CUKIERNIK Bytom oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: CUKIERNIK
Wynagrodzenie: od 2 300 PLN
Zakres obowiązków: składanie tortów, pieczenie oraz wykańczanie ciast
Data publikacji: 2017-10-24
Lokalizacja: Bytom (śląskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Bytom, powiat: m. Bytom, woj: śląskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
składanie tortów, pieczenie oraz wykańczanie ciast
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 300 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: godz. pracy 20.00-4.00, 4.00-12.00
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: CUKIERNIK
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Bytom
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Bytom
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: cukiernik*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 300 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 25.10.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko:
zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: Cukiernik
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykszt. kierunkowe, doświadczenie w zawodzie min. 5 lat, książeczka sanepidowska
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 5
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Bytomiu
Adres pracodawcy:
Łagiewnicka 15, 41-902 Bytom, powiat: m. Bytom, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie + dokumenty aplikacyjne
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Bytom
Gmina pracodawcy: Bytom
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Bytom
Ulica pracodawcy: Łagiewnicka
Numer budynku pracodawcy: 15
Profil działalności pracodawcy: Produkcja pieczywa
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bytomiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: cukiernik*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 24.10.2017
Data dodania oferty pracy: 24.10.2017
Oferta pracy ważna do: 23.11.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 24.10.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 24.10.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Wypiek ciast, drożdżówek
Zakład Ciastkarsko-Piekarski - 2017-06-19 - Jaworzno (śląskie)
Pomoc kuchenna
Nieroda Tomasz FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA Tomasz Nieroda - 2018-07-25 - Żyznów (podkarpackie)
jw.
Hrabina Agnieszka Kiewesz - 2017-12-01 - Warszawa (mazowieckie)
Wypiek bułek słodkich
"JANZA" FIRMA PIEKARNICZO-CUKIERNICZA JAN ZAWORSKI - 2016-09-01 - Suwałki (podlaskie)
sprzątanie biura + magazyn + sklep
BEL-POL Sp. z o.o. - 2015-11-27 - Kraków (małopolskie)
Utrzymanie w ruchu ciągłym, konserwacja, regulacja i koordynacja pracy instalacji
kontakt przez PUP - 2017-05-04 - Gdańsk (pomorskie)
tworzenie procesów technologicznych, pisanie programówpreferowane wykształcenie wyższebardzo dobra znajomość rysunku technicznego oraz procesów technologicznychSolidWorksmile widziana znajomość j. niemieckiego
ARTUR KALBARCZYK "ARTEGO" TECHNOLOGIA OBRÓBKI SKRAWANIEM - 2018-08-08 - Czekanów (wielkopolskie)
Przygotowywanie i wypiek pieczywa deserowego
Cukiernia "DAWI" - 2016-10-28 - Szamotuły (wielkopolskie)
1.Nabywanie i doskoanlenie umiejętności w zakresie:-nauka mieszania surowców do różnego rodzaju ciast zgodnie z recepturami np, drożdżowe, fnancuskie, kruche, biszkoptowe, biszkoptowo - tłuszczowe, orzechowe, bezowe oraz ich wyrabianie, -nauka obsługi specjalnych maszyn i urządzeń do wyrobu ciast,-nauka przygotowania różnego rodzaju nadzień np. kremów, polew, galaretek, owoców, marmolad, ponczów,-nauka przekładania i nadziewania różnymi masami, wykańczanie glazurą, cukrem pudrem lub kuwerturą,
kontakt przez PUP - 2016-04-12 - Zgorzelec (dolnośląskie)
Wypeik ciast, pączków, drożdżówek. Praca dwuzmianowa w godz.: 18:00-2:00, 5:00-13:00. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - p. Ireneusz Ligęza, tel.: 509 475 099.
