 pracy kuchni i sali (jadalni), wprowadza faktury zakupowe i rozlicza stany magazynowe wg tworzonych jad艂ospis贸w, ustala menu oraz sk艂ad jako艣ciowy i ilo艣ciowy przygotowywanych przez kucharzy potraw, zaopatruje magazyny w towary 艂膮cznie z dostarczeniem ich do pomieszcze艅 magazynowych, utrzymuje sta艂y poziom ilo艣ciowy produkt贸w w magazynach
Nadwi艣la艅ska Agencja Turystyczna sp. z o.o. - 2019-05-22 - Jastarnia (pomorskie)

KIEROWNIK GASTRONOMII/INTENDENT/TECHNOLOG 呕YWIENIA - od 21 PLN

Wprowadzanie faktur zakupowych i rozliczanie stanu magazynowego wg tworzonych jad艂ospis贸w, uk艂adanie menu oraz sprawdzaniesk艂adu jako艣ciowego i ilo艣ciowego przygotowywanych przez kucharzy potraw, zaopatrywanie magazynu w towary 艂膮cznie zdostarczeniem ich do pomieszcze艅 magazynowych, utrzymywanie sta艂ego poziomu ilo艣ciowego produkt贸w w magazynach. Praca w D藕wirzynie (OW Ania) w godz. 7-15.
NADWI艢LA艃SKA AGENCJA TURYSTYCZNA Sp. z o.o. - 2019-05-22 - D藕wirzyno (zachodniopomorskie)