KELNER Katowice oferta pracy INKUNZI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KELNER
Wynagrodzenie: od 3 200 PLN
Zakres obowiązków: - Obsługa gości restauracji.- Wynagrodzenie: 3200 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca 12/24 w godzinach: 9:00-22:00 + soboty, niedziele wg grafika. Wymagania: wykształcenie średnie. Doświadczenie w zawodzie. Książeczka sanepidowska. Sprawne serwowanie dań i napojów, komunikatywność. Znajomość j. angielskiego w mowie w stopniu komunikatywnym, w piśmie w stopniu podstawowym. Kontakt wstępnie telefoniczny (697-032-101) w godzinach: 9:00-15:00 celem ustalenia spotkania z pracodawcą lub e-mail: hr (at) foodandball.pl
Data publikacji: 2018-10-10
Lokalizacja: Katowice (śląskie)
Pracodawca: INKUNZI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kościuszki, 40-600 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- Obsługa gości restauracji.- Wynagrodzenie: 3200 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca 12/24 w godzinach: 9:00-22:00 + soboty, niedziele wg grafika. Wymagania: wykształcenie średnie. Doświadczenie w zawodzie. Książeczka sanepidowska. Sprawne serwowanie dań i napojów, komunikatywność. Znajomość j. angielskiego w mowie w stopniu komunikatywnym, w piśmie w stopniu podstawowym. Kontakt wstępnie telefoniczny (697-032-101) w godzinach: 9:00-15:00 celem ustalenia spotkania z pracodawcą lub e-mail: hr (at) foodandball.pl
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 200 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Wynagrodzenie: 3200 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KELNER
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Katowice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Katowice
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Katowice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kelner*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.11.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie ogólnokształcące
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Książeczka zdrowia wydana przez "Sanepid"
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Komunikatywność
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe, inne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagania: wykształcenie średnie. Doświadczenie w zawodzie. Książeczka sanepidowska. Sprawne serwowanie dań i napojów, komunikatywność. Znajomość j. angielskiego w mowie w stopniu komunikatywnym, w piśmie w stopniu podstawowym.
Nazwa pracodawcy:
INKUNZI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach
Adres pracodawcy:
Grzegorza Fitelberga 1, 40-588 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV - Kontakt wstępnie telefoniczny (697-032-101) w godzinach: 9:00-15:00 celem ustalenia spotkania z pracodawcą lub e-mail: hr (at) foodandball.pl
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, Termin: Kontakt wstępnie telefoniczny celem ustalenia spotkania z pracodawcą lub e-mail, Godziny : 9:00-15:00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Katowice
Gmina pracodawcy: Katowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Katowice
Ulica pracodawcy: Grzegorza Fitelberga
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil działalności pracodawcy:
RESTAURACJE I INNE STAŁE PLACÓWKI GASTRONOMICZNE
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 10
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kelner*
Data dodania oferty pracy: 11.10.2018
Oferta pracy ważna do: 31.12.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 11.10.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 10.10.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
obsługa klientów za barem oraz na sali restauracyjnej
Firma Handlowo-Usługowa Klimek Jan - 2016-12-20 - Police (zachodniopomorskie)
obsługa
kontakt przez PUP - 2017-03-13 - Krotoszyn (wielkopolskie)
Usługi fryzjerskie.
AFRYZ SALON FRYZJERSKI Agnieszka Łajewska - 2018-05-10 - Grajewo (podlaskie)
wykonywanie napraw ślusarskich, spawanie rur z tworzyw sztucznych, obróbka mechaniczna elementów maszyn, urządzeń i przyrządów zgodnie ze specyfikacją, wspomaganie pracy przy aktualnych naprawach oraz remontowaniu, obróbka tworzywa sztucznego, montaż oraz naprawa, obsługa maszyn ślusarskich wytwarzanie wyrobów z tworzyw sztucznych, sprawdzanie zgodności wykonania obrabianego przedmiotu z rysunkiem technicznym. Optymalne wykorzystywanie materiałów, narzędzi i maszyn, dbanie o czystość miejsca pracy, gotowość do wyjazdów służbowych
"GT+JK" Kwaśniewski Jurand - 2018-09-13 - Trzebież (zachodniopomorskie)
Przewóz towarów w krajach UE oraz Ukrainy i Rosji
DEV-TRANS Michał Mochor - 2016-10-27 - Kostrzyn nad Odrą (lubuskie)
Obsługa klientów na sali.
