KELNER/BARMAN Krynica-Zdrój oferta pracy JACEK URBAŃCZYK FIRMA CONSULTINGOWA "PROMOTOR" HOTEL PREZYDENT **** KRYNICA - ZDRÓJ
Stanowisko: KELNER/BARMAN
Wynagrodzenie: od 2 200 PLN
Zakres obowiązków: Obsługa gości restauracji.Praca w systemie dwuzmianowym w godzinach 7:00-23:00.
Data publikacji: 2018-11-20
Lokalizacja: Krynica-Zdrój (małopolskie)
Pracodawca: JACEK URBAŃCZYK FIRMA CONSULTINGOWA "PROMOTOR" HOTEL PREZYDENT **** KRYNICA - ZDRÓJ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Inż. Leona Nowotarskiego 3, 33-380 Krynica-Zdrój, powiat: nowosądecki, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Obsługa gości restauracji.Praca w systemie dwuzmianowym w godzinach 7:00-23:00.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 200 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Nazwa stanowiska: KELNER/BARMAN
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Krynica-Zdrój
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: nowosądecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Krynica-Zdrój
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kelner*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 20.11.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Staranność, sumienność i adaptacja do standardów obsługi, dla zamiejscowych zakwaterowanie.
Nazwa pracodawcy:
JACEK URBAŃCZYK FIRMA CONSULTINGOWA "PROMOTOR" HOTEL PREZYDENT **** KRYNICA - ZDRÓJ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę:
Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Nowosądeckiego
Adres pracodawcy:
Inż. Leona Nowotarskiego 3, 33-380 Krynica-Zdrój, powiat: nowosądecki, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: nowosądecki
Gmina pracodawcy: Krynica-Zdrój
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Krynica-Zdrój
Ulica pracodawcy: Inż. Leona Nowotarskiego
Numer budynku pracodawcy: 3
Profil działalności pracodawcy:
firma doradcza oraz prowadzenie działalności hotelarskiej
Oferta zgłoszona przez:
Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Nowosądeckiego
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kelner*
Data dodania oferty pracy: 20.11.2018
Oferta pracy ważna do: 31.12.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 20.11.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 20.11.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Obsługa barmańska i baristyczna gości restauracji, przyjmowanie zamówień, płatności, utrzymywanie czystości i porządku na swoim miejscu pracy.
FASADA-INVESTMENT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-11-17 - Rzeszów (podkarpackie)
Obsługa gości.
P.H.U. "WIMAR" Marek Śliwiński - 2018-03-20 - Barszcze (podlaskie)
obsługa klienta
kontakt przez OHP - 2018-05-10 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Obsługa klienta, przygotowanie zamówienia, współpraca z pozostałymi pracownikamni (personelem).Praca dwuzmianowa w godz.8:00-22:00.
CAFFETERIA GELATERIA JUNIOR GAGLIOTI SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-03-24 - Nowa Sól (lubuskie)
dbałość o prawidłową obsługę gości, serwowanie dań i napojów zgodnie ze standardami, aktywna sprzedaż
kontakt przez PUP - 2017-03-27 - Złotoryja (dolnośląskie)
prace biurowe w Wydziale Eksploatacji i Zarządzania Nieruchomościami
kontakt przez PUP - 2016-01-27 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
obsługa gości
Przedsiębiorstwo Transportowo Budowlane Sp. z o.o - 2016-01-19 - Krotoszyce (dolnośląskie)
Praca na stanowisku elektryk. Wymagania: wykształcenie zawodowe, kierunek elektryk, mile widziane doświadczenie w zawodzie, znajomość schematów elektrycznych.