KIM Ligęza Sp.j. - 2016-04-12 - Wrocław (dolnośląskie)
produkacja, wałkowanie ciast drożdżowych w cukierni
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Głowienka (podkarpackie)
Wykształcenie zawodowe; wymagane doświadczenie; możliwość wykonywnia pracy na wysokości powyżej 3 metrów; układanie kanalizacji wewnętrznej i zewnętrznej; montaż rur stalowych i z tworzywa sztucznego; zgrzewanie doczołowe i elektrooporowe; montaż urządzeń sanitarnych; jedna zmiana; praca w Gliwicach oraz w delegacjach
"ROWIBUD" SPÓŁKA Z OGRANICZONA ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-05-20 - Gliwice (śląskie)
produkcja ciast kruchych, produkcja ciast biszkoptowych, kremów i deserów,konfekcjonowanie wyrobów gotowych
kontakt przez PUP - 2016-01-08 - Sztum (pomorskie)
Praca na hali sprzedaży,obsługa kasy,obsługa klientów,wykładanie towaru (praca na stanowisku mięsnym),
DINO POLSKA SPÓŁKA AKCYJNA KROTOSZYN - 2016-07-20 - Bucz (wielkopolskie)
- Przygotowywanie deserów, wypieków i artykułów prowiantowych z zachowaniem wszelkich wymogów sanitarnych i receptur - Znajomość różnorodnych przepisów dopasowanych do różnych okazji i wymagań klientów - Dbałość o porządek i właściwy stan sanitarny miejsca pracy - Ciągłe podnoszenie swoich kwalifikacji- Dbałość o właściwy stan techniczny i sanitarny urządzeń i sprzętów kuchennych - Udział w bieżących i okresowych pracach porządkowych - Udział w inwentaryzacji
MIK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-10-11 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Zgodnie ze złożonym wnioskiem
kontakt przez PUP - 2018-03-13 - Tatary (warmińsko-mazurskie)
Wypiek słodkiego pieczywa (bułki słodkie, ciasta drożdżowe, serniki).
Anna Konior - 2017-03-23 - Goświnowice (opolskie)
Obsługa kasy fiskalnej, obsługa klienta
P.H.U TOP TRENDY Piotr Puto - 2016-08-18 - Myślenice (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-24 - Warszawa (mazowieckie)
produkcja wyrobów z ciasta półcukierniczego oraz drożdżowego
kontakt przez PUP - 2016-10-05 - Przasnysz (mazowieckie)
Produkcja ciast i tortów
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe SMAKOŁYK - 2016-04-01 - Zamość (lubelskie)
prace załadunku i rozładunku towaru, prace porządkowe na terenie zakładu
kontakt przez PUP - 2017-01-12 - Złocieniec (zachodniopomorskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-03-07 - Łętowe (małopolskie)
Przygotowywanie ciast wg receptur, obróbka surowców, zarabianie ciast, wykrawanie i dekorowanie ciasteczek.
kontakt przez PUP - 2016-09-20 - Libusza (małopolskie)
zgodnie z programem
kontakt przez PUP - 2016-02-24 - Wągrowiec (wielkopolskie)
Utrzymanie czystości w pomieszczeniach podległego obiektu
ROKA ZPCH SP. Z O.O. ODDZIAŁ W LUBLINIE - 2016-10-06 - Lublin (lubelskie)
Praca przy wypieku ciast. Praca w godzinach nocnych. Wykształcenie dowolne, może być osoba bez kwalifikacji, która potrafi piec ciasta, z 5 letnim doświadczeniem. Wysokość wynagrodzenia do uzgodnienia podczas rozmowy kwalifikacyjnej. Kontakt telefoniczny oraz osobisty z pracodawcą.
CUKIERNIA KOŁODZIEJ IZABELA - 2015-12-01 - Rybnik (śląskie)
układanie blatów z poszczególnych elementów drewnianych, dobiernie kolorystyczne ramiaków, sortowanie elementów drewnianych
kontakt przez PUP - 2017-03-28 - Romanówka (podlaskie)
Pieczenie tortów i ciast.Praca artystyczna przy wykończeniach ciast i tortów.Uprawnienia -dyplom cukiernika
Gieraccy spółka cywilna Adam Gieracki,Damian Gieracki,Bartosz Gieracki - 2017-08-29 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
Samodzielne przygotowywanie i wypiek wyrobów cukierniczych.
J.Z.S. Nyczaj - PPHU Piekarnia-Cukiernia - 2017-05-08 - Głowno (łódzkie)