PHU ''INWESTOR'' JUSTYNA KŁOS-SZCZEPANIK - 2017-06-27 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Praca w restauracji, strefa fastfood, strefa deserów, sala obsługi gości.
kontakt przez OHP - 2017-05-23 - Zielona Góra (lubuskie)
Pomoc w przygotowaniu posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-03-27 - Rząska (małopolskie)
- poznanie specyfiki pracy,- nauka najnowszych standardów obsługi konsumenta,- poznanie ogólnych zasad podawania, serwowania napojów, - nauka serwowania dań z prawej i lewej strony,- nauka obsługi ekspresu ciśnieniowego,- poznanie podstawowej wiedzy o alkoholach(charakterystyka smakowa,sposoby podawania),- nauka umiejętnego doboru alkoholi do ptraw,- nauka prawidłowego nakrywania stołów(podstawowy i elegancki).
kontakt przez PUP - 2016-03-02 - Kalinowo (lubuskie)
Obsługa gości restauracji, baru, sal konferencyjnych i bankietowych, znajomość karty menu, karty napi i alkoholi, karty win oraz dań dnia, dbanie o wysoką jakość świadczonych usług, praca w zespole zgodna z przyjętymi standardami, punktualność, dobra współpraca z innymi działami hotelu
KOZI GRÓD Jolanta Kąkol - 2016-03-16 - Pomlewo (pomorskie)
pełnienie dyżuru na wyznaczonym stanowisku;reagowanie na każdy sygnał wzywania pomocy oraz podejmowanie akcji ratowniczych;
Urząd Gminy - 2016-07-05 - Nowa Ruda (dolnośląskie)
Obsługa kelnerska gości ośrodka. Praca w godz. 6:30-19:30
Ośrodek Sanatoryjno-Wypoczynkowy "POSEJDON" Sp. z o.o. - 2016-05-11 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Podawanie posiłków
PPHU "ANIT-MAR", Marek Ciszewski, OW "Amadeusz" - 2016-06-02 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
pozyskiwanie nowych kontrahentówprowadzenie rozmów handlowychsporządzanie umów i ofert z zakresu windykacji
Magna Era Sp. z o.o. - 2017-05-30 - Radom (mazowieckie)
PRACE ZWIĄZANE Z OBSŁUGĄ KLIENTA
kontakt przez PUP - 2016-09-15 - Koło (wielkopolskie)
praca w gabinetach specjalistów, zabiegowym, rejestaracji
kontakt przez PUP - 2017-10-26 - Kielce (świętokrzyskie)
sprzedaż frytek i kurczaków
kontakt przez OHP - 2016-02-26 - Warszawa (mazowieckie)
Operator maszyn i urządzeń odlewniczych
Odlewnia Metali KADALT Kazimierz Kobus - 2018-03-01 - Bytów (pomorskie)
Obsługa gości na przyjęciach okolicznościowych, bnankietowych i innych.
kontakt przez PUP - 2016-11-25 - Kiełpino (pomorskie)
zakup materiałów i wyrobów u dostawców z Indii, wspomaganie pracy indyjskich handlowców, odpowiedzialność za porządek w magazynie z produktami, wykonywanie poleceń prezesa
kontakt przez PUP - 2017-04-04 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
umiejętność przeprowadzania montażu poszczególnych części w zespoły oraz zespołów w gotowe maszyny i urządzenia szynowe, umiejętność montowania osprzętu taboru szynowego, kontrola działania i regulacja urządzeń szynowych za pomocą przyrządów kontrolno - pomiarowych
KRISMAR Sp. z o.o. Sp.K. - 2016-01-21 - Biskupice (wielkopolskie)
obsługa klientów baru kebab, praca na dwie zmiany w godz. 10:00-18:00 i 18:00-2:00
TITANIC SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-06-21 - Zawiercie (śląskie)
Obsługa gości, serwowanie posiłków, kawy, herbaty, napoi alkoholowych. Praca w równowaznym systemie czasy pracy od poniedziałku do niedzieli (wg grafilu) w godz. 10:00-16:00, 14:00-22:00 w Kołobrzegu.
kontakt przez PUP - 2018-10-11 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Obsługa klientów restauracji (Rymanów Zdrój)
"INVESTIMUS" Sp. z o.o. - 2018-04-04 - Krosno (podkarpackie)
praca na barze, obsługa klientów na sali
kontakt przez PUP - 2018-08-23 - Katowice (śląskie)
Obsługa bankietów w prestiżowych hotelach na terenie Warszawy.
kontakt przez OHP - 2018-04-06 - Warszawa (mazowieckie)
w zakresie pomocnika maszynisty offsetowego
kontakt przez PUP - 2017-08-21 - Czarne (pomorskie)
Osoba zatrudniona na stanowisku odpowiedzialna będzie za wdrażanie do produkcji nowych projektów, w tym: opracowywanie założeń wstępnych do nowych projektów, nadzór nad tworzeniem harmonogramów wdrożenia projektów, zarządzanie realizacją projektu zgodnie z harmonogramem, kontrolę ryzyka, podejmowanie akcji naprawczych w przypadkach zagrożenia niewłaściwego przebiegu projektu, zapewnienie i nadzorowanie właściwego przepływu informacji pomiędzy wszystkimi uczestnikami procesu, prowadzenie baz danych projektu, bieżącą kontrolę postępu prac w celu utrzymania zgodności projektu z założonym planem.
C+N Polska Spółka z o.o. - 2018-10-08 - Mielec (podkarpackie)
obsługa klienta
DOROTA KUBICKA FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "SUNTIPS" - 2016-01-04 - Lębork (pomorskie)
Serwowanie posiłków, napoi alkoholowych i bezalkoholowych, obsługa gości, nadzór nad asortymentem restauracji, tworzenie ofert promocyjnych i degustacyjnych, sporządzanie raportów beverage cost
Hotel Herman Sp. z o.o. - 2016-12-22 - Płock (mazowieckie)