CLIMA GOLD Sp. z o. o. - 2017-03-29 - Rumia (pomorskie)
konfekcjonowanie płytek ceramicznych na paletach
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWE "SATURN" Andrzej LIS - 2017-08-02 - Opoczno (łódzkie)
obsługa klienta, dbanie o porządek
kontakt przez PUP - 2016-05-09 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
zgodnie z programem
kontakt przez PUP - 2017-09-15 - Białobrzegi (mazowieckie)
bieżąca naprawa i konserwacja urządzeń
Huta Szkła Kryształowego ZAWIERCIE S.A. - 2017-02-07 - Zawiercie (śląskie)
obsługa barmańsko-kelnerska gości
FPHU Enigma Hotel Orlik - 2015-11-27 - Ustroń (śląskie)
do uzgodnienia
I. International Marketing Jan Kula II. Gastronomia Jan Kula - 2018-01-15 - Rzeszów (podkarpackie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-09-29 - Grabowiec (mazowieckie)
Praca fizyczna przy podkladach w nasycalni
kontakt przez PUP - 2017-08-23 - Pludry (opolskie)
1.Przygotowanie Sali konsumpcyjnej do obsługi Sali kelnerskiej tj. przygotowanie (polerowanie) sztućców, szkła, porcelany oraz naczyń do wydawania potraw i napojów, nakrywanie stołów do konsumpcji z uwzględnieniem pory dnia i składanego zamówienia oraz z wykorzystaniem elementów dekoracyjnych (np. kompozycje kwiatowe).2.Udzielanie konsumentowi informacji dotyczących jadłospisów, wartości odżywczych potraw i technologii ich przyrządzania.3.Doradzanie konsumentowi odpowiedniego asortymentu potraw i napojów w zależności od wymagań dietetycznych, przyzwyczajeń i specyfiki kuchni (regionalna, staropolska, innych narodów).4.Przyjmowanie i rejestrowanie zamówień konsumenckich.5.Pobieranie potraw i napojów z kuchni i bufetów oraz ocenianie ich dekoracji i estetyki.6.Serwowanie potraw i napojów.7.Posługiwanie się narzędziami i przyrządami typu: tace, wózki kelnerskie do serwowania potraw, przyrządy do otwierania puszek i butelek, sztućce do serwowania potraw.8.Obsługiwanie maszyn i urządzeń stosowanych w części handlowej zakładu gastronomicznego np.: elektronicznych kas kelnerskich, kalkulatorów, komputerów, kostkarek do lodu.9.Zmiana nakryć w obecności konsumenta.10.Sprzątanie ze stołów z zachowaniem odpowiedniej kolejności i warunków higienicznych.11.Inkasowanie należności, rozliczanie z pobranych potraw i napojów oraz dziennego utargu.12.Utrzymywanie porządku na stanowisku pracy oraz przestrzeganie zasad bhp, ppoż i sanitarno-higienicznych.13.Obsługiwanie uczestników przyjęć okolicznościowych z uwzględnieniem obowiązujących zasad nakrywania stołów, rozsadzania gości, pierwszeństwa obsługi.14.Obsługiwanie gości hotelowych i ewentualnie przygotowywanie prostych posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-23 - Borkowo (pomorskie)
Przygotowanie dokumentacji technicznej produkcji
UNIMEX Zenon Paryska i Krzysztof Paryska sp. jawna - 2018-01-15 - Szepietowo (podlaskie)
obsługa klienta, przyjmowanie gotówki,obsługa kasy
kontakt przez PUP - 2016-06-06 - Debrzno (pomorskie)
praca przy produkcji form do wanien i brodzików
PPHU FIRMA POLIMAT BREJECKI ROMAN - 2017-03-28 - Przedbojewice (kujawsko-pomorskie)
Zapewnienie sprawnego funkcjonowania sklepuDbanie o właściwe ułożenie towarówOdpowiednia obsługa klienta
Sklep Spożywczy Radosław Jakubowski Koszalin - 2015-12-03 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
obsługa klienta, obsługa baru, porządki, przygotowanie miejsca pracy, baru, sali
"PROFES" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-07-26 - Kwidzyn (pomorskie)
spawanie
WOLF- Hydraulika Siłowa Krzysztof Wilczewski - 2015-12-21 - Ostrołęka (mazowieckie)
Realizacja programu badawczo-rozwojowego lub jego modyfikacja na podstawie analizy aktualnych i oczekiwanych własności produktu w połączeniu z możliwościami technologicznymi firmy. Wdrażanie nowych technologii oraz nowych produktów, szkolenie mistrzów, brygadzistów, pracowników na poszczególnych stanowiskach w tym zakresie. Znajomość aktualnych przepisów prawnych związanych z produkcją żywności oraz znakowaniem żywności. Tworzenie dokumentacji technologicznej. Tworzenie receptur. Tworzenie kalkulacji. Przygotowanie prób trwałościowych.
SEKO S.A. - 2017-11-28 - Chojnice (pomorskie)
OBSŁUGA KOPARKI
Trans-Piach Krystyna Banasiak - 2018-09-07 - Chocianów (dolnośląskie)
prowadzenie służby kwaterunkowej,gospodarka mieszkaniowa,gospodarka nieruchomościami,prowadzenie ewidencji środków trwałych
Areszt Śledczy w Olsztynie - 2016-11-10 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
praca przy barze i pomoc w kuchni
KATARZYNA FLIG - 2017-04-21 - Mirsk (dolnośląskie)
jw.
Wojskowa Akademia Techniczna im. Jarosława Dąbrowskiego - 2018-09-24 - Warszawa (mazowieckie)
Obsługa klienta, wypiek pieczywa, ekspozycja towaru.
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
wg programu stazu
kontakt przez PUP - 2017-10-10 - Końskie (świętokrzyskie)