Praca KIEROWNIK DZIAŁU W LOKALU GASTRONOMICZNYM/STANOWISKO:MENADŻER - oferty pracy

W serwisie internetowym wypr.pl możesz zapoznać się ze wszystkimi ofertami pracy KIEROWNIK DZIAŁU W LOKALU GASTRONOMICZNYM/STANOWISKO:MENADŻER, które są dostępne w naszym serwisie internetowych. Możesz przeglądać 1 ofert pracy KIEROWNIK DZIAŁU W LOKALU GASTRONOMICZNYM/STANOWISKO:MENADŻER.

KIEROWNIK DZIAŁU W LOKALU GASTRONOMICZNYM/STANOWISKO:MENADŻER - od 2 900 PLN

ZARZĄDZANIE RESTAURACJĄ I KOORDYNACJA PRACY PODLEGŁYCH PRACOWNIKÓW ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYMI W FIRMIE PROCEDURAMI OPERACYJNYMI, PERSONALNYMI, SZKOLENIOWYMI I OCHRONY ŚRODOWISKA; PONOSZENIE ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA POWIERZONE MIENIE RESTAURACJI; KIEROWANIE ZESPOŁEM PRACOWNIKÓW NA OBSZARACH RESTAURACJI W TYM: OBSZAR PRODUKCJI, OBSZAR SPRZEDAŻY, ZAPLECZE, SALA RESTAURACYJNA I TEREN ZEWNĘTRZNY; WYKONYWANIE I NADZOROWANIE CZYNNOŚCI ZWIĄZANYCH Z OBROTEM GOTÓWKĄ ZGODNIE Z ZASADAMI BEZPIECZEŃSTWA RESTAURACJI I OBOWIĄZUJĄCYMI PROCEDURAMI; SPORZĄDZANIE RAPORTÓW I ANALIZ DOTYCZĄCYCH DZIAŁALNOŚCI OPERACYJNEJ RESTAURACJI; NADZÓR NAD SZKOLENIAMI NOWO ZATRUDNIONYCH I MŁODSZYCH STAŻE MENADŻERÓW; OBSŁUGA POSZCZEGÓLNYCH STANOWISK PRACY W RESTAURACJI - W RAZIE POTRZEBY
SDH SYLWIA DIAKÓW-HRYCYK - 2020-11-30 - Szczecin (zachodniopomorskie)