Praca KELNER W PUNKCIE ŻYWIENIA SEKCJI GOSPODARKI MUNDUROWEJ I ŻYWNOŚCIOWEJ WYDZIAŁU TECHNIKI I ZAOPATRZENIA - oferty pracy
W serwisie internetowym wypr.pl możesz zapoznać się ze wszystkimi ofertami pracy KELNER W PUNKCIE ŻYWIENIA SEKCJI GOSPODARKI MUNDUROWEJ I ŻYWNOŚCIOWEJ WYDZIAŁU TECHNIKI I ZAOPATRZENIA, które są dostępne w naszym serwisie internetowych. Możesz przeglądać 2 ofert pracy KELNER W PUNKCIE ŻYWIENIA SEKCJI GOSPODARKI MUNDUROWEJ I ŻYWNOŚCIOWEJ WYDZIAŁU TECHNIKI I ZAOPATRZENIA.
Warunki pracy:Praca zmianowa na podstawie harmonogramu od poniedziałku do niedzieli w systemie zmianowym po 8 godz./dobę: : I zm. 400-1200, II zm. 530-1330, III zm. 800-1600, IV zm.1130-1930, V zm. 1230-2030.Przy obsłudze uroczystości świątecznych i imprez okolicznościowych wymagana jest szczególna dyspozycyjność. Stanowisko pracy zlokalizowane jest w budynku wielokondygnacyjnym. Stołówka usytuowana jest na parterze, sale konsumpcyjne na parterze i na pierwszym piętrze. Dojścia i dojazdy do budynku utwardzone, budynek nie przystosowany dla osób ze stopniem niepełnosprawności (bariery architektoniczne w postaci schodów, brak windy), brak pomieszczeń higieniczno-sanitarnych przeznaczonych dla osób niepełnosprawnych. Nie występują czynniki szkodliwe dla zdrowia lub warunki uciążliwe. Ryzyko zawodowe oszacowane na poziomie akceptowalnym. Praca na wysokości do 3 m (szafki, regały).Główne obowiązki na stanowisku pracy-właściwa obsługa konsumentów,utrzymywanie wzorowej czystości naczyń stołowych,-przestrzeganie porządku dnia w stołówce oraz harmonogramu pobierania i wydawania posiłków,-wykonywanie prac pomocniczych oraz porządkowych,-ścisłe przestrzeganie wymogów higieniczno- sanitarnych zgodnie z zasadami GMP i GHP oraz systemu HACCP,należyte dbanie o higienę osobistą i odzież ochronną,-mycie sprzętu kuchennego i stołowego oraz utrzymywanie porządków w pomieszczeniach punktu żywienia zgodnie z obowiązującym harmonogramem,-ściśle przestrzeganie warunków bhp i ppoż.Warunki pracy:Praca zmianowa na podstawie harmonogramu od poniedziałku do niedzieli w systemie zmianowym po 8 godz./dobę: : I zm. 400-1200, II zm. 530-1330, III zm. 800-1600, IV zm.1130-1930, V zm. 1230-2030.Przy obsłudze uroczystości świątecznych i imprez okolicznościowych wymagana jest szczególna dyspozycyjność. Stanowisko pracy zlokalizowane jest w budynku wielokondygnacyjnym. Stołówka usytuowana jest na parterze, sale konsumpcyjne na parterze i na pierwszym piętrze. Dojścia i dojazdy do budynku utwardzone, budynek nie przystosowany dla osób ze stopniem niepełnosprawności (bariery architektoniczne w postaci schodów, brak windy), brak pomieszczeń higieniczno-sanitarnych przeznaczonych dla osób niepełnosprawnych. Nie występują czynniki szkodliwe dla zdrowia lub warunki uciążliwe. Ryzyko zawodowe oszacowane na poziomie akceptowalnym. Praca na wysokości do 3 m (szafki, regały).
Warmińsko-Mazurski Oddział Straży Granicznej w Kętrzynie - 2018-05-07 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
-właściwa obsługa konsumentów,-utrzymywanie wzorowej czystości naczyń stołowych,-przestrzeganie porządku dnia w stołówce oraz harmonogramu pobierania i wydawania posiłków,-wykonywanie prac pomocniczych oraz porządkowych,ścisłe przestrzeganie wymogów higieniczno- sanitarnych zgodnie z zasadami GMP i GHP oraz systemu HACCP,-należyte dbanie o higienę osobistą i odzież ochronną,-mycie sprzętu kuchennego i stołowego oraz utrzymywanie porządków w pomieszczeniach punktu żywienia zgodnie z obowiązującym harmonogramem,-ściśle przestrzeganie warunków bhp i ppoż.
Warmińsko-Mazurski Oddział Straży Granicznej w Kętrzynie - 2018-03-15 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)